När man blir singel

Inser man hur viktiga ens vänner verkligen är.

Jäklar vilken tur jag har! Jag bara råkar ha världens bästa vänner, bara sådär liksom! ;)

Livet blir aldrig som man tänkt sig

För 2 veckor sen var jag i Spanien och njöt av livet, för 3 veckor sedan var jag glad och ovetande och 3 kg lättare för den delen... Man blir tjock av choklad, attans!!

Jag har inget egen ställe att kalla mitt hem, hoppet börjar dö kan jag säga. Andrahandslägenhet (det sämsta tänkbara förutom inneboende men jag gillar mitt rövhål) det är piss svårt har redan råkat ut för en bedragare som försökte blåsa mig.

Jag har inte 200 00 undanstoppat i byrolådan (jag har inte ens en byrolåda) inte heller har jag fast anställning så ett bostadslån det är bara att glömma.

Hyresrätt? Pfff! Mohahahahaha om jag och Aki med hans kötid inte ens kunde få en lägenhet!

Så ja.. Hallå? Bostad? Fan att jag inte bara kan bo på jobbet! Toppen idé! Jag trot dock att jag är ensam om att tycka det.

Fan fan fan. Tjock som inåthelvetee har jag blivit också, blää! Har inte vägt så här mycket sedan november kanske?

Dessutom har min hud krakulerat ihop och kliar, lite utslag har jag fått också, spännande! Förskyld. Till råga på allt så har jag börjat få någon skit konstig spänning i ansiktet, typ högra sidan av näsan coh vid ögat. Knasigt.

Phu...

Ett ljus i mörkret

Underbara människor, underbara familjen, underbara vänner!

Amanda kom över vi har suttit och käkat en jäkla massa choklad, chips, godis, kycklingkebab, semlor drukis staft och pratat en massa! Skrattat, gråtit, kollat på bilder, försökt laga tvättstället. Det gick ju inget vidare dock.

Till och med min underbara bror kom över, vi bara pratade. Choklad hade han med sig också, ajabaja jag kommer att bli tjock igen om jag inte passar mig.

Vi har bokat en weekend till Barcelona! Ett riktigt fint lyxhotell med spa! Faktist, vill vi parta så för vi det annars ta vi lite spa behandlingar.

Missar dock en dag på jobbet (hoppas verkligen att det inte är några stora konferenser som jag måste hjälpa till på) men känner just nu att just jobba, är vad jag vill. Tack, tack, tack Amanda
!

Även fast livet känns skit och jag är livrädd är det så skönt att veta att det finns folk för mig.

<3


Fy fan

För när Aki skaffar en ny tjej. Fy fan för att någon annan får vara nära min kärlek. Jag mår så fruktansvärt illa när jag tänker på barn. Det var ju vi, vi! Som skulle få barn, lilla Melody och Saga eller Neo.

Och fy faan för att se en ny tjej med min hund..

Rädsla

Fy fan vad jag är rädd. Rädd för att förlora honom, rädd för att aldrig kunna känna kärlek igen. Bara så rädd..

Snipp, snapp så var denna vackra saga slut..

Den 14 februari 2011, på alla hjärtans dag, är dagen jag aldrig kommer att glömma, den 14 februari 2011 exakt en månad innan vi skulle fira 4 år som förlovade, den dagen brast mitt hjärta. Nu ligger min fina, fina förlovningsring som betyder så mycket för mig gömd någonstans och inte på mitt finger.

Den 15 februari 2011, det var dagen då mitt hjärta gick i miljontals och åter miljontals bitar och jag vet inte om det någonsin kommer att kunna läka igen.

Det känns hämskt att berätta det för er såhär, på internet. Fast ni har ju blivit rätt så kassa på att läsa här nu för tiden ändå, så då ser ni det väl på facebook.

Fast det är ju ändå lite det sköna med internet, man slipper sitta och gråta framför någon, man slipper visa hur dåligt man mår. Jag jag mår så dåligt att jag tvivlar på att det kommer kunna synas.

Jag vet inte vad jag vill göra, jag vill inte äta, sova, vara vaken, träffa någon. Jag vill nog bara vara själv och försöka glömma.

Men hur ska jag kunna glömma 5 år, 1/4 av mitt liv. Min framtid? Jag är rädd, riktigt riktigt rädd..

Mitt liv, mina framtidsplaner, allt känns det som, är bara, borta...

Gran Canaria

Här kommer vi! :D

Fast fy vad jag inte gillar att flyga! Det är både långtråkigt och läskigt! 6 timmar! Men det är värt det sen! ;)

Akis födeledagstårta!

Jag har gjort det igen! En fin fin tårta! Tradition!



Jag satsade på hallon och vanilj. Det var tydligen super god! Jag smakade faktist inte själv!
:)


Dop

Min lilla bror son Lucas döptes i dag. Super fint. Satt med tårar i ögonen, heeela dopet!


Pyjamasparty?

Hihi sitter här och har precis ätit upp min skål med havregrynsgröt. Vad jag äääälskar havregrynsgröt! Mums! Hur ska jag stå ut utan den i 1 vecka? Aja, frukostbuffén får duga! ;)

I dag har jag sovmorgon för jag ska hjälpa till med ett evenemang på jobbet i kväll. Haha jag ska sova över på jobbet! Spännande! :P Inget pyjamasparty med den övriga personalen kanske men i alla fall. Det är ju viktigt för mig som husfru att provligga våra rum. Haha kanske priovligga i dem?

Nej men jag hoppas att jag får möjligheten att välja rum själv, jag vet preciiis vilket rum jag kommer välja då.

I morse provade jag en massa short, även fast jag har fläskat på mig sedan innan jul och speciellt innan det här jobbet så blev det chockande resultat! Shortsen jag hade förra sommaren (var dock stora redan då) är mega stora och ett par shorts som jag inte har haft sen innan jag klippte håret kort satt fin fint! Då provade jag mina favisar, ett par kalas snygga men små från JC som jag köpte för typ 4 år sen kanske, nej 3 hmm. Dem satt! Jag kunde inte ens knäppa dem förut!

Nej jäklar vad taggad man blir! :D

Kl 06:00 i morse

Ringde min väckarklocka. Jag masade mig ur sängen, yrrade runt och klädde på mig. Sen gav jag mig ut på en jogging tur! Så gjorde jag situps, bencykling och utfall när jag kom hem! Så stretching, såklart!

Värst vad duktigt va!?
:D

Sen i dag köpte jag en massa nyttiga nötter, bär, torkad frukt och frön och gjorde en egen liten mix, hade med yoghurt, mmmm supergott! Kanske lite för supergott för meningen var ju att det skulle hålla ett par dagar..
:P

Mötet med chefen gick bra, phu!

Har en bussy week men jag hann in till centrum efter mitt (haha 2 min långa) tandläkarbesök. Det fanns inget bra att lagra från systemet så jag fick hitta på lite andra dop presenter, men det blir bra!
;)

I morgon ska jag ta med min stora träningsväska och palla min röv till gymmet, mina (för några veckor sedan) vältränade och fina armar, dem hänger! Inte fint, inte kul med svaga armar heller för den delen. Nej för fan här ska vi ju vara hulken!

Så tror jag på att variera motionen inte jogga varje dag utan föra någonting annat. Så tror jag att jag kommer att ha en ganska så smällig träningsvärk i morgon så det kommer att vara bra att värma upp kroppen och stretcha ut ordentligt.

Hahahah det är en film med Stifler (ja ni vet från American Pie) på tv, omg. Hehe sjuka människa.

RSS 2.0