Kom och hälsa på!!

Kom och hälsa på mig på jobbet! Jag slutar dessutom inte senare än 01:00 den kvällen så eteråt blir det utgång! :D

Större bild: http://stockholmwineclub.se/wp-content/uploads/2008/11/4-juni.jpg


Fixering

Jag hatar när man har blivit fixerad vid någonting och bara inte kan sluta tänka på det.. Hjärnan vägrar lyda!

Klant

Jag är är expert på att klanta till det. Sen pratas det om mig bakom min rygg. Vuxna människor...

I går tog jag i alla fall ett stort beslut. Berättar sen när det är fixat! ;)

God morgon, typ

Jag skulle ha slutat jobbet kl 2 i natt, jag slutade runt halv 4.. Phu, trött!

Det gick i alla fall bra, skönt tryck i baren, så jobbade jag med en jätte duktig kille! Haha våran (heta, eller hur Amanda?) typ dörrvakt vid standup jobbade i går, populärt eftersom det nästan bara var unga, kvinnliga gäster i går kväll. Killarna hade det skit kul! ;) Busar! Hehe ena kocken gick ut och "skulle hjälpa oss" den lilla rackaren!

Åt en massa smaskigt också, väldigt mycket smaskigt. Tur att bitarna inte är så stora. Chokladkaka med hallon och grädde och sorbet glass med hallon. + Lite smaskig choklad. Fy på mig! :P Men i bland så kan jag äta sådant också..

Snart dags att dra i väg till Konsum och jobba lite granna. Tror att min chef och jag kommer att snacka om den där dagen som jag behövde ha ledigt i sommar. Hoppas att det lyckas bli fixat!

Phuu trött, somnade väl runt 5 eller något. Det ska bli spännande.. Sen är det den dära song bla bla skiten i dag också så det kommer nog att bli lite halv, små lugnt den sista timmen. Skönt att jag inte ska till restaurangen sen!

Jobba

Dags att dra till jobbet snart då. Känner mig bättre nu och gladare.

Jag gjorde en massa smaskig lagsne oh frös ner. Fast jag passade på att äta först och lägga undan mat till i morgon. Äslkar min lasagne, nyttig och jätte god! :D

IGEN?!

Det här är den 3 gången som jag får ont i halsen min jobbarhelg på Konsum! Wtf?!

Ska jobba på SOB i dag (restaurangen) och får se hur jag mår i natt. Fan jag kan inte sjukskriva mig från Konsum en helg till pga min hals. Får helt enkelt ta det jäkligt lugnt i kväll. Dricka en massa te och knapra halstabletter och Ipren. Blää känner mig tung i huvudet också.

Fast det kan förstås bero på att jag däckade på soffan i går kväll och säkert har sovit över 12 timmar, även fast jag vaknade mitt i natten och rullade runt i en timme eller två...

Brr vill inte vara sjuk, det suger! Aki ville åka och simma i dag och jag vile verkligen dra och träna! Skit också..

Har heller inte hittat någon som kan jobba åt mig den 27 Juni, jäkla as.. Kom igen skulle inte ni jobba 5 timmar med över 200 spänn i timmen?!
Visst!

Så tråkigt inlägg det blev nu.. Mmm någoting roligt. Jo jag övade lite flairing och freeporing i dag. Det är svårt att köra freeporing med en flairingflaska eftersom strålen då blir hackig. Det är knasigt. Men jag har blivit säkrare på flairingen i alla fall! Övade lite med vatten i flaskorna, oj det blev helt annorlunda! Sen skätte jag vatten på mig så jag tar det utomhus någon dag i stället.

Egypten

Sitter och kollar lite på resor till Egypten. Eller snarare på hotell. All inclusive och gärna med spa! Jag och Aki skulle verkligen behöva åka i väg bara vi två och koppla av.

Fast såklart, om man åker till Egypten så kollar man ju in lite spännande saker också, som pyramiderna!

Om vi får råd och det inte kör ihop sig med skolan så kommer vi försöka åka i väg i början på nästa år. Det skulle vara sjukt bra! Så skönt. Vill redan nu i höst, fast hellre samla lite mer pengar och verkligen kunna göra saker som man vill göra. Typ bo på lyx hotell, besöka pyramiderna och sådant! :)

Hallå dära!!

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Bra pass! Är bara så jätte trött nu och har ont i mina fötter! I dag är jag tack och lov ledig! Min enda lediga dag den här veckan faktist så jag måste fixa en massa grejer. Men jag ska inte passa upp på någon eller springa runt och jobba och bli svettig och bära en massa tunga grejer. Utan bara vara och ta det lugnt! :)

Bra plan!

:)

Äntligen har jag fått tag på min chef från hotellet! Han sa att han var glad att höra min röst. Så sött. Det är lugnt har är väldigt gay så ingen oro där inte.

Har fått veta 4 veckor om jag ska jobba i alla fall. Tyvärr har en dag knasat ihop sig med Kontum. Attans! Alltid ska Konsum ligga och knasa till sig för mig.  Hoppat att det löser sig i alla fall! Ingen kryssning med mina gamla kurskamrater den 16 heller, Norsken ska operera sig!

Åhh har jobbat på restauangen den här veckan, sista standupen nu på onsdag, ska tydligen få egna bord också, bra! Men jag vill ju helst stå i baren. Förhoppningsvis nästa säsong. Jag har ju faktist verkligen visat framfötterna och skrivit en lista på spritsorter som vi måste beställa in och inventerat både sprithyllorna och lagret! Vilken min schef inte verkar allt för tacksam för.. Men ja hon vet att jag har en massa idéer och så. Hennes förlust om hon inte orkar bry sig.

Jag jobbar på och trivs underbart bra i baren i alla fall.

Äntligen! :)


Snart så är det...

..Sommar! Det finns så mycket roligt som jag vill göra men jag tror inte att jag kommer att ha varken tid eller råd! Sen börjar jag ju skolan igen i höst!

Hoppas på det bästa i alla fall. Att man i alla fall ska få några lata dagar i solen, ligga och sola på stranden, ellet sitta på en utservering och käka glass. Mmm grilla, festa lite.

Så självklart en massor med jobb! Ehh... Men det är kul när lönen kommer sen! Ihhh vill ha mitt sommar schema nu så att jag kan börja planera, så att jag liksom vet hur mycket skoj det blir!

Sla försöka sova nu, är ju trött efter jobbet!

Den hära kramen!
<3

Våren är här!

Mmmmm vilken dag!! Det var inte sol från en klarblå himmel men det var stekigt hett! Dagens äventyr började med att jag åkte med Thunis till universitetet, hon skulle lämna in något papper och grejer. När vi var på toaletten och jag precis skulle klaga på hur äckligt det luktade så hälsade någon på mig! Där stod Camille, jag blev heeeelt schokad! Om ni undrar vem Camilla är så gick vi i samma skola i gymnasiet och hon brukade hänga med oss.

I alla fall..

Däreftr åkte vi in till gamla stan och sprang runt hela Vapiano för att vi inte kunde hitta ingången. Som hade varit precis där vi kom upp Smarta! Hehe. Men det var mysigt, jag tog en pesto pizzam fast den var inte så god lite vattning typ. Wtf?

Sen gick vi till Ben & Jerry's och köpte glass! OMG GOTT! :D Lätt att jag ska dit igen!

Thunis fick dessutom den otroligt smarta idén att vi skulle gå och kolla på kyrkan som prinsessan ska gifta sig i. Turister överallt! En massa asiater. Men krkan tog inträde (får dem det??) så vi sket i det och tog Drottninggatan ner till Centralen igen..

Vi bestämde oss för att åka. Jag tänkte bara hem och vila lite och sen dra till gymmet. Nej då jag somnade brevid Aki i sängen och vaknade upp ett par timmar senare. Så jag tog en långprommenad med lillen i stället. Min stackars Aki var lite sjuk i dag! Stackarn..

Åhh sen så åt jag jodgubbar med mjölk! Smaskigt! Så är det ju sen bästa tv dagen på hela veckan!

Älskar Stockholm, speciellt på våren och sommaren!
:)

Snygging!!


Partyy!


Kärlek


Bra dag...

..I dag med! Fick papperen från skolan och från CSN. Jep jag har bestämt mig för att söka CSN bidrag så jag slipper behöva tänka på ekonomin hela tiden.

I dag drog jag och tränade, det var härligt men jag känner att jag vill träna ännu mer och ännu hårdare nu! Min tygg har blivit så mycket starkare och gör inte ont lika mycket längre! :D

Sen så städade jag och Aki lägenheten! Så när det precis var färdigt och jag satte mig i soffan och bara ahh. Då ringde Amanda och ville träffas! Jag blev en massa glad och så träffades i inne i stan. Hihi vi satt till och med på uteserveringen en liten stund, i skuggan!

Men det var sådära jätte mysigt! I morgon bär det av till gummans studentskiva!

Sen åhhh vad jag längtar tills på fredag, förkrök hos mig sedan utgång! Grils only! ;)

Nej men oj!!

Det är otroligt, sol! :D

Spanien!!

Vad jag saknar Spanien. Satt och kollade igenom lite bilder! Se på denna liksom! :D Härligt med beach party!

Speciellt när skolan bjuder på dricka.. Hihi! ;)


Rock!

Jag rockade i baren i går! :D Fick sjuuuukt mycket berömm och en kram! :O Så duktig var jag! Gjorde en massa drinkar och fick hitta på lite eget!

I dag ska jag jobba först 15-21:15 på Konsum sedan åka till restaurangen och jobba ca 23-04! En hårt arbetande liten tös! :)

Det var då!

Jag hade ju bytt helg med en tjej på Konsum och jag ska jobba åt henne den här helgen eftersom hon jobbade åt mig förra! Åhhh! Typiskt! Det hade jag ju glömt bort!

Något som är bra är att jag får min lön från Konsum ändå! Yes! :D

Skulle ju jobba på restaurangen i morgon också! Skit också! Tur att min chef råkade påminna mig annars hade jag missat det! Nu måste jag bara fixa det med restaurangen!

Det är så pinsamt! Jag har alltid skött mig jätte duktigt med tiderna där! Tur det i alla fall!

Alltså det är så typiskt mig! Aja det är bara att lösa det hela!

Faktist

Vad bra man har det egenkligen!

Det var min charm som gjorde det!

Det är den fulaste skolan jag har sett, någonsin! Den ligger liksom gömd i ett industriområde och delar byggnad med Iv och ett gymnasium. Det var en otrolig mix av diverse kultrurer!

Men.. Utbildningen är något otrolig bra! Jag har chans att läsa matte B, jag kommer bland annat att läsa psykologi A och B! Jag kommer att få lära mig massor om samhället och människan rent historiskt! Det är en tuff kurs och mycket analyser och jag kommer tvingas att se hur samhället verkligen ser ut. Vilket är bra för en personliga utveckligen.

Fast.. Kom igen, Stadsmissionens folkhögskola? Det låter liksom lite, luffigt, fattigt? Fast av alla skolorna ger den mig mest, rent utbilningsmässigt. Om jag får ett riktigt bra omdöme (klart att jag får) så har jag en god chans att kunna plugga vidare. Om inte och jag vill satsa på företaget och följa min dröm, har jag fått lära mig en hel del om hur männskor fungerar. Någoting som är otroligt viktigt för att mitt företag i över huvud taget ska kunna fungera. Jag kan alltid läsa starta eget företagskurs när jag har gått ut eller läsa på företagsekonomi och företagsjuridik.

Men om jag blir deprimerad av att hänga med alla dessa människor och snacka en massa psykoligi snack? Ja då kan jag alltid hoppa av... Fick en bra men samtidigt dålig känsla samtidigt. Typ, grundskola?

Hmmm..

Men jag är väldigt glad om vi säger så! Jag ska bara skicka in några papper och betala halva materialkostnaden sen får jag det bekräftat på papper.

Juste! Om ni inte fattar. Jag var på intervju för en skola i dag och jag gjorde ett sådant in åt helvete bra intryck på henne att hon valde att ta in mig på en gång!

Det är inte illa!

Så, alltså jag borde inte tveka alls. Utan vara jätte glad! Men det känns ändå lite platt. Men det är den här utbildningen som jag har tittat på längst av alla. Men jag är inte lika sugen på att utbilda mig till psykolog längre, men att ha läst det är alltid bra!

Det är fan otroligt, klart att jag är glad! Det är fixat nu liksom! Men nervöst, Ihh skolan igen!!

Vad kommer alla att säga? Stadsmissionens folkhögskola liskom?


Good morgon!

Vad gör jag uppe såhär tidigt? Intervju kallas det! Är självklart jättenervös men hoppas på att det ska gå bra! Det gör det nog, folk brukar ju älska min charm! ;P

Fy alltså, jag kunde inte somna förns vid kanske halv 3 i natt! Illa men tanke på att jag halv tre i natt fortfarande jobbar! Förhoppningsvis lyckas jag ta en liten lur på senare på dagen. Haha ja man kan alltid hoppats.

Annars så tänkte jag försöka träna, men det får vi se hur det blir mer! Kanske är helt slut efter intervjun! Allt mitt charmanda tog msten ur mig! :O

Hihi.

Kram på Er, ha en underbar dag!



Dags att

Sova! Lång dag i morgon med intervju och sedan jobb till sent in på natten!

Kram mina kära vänner, den är ju helg snart! :D

?

Varör bryr man sig om sådant som egenkligen inte spelar någon roll och struntar i sådant som verkligen räknas?

Det är tokigt hur man prioterar i bland!

Vissa dagar...

..Känns det bara som om att precis allting kommer att lösa sig. Vissa dagar inte.

Man får njuta av de stunderna då kan känner ett visst lugt över framtiden. Men visst jag är skiträdd. Skiträdd för att allt bara ska brista. Att jag inte kommer in på någon skola, att mina scheman krockar med varandra i sommar, att vi inte får lägenheten, att vi inte har råd att ta lägenheten!

Tänk om jag inte får något barjobb och glömmer bort allt?

Det tjänar ingenting till att oroa sig. Som i förrigår. Jag låg i soffan och sneglade lite på mig kropp som har blivit dessu fylligare den senaste tiden. Men jag tittade på den och log lite grann. Som jag sa till Aki kvällen efter. Jag har kommit till insikten att jag inte hatar min kropp. Jag har accepterat den som den är och älskar den, men jag ska fortsätta att kämpa med träningen ändå! Jag tjänar ingenting på att förbjuda mig själv att äta saker, då vill jag bara ha det ännu mer!

Självklart vill jag bli mer vältränad och självklart vill jag bli smalare och känna mig friskare. Men jag jag vill inte bli som jag var innan Spanie resan. Då fick jag dåligt samvete för att äta minsta onyttigt. Men ja, jag kommer fortfarande att vara hon som väljer fullkorn framför vanligt bröd, och dricker vatten till maten! För jag tycker att fullkornbröd är godare än vanligt bröd och vatten är gott och livsviktigt!

Det känn bra att gå från gymmet (riktigt bra faktist) och känna att kroppen har fått jobba! Men det är gott med choklad också! Men man kan inte äta godis varje dag, det mår kroppen inte bra av och jag vet att om jag ska uppnå mina mål om att börja plugga igen och att starta mitt egna företag, då måste min kropp må bra. Jag måste må bra! :)

Spanie resan var något sjukt bra för mig! Mitt självförtroende växte och jag fram för allt växte som människa! För första gången i mitt liv kom jag in i en helt främmande grupp människor och jag blev accepterad, för den jag är! Trots min perversa humor och kanske inte allt för seiga look alla gånger. Men det spelar ingen roll. För jag växte och nu vet jag att det är ok för mig att vara mig själv.

När jag står bakom baren. Då känner jag mig så lycklig! Alla borde prova det någon gång i sitt liv!


Tråkiga jäkla skit

Vad jag saknar kursen! Det fanns alltid någonting att göra! Minns knappt att man gick runt rastlös.

Men här hemma är det jättetråkigt, och fullt med hundhår! Wtf?! Fast jag borde skriva om mitt cv... Hmmm. Det låter som en bra idé. Fan att jag inte kan söka jobb utomlands! Men om jag inte kommer in på någon skola i höst (vilket jag verkligen vill göra) så funderar jag på att dra till något året-runt-varmt-land och söka jobb där! Men Aki kommer att bli helt förstörd!

Aja vi får se, målet är ju att komma in på en skola!

Åhhh juste! Nyss ringe jag ett samtal till en skola och lämnade in ett (väldigt rörigt) meddelande på en telefonsvarade. Problemet? Jo jag glömde lämna mitt nummer! Det är pinsamt! Så jag måste ringa upp igen sen.. Piiinsamt!

Fan jag har ångest över sommaren. Jag har ju jobblöfte på hotellet och han ska höra av sig senare i veckan om schemat. ÄVen fast både han och jag vet att jag inte har den blekaste aningen om hur jag ska jobba på Konsum i sommar så gav jag honom grönt ljus att skriva upp mig på vilka tider som helst. Kan garantera att det kommer att krocka och så får jag stå där i skiten. Eller att det kanske krockar med någon eventuell skola sen! Fan alltså! Jobbigt!

Sen vill man ju helst vara lite ledig i sommar. Fast pengarna som jag får in kommer förhoppningvis att leda till en flytt! Sen ännu mer förhoppningsvis körkort och en liten knuff till företaget! För jag måste ha körkort för att kunna starta upp det! Sen kostar det ju en jäkla massa pengar att starta med alla tillstånd och grejer!

Ahhh nervöst!

Alltså det är verkligen så jälva typiskt mig att hamna i sådanhära situationer!

Making a Margarita


RSS 2.0