Mmmm!

Har kidnappat Bonnies dator! Mohaha! Om en vecka är jag 19 om ett år är jag 20, det är något att se fram emot! :D

Håller på att baka bröd just nu och lyssnar på Green Day! Ahh! Snart är konserten! Jipiii Tjoho whohoo!

På Fredag kommer min man hem och då jävlar ska vi parta loss, köra järnet liksom! :D Eller hur
?

Plankstek

Vaknade av att jag fick ett sms av min mamma: Hur mycket kostar en ko? Wtf.
Lite senare pratade vi i telefon, de var på Sallys grav och plockade upp mig. Min ena Kusin var med också. Sen åkte vi till mormors grav, där har jag inte varit på flera år!

Nu har jag beslagtagits pappas dator (mohahaha) och väntar på att maten ska bli klar. Vi ska äta plankstek som jag så fint har hjälpt till med att göra och så ska min kusin få pannkakor som jag också hjälpte till mer att göra och som pappa och jag bara var tvugna att provsmaka.


Tänkte berätta om helgen. I fredags drog jag och Isa till Jennys inflyttningsfest, trevligt. Sen kidnappade vi hennes kompis och drog ut på korgen i en hel timma som ruttnade vi och åkte hem. På morgonen konstaterade jag och Isa att vi skiter i att gå ut (vi tänkte gå till en japansk klubb och dra med oss Fredde) och bokade filmkväll i stället. som krullet kom och var sällskaplig på sen. Oj vad fint det lät! Blää!

Snart kommer min älskling hem och då ska vi fira min födelsedag! Jipii! :D

Åhh plankstek är så jäkla gott!!

Hallå

Kan prata i dag! :D Nästan i alla fall..

Vaknade vid 14 i dag.. Shit 13 timmars sömn.. Undrar hur det går att somna i kväll då.

I morgon ska jag och Isa på Jennys inflyttningsfest! Hoppas jag orkar med det bara med min hals och allting. Sen på lördag ska jag och Isa (och flrhoppningsvis några fler) dra ut! Men tror inte att jag ska dricka någonting i helgen men måste få slut på vinflaskan eftersom den är öppen.

Blä jäkla hals! Blir galen på min hals kan inte gå lika fort som vanligt! Haha inte bara det.

Usch, har gått upp massor i vikt! Hatar det. Men får skylla mig själv. Ingen självdisiplin alls! Irriterande.. Jäkligt.

Är föresten h os mina förtäldrar igen, jag och mamma gjorde middag och så tvättar vi lite kläder. Ska bli såå kul att bära hem en påse med tunga kläder! Inte!

Måste tvätta kläder hos mina käre föräldrar och min mamma hjälper gladerligen till men ändå. Det är nämligen så att de jävla idioterna hade blockerat dörren så att man inte kunde komma in och tvätta. Varför blockerar de dörren? Det var nog byggarbetarna som gjorde det.. As! Grr!!

Har ni märkt hur kallt det börjar bli ute på kvällarna nu? Brr. Men då får man snart ta på sig vinterjackan! :D

Host!

Blä är sjuk och har dessutom fått skitont i högra sidan av halsen/axel och ja en bit ner på ryggen. Sitter hemma hos mina föräldrar och beslagtar dem på deras dator lite, mohaha!

Mina föräldrar är så mysiga av sig, hoppas bara att jag inte smittar dem!

Ser att Amanda har haft lite "kommentra maraton" sötnos! Just Amanda angående resan har hittat ett skitfint hotell med "all inclusive" till och med alcohol ingick, och glass!

Käre vänner ni får komma och vara sociala med mig! Bli halvft idiot där hemma. De där djuren busar runt och när jag ska skälla på dem får jag ont i halsen. Men djuren har haft väldigt många fina smeknamn som "hora" och "fitta" Ofta i samband med ordet hund efteråt... Det är kärlek!

Saknar min älskling, vill att han ska komma hem nu! Har så tråkigt på dagarna, blä.

Men nu till de riktigt goda nyheterna! Jag har fått praktikplats på inte bara ett utan två hotell! :D YES! Lite extra pengar i kistan (för jag har en stor kista full med guldpengar) plus erfarenhet och så någonting att göra på dagarna! Men hoppas bara att de är snälla mot mig. Juste om ni hittar ett par svarta (eller jätte mörk blå) ballerina eller liknande ring mig på en gång! Måste köpa ett par sådana till praktiken, men vart hittar man det nu liksom?


Söndag

Fina vänner man har!

Åt middag hos mina underbara föräldar sen hyrde vi Sweeney Todd, haha! Den var inte så jätte uppskattad men eftersom deras katt heter just Sweeney Todd så var det lite roligt. :P De kände lite blandade känslor mot katten ett tag där. Bara älskar mig familj, kan se hur oroade de är för mig med jobb och utbildning och så, men det löser sig.

I morgon åker Aki till Norge igen.. Det suger hårt! Skulle verkligen behöva hans närhet just nu. Den lilla busen tar med sig datorn också.. Men vi har bestämt oss för att köpa en ny, eller snarare någon skruttig billig begangnad sak! Men en till dator skulle sitt fint. Fast vi "argumenterar" om i fall vi ska köpa en bärbar eller inte. Mitt argument, det tar plats oh Akis argument men de håller mycket bättre än bärbara..

Ska i väg i morgon och försöka hitta till ett ställe sen inponera! Men jag mår skit kasst! Har ont i benen, fortfarande träningsvärk efter klackarna och i morgon måste jag ha klackar på mig igen! Sen har jag ont i lungorna och ostar lite, huvudvärk, lite ont i öronen och kallsvettas lite dessutom (fast det är inte så ovanligt) så fryser jag massor!

Så är Bonnie sjuk, i morgon får jag alltså sitta utan henne och utan data. Blä! Funderar på att snacka med min lilla kaffe latte brud Amanda och se i fall hon är sugen på lite... Social.. Haha, stackare! (Men vi träffas så sällan!!)

Min röst är jätte knasig, liksom hes! Aki tycker att jag låter som Mickey Mouses brud Mimmi. Visserliken är jag expert på att imitera Mimmi och Mickey Mouse är ju så söt! Men jag vill ha mig egen röst i morgon!

Men ska lägga mig med världens underbaraste älskling och sova lite. Hoppas på fint väder i morgon.


Åhh! Trött..

Är trött. Men vill inte gå och lägga mig förens min älskling kommer. Är jätte rädd att det ska hända någonting! Det finns så många idioter ute..

Kände att jag hade tråkigt så jag gick till affären där såg jag Elin hoppades runt på kryckor (stackarn hade brutit benet) och skrek (med jätte fjollig röst förstås) efter henne, men ingen respons! Tjejen i kassan skrattade åt mig. Det aset! :P (Skoja)

Sen utanför affären träffade jag henne och hon hade visst  hört mig, men trodde att hon inbillade sig. Men så var inte fallet ju, hade stått där och gapat.

Men Elin följde med mig och vi snackade en massa skit och kollade på roliga klipp. Sen när hon precis hade gått fick jag ett sms av Isa som var i krokarna och ville komma och hälsa på. Smakade någon sprit hon hade med sig, smaskigt! Det är alltid kul att träffa Isa (din underbara lilla jäkel) och vi babblade på, jätte fort! Men jag ville inte att Isa skulle gå till tåget själv så jag tog lillan och vi gick med henne. (Men lät stackarn på kryckor hoppa hem till sig helt själv. Snällt av mig!)

Det för mig tillbaka på punkten med att vara rädd att det ska hända något. Skulle aldrig låte henne gå själv på kvällen, speciellt inte under en helg och jag känner mig säkrare när lillan är med. Men tittade mig ändå över alxeln flera gånger om och var nojig. Undrar om det är åldern (haha) eller om man bara..? Vet inte men har defenitivt blivit försiktigare! Men det skadar väl aldrig. Men vill flytta här i från, snart! Kände mig alltid trygg här förut.


Vill bara att min älskling ska komma hem till mig nu. Min finaste älskling som åker snart. Men när ham kommer tillbaka ska vi fira min födelsedag! :D

.....

Känner mig så ensam och förvirrad..

Fredag kväll

Mmm! Bra kväll helt klart en riktigt super bra kväll!
(Haha vad inte så jätte snygga vi ser ut, Aki ser bäng ut och jag ser helt uppåt ut ju! Det var pannkakorna!)





Vi gör blåbärspannkakor!

Spännande! Har tänt ljus i köket också, jätte mysigt! :D Vi ska tjocka oss med blåbärspannkakor sen ska vi kolla på film och bara mysa. Självklart ska vi käka massa oyttigt snacka också! Mohaha! Jag skiter i min vikt just nu! (Ok inte helt men orkar inte göra morotsstavar och hålla på. Me nästa vecka blir det andra tag!)

Men vi har aldrig gjort sådanahära förut, men det låter ju så smarrigt och ser så gott ut ju! :D Såå det bara måste vi prova!




Kiitos!






..

Satt och kollade igenom en massa gamla inlägg på Amandas blogg och såg ett inlägg om Ö. Fick tårat i ögonen och påmindes om att jag har drömt om stallet 2 nätter i rad. Om inte mer? Tror det i alla fall.

Hatar det så fort som det blir snack om att jag ska börja ta hand om en ny häst drömmer jag om stallet. Om hans vackra men så ofta oroliga ögon som stirrar på mig. 3 år... 3 jävla år sen....

På tal om shopping och sådant..

Älskar Ed Hardly tröjor! Försökte hitta en i Grekland men en kopia kostade mellan 2-400 då köper man hellre en äkta som man vet håller för 700..


Jul?

Är så jäkla glad att vi ska fira jul med min familj i år! :D Förra året sög rätt så hårt, ingen Dansk mat heller! Inga härliga mysiga julsånge, avslappnad stämning, min familj, anständigt, vuxet och bara skönt..

Nej en epelepsi, barn, skrik, spanska que?!

I år blir det desutom första julafton i mina föräldras nya lägenhet, mysigt! Tvärr tror jag inte att dt blir så juligt hemma i år heller, för,förra året alltså 2007 var det super fint. Fast det går inte att göra så mycket i den här lägenheten, vi får fan knappt plats med en gran! På julen ska man pynta, mysa och käka godis! AHHH!

Fick ett mail från Jotex med julgrejer (wft redan?) men kikade ut en massa fint!



COOLA! Tycker att sådanadära är skit snygga!






Fina! :D Ska försöka hitta sådandära ljus, mysiga och så kan man spela sig i dem. :P Hihi

Skit söt ju! ;)
(Tunga grejer!)

Jag tycker att det ser ut som en isbjörn...


Lite jul känslor faktist, tänkte försöka ha julmiddag med vännerna i år också! :D

I går kväll

Så drog jag in till stan och mötte upp Amanda och Fredde sen tog vi bussen upp till henne och jag plågade alla stackars människor som var på väg från jobbet med mitt babbel! :D Vi (jag, Fredde köpte nudlar = räknas ju inte) handlade mat. Haha så började jag och Fredde bråka med ett gäng skit ungar!

Vi lagade mat, köttfärsås och spagetti! Helt otroligt Fredde vågade smaka! Sen kollade på på någon (begåvad) kines på datan och käkade popcorn. Vi fick någon liten knäpp och drog ner till Chaplins och myste. (I en hel halvtimma!) Sen mötte jag upp min älskling och åkte hem till oss! Han åker snart, blä vill inte det...

Börjar bli nervös också min chef har fortfarande inte hört av sig i fall en tjej på jobbet kunde ta mtt pass när jag ska på konsert! Vill inte missa den!

Fy fan vad tråkigt inlägg, skyller på att det är en dålig låt på radion som gör att jag tappar min fokus! :P



Gammal bild, eller igenklien var det inte så länge sen men det känns
verkligen som det..

Älskade Kreta


Vad härligt det var! Hoppas verkligen att jag och brudarna lyckas komma i väg nästa år, vad skönt det skulle vara och var kul vi skulle ha!

Fast vill åka med min älskling också! Det gäller bara att få ihop pengarna till det..

Helveti!

Hade fått min dröm praktik (nästan i alla fall) men hade inte fått tag på handläggaren som måte ha kontakt med praktiken trots att jag mailat och lämnat meddelande och andra ochså försökt fått tag på henne! (Kul med folk som sköter sitt jobb..)

Men i dag ringde äntligen någon tant upp och sa att jag kan inte börja praktisera förns 8 okt (en torsdag?) och bla bla. Ringde upp praktiken oh får reda på att, nej jag kanske inte får platsen för det är två andra som ska praktisera i dec. WFT!

Ta ta da daaamm!

Vi har bestämt oss för att Ichigo ska få bli mamma!

Den här lilla som mamma?! Hon kommer att vara jätte duktig. Undar bara hur mycket skit man kommer att få pga hennes ras?

Men vad f!!

Men era jävla idioter! Jobbar det bara ogifta singel män i försäkringskassan eller? Visst självklart är det inte en sjukdom, oftast är det frivilligt och lyckligt men inntebär smärta som fan i rygg, bröst, fötter och hemorojder! BLÄ!


Mina nya skor!



För ni är säkert jätte nyfikna på dem! Speciellt Amanda! ;P

Älskar skorna men hade glömt bort hur det kändes att ha klackar på sig jämt, men nu jäklar ska dem användas!

Men suck på mig själv

Vet inte hur jag lyckades men jag har tagit fel på tvättiden. Släpade ner två jätte stora och fulla kassar med sängklädet men nej då ingen tvättid för mig i dag inte! skit också, så hat vi inga rena sängkläder. Måste dra till svärmor och låna av henne jobbigt. Tur att svärmor bor nära i alla fall.

Jätte mysig dag i dag!

Åkte upp till Handen och fikade med Thunis på torget, vi drack smooties! Smaskigt!

Sen åkte jag och mötte upp min älskling på jobbet, jag var duktig och hjälpte till! :) Bärde saker! Sen åkte vi till Farsta och köpte underkläder till mig, jätte fina. Så åt vi Kina mat (jätte dyrt det kostade nästan 300 spänn) vi fick sådan dära god friterad banan med glass och god sås till! :D

Sen så köpte jag ett par skor som jag har varit sugen på ett tag och ett par sulor till, skit fina är de helt underbara!

Alla mina räkningar är betalade, det känns skönt! Fyller ju år snart också. Jipiie!!


Observera ungen i bakruden! Vi garvade som fan åt henne! Skitsöt!


Min älsklings fina sida! ;) Hehe..


Aww min fina byggar gubbe!


Svindyr kinamat som tyvärr inte vad så god som man hade hoppas..

Önskelista! :D

Jag fyller år snart! Håller på att förebereda inför festen, Fick det till över 50 pers, så lite ändringar måste göras! Men Amanda har lovat att hjälpa mig. (Vilket är bra för Amanda är en jäkel på fester!)

Men jag tänkte göra en liten önskelista! :D Sen spelar det ingen roll om alla lägger ihop sig eller om jag får en nyckelring i stället! ;) För i örigt så älskar jag vit/rosa orkidér! "Hint, hint!"

♥ Att ni kommer på mitt kalas! :)
Pengar
♥ Massage
♥ Sprit
♥ Er eviga kärlek
♥ Ett blått dushdraperi
♥ En apelsinpress (I plast kostar typ 35 spänn på Ica)
♥ Kaffebönor (till prydnad)
Presentkort på ex. H&M
Fina ljus eller doftljus
♥ Nackstöd som man har till badkaret (Vit eller blå)
♥ Tvålpump (haha men vit i porslin typ)
♥ Ett nytt simkort till min kamera, tappade ju det andra
♥ Sen en grej som jag inte har en aning om vart man kan få tag på det, men Thunis vet vade det är. Ljuslyktor med sugprop som man sätter på väggen i badrummet

(Det är ingen dålig lista, haha men det är bara önskningar!)

Gott folk, detta är en tvålpump!


Bedårande!

Piff, paff, poff

Där dog den drömmen. Jag får helt enkelt kämpa hårdare än alla andra.

Hmn.

Vad ska man göra i dag?

Tjoho whohoo

Vilken fest! Plus att våra grannar brevid också hade fest! Nice! :D

Halvft katastrofal oh busig fest, blev jätte dyngrak, preis som alla andra. Om några vekor fyller jag år och då drar vi igång igen! Tjilievippen! :D



Ahhhhhh!

Min älskling är här igen, sex 2 gånger, nya sängkläder, mys, pussar och kramar! Allt är som vanligt igen, skönt! I alla fall för en vecka.

Prutt

Vad jag hatar när folk gaddar i hop sig mot en och utnyttjar situationen. Hatar att behöva känna osäkerhet att jag inte kan lite på folk...

Världens vackraste och bästa..








Hehe

Skyllder min ofokus på att jag inte fått något på ett tag. Hehe. Men i morgon kommer min älskling hem i alla fall.


Bara så att alla vet! ;)



Oj vad gammal bild, hade min piecing i och allt!

Doh! Typiskt mig..

Hade precis storstädat lägtenheten och var glad och täkte på hur kul det kommer att bli i helgen! Då slår det mig att jag jobbar i helgen! Doh! Men ingen panik, jo lite. Men jag ringde älskling som sa att vi kan ju ha ändå men jag får bara ta det lite lutgnt (som om att de skulle hände, ha!) Men är inte hemma förns vid 22 på lördag kväll och måste gå upp vid 12 dagen efter, men jag klarar det får ju sova efter helgen!

Men det kan vara bra, brukar vara taggad på party efter jobbet ändtå, och så är det kul att ha någonting att se fram emot. Men måste skjuta upp tiden för gästerna. Fast de närmaste kan ju komma tidigare.

Får helt enkelt sitta fixad och fin i kassan. Skit hela min "slappa hela dagen sen fixa mig i ordning i flera timmar och för kröka" gick i stöpet! Fast jaja det löser sig ju ändå men söndag blir spännande! Speciellt om det här blir en sådan fest när man sitter uppe halva natten så blir det nog tufft. Men får dricka mycket vatten också!

Har jobbat bakis förut ju! -men börjar bli gammal (haha) så blir mer bakis nu för tiden!

Här har du underhålling Amanda!

Nog en av de bästa klippen från serien!
- Ge dem kåtblicken nu!




Jag bara älskar mitt liv!

Underbar familj! Häriga vänner! Världens finaste hundar, och den finsate mannen i hela vida världen!

Så ja, Jag älskar mitt liv!

OOH!

För en vecka sen låg jag och hade det mysigt. Hehe det lät ju. Men då var tatueringen nästan färdig och jag var jätte, jätte glad!

För en..

För en vecka sedan så var jag skiiiit nervös! Om en timme för en vecka sen låg jag och var lycklig!

Håhå!

För en vecka sen var jag så himla nervös inför tatueringen att det var helt sjukt!
Det är så skönt att det är över. Den är så gott som läkt nu också.

Men det var så himla pinsamt, skämde ju ut mig totalt! Visste det! :P Men är väldigt glad att de gav mig en snäll och snabb och en otroligt duktig kille! Skit att han bara är gäst där!

Men är jätte glad åt tatueringen, något av det bästa jag har gjort faktist. Men är fortfarande nojig över betydelsen men har kollar upp betydelsen flera gåner om. Men ändå.

Det var först i går som jag lycades koppla bort att den fast där fast i dag har jag tänkt mer på den. Det är så härligt! :)

Stackas kille, var så pinsam. Fast han är väl säkert van. Idiot man är i bland när man är rädd.

I dag så....

Har jag varit och busat med de på kursen, haft möta (eller vad man ska säga) åkt tåg med Göte och snackat om piecing i kuken med Göte. Träffade Namrum i stan och hjälpte honom med att välja ut två perfymer, sen dissat lilla Namrud för att åka till mig och trätta. Har även lyckats vara i affären två gånger i dag!

Hehe förlåt älskling men...

I morgon ska jag på dejt med Akis kompis Namrud (som för i övrigt inte snackar speciellt mycket svenska) vi ska köpa en present till hans syter. Lilla Namrum är en trevlig kille som behöver lite guding i tjej djungeln! Men Aki älsklingen du blir väl inte arg? (Du vet att det adlrig skulle funka med språket, svenska är ju det enda förståliga!)

Haha spännande att se hur det går i morgon då!
Men det ska nog gå bra.

Pff mohaha!

Vi har så otroligt kul på kursen!

Tillex i morse.. Fast måste tilläga att fler ord förekomm!

G: DU! Och pekar och ler mot mig..
J: Ja?
G: Du har smuts på byxorna!
J: Haha, ja jag är hundägare.

Några minuter upptäckts ett hål på mitt inne lår (fint det låter, jag upptäckte det..)

G: Har du hål också?
J: Ja!
G: Haha luffarbyxor!
J: Ska du säga!

Hans bygor är lite kaos och har färg på sig! Sen förekomm det en djup diskuttion på facebook om luffarbyxor och han lovade att ha ett par hela på dig i morgon.

G berättar att han har köpt en ny ring och jag frågar hur mycket den kostade, typ 100 spänn.
J: Pillar på min sing och säger, ja den är kostade typ 2-3 lax
G: Fan! Den är ju till och med dyrare än mig!
Alla skrattar! Klockrent!

Senare på dagen när alla har gett upp hoppet att asntränga sig någonting mer för dagen sitter de och diskuterar hur man tjänar pengar bla en studie vägledare som hade kommit dit i fall vi hade några frågor (det slutade med att han satt och drack kaffe och pratade men ena kursledaren i stället) men då kläcker G ur sig, "sälja rumpan på plattan i bland!"

MOHAHAHAHAHAHA! Shit vad kul vi har på dagarna! :)

Glöggen!


Parlamentet


Love, family, friendship

Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Men det är verkligen värt det!

Mun rakas!!

Saknar min älskling så mycket! Han kommer inte hem förns på fredag! Jätte långt kvar ju!
My crazy husband!

Söndag

Fyller år om en månad! Inte något speciellt att se fram emot kanske, nästa år blir nog lite mer spännande.

Är själv i dag, var precis ute med tjockisarna en unga på gården hade frågesport om Ichigo. Informerade den lilla om att alla hundar är lika farliga om man inte uppfostrar dem ordenkligt, den lilla verkade förstå lite grann i alla fall. Framgång!
Har försökt få tag på mamma, hade tänkt åte med henne ner till henne och pappa i dag ska äta middag med dem i dag. Blä har blivit jätte tjock, har ju inte träfat, först hade jag ont i halsen, sen var jag förskyld, sen tatueringen men den gör inte så ont i dag! :)

Faktist på tal om tatueringen så har skorporna börjat ramla av nu, strecken längst upp känden slät och fin men i övrigt ser det lite kaos ut, speciellt från sidan det sticker ut och ser knasigt ut! Fast det borde väl snart vara färdigt tycker man ju.

Blev jäkligt förbannad på Krullet i går som grabbade tag om min nacke. (Det låter ju fint) Skrek högt på honom och Elen gav honom en liten avhyvling! Mohaha!

Jag har ju en otroligt trevlig (inte) nyhet! Jo Ichigo ska har börjat löpa så Jetro springer runt och slickar överallt och på henne och är allmänt äcklig av sig! Blir galen på honom när han håller på!

Lagom kul humor

Jag och Bonnie sitter i soffan och glor på reklam, då är det om den där mascaran som är en liten boll.

B: Undrar om den är bra?
J: Mm Thunis har den och hon sa att den är bra. Men man måste torka av den innan man sätter på...
B: Haha!
J: Hahaa!!: Nej men man måste torka av den innan, innan man.. Haha!!!
B: Pfff.
J: Ja det går inte att säga det på ett bra sätt! Man måste torka av den innan man sätter på annars, pff blir man helt kladdig i ansiktet! Mohahaha!
B: Mohahaha!
J: Det blir ett blogginlägg det här!

Bubben min!!

Är så stolt över min lilla bubbe! Han vågade lägga sig i korgen, helt själv!! Tror att han nästan njöt av den också.

Den så läskiga knarrande korgen!!

AHA bildebevis! Erkänna älskling att du är lite stolt! Du missade hans
första..
:P

Fredag kväll

I går så var jag och Thunis på bio och garvade! Vi såg the proposal. Rekomenderar den starkt!

Sen bestämde vi oss för att gå över gatan till Chaplins och hängde där och garvade åt karaoken. Drack ingenting, jo smakade hennes drink men köra på alcoholfritt! :)

Men vi efter några timmar kände vi att det var dags att dra vidare och tänkte åka till Klubb Blå, men sket i det och åkte till mig i stället.

På tåget trffade vi Elen och hans tjej, han var förstås tvungen att klanka ner på min tatuering så kom det en aspackad kille och de började tjafsa om vilken kräm som är bäst att smörja tatueringar med. Suck som små barn! :P

Några timmar in på natten satt jag och Thunis och kollade på Tv, låg under mitt duntäcke och åt vindruvir, jag somnade ett par gånger hehe och blev väldigt mörkrädd på grund av något läskig tv reklam.

Mitt i natten vaknade jag av att jag skrev, eller så drömde jag att jag skrek, vet inte. Men Jetro gick in i gaderoben och stack ut huvudet och vägrade gå ut, det slutade med att jag fick gå upp, tända laman och dra ut honom. Sen gick skynket sönder så jag fick stå och pula med det mitt i natten. Skit förbannad och rädd!

Phuu....

Sitter här och känner mig lite ensam, fast min älskling kommer om 8 dagar! Nästan bara 7 kan man säga för det är ju kväll nu.

Blä åt äcklig billdig turkist soppa som luktade (och smakade lite) som mint te.

Sitter och tänkter på tatueringen. Skäms lite, var ju så himla nervös!! Pinsamt! Fan altså vad tatueraren var härlig, undar vad han tänkte haha. "Vilken jobbiga tjej, vad het hennes kompis är." Typ.
Fick reda på att han bara är gäst och inte kommer att vara kvar där, väldigt synd för han var verkligen super duktig. Kände mig lugnt och kunde slappna av.

Men ska snart lägga mig, är trött. Sov inte ås bra i natt varje gång jag rörde på mig vaknade jag för det gjorde ont sen vid 6 i morse behöver inte gå upp förrens halv åtta igekligen var det bara att gå upp! :P

Men det ÄR värt det, en magisk känsla att tatuera sig, helt klart. :)
(Lite speciellt etra bra känns det efter alla fina ord som man har fått i dag!)
(Fast det var en asiat som tittade konstigt på mig i affären!)

Men gott folk, köp aldrig billiga, äckliga turkisa soppor! Speciellt inte de som luktar (och smakar) mint te, fy vad äckligt! Det funkar bara inte.



Haha komiskt är det

Skickade ett sms till min bror "lilla syster har tatuerat sig" då ringer han upp och får en lite "utskällning" kan ju inte tatuera mig föra honom! Är ju lillasyter ni vet. Fast han skulle tydligen göra det snart när han åker utomlands. Men han har den andra klart för sig i alla fall, bra idé kan jag säga.

Hihi.

Naw

Lilla Bonnie skruttan åkte i från mig i dag (vad dramatiskt) för hon är sjuk. Men krya på dig Bonnie!

Haha och tack för att du lämnade några bomulls grejer.

Tänkt

Är irriterad som attans att jag inte så att tatueringen borde ha suttit längre upp, stör mig på att den sitter på långt ner och att om jag hade haft den högre upp hade det suttit perfekt med ett halsband och det hade verkligen sett genomtänt och perfekt ut!

Men kan göra ett tecken över de andra, hade tankar på det innan men visste inte riktigt hur det skulle bli, men något som står för beskydd eller liknande. Det är fint.

Fast är jätte glad över den, trots att den stramar och kliar. Vad den har för sig! Men det är riktigt snyggt! Fick en kram av min kursledare i morse till och med och massor med positiv respons. Är så himla nöjd, den är så snygg!
:D

Tatto

Det var värt det!

JAG ÄR AS GRYM!

Jag har gjort det!!!!!!!!! :D Nästan exakt 17:00 blev jag rakad (!) insmord, ritad på och nerkladdad och sen fick jag en vibrerande nål med bläck på mig! Kan säga att jag höll Isa hårt i handen och övervägde för ett ögonbick att grabba tag i tatuerarens lår, men höll i bordet som jag låg på i stället och tryckte in mina naglar i ansiktet.

Fast efter några minuter började jag slappna av (ok ganska länge) och mosade inte Isas hand lika mycket. Faktist i slutet så släppte jag helt och höll på att somna. Japp de sista minuterna njöt jag faktist lite.

Fast jag höll på att skita på mig innan speciellt när han satte nålen och så, jag blev äcklad av vaxet och gjorde någon konstig min och hade väldigt svårt att lägga ner huvudet. Vilket jag placerade på kudden fast då gick ägaren till stället förbi (för jag fattar inte engelska så bra när jag är rädd) och sa att jag skulle flytta upp mig så jag inte hade huvudet i kudden!

Var super nervös men tatueraren var helt underbar och var väldigt lugnande och med sin spansk accent engelska lyckades han lugna mig "just relax" det var han svar på allt "I am very nervous" och typ "I never been this scared in my life" och han svar var "just relax" lite på rutin sådära. Fast han var ganska så söt och ja Isa håller med! :P (Förlåt älskling, du vet att du är sexigast i världen) och ja han var bara väldigt lugnande, och precis innan han började gadda mig satte han kepten bak och fram. ;)

Låg och snorade ner mig, andades lugnt och djupt (vilket Isa reagerade på) och tittade på hans fula skor och på fläckarna i golvet en såg ut som ett apansikte eller något. Haha apansikte visst! Hade förberett med Ipod, banan, vatten och en tidning som Isa kunde läsa, fast hon kollade på mig (oh tatueraren haha) i stället! Så var hon gullig och sa hela tiden hur snyggt det kommer att bli!

Så var det rätt så avslappnande att höra pappas röst och alla andras och musiken. Todde att pappa pratade med någon men det gjorde han inte. Haha stackars Isas hand. Men jag är kär, i att tatuera sig och i tatueraren, trots de fula skorna. Hehe. Vill bara göra det igen, faktist. Har blivit knasig! Förtesten det tog bara ca 40 minuter kanske 30 under nålen så att säga. Så vid kanske 17:40 var det klart. Men kom ju in tidigare, de ringde faktist och frågade om jag kunde det fast ja det var ju redan planerat ändå. Så gick blev det inte lika dyrt som jag trodde.

Haha tatueraren satt och sjön och visslade, han sjöng inte så bra. När kontuerna var klara och jag kunde röra mig lite och upptäkte att jag hade snorat ner mig lite. Fast haha. Jo han frågade Isa i fall hon var min syster då garvade jag och fick fram på knackig engelska att alla alltid frågar oss det. Men det var kul.

Det sägs att nacken är ett utav de värsta ställena. Men det blev ganska mysigt efter ett tag. Trodde aldrig det, hade ju med flit förstorat upp saker lite och japp jag var skit rädd, förstås!

Kan berätta alla detajlerna om och om och om igen! Oj vad jag ska skryta inför alla nu det här kommer ni att få höra! :D ÄR super duper jätte mega stolt över mig själv! :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AOHuUUUAA!!

OH vad spännande! Ska ju tatuera mig snart! Är fortfarande lite små hemlig med datumet dels för att ni skulle slippa höra mit gnäll om hur nervös jag är men jag har lyckats med det enda och dels för i fall att jag fegar ut. Men självklart så jag inte fega ut! Den ska göras! Är lite bättre nu med förskylningen och ingen magsjuka har hoppat (haha) fram! Nu (njäklar) ska det bli av!

Ska bevisa för mig själv och alla andra att jag klarar av det här trots allt!

Buhää är så nervös att ni anar inte! Är fortfarande lite osäker på placeringen få får dra fram min knackiga engelska ändå....

Mmmm slappna av!

Lilla vovsarna fick sen en dush

Så invigde vi den nya tvålen. Haha söta är de i alla fall när de blir dushade och fina.



Mina söta små vovsarna. Fick ingen bild på lillan dock. Man verkligen ser hur han bara älskar det!

Åååhhhh!

Tror att jag kanske är det roligaste som finns! Magsjuk eller skuk som jag och Bonnie skämtade om i dag!

Det är inte bra att vara magsjuk, skaju tatueras snart! När jag väl hade intalat mig själv att  förskylningen var ganskal lugnt ändå så kommer detta! Samma symton som förra gången.

Men kanske inte är det kanse bara är nervös och därför. Magsjuk suger! Fr inte, kan inte, blää och neeej!

OOHH!

Är så nervös att jag nästan kryper ur skinner. Haha pappa ska följa med mig det känns ju, moget.
Fast det är skönt att ha pappa med han är trygg.

RSS 2.0