Till resan

Försöker spara pengar, tid och kalorier där nere!

Potatis och purjolökssoppa, choklad shake och smothie. Tar med en Mexicanasoppa också, det är bra med salt när det är så varmt!

Hehe i tullen! Du försöker smuggla knark! Ba nej jag lovar det är soppa!


Hmm undrar?

Vad man gör om en vecka?

Tralalalala

Sitter och sjunger "om en vecka är jag i Spanien och har säkert drukit någonting gott.." Hihi.

Åhhhhh resfeber! Har fortfarande inte rignt flygbolagen och hört hur det blir med bagabet och mat och så. Har i alla fall mailat dem som åker. Fast ingen mupp har mailat tillbaka, fast en tjej skrev på msn. Hon tyckte att det lät som en bra idé i alla fall!

I dag har jag joggat årets första joggingtur (utomhus då) det var mysigt och Ichigo var sådära jätte duktig. Sen gjorde jag fjuttiga 25 situps!

Jag tog med mig Jetro och åkte och hälsade på mamma på hennes jobb. Alla dagisbaren stirrade och hennes kollegor retade mig lite för att jag inte fick upp (den otroligt barnsäkra/idiot säkra) grinden.. Sen lurade mamma mig att äta en jäääte god chokladmuffin med chokladbitar och kolasås i. Tokigt.

Sen gick jag och Jetro hela vägen från VH hem. Det tog unjefär en timme. Han var suuuper duktig min lilla pojke! Sen så gick jag och Aki med Ichigo till VH igen och gick hem till svärmor och åk makkara soppa! Med andra ord korvsoppa. Mums! Åt jätte mycket! Kommer att kissa massor!

Jag bakade en kladdkaka till min svärmor också! Samtidigt som jag pratade med Thunis i telefonen så jag glömde bröa (wtf bröa??) formen. Men det blev bra i alla fall. Fast den blev lite för stark. Ska ha minde kakao i fortsättningen. Men jag och Aki provsmakade, jag provsmakade 2 pyttebitar.. (Mmm fett..) Mumsig och kladdig i alla fall (väldigt kladdig men men är i alla fall någorlunda stabil) midre kakao och 2, kankse 5 minuter till så tror jag att den hade varit perfekt! Får komma ihåg det till nästa gång!

I morgon ska jag sola solarium (ajabaja!) men innan ska jag övereraska svärmor (som trykte ner en påsa cheeseballs i min urringing i dag och försökte tvinga oss att ta med dem hem, det gjorde vi också men i morgon åker den ut och blir snack till några bygg snubbar i stället) sen sola.

Så ska Thunis komma över och vi ska beställa lite fårn Ellos (hoppas, hoppas att det hinner komma innan måndag! Sen så ska jag åka på vattengympa! OMG! Jag och tanterna! Ok det var lite elakt. De är tuffa ju! För Thunis skulle med sen kunde hon inte i alla fall. Korvigt. Makkara! :D

Mina nya bikini btw. Fan tänk om man man hade den magen. Lite fixad visst men ändå!

Snygg är den i alla fall bikinin alltså. Älskar blomman.


1 Vecka kvar!

Om en vecka åker jag!! :D Omg, omg, omg!!!

Spännande

Fick listan på alla som åker till kursen. Trodde att vi skulle vara typ 20 pers. Vi är bara 9 personer! 8 Åker från Stockholm och en från Oslo. alla är inte från Stockholm dock. Men shit 9 pers! 5 Tjejer och 4 killar. Bra fördelning. Fast hade hoppats på fler killar än tjejer. Det brukar bli en trevligare stämmning då.

Men vem tror ni kommer vara den tjockaste tjejen? Jaag! Inte kul alls...

Hoppas att alla är trevliga bara! Alltså det kommer att bli så nice! (Föutom att jag blir tjockisen och ingen kille kommer att snacka med mig..!) Blää..

Spännande

Fick listan på alla som åker till kursen. Trodde att vi skulle vara typ 20 pers. Vi är bara 8 personen! 7 Åker från Stockholm och en från Oslo. alla är inte från Stockholm dock. Men shit 7 pers! 4 Tjejer och 4 killar. Bra fördelning.

Men vem tror ni komemr vara den tjockaste tjejen? Jaag! Inte kul alls...

Hoppas att alla är trevliga bara! Alltså det kommer att bli så nice! (Föutom att jag blir tjockisen!)

Nu jäklar!

Åker vi och köper en tvättmaskin!

Ska bara få ut den gamla som vägen ett ton!

MM!

Våfflorna var awsooome!

Har precis drukit en vaniljyoghurt,jordgubbar och linfrö smoothie och ska snart åka till gymmet! :D Fan alltså åker om 1,5 vecka! Spännande!

I natt sov jag över hos mina föräldrar sen gick jag upp ap tidigt och åkte med mamma när hon åkte till jobbet. Underbara lilla mamma! Vi åt massvis med våfflor och annat smaskigt i går.

Men på vägen till tåget upptäckte jag att jag inte hade med mian nycklar så jag fick åka och möta upp Aki på hans jobb så käkade vi lunch tillsammans. Jippie.. En halvrutten sallad. På riktigt den var inte helt nice. Men där satt jag mdn Aki och några byggare som rapade och hade sig för!

Efter den otroliga omvägen så kom jag hem och tadada har spelat Sims! :D

Ska på personalfest i dag. Mohaha jag är den enda som vet vart vi ska äta! Det beror på att jag först tackade nej till gokart med mina (skitsnackade) härliga kollegtor och sa att jag skulle jobba. Men chefen lyckades övertala mig att komma på middagen i alla fall. Det kan nog bli trevligt.

Min lilla älskling sa någonting roligt i dag. Har tror att chefen (hans gamla chef) verkligen gillar mig! Vi dividerade fram lite olika idéer och kam fram till att hon gillar mig av någon eller alla av dessa: mina kollegor säger hela tiden hur duktig jag är, eller för att jag typ är den som har mins betalt av alla där.. Vi tänkte inte på min slående personlighet! Tror att båda cheferna gillar mig. Hoppas det. Fick ju en gigantiskt fruntkorg och 2 L vin.. Så kankse!

Phuhu är trött. Fick knappt sova. Mina föräldras (förjävliga) söta lite katt busade runt. Han gick på mig när jag försökte sova och (O-M-G) sniffade på mig! :O Dessutom knackade sängen så förjäkligt att jag trodde att den skulle braka ihop! Om jag dricker i kväll kommer jag att bli jätte full! Så jag får ta det lugnt.

Vad ska man ha på sig i kväll då? Tror det blir klackar och min mörkblå långa skjorta! Jepp! Den får det bli! MEn den ligger ju nerpackad i resväskan. Får rota upp den!

I alla fall... Ha en jätte trevlig Fredag kväll! Amanda och Fredde, vi syns nästa måndag om inte tidigare. MMM då ska vi äta massa god mat!

Våfflor med grädde och sylt!

Min plan i dag var att inte äta någonting alls och sen käka en massa våfflorna. Tjena mors... Aja lite mer valspäck det fär man räkna med en dag osm denna.


Onyttigt som fan. Men gott!


Bläää fucking!

4 Maksiner tvätt och 17 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) torra (knappt det) plagg. Av 4 fucking maskin jälvar! Hatar att bo här! Jävlatvätt stuga helvete...

Lite såhära..

I dag så ska jag åka och simma med Thunis. Känner att min träningsvärk behöver det och jag känner att det behövs rent allmänt.. Mmm! Hoppas att det är någorlunda lugnt där i morgon! Det är inte kul att behöva trängas med folk i poolen. Inte någon annan stans heller, speciellt inte i duschen... Brr..!!

Psst. Jag har faktist börjat trivas lite bättre på gymmet nu! Har ju fått värsta armmusklerna att stajla med ju! (Pfff mohaha!) Ok de existerar i alla fall mer muslker på min kropp nu än för några veckor sen. Kul att det ger resultat!

Sen finns det pojkar där som ler mot mig! ;) Men nej jag går inte till gymmet för att spana in pojkar!

Sen ska jag jobba på kvällen! Det lite stressigt men jag kommer att hinna i mellan. Sen när jag kommer hem mitt i natten kommer jag att sova som en liten bebis.. Ahh.


Kan berätta lite om hur det gick på Akis rättegång också.. Det får vi inte veta förns om 2 veckor! Vad f! Man vill ju veta.. Men det hade tydligrn gått rätt så bra ändå, hoppas!


Åhh börjar få resfeber! Undrar hur man mår om 2 veckor då?! Heeelt jätte nervös! Åker ju om bara 3 veckor!! Ihhh! Beställde för i övrigt mitt sjukförsäkringskort i dag! Hoppas att det hinner komma innan jag åker då! Annars är det sugit!

Igår när jag kom från jobbet gick jag till kylyly affären som har öppet till 22! Omg, otroligt! Jag pratade i telefonen med min käre mor men la på när jag skulle betala. Haha! Kan berätta. Jag pratade med henne i telefonen när jag gick till kassan och hälsade på han (en kille typ min ålder kankse yngre)

Mamma påpekade att jag pratade i telefon samtidigt som jag stod i kassan..
Jag: Men det gör han också så det är lugnt.
Killen i kassan blev lite paff och typ: Aha får man inte prata i telefonen nu eller!!?
Jag: Skrattat oh försöker förklara att jag berättade det för personen i telefonen. Men sen så lägger jag på och..
Killen: Var det bra så?!!
Jag: Ja
Killen ger mig växel och räcker först fram 6 spänn: här är sextio! Senan 7 kronor: Och här är sju! Var det bra så.
Jag: Ja
Killen: Är du säker på att det är bra?
Jag: Haha ja.
Killen: vad bra att det är bra. Vill hu ha kvitto?!
Jag: Haha nej tack!
Killen: Vart bor du?
Jag blir lite förvirrad och: Pratar du med mig eller den i telefonen?
Killen: Men dig! (As stolt..)
Jag: Ehh.. Här.
Killen: Bor du i Jordbro?!
Jag: (Som för i övrigt såg väldigt anständig ut i glasögon och allt..) Ehhh a..
Killen: Jag har inte sett dig här förut!
Jag: Jag brukar inte handla 10 på kvällen....!

Sen säger vi hejdå och jag ringer upp mamma och garvar.

Alltså ok det kanske inte låter så kul, men ni skulle ha sett hans anisktuttryck! Jag kan även tillägga att han pratade i telefonen hela tiden så den personen hörde allt. Personen måste ha garvar som faan!

Sen var det så härligtnär man svarade frågade antagligen personen honom vad han gjorde. Vad svarar han då? Jo att han softar. Han sa det flera gånger. Fan själv skulle man fått en spark i arslet om man snackade i telefonen i kassan.

Får mig att tänka på när jag pratade med Amanda i telefonen och snackade med en kille som satt i kassan samtidigt. Amanda garvade som en liten apa för killen var så, såå korkad.. Hihi det var jätte roligt! :D

Nix dags att lägga sin nu!


Chips

Sitter och äter en liten pytteskål med chips. Ca 300 kcal.. Tralala. Får lite dåligt samvete men ja.. Det är gott!

I morgon ska jag simma med Thunis (fick med henne igen, otroligt) sen så ska jag jobba. Phu har ju värsta träningsvärken ju!

På torsdag ser planen ut på följande sätt. Alttså sä här: gymma som faan sedan hen till mamma och pappa och äta en jävla massa våfflor! Oja!

Jag tror fan att det räcker med bara lite chips. Om man inte har dipp (gaahhh ostdipp) annars blir det för torrt.

Men när jag kommer hem från Spanien ska jag äta följande saker: Chips med ostdipp. Choklas, lakris, chokladkaka men grädde. Pannkakor med grädde. Någon god glass! Fanta. Potatisgratäng! Munkar. Semlor (om det finns kvar) Kakor! + En massa annat onyttigt skit! Ahhh! Fan nu är det ju så att man längtar tills efter Spaninen i stället. Hehe.. Mmm onyttigt!

Ahhh.

Update, Im weak! Åt aningen mer! Aningen som i ganska mycket. Fy skäms på mig själv!

Zz

Träningsvärk, trött.. Snark!

Btw fick ett ragg i mataffären. Av killen i kassan. Det var jätte flummigt!

I morgon gäller det verkligen

Akis rättegång. Man vill så gärna att det bara ska lösa sig och att han inte ska bli dömd. Tyvärr så tror jag på det värsta..

Är så otroligt nervös. För vad som ska hända. Hur blir det då? Vi kan få enorma skulder på grund av det här. När det äntligen verkade som om att vår ekonomi var på väg att lösas upp.

Visst han får skylla sig lite själv men det är bara så tufft. Vad ska vi göra? Vad är det som händer igenkligen? Tykcer synd om Aki, något otroligt. Vill bara att allting ska bli så bra som möjligt och att han får gå fri...

Jag önskar att det går bra. Det gör jag verkligen. Men jag har en känsla. Brr.


Hoppas på det bästa!

IHHH!

Började packa lite inför resa nu (ok det mesta är packat) men oj oj! Det är så svårt! Varför lägger man alltid ner kläder som man vet att man aldrig kommer att använda? Hittade en tröja som jag aldrig har använt och en som jag inte har haft på mig på flera år!

Kom också på i dag att det är en massa saker som jag har glömt bort (förträngt) att fixa och kolla upp och köpa! Ihhhaaaooo! Nervöst!

Attnas också. Har typ inga party kläder med mig ner. Får hoppas på att det finns där nera för en billig peng!!

Gah! Resfeber! Åker ju snart!

Känner mig lite såhär!


Bikinis

Har ju beställt en. Hoppas att den kommer i veckan och hoppas att den ditter fint! Kollade runt på några andra och kan säga att bikini modet i år är jätte snyggt!

Lite sådära gulligt men ändå praktist.

Vänner

Om man inte helhjärtat kan säga "jag älskar dig" och få ett lika helhjärtat "jag älskar dig" tillbaka, är man verkligen riktiga vänner så?

Dem jag kallar för mina vänner är personen jag verkligen älskar.

Sist jag kollade skulle en vän verligen bry sig om dig. Vänner ska kunna lita på varandra och säga vad det tycker! Det är precis som vilket förhållande som helst. Utan tillit kommer det aldrig att funka.

Man brukar säga att en riktig vän är den som vet alling om dig och ändå vill vara med dig.

Så vill jag ha det, jag vill bara ha riktiga vänner omkring mig. Den som håller din hand när du gör din första tatuering, eller den som orkar lyssna när allting känns hopplöst. Den som litar på dig och som du kan lita på  Samtidigt den som du kan ligga i soffan med, äta choklad och bara skratta med åt allt och ingenting.



Den senaste tiden......

....I bilder!


Ihhhhhhh! Ett brunt ägg! I mitten dessutom. Flummigt.. Aki garvade åt mig och sa att det är därför han älskar mig, för mina små konstigheter.. Snällt? :P


Ahh juste! Förra fredage firade vi Tette. Rekomenderar inte Primo Ciao Ciao. Dyrt, blä och otrevlig personal.. Men Tette var nöjd i alla fall! :)


175  fucking spänn för (as) stark pasta... Not nice.... Lite god var den i alla fall..


Den absolut BÄSTA presenten man kan ge någon. Speciellt en gravid en. Lyx choklad med exotisk frukt!

Mina nya sommar favoriter!

Nu får det faktist bli lite varmare så man kan traska runt i dessa!

Letade som bara den förra sommaren efter ett par sen så hittade jag ett par super snygga ich (relativt) billiga.

De kommer att bli perfekta i Spaninen när man ska gå ut på kvällen och inte vill ha på sig gympaskor eller klackar hela tiden. Har nästan inga kläder att ta på så jag har skor i alla fall. Haha det kan bli populärt!



Får sommar känslor!

A men god kväll

Är så trött. Dundertrött. Det blev ingen simmning. Har på något konstigt jäkla sätt lyckas bli av med inte ett utan två jäkla hänglås! Otroligt!

Vi gick och hälsade på valparna i stället. Vad krångligt det ska vara där då!

Det blev ingen servering i dag utan det får bli servering i morgon i stället! Sen så ställer jag in både en dildofest och ett födelsedagsparty för att jobba i några timmar på lördag. Phuu. Men mer pengar sen!

Beställde en ny bikini nyss också! En som förhoppningsvis håller "the boys" på plats  (så att de inte rymmer och gör folk glada) och inte skär in i mitt sidofläsk. Brr.. Jag äter nyttigt (mer nyttigt än innan) och tränar men har fan gått upp i vikt! Bläää! Fuck it! Får väl vara kossab i Spaninen då som ingen kille vill prata med och som tjejerna snackar skit om! Inget ovanligt där...

Juste Amanda! Lägenheten såg as fräsh ut! :O

Aw lilla Amanda sötisen. Dissar din födelsedagsfest. Men vi ska mysa (grr) lite ändå!


Alltså den i mitten ser as god ut ju!


Juste ja! Igår så....

I går firade jag och Aki att vi har varit förlovade i 3 år! Minns det som om att det vore igår. Lycka!

Igenkligen så hade vi inte planerat någonting speciellt. Jag vaknade upp 06:00 pigg som attan! Ok kanske inte men jag förstod att det vara bara att glömma allt vad somna om hette. Vi drog och simmade vid 10 eller något sådant sen åkte vi upp till Hansen och köpte lyxchoklad på lösvikt och presentplast! Sen la vi det + exotiska frunter på att jättefint fat och satte presentplasten på och åkte till min bror och hans tjej och firade henne. Det slutade med att jag satt i soffan och höll på att somna med min bror och hans kompis som satt och sov. Gulligt. Men vi åt tacos (som var jätte mega gott) och snackade lite skit.

När jag och Aki kom hem gjorde vi ingenting speciellt. Så fick jag en liten idé att ja vi går på bio! Så det gjorde vi. Jag gick på bio och åt ingenting! Faktum är att filmen var så jäkla spännande att jag inte ens drack av mitt vatten!

Vi såg på Shutter Island! Se den! Jag satt ihopkrymp och höll min älskling hårt i handen så gott som hela filmen och jag hoppade till flera gångner om! Jag skrämde Aki med mitt hoppande till och med! Tur att biosalongen bara var haövfull, om ens knappt det så att jag inte hade någon brevid att skrämma. Dock så satt det en lång jäkel framför min så jag såg toppen på hans huvud hela tiden!

Men seriöst. Se på Shutter Island! Så otroligt bra film. Men den är liksom.. Obehaglig? Fast väldigt bra!

Phuuu

Allting gick bara åt helvete på jobbet i dag. Fan välte en hel vagn full med cigg! Efter stängning! Kaos.

Fick ont i magen och mådde illa redan efter en liten stund på jobbet och fick halsbränna när jag kom hem och grät lite mot akis axel.. fy fan. Känner på mig att jag kommer få kicken snart eller någonting åt det hållet.. Det känns helt enkelt bara inte bra.

Sen missförstod chefen för caféet mig också. Vet inte om jag ska provjobba där i veckan. Får inte betalt nämligen och det känns inte seriöst. Att hon har flera som provjobbar och ingen får betalt. Hmm det luktar skumt! Eller så är det som hon säger att hon försöker hitta någon som är duktig. Vet inte.

Ska i alla fall jobba på resturangen i morgon! Tyvärr är det lunchservisen, brr.. Det är stressigt som bara den och kockarna är läskiga i bland! Fast igenkligne det kan nog bli rätt så kul. Gillar ju att servera och det är extra pengar!

Mmm i morgon ska jag träna (om jag orkar palla mig dit efter jobbet) och kanske simma och sen ska jag lägga mig i bastun och bara slappna av! Det ska bli sååååå skönt!

Bdb

Satt och kollade igenom min gamla bilddagbok. Gillar att göra det i bland när jag har tråkigt. Alla gamla känslor och dofter och allting gör sig påminda.

Jag tror att den lyckligaste tiden i mitt liv var andra året på gymnasiet. Jag bytte skola och lärde känna 3 underara personen. Jag festade som en dåre! Min vänskap med Amanda växte fram!

Det var nog igenkligen bara en riktigt dålig sak som hände det året.. Tyvärr. Om inte det hade hänt hade livet verkligen sett helt annrlunda ut!

Den näst lyckligaste tiden i mitt liv var sista terminen i grundskolan (klart att det var, skiten skulle ju vara över snart) men det var då jag blev kär, riktigt kär öför första gången i mitt liv och jag började lära mig mer om livet. Tror inte att jag började att verkligen leva mitt eget liv förns då.


Men på tal om min gamla bilddagbok.. Antingen har jag haft en crazy ass stalker! Eller så är det Amanas gamla kommentarer.. Hoppas på att det är Amandas..




Who says?

Who says I can't get stoned?
Turn off the lights and the telephone
Me and my house alone
Who says I can't get stoned?

Who says I can't be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can't be free?

It's been a long night in New York City
It's been a long night in Baton Rouge
I don't remember you looking any better
But then again I don't remember you

Who says I can't get stoned?
Call up a girl that I used to know
Fake love for an hour or so
Who says I can't get stoned?

Who says I can't take time?
Meet all the girls on the county line
Then wait on fate to send a sign
Who says I can't take time?

It's been a long night in New York City
It's been a long night in Austin too
I don't remember you looking any better
But then again I don't remember you

Who says I can't get stoned?
Plan a trip to Japan alone
Doesn't matter if I even go
Who says I can't get stoned?

It's been a long night in New York City
It's been a long time since 20 too
I don't remember you looking any better
But then again I don't remember you



Åhåhå

Har fått kontakt med 3 som ska på kursen. Har i alla fall snackat ltie med 3 av dem. Gissa vad. Alla är killar! Wtf`Så typiskt mig!

Måste försöka vara trevlig mot lite tjejer också, det känns ganska så viktigt. Inga otrevliga typer tack!

Hipp hipp hurra!

För det är Thunis födelsedag i dag!

Överraskade henne med en lunch på Rice. Hon får leva i tron att det var jätte syrt tills hon äter där nästa gång. Men det var gott, fast vi satt inte så länge. Den lilla gumman var sjuk men jag tvingade med henne på lite shopping. 1 Väska och 2 par skor för under 500 spänn! Klå den ni!

Efter stan drog vi in till Handen och shoppade loss på Apoteket! Sen åkte Thunis och jag drog till ungdomsmottagningen och fick ett nytt recept. Snabbt och smärtfritt! Vi skrattade på lite och ja hon sa att "det glädjer mig" när jag berättade om mitt förhållande. Haha gulligt.

Sen var jag en duktig liten tös och åkte och tränade. När det var så pass att mina muskler skakade vid minsta ansträngning cyklade jag lite och drog.

Jag fick en ltien present! Ett nattlinne från "Victorias Secret" mohaha lovelyyy!
:D

Åhåhåå

Spanien om en månad! Eller jag är där om en månad till och med! Ihhh!

Nervös! Har sååå mycket att fixa innan!




Whohoho Spanien!

Zzz

Är trött! De jäkla tågen krånglade osm vanligt så det tog en jäkla tid!

Ska provjobba i morgon så måste vara pigg och alert! Ihihiihhh är nervös! Men kul ska det nog bli! :)

Solen skiner i dag

Ska in till stan och hämta upp mina skor från jobbet. Sen dra till konsum och jobba.

Jag ska ju provjobba i morgon och måste ha min bra skor! Måste också köpa nya skor mina stövlar är skamligt trasiga!

Hoppas att allting matchar nu så jag kommer i tid till lilla Konsum.. Phu.

Nej ska gå ut md mina små älsklingar sen fixa det sista och dra iväg, känns lite surt dock att behöva åka i nästan 2 timmar bara för ett par jäkla skor! Skulle ha träffat Jenny och vi skulle ha handlat lite och så. Men Jenny sötisen skulle till skolan och ha sig för!


Ha en bra dag i sooolen!

Så svåra val

(Det är inlägget är nog mer för mig själv, för jag har verkligen ingen aning alls. Läs eller låt bli Ert val..)


A
ntingen så tar jag det här jobbet som jag ska provjobba för på Tisdag och då kan jag inte göra följande:

*Ta kursen nu och få chansen att jobba som bartender i sommar, kanske till och med utomlands? Det känns så rätt att ta den nu!

*Börja plugga nu i höst. Tidigast i vår. Kankse kan börja i höst men knappast troligt.

*Jag bör inte jobba kvar på restaurangen. Fast det är helt ärligt inte den största förlusten

*Jag kan inte jobba på hotellet i sommar som jag verkligen har sett fram emot. Det känns som om att jag sviker dem på något sätt. Fast de förstår om jag har fått ett annat jobb. Men det är så bra mycket mer pengar att tjäna där om jag bara skulle jobba under sommaren och plugga i höst. Fast det beror sig på hur mycket jag får jobba. Om jag skulle få en heltid osm husfru är hela karriären fixad, behöver inte plugga i flera år

*Det känns faktist lite liiite sorligt att säga upp sig från konsum

Saker jag förlorar:

*2000 i ombokningskostnad för kursen!!

*Om jag säger upp mig från konsum förlorar jag ett super bra extra jobb när jag pluggar med tanke på hur otroligt bra pengar jag tjänar på att jobba så lite

*Jag kan även förlora mina extrajobb som hotellet och restaurangen om jag inte visar intresse för att jobba under hela sommaren och kanske i höst (om jag skulle börja plugga i vår)

*Själva känslan av att dra i väg till ett främmande land själv!

Det kan leda till:

*Att jag aldrig börja plugga eller skjuter upp det ännu längre för jag trivs så bra på jobbet

*Att om jag säger till kursen att jag vill boka om och jag ändå inte får eller vill ha jobbet så missar jag massa jobbchanser i sommar som bartender.

*Om jag börjar plugga i vår kanske jag står där helt utan extra jobb förutom det här jobbet där jag kanske inte ens kan få extra. Dessutom tjänar jag så bra på Konsum! Det är galet!

*Att jag inte går barkursen alls.....

Dåligt:

* Förlorar pengar kankse även i det långa loppet

*Inte så mycket ledighet i sommar speciellt inte om jag väljer att jobba så mycket som möjligt på hotellet och resturangen också

*Det kan tjänar 2 dagar på konsum är nästan hälften av vad jag skulle tjäna på 3 veckors jobbande

*Min familj och mina vänner är dunderstola för att jag ska ta kursen! Det är inte dåligt men det känns illa att dagen efter att man berättat det för min familj så kommer det här upp!

*Mtt gymkort ärr uppsignad på ett år! Om jag tar jobbet kommer jag knappt hinna träna

Bra:


*Jag får ett jobb där jag kan ha chansen att utvecklas massor! Det fanns även snack om jobb utomlands!

*En bra grund om jag någon gång bestämmer mig för att starta eget

*Garanterad inkomst i sommar och i höst och om jag inte väljer att plugga vidare

*Kan äntligen säga upp mig från Komsum och resturangen och kan ha det som extrajobb på sidan av studierna, inte lika hög inkomst som Konsum men bra om jag vill starta eget sen men kan plugga på för att kanske inte göra det och se hur jag känner sen

*Det kändes så jäkla rätt på intervjun!


*Kan komma mer förberädd till kursen

Tänk om man kunde få se hur allting skulle bli om man valde de olika vägarna och sen se..

Kan även tillägga att det är så jäkla jobbigt för jag mailade kursen direkt och de kunde göra att undantag för mig och de ville ha svar i dag! Kan ge dem tidigast Tisdag kväll! Varför var jag tvungen att skriva till dem på en gång?!

Åhhhhhh! HHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

I dag var jag på en arbetsintervju för Waynes Coffe. Jättetrevligt ställe, personal, verkade vara en bra chef! Jag ska dit och provjobba på tisdag. Men. Alltid ett men. Hon sa att hon vill att man ska planera för att jobba där ett bra tag och hon vill inte att man åka utomland och så.. Självklart öppnade jag inte min stora feta käft och sa att jag ska på kursen.. Vilket jag borde ha gjort! Så nu mår jag piss över det! Som fan!

Dessutom.. Om jag tar jobbet måste jag antagligen ställa in kursen (har mailat och frågat om jag kan ta den senare i sommar i stället) och då förlorar jag 7000 om jag inte kan få ett nytt datum. Men då kan jag också förlora en massa jobb i sommar som bartender, eller kanske inte man vet ju inte!

Om jag tar jobbet kommer jag inte att börja plugga i höst.. Men, som sagt det finns alltid ett men. Om jag tar det här jobbet kommer jag att få sjukt mycket bra erfarenheter till att starta ett eget café, något som jag fortfarande drömmer om!

Så nu vet jag inte alls faktist. Igenkligen borde jag ringa henne och ställa in alltihopa nu på en gång! Men det kändes så himla bra bara.

Fast jag skulle få väldigt låg lön. Tror att jag skulle tjäna unjefär lika bra på att jobba som bartender varje helg om man ränkar in dricksen. Kankse inte lika bra men åtminstode hälften och då skulle jag kunna plugga. Sen vad fan jobba typ varje eller varannan helg eller varje dag? Sen känns det lite tufft att behöva säga upp mig från de andra jobben. Även fast de är bajs ibland.

Suck och blä! Fan jag vet inte alls hur jag ska göra med allt det här!

Kryssnings premiär!

Min första kryssning! I alla fall den där jag är tillräkligt stor för att supa bort minnet av den! Men å är självklart båten "minst en timme försenad" otur! DOH!

Men aja. uvudsaken är väl att vi kommer i väg och har kul!

Vet dock inte vad jag ska ha på mig? Vad jag än sätter på mig ser jag bara min stora dumma mage... Jag har i alla fall börjat försöka göra någonting åt den. För jag vill inte åka till Spaninen och vara den tjockaste tjejen där! Det är fan illa nog som det är..

Får se vad det blir för något! Åker liksom dit med min familj så igenkligen borde jag inte ens bry mig så mycket, men vad  faan man vill ju ändå se bra ut!

Visste ni att en sallad på Ma innehåller mellan ca 200 och 500 kcal beroende på vilken man väljer? Läskigt. Det finns hamburgare där med samma mängd.. Fast vad ger mest till en kropp? Så får man tänka! :)

Hoppas det blir kul i dag, inte bara massa läskiga gamlingar! Eller läskiga stekare! Eller änuu värre, bimbos, det är läskigt!

Nej men det härblir bra, supa till med familjen!

Känner mig duktig nu

Sökte precis till en skola!! :D Men har några till att söka. Måste kopiera och scanna in skriva ut.. Alltså fixa och dona en massa! Måste göra allt sådant här innan Spaninen! Som jag verkligen har börjat så andra tankar om! Men har ju redan betaalt en massa!

På tal om duktig.. Jag och Aki skrev in oss på gymmet.. Sedan tränade vi lite. Blä, hatar gymmet. Svettigt och äckligt, dåliga programm på tv och spänniskar över allt. Fast det var gamligar där och haha en jäkla msssa finnar! Sa till Aki: de at över! Hehe.

Men det var ltie gulligt. En bedårande dam i imklädnignsrummet också!

Jag känner att det är bra för mgi att träna en massa! När ma nändå itne har något annat att göra på dagarna. Nästa vecka har vi ett 2 timmar långt pass med en personlig tränare också! Phu! Kalsadet kostar 2868 kr per år! Då är det ändå billigt på 239 kr i månaden! Gratisreklam, gör mig sällska på på gymmet! Det är läskigt där om man är själv!

Förhoppningsvis är det lite tommare på dagarna.

Måste köpa ett pas skor också så att man inte får smisk på sjärten!

I morgon ska jag masa mig i väg till jobbet och lära mig hur de nya Safe Cash kassorna fungerar, inte Safe guard utan Safe cash! Skev lite fel förut..

Men det blir nog spännande, visa mig lite engagerad och grejer! :o Fan ovanligt..


Har en massa spännande gamla biler på datorn.. Denna är Amanda fotograf till! Till ett projekt! Kommer du ihåg Amanda söt? För i övrigt så har du fått mig sjukligt sugen på sushi, jämt!


Betalt!

Nu har de ringt och tjatat på mig så att det räcker! Har nu betalat kursavgiften! I alla fall några tusen, resten betalat jag på plats där nere sen.. Åhhh, är så nervös! Nu kan jag inte ställa in det hela utan jag måste åka! Hur jag är ser ut! Fast jag måste dubbel kolla tiderna på jobbet i morgon, vet i alla fall att jag är ledig första veckan.

Vad jag önskar att Amanda kude följa med! Hade varit helt och hållet lugnt då. Nu är jag livrädd för att inte komma överrens med dem där nere eller känna mig ensam! Bli alltid utanför annars och vill verkligen inte bli det där av alla ställen! Har ingen med mig, ingen trygghet liksom. Enda alternativet är att åka hem och det är erkligen slöseri med pengar..

Peppa mig mina käre vänner! Snälla..

Ok för Er som inte vet. Jag ska åka ner till Spanien den 6 April och kommer hem den 27 April. Jag ska utbilda mig till bartender! :) Ser verklöigen fram emot det, men är samtidigt såååå nervös!

Men mina föräldrar vet inget än. Måste berätta för mina käre föräldrar snart!

Tänk om ingen där gillar mig? Inte så kul att typ vara tönten? Eller om jag inte orkar festa lika mycket som de andra, om jag måste sova själv och rädd. Om ingen vill prata med mig för att jag är ful? Hjäälp! :o

Jag är jätte rädd!

Tog en liten sovmrogon

Till 12:34 för att vara petig. Skulle ha gått upp 10:30. Men nej sängen den var för skön!

Sitter och käkar mannagrynsgröt nu. Ska i väg och jobba sen. Denn vecka kommer vi att få de nya safe guard kassorna! Vilket alltså betyder att det kommer ta jätte lång tid, men det bli mycket säkrare för oss.

Drömnde att jag berättade för mina föräldrar om resan i går, de blev as snea. Men mitt i alltihopa kom det som värsta karnavalen! Men jag ska berätta för mina föräldrar, efter kryssningen! Som är på fredag, jätte skojsigt! :D

Phuu.. Är jätte nervös inför resan. Har försökt få kontakt med folk som ska åka samtidigt som mig. Men ingen har svarat på mitt inlägg och de enda som jag har fått kontakt med är två norska blondiner. Hmm. Hoppas att det är roliga människor som åker med i alla fall! Inte bara en massa bimbos och stekare = min mardröm!

Det blir nog kul ska du se Jenny! (Måste peppa mig själv!)

Snackade med Thai också, han skulle fråga sin chef om de behövde personal.

Mmm denna mannagrynsgröt gör mig väldigt mätt! Men jag måste ladda, kommer inte äta förns senare i kväll och då blir det något litet. Har ju bara 15 rast. Korvigt.

Nej måste fixa iordning mig sen ta ut min lilla bebbe Ichigo! :)

RSS 2.0