Tänk om det alltid kunde vara vår?

Ni vet sådanadära fantastiska dagar när solen skiner från en klarblå, det är vindstilla förutom någon enstaka vindpust då och då. Det är inte kallt men inte heller för varmt.

Helt fantastiskt!

1 år!

För 1 år sedan var jag i Spanien, det var precis i slutet på min bartenderutbildning och livet kändes, lätt!

Sitter och tänker på hur långt jag har kommit det senaste året! Om någon hade sagt till mig att "Jenny om 1 år sitter du i Tyresö med Monika (som jag inte ens hade träffat då) du jobbar som husfruchef och du är singel" så hade jag nog inte riktigt trott det!

Helt otroligt! undrar just hur liver ser ut om ännu 1 år? Forthoppningsvis bra!

Awsome kväll! ;D

Jag + Amanda + Fredde = grymt rolig kväll! Bowling, biljard haha och bio! Red riding hood, ohh spännande! ;O




Det lilla aset vann båda gångerna!
;)



Hahaha och jag kom sist båda gångerna, som vanligt!


Haha ja, och tillslut på tröttnade Fredde också på hennes otroligta flyt! (Otroligt skön bild för i övrigt!)


Mohaha den dumma tv gubben skrattade åt oss!


Biljard time! :D Haha det gick bra mycket bättre för mig där i alla fall!



Kort och gott, bra kväll! Mohahahaha när Amanda ringde och väckte mig! XD

Eehh, vad är klockan..? Haha!


Omg, omg!! :D

Sooolen, vaaaarmt, våååår!!! :D Jipppiiii!

(Jepp, jag är smått rubbad ibland, men kom igen, vååår!)

Vårsol, tack och lov för balkong!


Det har varit en sådan där dag

Som får en att börja tänka.

Just nu i detta ögonblick känns det mesta jobbigt. Kankse det aldrig har kännts så hopplöst? Fast ändå på något konstigt vis känns det bra.

Jag åkte till mina föräldrar i dag för att fira min kusin som fyller år. Min morbror som jag inte har haft kontakt med på typ 10 år pga. knäppa familjeförhållanden var där. Jag har tänkt länge på att försöka lappa ihop vår relation eftersom jag vet hur mycket det skulle betya för min mamma och för att en dag försvinner personer ur ens liv och då är det för sent att göra någonting åt saken.

Dessvärre kom cancer in i bilden, har blev sjuk men sedan frisk igen. Men nu är han sjuk igen och det ser inte bra ut. Jag tror att jag inners inne i mitt hjärta har förlåtit honom, alla är värda en andra chans? Jag vill lappa ihop vår relation och ha en sista fin tid tillsammans, men det känns så fruktansvärt hårt.

Jag och mamma stod i köket och grät ikapp. Fy fan.. Det är hårt, riktigt jobbigt, jag trodde inte att det skulle påverka mig så mycket men det är klart att det känns.

Den senaste 2 veckorna har faktist varit ganska tuffa, det har varit mycket på jobbet och med mycket stress vilket har påverkar humöret hos mig och hos andra. Det är mycket på gång just nu men jag hoppas och tror att det är en procedur som kommer att leda till någonting bra! Jag hoppas och tror lite det också!

Jag har gått upp 5 kg, med andra ord allt det som jag krigade som fan för att gå ner i höstas. Så nu är jag varken smal eller vältränad längre, det går fort! Det suger, hårt! Men det är bara jag själv som kan påverka det men jag är uppriktigt sagt förbannad som fan på mig själv för det! Sedan så spelar det ingen roll vad andra säger för jag ser det och jag känner det!

Aki abstinens! I dag var värsta dagen på dessa 2 månader! Jag sitter och tittar på min bror och hans familj, fan.. Vi skulle ju ha försökt börja skaffa barn det här året.. Eller i alla fall början på nästa. Inte blir det bättre när min morfars sambo säger att "tänkt när du har en egen en dag" och min första tanke är att jag kanske aldrig får en. Vad fan kom igen! Jag är bara 20! Men jag känner mig som 30! Men det är speciellt när någonting sådanthär inträffar och man verkligen skulle behöva någon att ligga med i sängen, berätta om alla ens känslor, gråta inför och bara krama om och bli omhållen hela natten, är. Som jag saknar han. Så saknar jag hundarna så otrooligt mycket!

Inte blir det bättre när jag får reda på att Aki och Jenny (ironiskt att vi har samma namn) umgås! Det känns väl inte helt ok måste jag faktist få säga! Jag blir illamående och spyr nästan när jag tänker på det! Efter samtalet som hon och jag hade så kan jag inte förstå det och vill ja, spy!

Nä fy.. Tankarna bara snurrar! Jag måste få stanna upp lite känner jag, det är lite för mycket på en gång!

Jag hatar att erkänna det och trots att det är fullkomligt normalt och (ja det skulle ju ha varit jäkligt konstigt om jag inte mådde lite dåligt i den här situationen) jag behöver få sörja Aki (det är nog faktist svartsjukan som är värst) så vill jag ju inte må dåligt! Jag ville ju få leva mitt egna singel liv och allt det men fan redan efter 2 veckor började det ju kännas meningslöst!


Jag är ju livrädd för att bli just sårdad, utnyttjad, övergiven och ensam och att inte hitta mitt livs kärlek som jag kan lita på och allt det och skaffa barn. Alla människor är nog rädda för det. Kanske är det också lite tjusningen med livet. Vad vet jag, vad vet du?

Fast vad.. Jag älskar mig själv (yes I do) och jag har en fantastisk familj och fina vänner! Kärlek, familj, vänskap precis som min tatuering. De 3 viktigaste sakerna, kärleken. Tja, det finns ju faktist inget som talar för att jag inte skulle hitta "någon" men ja man vet faktist aldrig, haha tyvärr! Jag önskar liksom inte ens min värsta fiende att vara ensam.

Fast vad det suger att min fantastiska positiva energi som jag har haft de senaste månaderna har sinat ut lite! Sätta sig i solen, ta en kaffe och umgås med vänner ska nog råda bot på det hela. Jag har faktist jobbat lite för mycket den senaste tiden och ska faktist ta det lilla lugna! Det är ju liksom inte helt normalt att vara 100% glad jämt! Upptjack? Njaa.

Nej fy så djupt det blev nu! Om ni har orkat läsa! ;) I bland är det skönt att få skriva av sig faktist. Allt löser sig, min inställning. Le lite för fan! (Min nya motto som flitigt har används den senaste tiden! ^^)

(Det jag tror verkligen gör min ledsen är att min morbrors cancer, det kanske inte löser sig och jag ser ingen mening med det. Jag brukar tro att allt har en mening, fast vad är meningen med det??)

Nej nu ska jag sova! God natt!


De första härliga dagarna av sol!

I går tog jag ledig från jobbet och åkte in till stan för att möta upp Krullet! Vi hade verkligen en skit mysig dag! Jag shoppade lite kläder och 2 par skor (var av ena är det dyraste och fulaste paret som jag någonsin har köpt= joggingskor 1600 spänn! Fast då fick jag provspringa i dem och så kollade vi mitt steg, vilket tydligen är perfekt! Nice! Jag har ett perfekt löpsteg!)

Sen mötte vi upp Lennart (du minns väl honom Amanda, det var hans tjej som badade topless i poolen) tog en Mc Donalds kaffe och satte oss i trappan vid hötorget (i sällskap med en jäkla andra massa människor) och obseverade folk och snackade, vi pratade gamla minnen och njöt av solen. Det var en sådandär perfekt avslappnade solig och vårig fredag! Folk var så glada! Jag behövde verkligen det.

Senare mötte jag upp min kollega (haha Krullet gav mig tummen upp, få se nu.. Haha han sa: snitsnygg, modemedveten och haha det allra bästa! Rätt längd på skägget! Omg! Han hade faktist trimmat det för jag gav en kommentar om det tidigare i veckan, mohaha toffel!) vi tog en fika sen mötte vi upp hans kompisar och tog en (ok några) öl på ett ställe i gamla stan. Trevlig kväll förutom ett pucko som skulle bråka men det löste sig!

Hahahahahahaha i torsdags! Amanda! Jag fick ju bartenderns nummer, haha. Nice! ;) Haha och Amanda försökte winga en bög åt mig! Sötis!
:D


Härliga människa!



För 1 år sedan så!

Var jag i Spanien!! Haha för 2 månader sedan också! Yeah, Spanien! :P

Jääkla förskylning!

Här har jag varit såå kaxig för att jag inte har blivit förskyld eller fått ont i halsen (för vad f.. Killen jag dejtar? Har varit krasslig den senaste tiden) men i måndags morse vaknade jag med en lite körig hals och i går vaknade jag upp förskyld! Blää, jag hatar att vara snorig och brr!!

Jätteknasigt, det kliar i min hals.

Jag får helt enkelt käka en massa apelsiner (det är ju gott i alla fall) skippa träningen (buhuu) och njuta lite extra av det faktumet att jag har lång helg den här veckan (vilken är en 100% förbättring med tanke på att jag inte var ledig alls förra helgen!)
:D

I dag är jag bjuden på fika på Hotel Birger Jarl (mitt gamla jobb) men jag är fortfarande inte säker på att jag kan! Ihh! Jag tror nämligen att vi har ett möte typ samma tid i dag. Attans i sådana fall!

Ska ju träffa Amanda i morgon också! :D Saknar min lilla skruttis! Sushi?! Mmmm! Haha jag kommer aldrig att glömma när jag och Amanda var och käkade sushi på ett ställe vid Rådmansgatan en gång! Omg toaletten hade uppvärmd sits, massage och vattenstrålar på alla möjliga konstiga vis! Och! Man behövde inte spola för den gjorde det av sig själv! Cooolish!

Nä käre vänner ha en toppen fin dag! <3

Sjuuukt bra publicitet!

Video från lakritsfestivalen (som var på hotellet i helgen) de intervjuade vår köksmästare om menyn som de ha tagit fram! Speciell känsla att stå i lobbyn och se detta live!

Awsome!

Fast hahahaha det bästa i hela videon är ju när reportern säger "eftersom jag är lång så älskar jag ju långa saker!" Mohahaha! xD



http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=direkt_fran_lakritsfestivalen&videoid=1575631

Måndag!

Har kännt mig helt väck i huvdet i dag! Trött och sliten! Jobbig (men jäkligt rolig) helg! Nu i helgen ska jag ta det lugnt, träffa min underbara familj och sova, vila och... Aahhh ha det riktigt lugnt och skönt! :D

Det har varit så galet mycket på jobbet den senaste tiden och jag hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite nu! Ska försöka (hahahahaha) att inte lägga mig i kökets och restaurangens arbete (men de behöööver min hjälp) haha ja typiskt mig att vara så snäll och hjälpsam! :P

Haha fast nu ska jag fokusera mer på mig och min avdelning! Jag har ju kommit på att jag kan få kvällreceptionen att städa konferenserna åt mig också, perfa! ;)

Lakrits

Heela helgen! Lakritsfestivalen på jobbet i helgen. Fy fan vad jag har käkar lakrits. Haha sen när mässan stängde så fick vi en massa choklad/lakrits! Awsome!

Sitta i backoffice, jobba och käka godis. Nice!

9-21 Både lördag och söndag, men fy fan vad jag och Sofie gjorde det bra! Så jäkla grymma! ;D

Min bror och hans tjej sov över på hotellet lördag-söndag så jag hade pimpar deras rum med ljus, rosenblad, mosserande vin, frukt och haha jobbets kalasgoda kakor!

Jag sov över i lördags också, trodde inte att det skulle bli så sent! Men det blev det. Kul helg i alla fall!

Nu är det detox som gäller för mig! Min stackars kropp mår inte bra, massa stress, lite för lite sömn och ja vila rent allmänt, och inte käkat regelbundet och helt bra mat!  Min hud ser ut som shit också! Ska fötsöka ta ledigt på fredag och slappa i helgen, fy fan vad skönt! :D

Nej nu måste jag fixa i ordning mig och dra till jobbet! Puuuuss!

Jobb, jobb, jobb och date!

Eller ja date, hmm. Fika? Mys fika kanske? ;)

Massa på jobbet i alla fall! Haha jag och vaktmästaren tog den skruttiga (seriöst den är lite läskigt att åka) och drog i väg till Årsta för att köpa blommor! Men nåär vi kom dit var det stängt! F-U-C-K! Jag hade glömt bort att dem stänger tidigt på torsdagar! Det diffade en kvart kanske!

Så det blir till att åka iväg i morgon bitti i stället! Sen planera blommor, fixa och donam planera i för (den super spännande) stolflytten på måndag och försöka planera den på bästa sätt. Sen fixa och dona och ringa lite till!

Tog med mig stolplaneringen hem men känner att jag inte orkar! Kom ju hem för knappt 2 timmar sen och sitter bara och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig så jag kan hänga upp tvätten.

I morgon blir en späckad dag! Först en massa på jobbet sen ska ju Amanda firas på kvällen! Fast det blir kul!
:D

Ohh ohh! Äntligen har jag fixat orkideér till lobbyn (jag är missnöjd men övriga sa att det var fint, till och med hotelldirektören, haha han sa att jag måste lite på deras omdöme ibland!)

Men vilken dag! 3 möten på 1,5 timmar! Men det känns bra, som om att en hel det bra utveckligar håller på att ta start! Jag (och ja alla på hotellet igenkligen) måste kriga på ett tag men sen blir det så mycket bättre! Man måste tro på att det blir bätte sen! Lite lättare i alla fall! Tänk om alla fattade det! Det hade ju faktist varit super kul! :P

Men fy fan vad jag älskar mitt jobb!

Tips innan

Ni går in på ett möte tillsammans med alla avdelningschefer, ekonomiansvarige och direktören.

Kissa! Och drick inte kaffe om du inte har gjort det innan! Mötet tog ca 2 tim och halvvägs trodde jag typ att jag skulle dö.. Bara att ta skammen och mitt i detta viktiga möte tassa ut och smyga i väg till toaletten (som tack och lov låg precis breve!)

Aja ok det är vanligt förekommande men dålig timing! Pinsamt också, känn lite dissrespekt! Haha aja.

Det hände fan inte så mycket spännande i går (som inte är en risk att skriva här) haha fast jag raggade med en gäst i hissen! Haha ovanligt! Jag var i receptionen och skulle hämta en 125L soppsäck full med (ca) 2,5 m sammetsgardiner som har varit hos skräddaren för de skulle upp till tvätten (för att sedan strykas och hängas upp på rummen, ett jäkla jobb) då denna snygga engelsktalande gäst frågar min kollega om ett strykjärn, som då berättar om vårt strykrum (som ligger brevid tvättrummet smidigt nog!) och jag erbjuden mig att visa gästen rummet, men han skulle inte dit då.. Hur som helst!

Jag tog mig skittunga säck med gardiner och drog i väg den till hissen där snyggästen står och väntar! Så han är gullig och håller upp hissdörren och utrbrister på engelska "ska du stryka alla de där!?" Haha, att stryka sin skjorta kändes nog som ingentong just då! Jag skrattar och säger att japp, men först ska de tvättas, torka och sen strykas! Han tyckte synd om mig, ok jag nämnde ju inte att jag har personal som gör detta åt mig.. Man får ju inte verka dryg liksom!
;)

Men vilken rolig historia! Nej nu ska jag svepa resten av kaffen och fixa i ordning mig!

Puss! :D

Naglar

Dags att börja kirra egna tippar! Delvis för att jag sparar (tusentals) kronor per år på att göra det själv och dels för att det är avslappnande (ok ibland) och kul! (Haha för det mesta!)

Ok i dag skulle jag aldrig ha gett mig på att sitta i, lite över 2 timmar tror jag, och fixa helt nya naglar men en tipp sprack i morse!

Dem hade blivit super bra om det inte vore för att det nya nagellacket som jag provade var vattningt (eller ja rinnigt kanske är ett bättre passande ord) men nu vet jag i alla fall det tills nästa gång!

Har haft mörka naglar ett tag nu så jag körde på våriga och ljusa! Härligt!
:D


Oja! Jag vet att mina händer är torra och bleka!


Gamla tipparna av! Långa naglar hade jag fått under också!


Tippar och gelé på, ser förtaskigt ut! Synd att jag gjorde pekfingernageln så kort i förhållande till resten av fingrarna, men aja, jag kan ju fila ner dem annars!


Liite svårt att se på bilden men lacket la sig skitfult vid nagelbanden, tyvärr!


(Haha snyggt med sne ring) Verkligen inte helt perfekta (gillar dock formen, den e nice) med missen med lacken och kort pekfingrar, dessutom vet sig höger långringer in men blommorna döljer det ju så fint! :) Men med tanke på att det var ett tag sen så är jag faktist nöjd!


För ett år sen!!

Höll jag på att skita ner mig av nervositet!! Jag minns det så väl. Jag kunde inte somna om efter att Aki gått till jobbet så jag la mig i sängen och spelae The Sims! Haha.

Omg.. Tiden går ruggit fort, 1 år!! Vilken utveckling sedan dess.


Shit vilken upplevelse! Trots det dåliga vädret haha. Så värt det! :)


I dag är ingen vanlig dag..

... För i dag är det Amandas födelsedaaaag! :D Grattis fina tjejen!


Trääännaaaaaaa!

Jag lyckades till och med ragga med mig kökschefen på det hela!

Min träning gick dock, nja bättre än förra gången! Känner att jag inte får ut det jag vill med styrkan och konditionen är kass! Men nu när vädret är så mycket bättre är det lättare att börja powerwalka/jogga igen!

Det är ju skönt att träna också! Min rygg känns dock ganska så kass, men det kommer att bli bättre allt eftersom den byggs upp av träningen!

Efter jobbet och träningen träffade jag upp Namrud på en fika! Trevligt! Det är alltid lite speciellt att träffa Namrud pga språket men det blir bättre! Han är en härlig person!
:)

På tal om ingenting.. Lyckan, kärleken och meningen med livet, Fredrik och Amanada.. Jag skrev bara ner lite tankar ni behöver inte ge mig era (högst uppskattade) expertråd! I bland vill man bara skriva av sig några rader!

Nej ska fortsätta kolla på tv nu och mysa till det lite här hemma! Haha jag och marsvinen!

Dessa ögonblick av intelligens!

(För att ni ska förstå denna historien måste det först tilläggas att jag har två alarm på morgonen, två telefoner = två olika alarm..)

Vaknar upp av att min telefons alarm drar igång, bzzz,bzzz. Går upp stänger av det och svär åt mig själv för att jag har ställt klockan på 05:45 en söndag! Går på toa och stänger av alarm två innan det också drar igång, eller jag flyttar fram det till kl. 10 (för man vill ju inte sova bort hela söndagen!)

Hinner även därimellan också tänka att "det är nästan lite synd att det inte är måndag eftersom jag gick och la mig så tidigt i går och känner mig riktigt utvilad.."

Sneglar på klockan och konstaterar att hmm 3 timmar till så går jag upp vid 09, det är humant!

Ligger kvar i sängen en stund och känner mig lite små puttrig för att jag har ställt klockan på 05:45 en söndag, men samtidigt glad för nu kan jag snooza.

Då går det upp för mig att det är måndag och det är bara att gå upp! Goood morgon!

Cookies!

Dam! Monika gör grymma kakor!

Vi laddade upp med en riktigt nyttig (och för i övrigt riktigt god) middag sedan kakor! Mumsigt!

Det känns skönt och otroligt motiverande att ha ett stort fint kök att laga god och nyttig mat i! Nice! :D Kanske man ska börja laga mat igen? Hmm.. Bra plan!

Skön söndag!

Bortsett från min semester i Cran Canaria så har jag inte haft en en endaste ledig dag där jag bara tar det lugnt förrens i dag!!

Jag vaknade upp i morse och tänke först "fuck jag måste upp snart" men kom på sekunden senare att "jippi jag kan gå upp precis när jag vill"!!! Lycka!

Jag och Monika hade två planer i dag, städa lite och åka till centrum och handla. Jag dammsög och torkade av lite i köket, hon fixade lite barummet. Vi hat tvättat lite kläder och fixat med disken (diskmaskin for life) vi tog bussen in till centrum och jag handlade nageltippar/gelé och har nu reparetat mig nagel som sprack rejält när jag skulle jälvas med restaurangchefen i fredags och ta flaskan som han försökte flaira med.

Men nu är nglarna super fina och jag måste nog inte boka en ny tid på ett tag. Bara att jag faktist hade orken och tiden att sitta i typ 1 timme och fixa naglarna! Helt otroligt! Jag har käkat lite choklad och drukit kaffe (lycka!)

Nu står Monika och bakar kakor. Vi lyssnar på skön musik. I kväll ska vi göra middag tillsammans och sitta vid köksbordet som normala människor och äta middag tillsammans. Sen lär vi dricka te, äta kakor och se på tv. Jag älskar det!

En lugnt och skön helg, inget jobb, inget festande. Helt jäkla underbart och skönt! Hade till och med en släng av min "sovit lite för länge huvudvärk" i morse, vilket jag inte har haft på lääänge! Helst ärligt första dagen sedan Cran Canaria semestern som jag bara har kunnat slappna av! Det går nog inte riktigt att beskriva hur skönt det är!

Nästa vecka blir fullsmockad så detta behövdes verkligen! Känns dock som om att jag kanske börjar bli lite sjuklig i halsen, jag hoppas inte! 7 dagars arbetsvecka nästa vecka! Ser dock fram emot fredagskvällen och firandet av Amanda! :) Supermys!

Lyckan, kärleken och meningen med livet??

Ni vet livet...

Vänner kommer, vänner går, och vissa består.

Människor föds och människor dör. Det är alltid glädjefyllt när ett nytt liv kommer till världen och alltid jobbigt när någon försvinner ur våra liv för alltid. Fast vem vet, himlen kanske finns? Jag hoppas..

Alla undrar vi samma sak, vad är meningen med livet? Att träffa en person (ens självfrände) och skaffa familj, men först "leva runt" lite, festa, resa, skaffa en karriär och sen!

Det låter ju helt fantastiskt underbart! Jag är livrädd för att aldrig få det, jag trodde att jag hade träffat rätt! Fast jag tror dock fortfarande att det var rätt person men fel tidpunkt.

Jag ligger här en lördagkväll klockan är runt 23 på kvällen, och tänkter på livet. Vad går livet ut på? Vad är igenkligen meningen med livet? Vi föds, vi lever, och vi dör. Allt där i mellan? Spelar det någon roll för "eftervärlden" för det är samma där, födas, leva, dö.

Jag vet inte helt säkert, men jag tror på något sätt att det är att fortsätta kämpa för att nå sina mål. För mål, det kommer man alltid att ha. Det finns alltid någonting som man vill uppnå.


Kärleken

I dag vaknade jag upp hos en kille som jag känt ett par månader (vi har inte haft sex btw) och undrar fortfarande om det bara handlar om just sex eller vad det är?

Kärleken skrämmer mig. Mycket. Jag har levt så tryggt! Ingen kille har kunnat såra mig, eller utnyttja mig eller på något sätt kunnat "komma åt mig" för jag hade ju liksom redan min!

Men nu.. Aj aj. Jag har bara litat på två män utanför min familj i hela mitt liv, att dem inte ska göra mig illa, och det är Fredrik och det är Aki. Alla andra män är läskiga lömska typer med penisar!

När jag blev singel så tänkte jag att shit, fan vad coolt! Jäklar vad jag ska ligga runt! Men attans! Jag är förhållande typen, skiiit också! Sen så är jag ju också planeringstypen, förstås..

Om det bara vore så enkelt att jag ligger runt, festar och fokuserar mig på min karriär och på mig själv såklart i vi säger 4 år och sedan träffar mr. right och lever lycklig i alla mina dagar! Om det vore så enkelt, jäklar vad bra det hade varit då! Jag (vill ieförsig verkligen inte vara i ett förhållande nu) vågar inte chansa och undrar om jag någonsin kommer att kunna göra det, för jag litar inte på män och verkligen inte på killar! Fy fan vad obehagliga ni är ibland! Speciellt de i min egen ålder! Brr!

Lyckan

Just nu känner jag mig ändå tillfreds med livet, självklart hade det kunnat vara lättare! Men det goda, fina och roliga i livet väger upp mot det som känns jobbigt.

Typ som.. Mitt jobb (haha alltid jobbet) är stressigt och påfrestande, jätte mycket ansvar och jag känner en otrolig press på mig men.. Det är fantastiskt roligt, utvecklande (jag skojar inte varje dag) och jag har sådana fantastiskt otroliga möjligheter att verkligen kunna komma någonstans. Så även fast jag inte tycker att det är så jäkla kul att dammsuga konferenrum alla dagar så är det ändå helt ok! För sen lämnar jag av dammsugaren i förrådet och går in i köket och tar en (ljuvlig) kopp kaffe med mina sköna kollegor. Typ.

I dag var jag och firade min morbror Tommy som har fyllt år, busade med min lilla kusin och höll i familjens senaste tillskott! Tommy är så otroligt stolt över mig och det märks!

Min andra morbror kom också förbi.. Han har cancer och kommer förmodligen inte att klara det, han hade cancer för några månader sen men den kom tillbaka. Läkarna sa 50/50 men sen såg det ännu mörkare ut. Då är man där, ger honom två kramar och ångrar att man inte försökte lappa vår relation tidigare.

Jag ser ju på min mamma hur jobbigt hon tycker att det är, men trots det kan hon fortfarande le och jag är säker på att hon känner lycka över det fina som hon har i livet. Min starka, fina och helt otroliga mamma, bäst.

Men vad är då lycka? Vissa dagar är lycka ett leende från rätt person, berömm från chefen eller den där goda koppen kaffe. Lycka för mig är helt klart min familj (haha och ja, kaffe såklart!)

Jag tror inte att man blir lyckligare för att man tjänar en massa pengar, är gift och har allt vad en "vanlig Svensson" kan önska sig. Jag tror att lycka är de där ögonblicken. Så självklart att lära sig att uppskatta sig själv, andra och bara saker och ting.

Sen som Fredde kommenterade, i bland känns det lättare och ibland känns det svårare, det är ju liksom bara så som det är!

Men ögonblicken. The moments hehe. Le lite, tänkt efter lite och njut för oavsett vad meningen med livet är, om det ens finns någon mening, så kan du faktist aldrig veta hur morgondagen eller ens nästa sekund kommer att se ut.

Som ett oskrivet blad och visst är det ändå lite spännande? Haha fast väldigt frustrerande och ibland lite oroande.

God natt!

RSS 2.0