The hard life of a.. Hu?

Åkte till jobbet i går ju, fortfarande lite små sjuk. Tror att jag fick en lättare feber under kvällens början, eller så var det bara den otroliga stressen och att det blev en massa fel. Trots allt. Så slutade kvällen bra. Ok det tog nästan 1 timme extra att städa. Men jag har VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN som hämtade mig och min kollega! TUR! Kom hem vid 3. Gick upp 7. Inte roligt. Tur att det bara är en gång i månaden.

Föresten är det en riktig tur att jag jobbade i går. Det var kaos i går, om jag inte hade varit där hade det ju varit ännu värre! Total katastrof rent av kanske?

Ihhh! Isa, Amanda och Micke kom! :D Visste inte att Isa skulle komma så jag blev megaglad! Hann dock inte göra några drinkar till mina favorit flickor! Nästa gång! ;)

Känner mig mycket bättre i dag! Bara trött. Ska i alla fall inte jobba i kväll. Min kollega som sov typ 2 timmar i natt ska göra det! Tufft! :O Jag ska nog bara hem och ta det lugnt! Eller någonting annat lugnt!

Läääängtar till Egypten! Speciellt nu när det börjar bli så kallt ute! IIHHH!! I morse fick jag ett mess av min älskling när han hade gått. Det var frost ute! BUUU! Shit vad NIIICCCEE det kommer att bli! Gå upp på morgonen, gå ner till frukostbuffén, käka, sedan lägga sig vid poolen eller gå ner till stranden. Haven är dock lite kallt då. Brr havet är alltid kallt. Hihi damerna och gubbarna skrattade åt mig i Grekland. Poolen är min grej! Hmm? 2 veckor kanske?

Mmm Grekland, vi längtar tillbaka! Sjukt god mat, goooda drinkar! Änå gick jag ner massa i vikt? Knasigt!

Nej ska dra på mig mössan (har köpt en ny fin rosa med rosett hihihi) och gå ut med vovarna!

Pöss! <3

Juste! Har varit super duktig och skickat ansökan till distanskursen nu.  Haninge blä. Men fick inte gå i stan för dem, snåljåpar.. Hoppas att jag kommer in nu bara! Om jag kommer in på allt i tid och om allt går bra så R det bara ca 1 år kvar till..... Företagsekonomin! :D

Katt jäkeln!

Ska äntligen få sina kulor av snippade! (Tror dock inte att det är hans syn på det hela) På tiden! Vi är så trötta på hans dumheter, bråk, skvätt, borta några dagar! Forhoppningsvis håller han sig mer inne sen och käkar kanske inte hela tiden. Haha man kan ju hoppas i alla fall!

En dyr historia dock. Men det får väl bli så då. Vi skulle ha gjort det på en gång, för länge sen! Tänk vad mycket vi hade sluppigt då!

Känner mig lite jävulsk, där ligger han på fotstödet och sover, helt ovetande av vad som väntar. Jetro nästa kanske? som ligger i soffan och sussar så sött. Nej man får ha sina grejer kvar.

Fint väder i alla fall

Får en otrolig lust att rida långa turer i skogen, eller gå prommenader. Faktist att gå ut med hundarna, trots mitt tillstånd har varit trevligt i detta härliga väder.

Har förstås på mig för varma kläder med min ullkappa (som är full med hundhår, förstås) och helfodrade läderstövlar. Men hellre det är att bli sjukare.

Trots att jag inte känner mig så toppen i dag så kom jag och min chef öveens om att jag skulle prova komma och jobba i kväll. Dessvärre blir det jätte sent och kommer komma hem sent, bussen till gullmars, bussen från gullmars hem. Phu. I morgon skulle jag ha jobbat ett dubbelpass men med sömnbrist och ja, sjukdom ger jag det kvällspasset till en kollega i stället. Känner dock att jag redan har förlorat tillräkligt mycket pengar redan. Hade verkligen hoppats på att bli frisk tills i dag!

Men jag knaprar lite Ipen och hoppas på att jag piggnar till!

Otroligt nog så har jag tagit den oväntade ledigheten bra! Trodde att jag skulle bli galen, men det har faktist vait lite skönt att få bädda ner sig, kolla på tv sent på kvällen (eller tidigt på natten, vilket som) och käkat en massa apelsin! Har spelat och ätit mannagrynsgröt! :D Sedan så får jag, när jag är sjuk ett sug efter korv och potatismos. Så i går gjorde jag en tunnbrödsrulle till mig själv. Fast med tortillabröd då. Inte lika gott, men gott!

Haha i dag kollade jag på Våra bästa år! Mohaha!

Ta det lungt?

Vadå då? Rensat balkongen, städat, bytt sängkläder och badad hundarna! Vilken lördag va? Fick ett ryck i morse när Aki var ute med hundarna. Bara sådär, nej nu jäkl... Började städa balkongen. Men det känns bra! Har burit ner grejer ok Aki har burit ner grejer till källaren.. Slängt en massa grejer. En massa onödigt skit.

Inte precis hur vi hade tänk spendera lördagen kanske. Men nu när allt detta är gjort har vi mer tid över till annat i veckan. Sen känns det ju bara så sjukt bra när det är rent och fint! :)

Sim sim

Var och simmade med min mamma i dag! :D Jätte mysigt! Vi ska försöka göra det tillsammans minst en gång i veckan! Bra! Träffa mamma och träna! Kan inte bli så mycket bättre än det? Jo att resten av familjen hakar på. Hihi troligt!

I går red jag på hästen utan hennes ägare. Bara jag, hästen och Aki. Shit vad hon testar mig nu! Heela tiden. Jäkla buse! Måste köpa mig en jacka snart, till ridningen då. Ska köpa en helt med reflexer! Ridvägarna är ju vid vägen och mitt i skogen. Det var en älg i skogen! Aki bajsade nästan i brallan! "En liten älg, det brukar komma en stor älg då!" Men vi klarade oss bra!

Brr. Efter träningen gick jag till affären och handlade frukt! Satt och käkade lite vindruvor då plötsligt. Hmm denna känns konstig mot läppen. En död spindel! Spottade och skäljde och höll på att spy! BLÄÄ!

Kommer jag någonsin kunna äta vindruvor igen?!

Helg nu tack

Är i alla fall ledig i helgen! Jäääkligt skönt ska det bli! :)

Skönt att valet äntligen är över. Jäkligt otippat att SD skulle få så många röster. Tidningarna beskriver kaoset och oroligheterna! :O

Om ett par veckor lär ju det hela ha lagt sig. Mmm 4 år kvar till nästa val! Åhh längtar! (Inte)

Hihi Jetro busar runt här. Morgonpigga lilla busen! :D Han har snott en av Akis strumpor och lagt den i sängen, mysigt!

Vilken dag! Snaaark!

Jag kom från jobbet (vilket jäkla pass!!) vid halv 6. Fick sova i ca 3,5 timmar. Drog till hotellet jobbade. Mådde skit för jag var så trött och höll på att börja gråta i centralen. Buhuu. Träffade på en gammal kollega på tåget. Vi råkade hamna mitt emot varandra..

Mötte upp älskling och drog till mina föräldrar. Käkade middag, käkade en jäkla massa onyttigt och kollade på någon lite halvt skitfilm som gick på 3an.

Sjukt trött, mätt, ännu mer trött! Blä! Måste lägga mig. I morgon är en ny vecka. Då är valet avgört. Håller som sagt mina politiska åsikter utanför internet. Men aja. SD är inte mina favoriter..

I morgon börjar jag med en ny "regel" för mig själv! Inget, alltså nada godis, chips, kakor, glass mm. Tills min födelsedag då.. Oundvikligt... Ingen skräpmat (vilket jag ändå inte äter) har ju bara druckit 2 koppar kaffe den här veckan (mums på hotellet kaffe ahhhh!)

Ska rida i morgon (tar fucking två timmar från jobbet, GAAAH!!) Så jag hoppas på fint väder!

Btw! Jag tror att jag slapp komma med på någon pinsam vimmelbild. Hittade inget! Tack och lov! Pinsam den bilden var då.. Hihi!

Snackade med Fredde i går, megatrevligt! :D Länge sen. Men snart så träffas vi ju i alla fall. Bohaaa! :)


.ps. Amanda! Kom förbi och fika på jobbet! .ds.

ZzzZzzz

Tog mig ett tupplur, ska bege mig till jobbet snart. Brr det är kallt. Får bli höstjackan idag ändå! Har ont i magen efter mina wraps. Känner mig lite piggare nu i alla fall.

No Jensens for Jenny..

Fick åka hem i stället. Gjorde mega god wrap! Ska försöka sova en liten stund nu. Sedan åka in till jobbet.

(Amanda då! Du har ingen koll. Hur kunde du inte veta att jag jobbar där? :P Knasboll.)

:)

Träningsvärk!!

Shit vad vi dansade i går! Haha shakade gärnet! Höll mig ganska nykter och fin också, dick så somnade jag på nattbussen, flera gånger om! Men kom hem tryggt och fint. Kom hem rostade mackor som jag käkade med hallonsylt! Helmumsigt! Måste ha varit flera år sedan! :D

Brr det kan hända att det kommer upp en rejält ful bild på mig och en kille. Ajabaja! Ni vet, helt röd och svettig efter att ha dansat runt i timmar! Hihi.

Kom dock på i morse att jag inte hade någon frukost hemma så fick gå och handla. Ska snart dra i väg och rösta! I spöregnet.. Men jag känner att jag måste. Eller jag vill! HAr varit duktig och läst på lite och grejer!

Fy f.. Det är storm ute! Ska in till stan runt 15 och möte upp Emelina, synd att hon är här när vädret suger så hårt! Ska nog dra in till gallerian. Sedan ska vi käka middag på Jensens böfhus (ok dem kan itne ta stora bordsokningar, men dem kan laga riktigt god mat!) Hoppas att vi får bord bara.

Sen så ska jag åka in till jobbet. Börjar 22, helsnurrigt! Slutar 3 eller 4 det beror sig på. Ska ta mig hem, sova i ett par timmar sedan gå upp absolut senast 10, åka till hotellet och jobba! Jag är för snäll! Borde träna i morgon, sova, städa (mohaha Aki får städa i stället) och sedan åka tidigt till mina föräldrar. Men jobb är bra! Även fast det inte är roligt med 7 dagar i sträck.

Ska bli kul att shoppa lite med Emelina i dag. Mmm längtar till middagen! Har ju laddad för Jensens böfhus länge ju! Är sjukt trött bara! Får dricka lite kaffe då! ;)

Åhh i helgen!

Kommer ju Emelina över! Jippi! Jag ska träffa henne i morgon kväll. Tänkte att vi skulle dra till Guadi och snacka lite skit, kanske käka något och sedan (om vi orkar) dra ut och dansa loss lite!

På lördag ska vi bara gå runt i stan (hoppas på fint väder!!) och käka middag. Ska bli jättemysigt att visa henne runt, längtar! :D

Ihh Emelina, kommer inte ihåg vad jag kallade henne för. Någonting skojsigt var det i alla fall.

Är lite nervös ändå, det var så länge sedan vi sågs, känner mig lite.. Små ful? Haha. Mina naglar är katastrof (alltså jag skojar inte!!) och min lilla vaddetnuänär på hakan vägrar försvinna. Men! Smink! Fast ja, hon bryr sig inte om det heller. Ska bli kul att snacka lite jobb och gamla minnen! Lite jobbit att tänka på Spanien igen faktist, dröme en sådan konstig dröm i natt. Att jag stod i baren på jobbet (fast det var inte jobbet, ja ni vet när det blir sådära knasigt) och skulle göra massa drinkar. Jag skulle göra en speciell som heter Sail away och kunde bara inte komma på receptet! Mina gamla klasskamrater var där och det var bara kaos!

Tänker ofta på Spanien faktist, det enda som jag verkligen ångrar är väl min vikt, så är det alltid saker som man hade kunnat göra bättre. Men det verkade ju bli bra i slutändan ändå. Ja förutom att två killar som jag fick toppen kontakt med vägrar prata med mig nu.. Skumt! :/

Alltså jäklar vad kul vi ska ha! Kommer att bli grymt men haha hon blir rejält påverkad av tpy ingen sprit alls! börjar fan också bli en mes! Haha så vi kanske kommer vingla runt! :P Vilken syn, två asfulla bartenders!

Trevligt! Hihi! ;D

Snart helg, skönt eller?

Självklart jobbar jag lördag kväll, osis. Men jag börjar ändå så så pass sent så det grusar inte mina planer för helgen, så mycket i alla fall.

En tjej som jag gick barkursen med ska nämligen komma upp i helgen. Hade tänk att vi skulle gå ut på lördag men de blir en dag på stan i stället sedan middag. Sedan jobb för min del. Kul! ;P

I går träffade jag på en tjej som jag gick grundskolan med, obehagligt! Vi satt där på tåget och pratade, hon är kvar i det typiskta svenska, trygga, flyttar inte hemifrån på ett par år.
Jag däremot hade flyttar för flera år sedan, jobbar med olika saker, har en grym extrakäck, har utbildat mig till bartender och gjort lite allt möjligt i mitt liv. Det kändes som om att jag bara satt där och skröt! Brr.

Var även på en intervju för ett bartender jobb (som jag inte kommer att få, vill nog inte ens ha det) jag kom sent pga. tåget och han var skitlack.. Efter många om och men hade vi en intervju på typ 5 min. Han satt och glufsade i sig nötter och var lte smått obehaglig. Nej fy.

Är jätte trött i dag, och mår lite illa (som alla andra mornar, nej jag är inte gravid) men jag försöker ju sluta med kaffe, i alla fall jobbets äckliga sunk, blä! Förstår inte hur Arvid Nordqvist (?) kaffe (bra grejer) kan bli så fruktansvärt äckligt? Det smakar både vattnigt och bränt på samma gång. Alltså man går ju över till te där borta!

Men å andra sidan så gillar de flesta andra det och gästerna gillar det. Fast jag älskade ju deras kaffe i början.

Nästa onsdag är det standup på jobbet! Kom och hälsa på! :D Tror att det kommer bli ganska så fullt, hoppas på det!
Knasigt!

Snusk väder!

Trots mitt dåliga humör och pissväder! Så åkte jag till stallet, borstade och myste lite med hästen och bara tog det lugnt.

Det var lite kallt och väldigt blött ute! Kunde inte ha mitt paralyt heller för det blåste för mycket! Haha klantarsle! Glömde mitt paraply på tåget. Eller bussen kanske?

Men fy f! Vilket jäkla väder! Brr! Kanske blir höst jackan i morgon ändå! Hoppas nästen det, lite i alla fall. Den är ju super mysig! ;)

Den ovärderliga familjemiddagen

Varje söndag är bara för bäst! Jag älskar verkligen min familj. Bästa! Mina föräldrar är verkligen så underbara människor! Som dessutom är jätte bra på att laga mat! ;)

Dagen började dock inget vidare. Det verkar som om att min mage inte klarar av, fet mat, för mycket mat, godis, alcohol. Det gör att den går bananas. Lägger man dessutom till kaffe och kolsyrad dryck så är det tvärkört. Inget stall för mig, vågade inte!

Ändå tog jag det lugnt på kina restaurangen i går. Men det kan ha lite att göra med det bristande hygienen på sushi buffén. Brr. Sushi ska ätas direkt tillagad! Annars vet man aldrig riktigt vad som kan hända.

Otroligt mysig kväll med familjen blev det tillslut i alla fall! :)

Hästen

Kom överens med ägaren i dag att jag ska åka ut på måndagar i stället. Hon ville hellre ha hjälp på en vardag och jag kännder att jag inte vill så att att säga "binda upp" helgen på något sätt. Men någon söndag ibland.

Hon mailade nämligen och berättade att hon söker skötare en vardag också och ville förvarna mig i fall jag såg annonsen. Så att jag inte skulle ta ill upp. Hon sa att trots att hon själv gärna skulle vilja ha söndagar så fick jag den gärna för jag och hästen verkligen klickade direkt och hon hade aldrig sett henne så med en främling förut. Det kändes faktist jätte kul att höra.

Men jag ska ut i morgon ändå, hon skulle ha visat mig en ridväg men den andra hästen hade tappat en sko. Så jag får se hur det blir i morgon då.

Det känns skönt att börja med hästar igen! Lite jobbigt dock för jag har hela tiden i bakhuvudet att hon kommer att försvinna en dag och jag vill inte behöva genomgå det men ännu en häst. Men känner att det är väldigt bra för mig att ta upp ett gammalt intresse! Dessutom! Bra motion! Hehe.

Men jag längtar inte till kyla, slask, lera, kallt och mörker! Fast, våren! Hehe några månader bra i alla fall. Haha. Någon dag blir det nog egen häst. När företaget går bra och vi kan köpa hus med ett stall på tomten. Perfekt! ;)

Träna!!

I tisdags simmade jag, i onsdags gymmade jag, i dag gymmande jag och sedan så simmade jag en liten stund! Visst jag kör jätte lugnt nu. Men jag kör i alla fall på!

Jag ska fan inte vara någon tjockis längre! Måste ju ha ett par skitajobbiga lågt skurna och tighta jeans jävlar på mig när jag jobbar om åker ner och som tycker upp allt till magen så jag ser fan skitstor ut. Blää!

Sen är det skönt att komma tillbaka till träningen igen. Eftersom jag just nu kör så jäkla lugnt så slipper jag den värsta träningsvärken i alla fall. Sedan håller min ena handled och rygg på att paja också..

Vill ha dem nya skorna som fromar rumpan! Coola! Kåtis reklam dock..

Aoo ska kolla på film nu!

Espania!

Fuck fuck fuuuck! Jag saaaaknar Spanien som in åt helvetee! Hooora att min kamera blev snodd!

Anledning. Satt och kollae igenom lite gamla bilder och läste en utav tjejernas blogg från den tiden.

Suck.. :)

Måndag!

Ca 2-3 minuter efter att jag hade gått till tåget ringer min telefon. (Annars hade jag ju kunnat ta med min skor och slippit springa runt i de asfula och för stora tofflorna) Det var från hotellet, en husfru var sjuk.

Självklart kunde jag hoppa in efter jobbet. Hihi jag har ju ändå saknar hotellet! Så det var mys! Älskar att jobba som husfru! :D Superkul!

Hihi min chef är så söt! Han hade köprt till mig (och ja alla vi som jobbade i sommar, men ändå) en polkagrisstång från Gränna. Hihi jätte gulligt ju! För att jag är så dutig och han känner att han kan lita på mig och dem andra. Jag var värd den tyckte han. Hihi gull! ;)

Habibi

Du är en enda habibin för mig! <3




Hihihihihi :P

Jobbelijobb

Vaknade, åt frukost, bytta glödlampa i badrummet, började städa, diska, satte på en maskin med tvätt, har fixat naglarna... PHU!

Sitter här med mitt ursmaskiga äpple! Ska väl fixa i ordning mig snart, gå ut med djuren och åka till jobbet.

Fy fan på i går säger jag bara! Urrrr trååååååkigt! Typ inga gäster alls. Några alkisar som kallade mig för vacker och för älskling. Blä! En barnfamilj med en uppkäftig tonårstjej som jag ville smälla på käften. Ett gäng unga killar och lite annat folk. Helt ok dricks i alla fall. Men verkligen inte min typ utav ställe.

Det visade sig (pinsamt, pinsamt) att det var samma kock som från klubben som har försökte fixa jobb till mig oh som ringe upp och ja inte svarade.. Tralala. Som han självklart inte hade glömt bort! Attans!

Blev kallad habibi hela kvällen i alla fall. Wtf habibi! Han tyckte att jag var seriöst duktig? Typ? Ägaren säger inte så mycket, men är trevlig.

Nej jag saknae mitt jobb där det alltid finns någonting att göra, och med ett stort och rymligt kök! Försökte hjälpa kocken där lite men köket var så jäkla litet!

Kanske borde omskola mig till kock i stället? Tycker det är skitkul! :P

Nej måste börja fixa i ordning mig snart så jag slipper stressa sen!

Äntligen fredag?

Jag har ju inte precis längtat till i dag. Jag fick ett samtal förra veckan av han som ägde klubben som jag jobbade på en gång. Han ville erbjuda mig en tjänst på ett ställe som han precis hade köpt. Dagarna, helgerna. Bara bar, javisst! Men nej det är servering och bar. Men som det alltid brukar bli är att (eftersom jag är tjej) jag säkert får servera.. I hate it. Ok lite, men baren är min grej.

I alla fall. Han ville typ att jag skulle jobba varje helg i sådana fall. Men jag vill inte jobba varje helg! Sen vet jag inte om jag pallar jobba så. Visst jag kanske tjänar mer där än på mitt andra jobb, men då jobbar jag hellre där. Fan att jag sa ja.

Men jag ska prova i dag, om det är kul och bra dricks kör jag på kanske varje fredag eller något. Men jag jobbar ju som sagt hellre på mitt jobb.

Kollar läget i alla fall, lite kul är det ju att någon man har jobbat för en gång ringer upp en liksom! Är det kul och funkar bra är det ju alltid bra med lite extra så länge. Måste ju palla med skolan också! Den är viktigast. Postade för i övrigt brevet i går. Spännande! :O

Juste! Äntligen fredag? Jag ska ju jobba i morgon så det blir ju inte så mycket helg precis. Dessutom ser lägenheten ut som.. Måste städa. Aki ska också jobba extra hela helgen. Fan vi blir ju rika här! :D

Om jag inte ska rida på söndag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, haha och städa! Men det är ju lite mysigt ändå. Eller käka middag med familjen, som alltid på söndagar verkar det som. Det är mysigt ju!

Amanda och Bonnie! Tjejmiddag snart eller? (Jag vet att Isa inte läser mig blogg och Amanda har slarvat bort sin lur, har dock ingen ursäkt för att inte ringa Bonnie, lat kanske?)

Var ju på Gaudi med Thunis en snabbis i går, illa jag tror att bartendern (som är jätte mega het) börjar känna igen mig? Kanske han bara är social?

Oj oj måste gå till tåget! Puss och kraaam! :D

Middag på Berns med underbaraste Thunis!!

Jag och Thunis käkade hejdåvisynsijul middag på Berns asiatiska. Åt en supegod sushi och till efterrätt doppade vi färska frukter i choklad och lite glass till det.

Sen gick vi till mysstället #1 Gaudi och drack en kopp kafte/te och pratade lite, ok massor!

Sen gick vi till Ica, hon köpte chips, jag köpte min favochoklad och hittade rutfrukschips (jippi lycka) så gick vi till tåget och väntade där Thunis spillde ut halva sin pringles (typ) och en gubba skrattade åt oss. Så fick hon plocka upp det! Så fick hon hansprit av mig, Jag skrattade också, hihi.

På tåget kramades vi hejdå och jag kommer att sakna henne massor! Hon fick chai te pulver av mig dem verkar inte ha chai latte i Italien, vad är det för land?!) på en bänk vi hamnen och vidd middagen fick hon (och jag kan man säga) ett brythjärta i silver som vi fick kämpa med att bryta. Min älskade, älskade Thunis. Världens bästa och underbaraste tjej!



Fuuuuck kommunaltrafiken!

Det tog över 2 timmar för mig att åka till jobbet i dag! Jag tog bussen till Handen, för att sedan åka till Farsta, med buss, och sedan ta tunnelbanan till centralen och byta där... + Väntetiden!

Suuck!

Dessutom var tåget sent när jag skulle hem, fast lite bra var det i alla fall för då hann jag med det tåget i alla fall! :)

RSS 2.0