:D

Sitter på golvet och sjunger! Är på jätte glatt humör!

De små rakarna!

Sköna jäklar! :D Han med flinten och stekaren i röd jacka är grundaren/vår huvudärare så de är inte lika roliga. Saknar Spanien, kursen och min klasskamrater som faaaan!

Tro det eller ej man jag hade så otroligt svårt för dessa två i början. Men sen började vi gilla varandra en massa och jag och tjejen till vänster visade sig ha samma sjuuuuuka humor och tog fram det allra värsta i varandra!

Det fattas bara Emmelina och våran lekledare! Men annars så är alla där!

Så underbart det var, hel härligt! :D


Hemma från Spanien igen

Vad ska man säga? Tyvärr (som in åt helvetes faaaan) kan jag visa några bilder eftersom min kamera blev snodd några dagar innan jag åkte. Arg och ledsen som fan..

Den första veckan ångrade jag mig och ville bara hem. Vädret sög, lägenheten var skit äcklig skolan var skitsvår och jag störde min på de andra tjejerna. Ni anar inte!

Lägenheten sög balle! Ofräsch som bara den. Kall vatten i duschen, kranarna, bara blä. Filten som man sov med var väl inte precis någon höjdare heller. Första natten frös jag så mycket att jag låg och skakade. Men sen var det bra. Fick dock en massa konstiga sendrag. Sen hörde man verkligen allt tanför. En luffare som bodde precis lägenheten sprang runt och gamade. Trafiken, och självklart... Fotbollsmatcher! Sen hade jag ett eluttag precis vid mitt öra och grannarna var inte precis tysta av sig.

Fast efter en vecka kom vi på hur man fick varmvatten i duschen i alla fall. Det funkade nästan alltid. Annars fick det gå snabbt! Vi hade tur i alla fall for vi hade en tvättmaskin och en diskmaskin! Fast det tog ett bra tag innan vi vågade använda någon av dem. Sen hade vi inget torkställ först och fick hänga klader överallt.


Fast hur mycket vi än hatade våran lägenhet så efter att ha sett killarnas så började våran att bli allt bättre och bättre! I slutet så kändes det faktist lite sorligt att lämna den.

Hur som helst så delade jag rum med en underbar tjej från Norge! Grät när vi sa hej då! Sen var det två tjejer som kände varandra innan de delade rum och var från (ehh nära Småland, jäkla dialekt som sätter sig) sen hon som jag träffade upp på flygplatsen. Hon fick eget rum! Lyxigt.

Det var ju 4 grabbar, 2 bröder (vete fan vad de bodde) och två killar från typ Göteborg (de bodde nära men jag kommer aldrig ihåg vad det heter..)

Alla var assköna! Hade något otroligt svårt för tjejerna som åkte tillsammans först men i slutändan kom alla jätte bra överrens!

Men den första veckan gick så sjukt snabbt! När vivar inne på vecka två tänkte jag: bara 2 veckor var, hur ska jag stå ut? Sen när det bara var en vecka kvar så tänkte jag: att shit nu är det bara 1 vecka kvar!

Andra veckan var rolig, det var nu som vi började få kontakt med varandra. Fast det var också den veckan som vi insåg att oj, vi måste plugga nästan varje dag!

Sista veckan var helt klart roligast, vi festade knappt den första veckan alls. Eller jo, men inte varje dag. (Fast haha otroligt nog festade jag aldrig mer än 5 dagar i rad. Tralala...)

Tror inte att vi gjorde så mycket alls första veckan. Shoppade lite och satt en massa på interntcafét. Försökte att inte slå ihjäl varandra. Otroligt nog bråkade vi aldrig, bara en liten irritation mellan mig och en tjej samma dag som vi skulle ha vårat slutprov men en stund senare stod vi och kramades!

Shit. Sista veckan.. Oj oj oj! En av bröderna fyllde år så det blev tacokväll, åcklig tårta (som säkert fortfarande ligger kvar i frysen) och partyy!

Hehe sista fredagen så sov jag och Norsken över hos killarna efter en natts festande. Vi skulle inte somna, men så blev det ändå. Det var också då som min kamera med alla bilderna försvann! Surt..

Sen sista natten innan vi åkte bjöd vi hem killarna (ok det var väl mest jag som bjöd över dem) att sova över hos oss. Stackarna fick frysa hela tides hos sig! Fyy deras filtar, blä.

Det var även sista veckan som vi åkte på vinprovning i en jätte vecken stad uppe i bergen och som vi åkte till ett lyxhotell med en bar i poolen! Sen kom mr. Sol fram sista veckan också så jag solade lite och badede i havet!

Sen pluggade vi som små apor också!

Åhh så roligt det var!

Efter våran avslutningsmiddag drog vi ut sen var det lägenheten, byta om, packa det sista och åka till flygplatsen.  (Direkt från att ha suttigt och drukit, oj då!) Inte duscha eller ta bort något smink, bara borsta håret och fixa till sig lite. Illa, hehe.

Några timmar innan jag, en tjej från Örebro och två killar från typ Göteborg skulle bli upphämtade bestämde sig killarna för att stanna. Detta var ca 1 på natten och vi skulle bli hämtade halv 5. Jag ville också stanna och skulle ha haft boende och sovplats för åtminstånde en månad till!

Men jag skulle på intervju i dag och om jag hade stannat hade det men största sannorlikhet hänt någonting dumt och jag vill inte skuta upp skolan annu mer nu. Otur om jag ända inte skulle börja plugga nu i höst.

Vid ca halv 4 bestämde sig killarna i alla fall för att åka ändå, tydligen var det någonting som jag hade sagt som fick dem att åka i alla fall. Hmm..

Jag tyckte så synd om ena killen som har varit sjuk, speciellt den sista veckan. När vi skulle landa första gången mådde han skitdåligt och pa flygplatsen i Madrid fick vi andra guida honom hur man sväljer en värktabett. Stackarn. Men den lilla jäkeln har smittat mig! Är snorig i näsan..

Andra flygningen var skit skum. Jag somnade innan planet ens lyfte men vaknade till att det bara åkte runt och inte lyfte. Men de 4 timmarna gick rätt så fort. Jag och han som var sjuk var de som var vakna mest, men även vi sov en del.

Men när vi skulle landa så skakade och svängde planet en massa! Tjejen från Örebro har flygit en massa gången men detta var tydligen det värsta! Satt på andra sidan gången och höll i hennes hand och försökte lugna henne.

Kastade öven ett öga på en sjuka killen (som kvällen innan berättade att han också var flygrädd) och även fast han forsökte spela orädd, så såg han allt bra nervös ut. Meden hans kompis sov igenom nästan hela resan. Han typ tittade upp lite och sov vidare lite.

Aja det finns massor att berätta, saknar alla redan! Speciellt den sjuka killen (haha så bra det låter) och Norsken vi fick så jäkla bra kontakt. Attans att alla ska bo så långt bort!

Kan berätta mer någon annan dag, när de andra fått tummer ur arslet och skickat över lite bilder så kommer aven det upp några rackare!


Brrrr

Javla fitt vader... Storm typ! Inte kul.

Hejsan

Ar pa betydligt battre humor i dag. Chattade med papap nyss ocka sen i kvall komemr mamma in sa ska vi sitta alla tre.

Fick en riktigt god nyhet i dag! Jo det ar sa att mamma och pappa ska flytta till Vh! Yes! Kan jag ga hem till dem da! :
D

I dag gick det bra. En kille i min klass (vi javlas alltid med varandra det ar ett under allt vi kunde vara seriosa faktist) hjalpte mig med flairingen. Ar typ samst pa det av alla. Itne rolgit. Jag och norsken ar inga hodare pa det! Men det kommer! Ska bara ova en massa!

I morgon ska jag hosta upp 400 spann eller ja 39 euro (tror jag det var) och kopa ett litet kit. Det enda som jag inte far med da at en flairingflaska men jag kan ta en vanlig spritflsska i stallet sa lange och ova pa stranden.

I dag hade vi en tavling i vem som kunde gora 2 drinkar pa snabbast tid! Det snababste tiden var 1.58 jag fick 2.13 och det var bara en i mellan och det var norsekn och hon fick 2.8! Sa da kande jag mig duktig!

Hihi vi tavlade mot varandra. Det var roligt.

Det gick bra pa praktisen i gar ocksa. Fick beromm av bartendern och hon sa att det var bekvamt att jobba med mig. Att hon typ kunde lita pa att jag hade koll. Elelr nagonting sadant. Killarna var sa harliga och satt asfulla och vantade pa mig till halv 3. Ok en var asfull (han som jag brukar javlas med) och hade en rejalt mysig baksmalla i dag. Hah sa fick vi se filmen "festmetoden" ni vet den som det var reklam pa forut? En pik fran larana kanse? Nej da.

Oj nu ar min tid pa det internetcafeet ute snart!

Kram!

Humbidumbidun..

Arligt, jag har varit skit grinig i dag. Provet gick kapprakt at skogen, jag ar bara irriterad och otroligt trott pa alla.

Lagenheten ar as, as, vidrig och det ligger luffare utanfor som skriker och kissar och bajsar i en grand som vi nu for tiden undviker till max. Ja ni laste ratt, luffare en av dem har en skit irriterande rost och springer junt och gapar oa natterna sa det hors en massa.

Det ar asbajsigt vader, forra vekcan var det mest sol men det blaste som fan, denna vecka ar det varmt och fuktigt i luften, fast molningt. Ser inte fram emot att sta och hanga pa en bar mellan 23:30 till 02:30 i natt. Phu det ar inget vidare drag pa vardagarna annars hade det ju varit as kul!

Vill hem till renlighetens varld! Saknar att trana! Omg gym har as as dyrt sa hoppar over det. Gar langa prommenader och shoppar loss lite i stallet! ;D Jag saknar en massa dar hemma fakist. Min familj, min alsking, mina hundar och mina vanner.

Om vi inte bodde sa snuskigt sa hade det nog varit annorlunda.. Sa om det hade varit 26 grader och sol som der brukar vara har sa har ars! Sen har jag dragit pa mig nagon konstig dialekt!

Fast det ar faktist inte bara skit ,det ar mist lika mycket roligt. Ok typ.. Tjejen som jag delar rum med ar jatte harlig! Jag har shoppat en massa fint. Speciellt ett par superfina jeansleggins fran Vero Moda for 200 spann (det dyraste hittils) som ramlar av mig. Vad fan da. Ska forsoka krympa dem i tvatten for de ar skit snygga!

Det ar nice att lara sig flairing och jag blir batte och battre pa bade det och pa freeporingen och drinkarna och sa.Man blir ju duktigare. Man jag kanner mig typ samst. Inte roligt.

Alla har nog varit lite griniga i dag. Men i morgon ar det en ny dag och om 2 veckor ar jag hemma med en massa kunskap, upplevelser och faktist en utbildning i bagaget! Da ska jag lara mig mer och bli annu battre och starta mitt foretag!

Nagonting valdigt posetivt ar dock, frukten. Mmm gott! Sen youghurten as asgod. Itne brodet dock, har gett upp hoppet och drod utomlands. Kankse koper ett pa ett bageri.

Fan han som ager det har internetcafeet dar vi bor ar sa jakla jobbigt och paoch nagot orolgit hogljudd. Sen ar han kat pa den blonda tjejen, alla ar kata pa den blonda tjejen.

Ska hitta ett battre!

Det kanns som om hur jag an forsoker sa blir det bara negativt hela tiden, men jag forsoker. En trost ar ju att det ar ltie jobbigt for alla och att man liksom inte at sjalv. I kvall blir det party, sen praktik. Hehe. Skojsigt att sta och dricka i baren! ;)

Nej ska upp till ackel lagenheten och fixa lite. Puss och kram pa er mina underbara vanner och min underbaraste alsking!

En vecka har gatt!

Otroligt! 2 veckor kvar! Faktist om 2 veckor vid den har tiden ar jag hemma igen! Mmm varmvatten, rent! Visst varmvattnet ar skitjobbigt men lagenheten som vi bor i ar sa himla acklig! BLA! Sangkladerna, kudden, filten, blaa. Man kanner sig acklig hela tiden. Fy fan. Snusk!

Plus att jag har gatt upp som inatt helvete sen jag kom hit, ar en riktig liten tjockis nu.

Det ar sa typiskt, det ska tydligen vara daligt vader hela veckan. Sadan javla otur man ska ha da.

Fy fan vad jag vill hem. Det ar bara ackligt har och allt ar sa svart och jag ar bara sa irriterad pa de andra hela tiden. Man typ latsas att man har kul.

I kvall ska jag praktisera i den bajstrakiga baren som vi ar i hela tiden. 11:30 till 02:30 skit irriterande eftersom det inte ar nagot nattliv har pa vardagarna. Sa man star och har det trakigt.

Mitt prov gick at helvete ocksa jag var den som pluggade mest av alla och fick samst. Tror att en fick samre. Irriterande. Som in at helvete.

Shit vad negativt det blev nu da. Men jag blir sa arg bara. Fan ocksa. Allting gar at helvete kanns det som. Mest av allt kanner jag mig ful, precis hela tiden. Har nog aldrig kannt mig sa ful. Speciellt mit leende for tandstallning ar jatteovanligt har och folk backar typ nar jag oppnar munnen. Hemskt.

Phu negativt. Vill bara hem till renligheten och fullkorn.

Hallaaa

Har prov i morgon, jatte narvos. Trodde att jag kunde allt ganska bra men sen sa klamde de ut sig i dag att vi aven skulle kunna de olika kategorierna i whisky och 4 whisky drinkar. Var av jag kan en. Vi fick lara oss allt det i dag. Btw Whisky smakar verkligen bla!

Phu. Svart. Det ar jobbigt nog att vara borta fran alla. Har dessutom gatt upp i vikt som fan (alla andra har gatt ner) och kanner mig bara ful hela tiden. Blaa.

Har shoppat lite fint i alla fall! :)

Nej i kvall ska jag plugga och forsoka lara mig det hela!

Kram!

Ola!

Snart har jag varit har en vecka ju! Har varldens hemlangtan och jag saknar Aki jatte, jatte mycket!

Brr det ar inte speciellt varmt har nere kan jag saga.Fryser nastan hela tiden! Men det ar fint och valdrigt bra shopping. Har handlat lite fint!
:)

Kursen ar rolig med valdrigt svar. Vi ska ha ett delprov pa tisdag redan och jag ar jattenervos. Oj oj.

Andra dagen sa fick jag praktisera i en bar som vi brukar hanga pa. Alla ska praktisera i den baren 3 ganger, sa ett pass i veckan. Antinger gar man ett tidigt elelr ett senare pass. Skull vilja sta pa en helg for da ar det drag!Fick blandra drinkar, shots och lara mig hur man tappar upp ol pa fat. Fick en massa oanstanstandiga ragg. Hehe, Skulle vilja jobba i en bar utomlands, man star ju och super nar man jobbar ju!

Men det ar rolgit har, forutom att jag kanner mig lite utanfor. Tva tjejer akte tillsammans sa de ar valdigt tighta. Ar ganska tyst och lugnt har nere. Inte riktigt mig sjalv. Det ar sa mycket nya intryck och personer. Usch grat i gar men folk forstar. En annan tjej som jag motte upp pa Arlanda och ocksa pojkvan och tycker ocksa att det ar jobbigt att vara ifran. Men det blir bra.

En skit jobbig grej ar att det nastan inte finns nagot varmvatten i lagehnnheten. Vi far tvatta klader i kallt och vara hander och nar man ska dyscha far man i bland duscha iskallt och ibland ljummet sen sa blir det kokhett helt plotsligt. Man ar snabb!

Haha en gasspisen. Underhallning pa hog niva nar ett gang brudar skulle forsoka tande en gaspis for fosta gangen! Jag har dock blivit duktig pa det. Haha skrammde nastan skiten ur en av vara larare i gar nar han var i lagehteten och skulle forsoka lista ut hur tvattmaskinn fungerar.

Flairingen ar jatte super svar! Jag gor mitt allra baste i alla fall. Tyvarr sa ska var ena larare som ar super duktig pa flairing och har tavlat i det aka till Australien nasta vecka.

I kvall ska vi pa strandfest med vara larare och grundarna till foretaget haha och sa forstas var brittiska lekledare med. Haha en skon kille.Vi ska leka lite lekar och sa. De bjuder pa dricka och pa lite snacks. Brr det kommer att bli kallt sa ingen vill stanna speciellt lange. Sen ska vi antgligen dra ut ochj festa lite. Kom till lagenheten vid 5 i morse och gick upp vid halv tva. Partyy! At nogon pojo bottiro (kyckling borrito) i natt ocksa. Det var smaskig!
:D

Kram pa Er alla, saknar Er. Saknar mina hundar, Aki mig sang och min dusch!


Dags att dra till Spanien

Är jätte nervös! Av flera olika anledningar. Man jag känner mig glad och väldigt stolt över mig själv som åker! 

Jag kommer tillbaka den 27 April, förhoppningsvis lite brunare och som en duktig bartender! Även med lite nya goa bekantskaper! :D

Hej då alla underbara människor, önska mig lycka till så syns vi när jag är tillbaka!

Kram på Er alla!


Jag måste

Jag vet att timingen är usel och att jag inte borde och jag känner ånest över det för jag cill inte att någon ska må dåligt, men jag måste för jag kan inte sluta tänka på det.. För att jag får inte tag på dig. Du sitter hellre med en främmande människa i ett rum och pratar i flera timmar än med mig. Du svarar inte på mina meddelanden eller samtal eller lägger av telefonen nä jag ringer. Vet du hur det känns? Man känner sig så ivägen och bara helt värdelös..

Det här är inte ett försök att starta någon aggresiv konversation över internet och via sms, jag vill kunna prata med dig. För jag är trött på att bli bortstött.


I går gav jag upp sådant som betyder mycket för mig för att fixa det med dig. Men det kändes som om att det inte ens betydde någonting för dig.

Jag vet inte vad jag har gjort för fel? Du borde veta vid det här laget att jag alltid finns där för dig, vad det är gäller och hur dumma jag kan tycka att vissa val är. Det spelar ingen roll för mig.

Alla mina vänner borde veta det, för jag har sagt det till dem. Jag finns alltid här för Er, oavsett vad. Vilken tid som helst på dygnet. Jag vill inte att någon ska må dåligt och helst skulle jag vilja att man aldrig hade något dåligt att tala om.

Hur kan ni inte lita på mig? Tror ni att jag skulle dömma Er eller berätta för andra? Efter vad ni vet om mig så borde ni fatta att det aldrig skulle kunna hända.

Jag är bara vän med människor som jag verkligen älsklar, folk som jag kan se framför mig stå på mitt bröllop i och hålla tal. Människor som betyder någonting för mig.

Men det känns ibland som om att jag inte betyder någonting för någon. Jenny, ja men naaw. Hon passar ibland. Jag blir nästan aldrig medbjuden eller ens får ett liten meddelande då och då. Jag känner mig så jävla ouppskattad och tänker hur fan ska vilt främmande människor kunna tycka om mig om inte ens mina egna vänner gör det?

Det känns skit att åka i väg på mitt livs största resa och vara oroa mig för vad de där hemma igenkligen tycker om mig. Jag vill inte behöva ens tänka på det.

I dag vill jag bara vara glad, men i stället tänker jag på detta.

Jag vet att ni är upptagna. Man har sitt egna, skola, jobb, kärlek och allt vad det är. Men det jag vill är ärlighet. Om ni tycker någonting om mig, säg det till mig. För det gör jag till Er.

Det känns jävligt tufft och jag känner mig något otroligt omogen om skriver detta. Men jag måste för annars kommer jag aldrig kunna sluta tänka på det. Jag vill inte få någon att må dåligt men jag försöker förstå.

Det känns som om att varje gång jag berättar hur jag känner så får jag bara skit för det. Kanske ni inte vill se mig igen? Det skulle suga, men hellre det än att bry sig så, så mycket om folk som skiter i mig. Jag hoppas att jag har fel och att ni bara är upptagna. Det hoppas jag verkligen. Men om det inte är så. Säg det till mig i stället.

Oj oj vilken dag

Den började lite halvdåligt. Känner mig som världens sämsta kompis och ja inte speciellt uppskattad..

Jag lyckades dock chatta med en tjej som ska åka vi har bestämt oss för att mötas upp på Arlanda i morgon.

Vi drog till mig bror och käkade frukost, förde över lite låtar till mig ipod och snackade lite skit. Sen drog jag och klippte mig och jag blev väldigt missnöjd. För kort, för tunt och luggen blev heelt knasig! Men jaja, det finns typ ingen frisör som kan klippa hår snyggt verkar det som. (Speciellt inte medelålderskris invandrar kvinnor som tror att alla vill ha sama frisyr som dem. Oj! Rasistiskt...)

Så köpte jag ett par asmysiga och fina byxor! :D Awsome!

Men aja, det växer ut igen i alla fall!

Sen skyndrade jag och Aki oss hem och gjorde en tårta till Amanda, sen drog vi till Fredde och frade lite. I en hel halvtimme! :O

Sen drog jag och solade och brände mig rumpa! Sen gick jag hem genom skogen.

Bara en sak.. Vad f! SNÖ? Chock! Det roliga är att jag i går på typ årets varmaste dag sa att det kan fortfarande komma snö. Tydligen hade jag rätt!

Mohaha skönt att man åker i morgon då! Åhh resfeber! Har inte riktigt packat klart än, men snart så!

Juste, mina föräldrar är bäst! De skämmer bort min lite dock.. Men världens bästa föräldrar är de ändå!

Grattis

Grattis och förlåt till Amanda som fyller år i dag!

Hoppas du gillade smaken av tårtan. För den var inte särskilt vacker!



Ööörrk

Det märks att man inte äter godis ofta. Eller mycket fet mat. Eller mycket mat i över huvud taget. I går mådde jag skit illa halva dagen så lite godis och alcohol på det. Fy! Var helt säker på att jag skulle spy i natt och hade en hink vid min sida!

I morse mådde jag fortfarande illa och åt inte seciellt  mycket till frukost.

Min mage är full, mina tänder gör ont, jag mår illa och jag är väldigt jätte trött och slut.. Blää. Jag gillar ju knappt godis alls. Har tömt halva mitt påskägg på sådant som jag inte riktigt gillar. Min lilla mamma tvingade mig att fylla på med lite extra i mitt påskägg. Jag känner mig jätte otacksam mot mamma som så omsorgsfullt har fyllt på..

Men varför äta onyttigt som bara ger dåligt till kroppen om man inte gillar det?

Örk har ju varit godis sugen i ett par dagar nu. Det är borta nu. Phu.. Örk igen!

Knäpp dag

Blev lite halvft tvingad till att klä ut mig till påskkärring på jobbet. Hela alltet. Ett jätte fult förkläde, en väldigt skrikigt rosa sjal och massa fult smink!

Godis och tulpaner åt folket!

Japp... Har spridit lite påsk glädje i alla fall! :)


Mohaha sprang in på personaltoan och tog bilder med mobilen! Riktigt, underhållande!

Åhhh

Har resfeber och är jätte, jätte nervös! Behöver mina vänner och min familj just nu!

Hihi

I dag är det bus dagen! Undrar vad som kommer hittas på i år? Kankse ingenting alls? Eller värsta jätte buset?

Hihi bus dagen! :D

RSS 2.0