DOH! Tyck synd om mig!

Vaknade i morse och var jätte förskyld! Det suger med tanke på att jag inom en snar framtid ska tatuera mig. Kollade självklart upp detta och jag fick läsa saker som att det för ondare (kan förstå det man känner sig redan lagom ynklig) och att läkningen kan bli sämre. Det vill jag inte att det sa bli. Det kommer ju att göra skitont oavsett men läkningen bekymrar mig.

Så jag ringde tatueraren, samtalet var typ:

J: Hej jag heter Jenny och har en tid hos Er den ***.
T: ????
J: ?????!!!!!
Det framkom ganska snart att det är han som ska tatuera mig som svarade, altså han kan inte svenska! Så min knackiga egnelska var det som gällde. Han pratade självklart skit bra engelska!
J: Bla bla bla, i have a cold
T: Bla bla no problem, a what?
J: I have a cold
T: ?
J: Im sick
T: Aha, no problem
J: I was thinking of the heeling
T: Bla bla (någonting obegripligt tror att jag tror att jag försökte slippa min tid)
J: Sorry I dont understand?
T: Bla bla call me tomorow if u still are sick and we make a new.. A ni fattar

Jaja skönt att det går i alla fall. För när jag bokade lät det typ som om att om jag måste boka om, gör det inte dagen före. Men aja han lät riktigt snäll, het som attans är han också!


Aki

Jag elskar dig också! :P

Söndagen den 30 Aug 2009

Var på museum med min mamma i dag! Vi drog först till Vasa och sen till Titanicutställningen. Det var jätte skojsigt, man sprang runt med en autoguide och lyssnade. fast mammas la av så vi fick dela på min. Det var otroligt intressant, det var bla ett fönster från stora salongen! I original! Så jäkla häftigt! Men Titanic är ju rätt så rörande, vi blev lite rörda faktist.

Fast vi var ju på Vasa först, det är också spännande. Massor med turister överallt! Men det är väl så på museum så.




Sen försöte vi hitta ett bra kina ställe, haha nej det hitttade vi inte utan slutade på ett steak house. Eller jag tror inte att det var en riktigt steak house, men det var ganska dyrt och lite mat. Fast vi hade trevligt ändå. Fast ja innan när vi letade efter ett kina ställe så höll vi på att spöa på varandra för vi båda var hunriga som attans!

Så köpte vi efterätt på Pressbyrån ja.. Vad ska man säga om efterätt fårn Pressbyrån jo munkarnas innehåll påminde henne om någonting som som hade sett på jobbet och hon jobbar på ett dagis! Vad finn

Fast smaskigt! MMM!


Mmm zebradonuts och cookie! Vi diskuterade hur man bakas cookie
och zebradonut, mm prova! (Hehe)


I dag händer det någonting väldigt roligt! Men min..

Om några timmar ska jag och mamma åka in till stan och gå på Titanic utställningen! Ska bli jätte skoj! Är bara rädd för att det har stått fel på sidan ch det är stängt, paronid.. :P Jag och mamma ska äta lunch och ha det trevligt, ska bli jätte kul!

Men sen när jag kommer tillbaka är det till en lägenhet utan min älskling som ska åka i dag..Vill inte! Men det är bra för älskling, det är mycket lättare arbete där, och så mycket högre lön! Men kommer att sakna honom, fast han kommer ju snart igen!

Hr dock en väldigt rolig överraskning! Jo det är så att Bonnie ska bo här! :D Det är jätte roligt! Hon ringde och väckte mig i år morse och vär jätte glad! :D Blev också jätte glad, men trött! Hehe.

Ska bli skojsigt, eller hur Bonnie söt?


Hmn!

Vet inte om jag orkar ut. Känner ett litet halv engagemang från min sida. Ska inte precis dricka något heller, känner mig lite små dassig också. Får se kanske piggnar till!

Ooops!

Tror att jag skrämmer mina kurs "vänner" med mina historier och uttryck som "käka mus" och grejer. Men det är ju jag, så!

Hehe! :P    



Isa, Bonnie, Amanda...

Vad säger ni om detta som resemål nästa höst?

http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?categoryid=1&regionid=-1&countryid=-1&areaid=-1&resortid=541&hotelid=26116&itemId=26116&filterOnCategoryId=1&#pricematrixAnchor

Vääs!

Var ute och joggade med lillan i dag. Känner verkligen att det början bli kallt! Visst svettades jag som bara den (mmm lök) men det kändes i min hals och i mina lungor! Det blir mycket jobbigare att jogga när det är kallt ute för man får ont i halsen och lungorna, det är inte så kul.

Men det är bara ut ändå! Hoppas verkligen att min och Bonnies idé slår igenom för då kan vi springa runt som dårar tillsammans! :)

Hoppas! :D

Drop the bomb..

Lika bra att jag säger det nu på en gång..

Aki ska börja jobba i Norge igen. Så jag kommer att vara själv mestadels.
Fast visst det är jätte bra att Aki ska börja jobba där igen, det blir massor med extra pengar så vi kan spara så. Men ändå, det kommer att kännas jätte ensamt och deprimerande. Vet dessutom hur det var förra gången, då var jag åtminstonde i skolan hela dagarna och kunde prata av mig där.

Nu, ingenting? Vet inte ens vart jag står om tre veckor, än mindre om ett halvår. Kanske jag jobbar, eller är arbetslös, eller praktiserar eller pluggar? Vet ingenting och mitt stöd kommer inte ens att vara här för att hjälpa mig..

Fotobloggen

Har bojkottat hela grejen och raderade den!

Givande..

Det var en ovanligt givande dag i dag på kursen. Fick en massa hjälp med mitt brev. Sen så snackade vi en massa skit allihopa. Hehe.

Jaa äntligen!

Efter några missöden (där åtminstånde ena innehöll Amanda och alcohol, den adra minns jag inte så jag antar att alcohol var inblandat även där..) Så är min smyckeshand äntligen komplett igen! Yes!! Haha dagens stooora nyhet!!

Vad är det för jäkla ord igenkligen!? Liksom smyckeshand, undar om det
heter så? Hmm..

På...

På glassbaren (ok det heter igenkligen glassmagasinet) på Gotland. Mina käre far kom ut och asgarvade.

Det stog en ung kille i kassan och en ung tjej som beställer glass
Tjejen: Vad är det för sås?
Killen: Sådandär som kommer ut! Samtidigt som han gör gester med armen

Bara älskar det min far har lika sjuk humor som jag har! :D



Hon vet vad jag vill ha

Min underbara mamma hade med sig lite presenter när hon hälsade på igår. Hade bara någon dag innan tänkt att "hmm jag måste köpa en perfym, kankse den där vanilj..?"

Självklart dyker hon upp med den! :D Min underbara lilla mamma kan tydligen läsa tankar! Blev jätteglad, för inte bara påminner den perfymen mig om henne. Den luktar gott också! :P Så fick jag två små badbomer (vi tror att det är det i alla fall) och det är mysigt med lite badbomer. De är bubbliga!



Södag i dag men jag tänkte berätta om i går Lördag

Rolig dag. Krullet hade sovit över för vi hade varit ute på krogen och sen kom min mamma och Jenny på morgonen. Dock orkade inte mamma stanna så jätte länge medn Jenny stannade var. Min gubbe och Krullet åkte iväg och lekte töntar i några timmar! Under tiden (förutom att slappa en massa) så gjorde vi mat, det blev vårrullar och dublins (?) Som vi friterade! Jävligt fettigt! Men det var ganska gott faktist. Sen smällde vi i oss choklad och jag bättrade på val späcket lite!

Så kom Amanda och Bonnie och Amandad kompis från gotland och hälsade på och vi invigde mina martiniglas och shakern (som vi har haft i typ 2 år) det var mysigt. Så kom Bonnies snälla bror och hämtade henne! Fast han tog henne ifrån oss! Men på grund av platsbrist så att säga så åkte min gubbe och Jenny hem till hans syster (som var på semester men ja vad ska man säga..? Deras son fick sig en trevlig överrasking i morse när det låg en främmande tjej  hans säng! Vet inte varför men deras dotter fattade direkt att deras morbror var där!) Men vi hade det sådära jätte mysigt! Det var skojsigt!

I dag ska jag inte göra så mycket, bestämde med min älskling att vi ska glutta på Harry Potter i kväll! Japp Harry Potter får det bli, de om den är så jäkla bra som alla säger!

Slänger upp lite bilder! :D



Visst ser det (inte) aptitligt ut?


Whohoo, partyyy!


Flumm! :)


Självklart rökte vi lite pipa också!

Me and Bunny!

Vi (+hennes kompis) drog till Chaplins i går! Det var inte världens drag precis men vi hade skit kul ändå! Det var jätte kul att träffa Maria igen och vi skrattade en massa hela kvällen. Folk glodde på som bara den!


Crazyyy!!

Äntligen!

I går vi jag tummen ur röven, åkte till Tumba och bokade tid för tatueringen. Jag ska tatueras av en (het) kille som inte kan svenska! Aj då! Men aja det blir nog bra. Ska försöka förbereda så mycket som möjligt innan (utseende, plats) för att underlätta.

Har valt att inte berätta datumet (förutom Isa och Aki som ska med och så ville Maria absolut veta i går) men det är för att ni ska slippa höra mitt gnäll dagen innan om hur jäkla nervös jag är. För JAG ÄR JÄVLIGT NERVÖS!

Men det blir nog bra.. Buhää!

IIH!

Fick tag på tatuerar studion i dag! Skulle dit i dag men hittar ju inte. Fast gaahh är bara så sjukt nervös!

Hahahahahaha årets skämt!

Mohahahahahahahahahahahahahahahahahaha!! Fy *** vad komiskt! Känner igen typ varenda jävla unge där och han son "sjunger" är vad jag och Aki brukar kalla "mini Gonza" och så mina groupies! Visst grabbarna är "sååå cooola" men här om dagen trycke de sig mot väggen när vi gick förbi med lillan... Fast han är ändå helt ok för sin ålder.



Men ändå... Verkligen så sjukt komiskt!

Oh boy!

Soolen skiner i dag!

Men det är svinkallt ändå!
Så man får passa på att bjuta av de sista sol strålarna innan en mörk och regnig höst och vinter kommer..

Phu..!

Inga bimbos! YES!

Lite små nervös sådära..

Åhh i morgon.. Läskigt är självklart nervös för i morgon, men men...

Fredag

I dag gick jag upp tidigt och sprang i väg till arbetsförmedlingen, ska påbörja en 4 veckors kurs nästa vecka. Jobbigt men ändå roligt att komma i väg och göra någonting och kan få massor med hjälp! Men är nervös som bara den att spendera några timmar om dagen med ungdomar... Läskigt, ungdomar liksom!!

Åkte in till stan med Thunis, hon skulle till Panduro och handla och där mötte vi Maria som jobbar där. Mysigt men vi kunde inte prata så länge som vi hae velat för ja, hon jobbade ju. Men vi har betämt oss för att träffas nästa vecka. Det är bra saknar henne och hennes extremt sjuka humor! Men jag och Thunis åkte till mitt jobb inne i stan och fikade och hälsade på massa folk och så satt vi med några kollegor till mig. Saknar det dära stället lite faktist har inte jobbat på 2 månader..

Åkte till mig sen och tog det lugnt skulle ha dragit på fest men orkade inte, har spenderat dagar sjävl men djuren, handlat lite, suckat åt den nya muppen som de har anställt i affären. De verkar anställa nya muppar där hela tiden!

Lagade min berömda soppa, så kom jag och Amanda på att jag borde sälja den till Apoteket som den utlimata bakis medicinen. Skulle bli rik! Mmmm, min soppa, aahhh!!

Ska jobba i helgen, bara att stå ut, det är pengar! Det är ju inte så att jag älska mitt lilla jobb. Det vet nog alla som känner mig. Men som sagt, pengar!

Japp en helg av jobb sen fullt ös näska vecka!

Mohaha! Lättroad!

Har upptäck att vi har en cocktail bok, på finska! upptäckte också något otroligt roande, lyssna på denna.

Grogglas = grogilasi

Cocktailglas = cocktaillasi

Osv..

Det är ooootroligt underhållande faktist!
Men den här var faktist väldigt spännande, inte för att man fattar så mycket, men ändå!!

Tillbaka på fastlandet!

Hade kunnat stanna några dagar till, ångrar att jag inte åkte ner tidigare men det finns ingenting jag kan göra åt det nu!

Det har faktist varit riktigt braoch roliga dagar, lättare argumentationer med mina föräldrar om att de inte ska betala allt åt mig, men de är envisa och vägrade. men det är ju ändå skönt fick mer engar att handla för i Visby sen. Fast haha vi hann knappt vara i Visby mer än kanske 1-15 minuter sen var vi tvugna att dra vidare till båten. Väl på båtn så trodde folk att jag var dum i huvet som skrattade helta tiden, fast ja vad ska man säga? Mina frna föräldrar är underhållande!

men har haft det jätte mysigt busat med hunden, gått långa prommenader, sprungit i branta sand backar (uppför och nedför, turiserna trodde att något inte riktigt stod rätt till så att säga..) Plockat sten, hoppat i vågorna med mamma och retat pappa för hans solbränna! Hehe och fikat varge dag! :D

Härliga dagar som bara sprang förbi! Nog ett av mina bästa år där. Har vatrit där åtta gånger nu.

Gotland, äntligen!

Drar till älskade Gotland och kommer tillbaka till fastlandet på onsdag! Ska bli så skönt och kul att åka bort ett par dagar. Kommer nog att sakna min älskling och tjockis bebisarna men är ju bara borta i några dagar ju!

Jipii Gotland! :D





Ska busa med den här lilla busen!

Jobbiga lilla djävulen gör det igen! Haha!!

Mohaha det bästa är när han mobbar kinerserna! Stackars turister!


Ska bli skönt att åka bort ett par dagar

Bara ta det lugnt och umgås med mina förädrar lite. Pratade med mamma i telefonen nyss och fick reda på att jag ska få sova i jungfrukammaren (hahahahaha ironi!!) det är något nytt. Men hade hoppats på att få sova där eftersom det ligger i stora huset så man slipper gå ut i fall man ska gå och pissa mitt i natten! Haha jungfrukammaren, vilket skämt!

Men ser verkligen fram emot de här dagarna, hade velat åka tidigare men är ändå tacksam för de dagarna man får. Skulle ju inte ha åkt alls igenkligen. Men det blir nog kul trots allt, kommer att äta en massa onyttigt, men skit samma! (För en gångs skull..)

Hoppas på fint väder bara, men oavsett blir det nog bra. Ska börja packa snart. Ska ju inte ha med mig så mycket men har en gigantist väska ändå,skit att vi lånade t den mindre väskan. Men vill inte att min lilla svärmor ska springa runt med en väska som typ är lika stor som henne, nej så liten är inte min svärmor, men liten.

Aja, det blir bra men väskan ändå. Juste Thunis kommer tillbaka från en månad i Grekland, fuskis! Hon skulle ringa mig i dag också Thunis, hoppas att hon köpte mitt vin. Mmm, gott vin.

Phuu..

Är väldigt fundersam. Kom tillbaka från intervjun som gick bra de vill att jag sa börja provjobba så snart som möjligt. Men jag vet inte, hade inte trott att det skulle bli så. Vad ska man säga? Jobbiga uppgifter. Tänkte inte så långt att vissa arbetsuppgifter skulle ingå klarar nog inte av det.

Tycker att jag är en bra och stark person men just nu mår jag bara illa över mig själv och skäms för att jag känner mig så svag och dum i huvudet! Vad ska jag göra? De vill att jag ska provjobba och det kan säkert bli jättekul men jag är osöker, måste tänka över det lite.

Börjar dessutom tvivla på mig själv som person, shit jag är inte så stark som jag trodde.

Åker i morgon!

Hade en jätte mysig dag på stranden i dag sen lite party på kvällen. Åker ju i morgon så måste packa och fixa i kväll.

Jipii jag har blivit jätte brun! Kan inte komma ihåg när jag var så här brun senast. Men det är nice att vara brun och fin. Phu börjar bli jätte nervös för tatueringen, vet att det kommer att göra ont, men jag vill verkligen men jag hoppas att jag klarar av det. Har redan fått skit för att det är tecken som jag vill tatuera in för det är så "vanligt" sköt er själva.

Ska på intervju i dag också, lite nervöst vet inte om jag hittar men försöker.

Mmmm underbart väder i dag, får passa på!

Litet nattilägg såhära

Har upptäck att antalet läsare har ökat! Jipii!

Men i alla fall. Var på stranden med Bonnie i dag sen hos henne fick träffa massa folk. Det är alltid rolgit att umgås med henne hon är så underbar! :D I morgon hoppas vi på fint väder (helst inte massa moln som i dag) vi tänkte satsa på att åka ner till Nynäs efterom det alltidverkar vara mindre moln i Nynäs, hoppas att det blir likadant  i morgon. Har sökt en massa jobb nu också och hoppas på.


Ska snart krypa ner i sängen och sova lite granna, det är mysigt att sova faktist.

:D :D

Ska till min favorit strand i dag (i sverige i alla fall) med min favorit Bonnie! :D
det utlovas super väder hela dagen, fint! Hääärligt!


..

En grej i min tandställning har lossnat, sitter i någon slags form utav kö (de ringer upp kö) det ju roligt. Måste dra tummen ur röven och boka tid hos tatueraren också, men jag är rädd! Dessutom vet jag inte hlet när Isa kunde, och hon är utomlands nu. Den lilla lyckosten!

Mmm. Aja har sökt lite jobb i dag som vanligt, det känns lite meningslöst. Tyvärr.

Mohaha!

Är lite evil i dag! I alla fall mot en viss idiot. Det är rätt! :D

Blä!

Blääää!

Sir Teemer

Det gör inte lika ont längre..
Men ändå vill jag gråta nu.


Bebben. Var så stolt för han hade fått så lång man. Minns den här dagen som om att det vore i går. Men det var 3 år sen. Det är nog det som är så läskigt. Jag tror ibland att han fortfarande lever och förväntar mig att han ska stå i hagen när man åker förbi. Men han gör aldrig det..

För 2 månader sedan..

För 2 månader sedan hade jag för bara några timmar sedan tagit studenten! Jipii! vad glad man var då speciellt tack vara mina fina vänner och min helt underbara familj!! Tack åter igen alla för den underbara dagen så härligt mina vänner och min familj visade hur mycet man betyder.

Men jag har fortfarade inte hittat något jobb, trodde att det var ett på gång nu men icke. Drömjobbet just nu är receptionist på ett hotell eller på ett kontor, gärna något med konferens också. Fast självklart vill alla ha erfarenhet något som jag inte har av det yrket i alla fall. (Haha men av så många andra!!)

Fast kämpar på, man kankse skulle börja plugga igen. Det känns som om att det är lika bra faktist. Man kan ju jobba på sidan av också (om man har tur) och så får man ju studie bidrag. Problemet är bara, vad ska man plugga till och kommer man ens in på någon utbildning alls?!


Vad f!

Katten kom in nu i morse och haltar på bakbenet igen..!! Känner för att gå ut och kicka lite katt ass!

GRR!

Kom tillbaka från hästen nu. Den lilla jäkeln försöker testa mig oh vi har bråkat med bronsarna hur mycket som helst! Har en jäkla massa bronsbett överallt och de kliar något för jävl!

Men aja. Min käre mor ringde mig och hon skvallrade lite säger bara, mohahaha! Men min mor fick sig en liten avhyvling av mig först för hon lämnar alltid meddelanden på min telefonsvarare. Stackarn, känner mig lite elak. Juste avhyvling är mitt nya ord för utskällning.

Åket till gotland om en vecka, önskar mig bra väder! Annars suger det rätt så rejält att vara där.

Aja ska försöka äta lite.

Vackraste vädret på flera veckor!

Självklart ska jag åka till hästen i dag. Så idiotiskt av mig, visste att vädret skulle bli fint.

Blacita

Blancia har fest med sig själv i hallen och springen fram och tillbaka! Han jagar någonting, söt är han i alla fall.

Fint väder

Det verkar som om att varge dag den här veckan när jagkan bada och har någon som vill bada med mig är det skitväder! Men när jag inte kan och ingen vill följa med då är det strålande sol!

Picke och Panda!

Det är Lördag, har spenaderat största delat av dagen med min underbara mamma. Min underbara mamma är världens bästa, god mat lagar hon också!

Snackade med Amanda som är med Micke som är här på sin första permis (från lumpen inte från fängelse) hade velat träffa lilla Micke och Amanda men har ingen lust att dra in till stan bara för det. Någon annan gång.

Fredag kväll

Var ute med Krullet, Jimmy, Krullets polare och sen kom Erik också.
(Planer var igenkligen en lugnt kväll med mig själv ju..)

Först drog vi till något öl ställe på Söder priserna på öl låg mellan (tror det var) 60 till 3.500kr! Lite små dyrt. Men god öl var det i alla fall.

Sen taggade gick vi genom gamla stan (!) till något billigt hak i stan. Sen drog vi till After och The Tempel (samma sak typ) jätte trevligt och killarna gillade stället, men det var en väldigt jobbig kille som inte riktigt ville låta mig vara. Drog över från After till The Tempel men han följde efter. Jaja. Träffade en kille som jag och Amanda träffade där när Amanda fyllde år och jag snackade lite med han.

Haha ch det var en äldre kvinna som var mycket sugen på lammkött! Väldigt jätte mycket sugen på lammkött så att säga! Mohaha! Blä!

Men sen drog Krullet, Krulletspolare och Jimmy i väg med några och jag och Erik var irreterade och drog till mig och sov i stället. Faktist jag är lite trött på att dra ut för det är alltid någon jobbig jävel som ska hålla på och ragga. Blä!

RSS 2.0