Orolig för min lilla snutteponke

Vaknade av att Jetro flåsade och hostade slem! Masserade hans hals lite och då gnydde han lite grann. Stackars ponken. Ringde vet som tyckte att jag skulle komma in i dag, bokade tid. De misstänkte kennelhosta.

Men Aki lite halvt skällde ut mig och vi bestämde oss för att vänta. Vet att Jetro är en hund som brukar spy och hosta ganska ofta ändå (om man jämför med lillan som nästan aldrig gör det) men det är klart att jag är orolig för Jetro är min lilla älskling.

Just nu hosar han i alla fall inte, man ligger på soffan och vill gå ut.

Vill bara säga till praktiken att jag inte kan komma i dag men det går ju inte. De verkar redan tycka  att jag är dum i huvudet och ångrar sig nog rätt så rejält att de tog in mig. Sista dagen på det hotellet (i receptionen då ska ju jobba lite på en annan avdelning) sen i morogn ska jag byta till deras anndra hotell i några veckor sen är det slut! Skönt. Jag hatar att vara praktikant men blir så dåligt behandlad, jämt!

Men en dag kvar! Så skönt! Hoppas verkligen att det är bättre på det andra stället.

:)

Vaknade upp före väckarklockan i dag. Solen sken in genom fönstret och vovarna låg och myste med mig i sängen. Till och med katten var där och visade lite kärlek. Vilket underbsrt sätt att vakna upp på!

Jag gick med vovarna till rasthagen i dag, de blev kallade idioter mm ett antal gånger och jag ville göra någonting drastisk, men de var ju bara så glada att de skulle få gå ut och springa av sig lite! :) Mina små älsklingar.

När vi kom in från rasthagen såg de ut som ja, träsktroll! Så de fick sig varsin dusch (inte så uppskattat, lillfisen försökte rymma) men nu är de i alla fall rena och luktar gott! Klippte klorna på dem nyss också! Mohaha, de hatar det men de måste få klorna klippta.

Men i alla fall i går jobbade jag på restaurangen, det var trevligt. De hade standup med bla Kojan (?) och Özz. Sen var det någon annan gubbe också men fy faan vad jag garvade. De var nog den bäste standupen jag har jobbat, med komikerna i alla fall. Fick skjus hela vägen hem också! Så jäkla skönt att ni anar inte! Nattbussen är inte kul, nej nattbussen suger!

Ska jobba i kväll också, är lite nervös. Men det är lätt att man blir nervös när man ska servera sin chef och hans affärspolare! Speciellt med tanke på att det är en vinbjudning och jag har väldigt svårt för att bära på bricka, klirrade champangeglas sist jag serverade när han hade bjudning. Vid borde dessutom, illa. Tur att han inte var där precis då!

Hade en så otroligt mysig kväll med Amanda i veckan vi åt middag och sen myste vi hos mig. Hon bakade kladdkaka och ja hon åt upp den! Nästan hela! Hon åt upp resten till frukost! Busungen! ;) Haha sötnos.

Nu liggen mina små älsklingar och sover, ska snart åka i väg till jobbet och tjäna lite pengar! :D

Kram på Er!


Jul känslor!!

I morgon kommer det massa designers som ska klä julgranar på hotellet. Det är någon designer grej som de gör varje år. Jag ska i alla fall vara lite extra assistent. Får se hur det blir. Men slipper i alla fall bära en massa granar.

Thihi det har börjar komma lite julreklam och sådant nu. Ska fixxa en sådandära video på en bara som brinner och har planerat en jäkla massa julpynt! Mohaha! Fastr det är helt enkelt inte lika kul i den här lilla skit lägenheten. Aja..

Men gah! Börjar få lite panik och ångest inför besöket hos tomten (så att säga) har inte fixat en enda klapp än! Katastrof! Vill ju vara tidigt ute ju. Sen är det alltid svårt. Men hittar på något bra.

Hihi jag och Amanda bestämde oss för att vi ska snuskbaka pepparkakor i år också, det börjar bli tradition ju! :D Hehe ska få med Isa också. Härligt. Mina underbara vänner, de bästa vännerna som man kan ha!


Haha ni vet reklamen med Alladin chokladask? Tänk om de skulle ta bort någon av de goda?! :O Ahh nej! Men kollade i dag och tänkte faktist rösta (vad ambitiöst av mig) men orkade inte skriva min mail adress. Men såg att min favorit låg bra till på listan! Bort men de äckliga! Buu!


..

Så hände det som jag har fruktat så länge. Visst är det kul när det går bra för andra människor. Men när vissa bara gliiider på en fucking jävla bananskal hela livet och allt bara går så perfekt för dem HELA JÄVLA TIDEN och det går ÅT HELVETE FÖR EN SJÄLV då är det svårt att glädjas.

Speciellt när man känner att vissa människor inte alltid förtjänar det.

Tuvärr det går inte, jag får känna mig som en dålig människa i stället.

Phuu

Trött som...!! Men det är så värt det när lönen kommer sen! Man får passa på och jobba så mycket som bara möjligt! Bara att köra på!

Undrar hur Bonnies fest var i går? Var den bra Bonnie gummsan?

Aja måste gå till tåget. I kväll blir det mysig middag och en massa gos! :) Bara vi, det är mysigt.

Zzzzz.

Oj oj vilket jobbigt, men så segt och långtråkig (och jäkla hungrit) pass! Fast very good pröjs! :D

Är hemma och degar lite, fick skjus, så otroligt skönt! Vill inte riktigt gå och lägga mig men måste, ska upp om bara några timmar och jobba lite till. Aki är och spelar så det är jag och vovarna. Några av mina söta vänner är och estar, själv sitter man här och stinker alcohol. Men ska ta vad skönt det dusch när jag går upp sen i stället.

Ahh vad skönt det var att få skjus alltså! Hade väl varit hemma snart annars. så där hade man en riktig tur!

Lite nervös inför jobbet i dag, helt ärligt. Mitt första riktiga jobbar pass på hotellet, sen kommer jag ju att gå men lite ansvar också! Spännande! Exra spännande när lönen kommer sen också! :D Haha!!

Thihi! :D Yes!!

Har fått lite extra jobb på restaurangen! Det är så jäkla bra, pengar! YES! :D Ska kämpa på för att spara till resan med tjejerna! Det kommer att bli så kul!


Den lilla damen blir en stor tjej i dag!! :D


En sammanställning tors-sön

I torsdgas firade vi Isa som fyllde år. Mohaha jag och Amanda hade ignonerat hennes födelsedag.  Jag ringde till och med henne och frågade henne om hon ville vara med och lägga på Bonnies present! Haha. Hon hade blivit skit förbannad och klagat till sin familj.

Men sen dök vi upp där jag, Amanda och Bonnie! VAD ISAS HUND ÄR SÖT! Vi lbev kära. Mmm kladdkaka med sprutgrädde! :D Då blev hon minsan glad och överraskad lilla Isa.


I fredags kom Aki hem, jag hade somnat i badet haha. Typiskt mig, har en förmåga att göra det. Men i alla fall, hade tänt en massa ljus och drack lite Ouzo så knackade Aki på dörren! :o Sen bara degade vi. I går var vi på middag hos mina föräldrar och sov över där. Blev så mött att jag knappt kunde ligga på mage! Men vad gott det var! MM! :D

Buhu. I morse vid strax efter 7 någon gång skulle pappa till jobbet så man skjusade hem oss. Vi satt i bilen och snackade skit, plötsligt hoppade det ett sött litet rådjur framför bilen! Jag (som satt fram) höll för ögonen och bara, nej! Men vi träffade det lilla söta rådjuret i rumpan! Stackars liten! Den la sig på väge sen gick Aki mot den då kravlade den sig ut på ängen. Vi ringde 112 så de fick ta hand om den lilla. Stackarn! Tyckte så synd om den och pappa vad skärrad, stackars liten! :( Usch det var så hämskt!

När vi kom hem upptäckte vi att musen i terrariet hade dött så det stank verkligen bläää! Somnade i alla fall och gick upp runt 2-3 någon gång. Blä. Kommer ha skitsvårt att somna i kväll.

Förhoppningsvis kommer Amanda över så ska vi kolla lite så film! Bjöd in en massa personen men nästan ingen kunde! Eller så svarade de inte. Bajsigt!

Thihi på Fredag är det New Moon som gäller! :D


Kladdkaka! Med kaffesmak och sprutgrädde! Hmmm!


OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!
OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG! VAS SÖÖT! IIIH!


Så flummade vi det litegranna vid tåget! Dådära busigt!


Underbara chokladljus! Doftar aom choklad!


Efterrätt! Blåbärspaj!


GODIS! Var så mätt!

Svar: nej! Den var inte alls så dära speciellt god alls.


Thihi

Åkte in till stan och fikade med Amanda, Elen och ja några till. Sen gick jag och Amanda och Elen runt och kollade affärer och busade! Haha stackarn, han är inte van vid fika och blev minst sagt chokad över priserna!


RÖK! Det är ovanligt att man fångar det på bild. Det var kul när vi skulle beställa. Personen innan mig skulle ha te, hon fråpgade vilka sorter de hade. Han i kassan: De son står där.
När det vart min tur: Vilka smaer har ni? Han i kassan: De som står där. Jag kikat då med ögonen och klagar på att jag inte ser vad det står. Jag: Ta bara något! Han:... Ehmndmaaa! Rabarbergrädd? Visst det fick funka jag sa att den är god. Mja smaklös.. Alltås jag gillar knappt ens te! Men det var billigast och kalorisnålt! Sen tjejen efter mig som vad med vårt gäng där. Vilka soret har ni? Haha ja ni vet den visan men hon sa att han också fick välja och skulle överraska henne! Jaja vi går vidare..


Han fail kaffe! För hela 25 spänn! OMG! :O Haha!! Jätte fail kaffe. Han förstod inte det speciella med det. Suck, pojkar!


Pfff... Mohahaha! Det här hamnsar på bloggen!


Lilla gubben, Han hoost "råkade" se Amanda i omklädningsrummet!


Choklad pannkakor! Obersera lillfingret! Kattjävel tog grädden! Då glög katten! :D Fast jag fick ett riv sår på handleden!

Det var en bra dag i dag. Liksom en fin och mysig en!

Hoppsansa

Har inte fått tag på husfrun i dag, ring honom flera gånger men nej inget svar. Det känns rätt så bajsdåligt.

Ska fika med Amanda och hennes vänner i dag! Förhoppningsvis kommer det lite fler sen.

VET NI VAD? DET ÄR TRUE BLOOD I DAG! :D Looove it!

Haha det var väl vad jag hade att säga just nu. Tjilevippen! :)

To day

Har haft en riktigt härlig dag i dag! Åkte ju med Thunis för att shoppa lite. Det blev inget shoppande btw.
Först drog vi till Handen för att gå till banken och fixa lite. Sen drog vi till NK. OMG! Vi var inne i en design butik. Kommer inte ihgå vad designern hette men hon var GRYM på skor! När man gick där fick man en extra liten sporre att plugga hårt, tjäna mycket pengar och kunna handla där!

Den drog vi till Coffehouse By George. Hmm..


Fusk Chai-latte så att det bara skrek om det! Hälften var vatten sen vanligt te så det smakade nada. Men äppelpajen var god! Fast vi fick den kall och mja den var lite torr. Men vi hade det trevligt. Fast toan var jätteäcklig! Bläää!


Så vi sket i fikar och drog till Ikka sushi och delade på en tallrik! Gillade sesamrullarna i alla fall! :)


Den läskiga pulversoppan som smakade jättekonstigt! Thihi men den ser flumm ut!


Sen åkte jag till mig, rastade hundarna och mördade ett granatäpple! Mohaha! Det var jättegott och jätte meta stort! :O

Jag vill ha

Måste skaffa glasögon. Eller linser. Men ja det känns snällare mot ögonen att ha glasögon och det blir bra mycket billigare i längden. Men ska fortfarande lete efter att par mörkare gröna än dem jag har nu (de passar älsklingen mycket bättre) och köpa.

Skiit snygga! Men priset! Nästan 800 så ska man ha glas på det också!

Hallå

Gick upp vid 8 i dag och var pigg som bara den! (Nästan i alla fall.) Gick ut med tjockisarna, i dagslöjus! Bokade tvättid och snackade lite med en man som skulle tvätta sina kläder.


Försökte som en galning för att på tag på husfrun men han ville inte svara. Men tillslut fick jag tag på honom, husfrun. Haha ja. Men han ville inte att jag skulle komma i dag om jag hade lite ont i halsen för att jag inte skulle smitta ner någon. Men han ville att jag skulle komma.

Haha prata med Amanda i telefonen: Hansa att han hörde att jag ville komma och han ville också att jag skulle komma! xD Snuskigt! Bus!

Prata med Thunis och försökte få med henne på fika men hon hade inte råd att fika, men hon frågade i fall jag ville med till NK och handla en julplapp.. Öhh? NK, billigt? Nej. Hon frågade också i fall jag ville med till stureplan och festa i helgen. Men fika det hade hon inte råd med! Ja du Thunis, logiskt tänkande?

Men bestämde mig för att faktist fixa mig lite fin, gjorde volym i håret, fixade fint med smink. Kan anstränga mig! :O Haha men har fått finnar, omg no!

Försökte tvinga med Amanda också men hon ska skriva prov! Fast hon kanske hakar på sen då.

Vet ni vad? Jo jag har gjort wok (var hubgrig och glömde bort att jag hade soffa i kylen) hatar wok! Men den här blev faktist ändå helt ok. Nu är jag lite stolt.



Japp, das resultat!

Ullared!

Haha kolla på Ullared (ja jag vet) de är så sköna.

De finns två damer de "glada vörninnorna" de skulle köpa en bilstereo och den ena frågar dem unga (rätt heta faktist) killen som jobbar där. Hon frågar om den är lätt att montera och frågar killen: men du kanske kan följa med mig hem och montera in och montera ut. Killen: ....!!

Haha, de skulle återkomma och fråga efter den "långa smala" haha kåtkärringar!

Faktist de är lite småhärliga av sig. Fast en läger kille där alltså. Fan han behöver få till det!

Härligt litet programm, sköna kommentarer!

Omg vilken kärring!

Glor på grannfejden. Granne nr 1 är en ensam, fet, ful, pansionerad (?) kärring. Granne nr 2 är en medelålders kvinna.

Kärringen har egna hästar och har ridit i flera år. Kärringen bad om bygglov för att få bygga en lada till hennes hästar när de är på bete. Men kärringen fick nerslag på bygget.

Några år senare flyttar granne nr 2 in och byggde ett stall på sin tomt. Hon fick lov av kommuen att ha stallet där men kärringen klagade och kommunen sa att hon inte fick ha ett stall där så hon kallade det för garage/förråd. Enligt lag får hon ändå ha hästarna där (det är ju byggt till stall från början) och hon får ha max 8 hästar på gården, tror att hon hade 6 stycken. Hon ville dessutom bygga stallet längre bort från kärringens hus först men fick bara bygga 7-10 meter från grannens tomt.

Men kärringen ger sig inte, hon är sne som fan för att hon inte fick bygga men sen fick den nya grannen bygga. Men det är ju inte ens på samma tomt. Hon påstår att hon är hästallergiker. Aschberg bli då lite frågvis om hur hon gör med sina egna hästar, tar inte inte i dem? Nej det gör hon tydligen inte. Haha sen visar de ett klip när hon står i ett stall och klappar på en häst. Kärringen hävdar att hon "inte är allergisk mot vuxna hästar, men hon klarar inte de unga" haha visst! Hon har även ett intyg på att hon är allergisk (inte mot unghästar) mot bla ciggaret rök. Aschberg blir då frågvis igen, men du röker ju. Då förklarar hon "så väldigt proffsigt" att om hon ågr in i ett rum där massa människor röker börjar hennes ögon att rinna men hon får inte allergi när hon röker.

Vet inte med Er, men om jag går in i ett rum fullt med rök brukar mina ögon också rinna.

Alltså kärringen ger sin inte, hon anmäler sin granne hela tiden och påstår att de har lagt en död kattunge i hennes pool. Tjena. Mycket troligt, eller inte!

Sen förklarar hon att hon inte kan sitta på sin uteplats eller ha folk över (för självklart är alla hennes vänner allergiska mot just hästar) och förklarar hur luften går och bla bla bla!

Hahahahaha sen klagar hon på att en häck mellan henne och grannen är för hög! Hahaha! Suck, den kunde tydligen vara 1,5 meter hög men inte 3,5 meter, idiot.
Men den kapades till 2,40. OJ VILKEN SKILLNAD!

Sen har grannen med hästarna snott olja från henne också!

De visar bevis på att det inte bildas några virvlar i luften och det är därför som det luktar så mycket hos henne. Shit hon har själv häst, vad f gör lite hästbajs lukt? Men hon fortsätter att babbla på om sina virvlar.

Haha gubbarna red på en häst också, stackars djur. Underhålling. Men kärringen och grannen där kom bättre överens sen och rkamades, då blev gubbarna allderes till sig och kramades de också!

Längtar

Jul. Mmmmm god mat (de åren jag firar med min familj i alla fall) musik, nostalgi. Inte så mycket längre kanske när mina föräldrar har flyttat men ändå.

Älskar julen. Det är så fint pyntat, musiken, gå runt och handla julklappar och så in dem! :D

Som sagt så ska vi i år fira med min familj (yes!!) och det ser jag verkligen fram emot. Visst jag och Aki kommer att sitta där som "de fattiga" och känslan vi julklappsöppningen "det är lugnt, vi förstår. Ni är fattiga!" Grr..

Nej vi är inte fattiga vi har en inkomst. Enkelt.

En grjej (bland såå många) som jag hatar med den här lägenheten är att det är väldigt svårt att julpynta! Förra lägenheten var superlätt! Denna, supersvår. Funderar så att hiva köksdörren och ha en julgran där. När vi köper hus ska jag och Aki köra en julpynt ala USA, massor (!!!!!) med julpynt ööverallt och en stor fet jäkla gran! Och ingen jäkla plastgran, utan en riktig. Som barrar utav bara helv! :'D Tyvärr så är det ju aldrig snö i Sverige runt jul och det, det är bara bajsigt!

Älskar högtider, men självklart har de tappat lite av sin glans, brukar inte ligga sömnlös flera timmag dagen före jul längre! ;)

När jag och Aki får barn ska jag tvinga dem att göra allt sådandära som jag gjorde när jag var liten, karva pumpa, plocka (aja baja) och pynta påskris, baka till påsken och massor till julen och lucia! Oj oj det är lucia om inte allt för många veckor. Inte lång tid kvar nu faktist. Haha i går på jobbet frågade några små grabbar om vi hade julkalendrar. Mmm ska köpa det i år också! Man bli inte för gammal!



Ahh

Man ska inte behöva känna sig rädd för att ringa till jobbet och sjukskriva sig.

Jag har så ont att jag gråter. Pratade med Amanda i telefon. Kunde hålla mig från gråt då men när jag ringde Aki kunde jag inte hålla i mot. Det göt så ont. Jag kan inte spotta, svälja, knappt prata eller någonting alls! Det gör så fruktansvärt ont, ända upp i öronen. Gurglade med saltvatten också, blä!

Bad Aki ringa till mitt jobb och sjuksriva mig. Tror jag vet vad han kommer få till svar "då får hon hitta någon som kan jobba åt henne gör hon inte det får hon jobba ändå..!!" Det ska inte behöva vara så när man ringer till ett jobb för stt sjukskriva sig. Är säkert smittbärande nu dessutom. Borde ha skyllt på svinis, då kan de inte tvinga en att jobba i alla fall för svinis det är riktigt allvarliga grejer.

Blä! Vill inte vara sjuk, "ville" faktist jobba i dag.
Men i stället sitter jag här och dregglar, snorar och gråter.

Aki är underbar! Min chef svarande när han ringde och hon gick faktist med på att hitta personal själv. Otroligt!

Typiskt mig att börja städa mitt i natten

Om man fick dammsuga nu skulle jag göra det också! Äskar att dammsuga mitt hem, det blir rent! (I alla fall för ett ögonblick..)

Har jobbat i dag, det är min jobbar helg. Skönt att veta att det arbetet man gör ger en en lön. Inte 54 fucking spänn om dagen! Det är sjukt, jag jobbar runt 8 timmar om dagen 5-7 dagar i veckan, för 54 spänn om dagen. Det jag tjänar i hop på praktiken är inte ens hälften av vad jag får på 2 dagars jobb. Om vi räknar så här 8timmarx5dagarx4veckor = 160 timmar i månaden. Så mitt riktiga jobb 12 timmar i månaden. Praktiklönen suger!

Men hellre praktik än att göra ingenting alls, så det är ju bra i alla fall.

Men i alla fall, har svinont i halsen! Vaknade i morse och hade så jäkla ont och det har bara blivit sämre. Har skit svårt att svälja alls. Blää! Kan inte ens hålla huvudet stilla när jag sväljer. (Men vad snuskigt allting låter!)

Köpte sådanadära "super halstabletter" när jag var sjuk sist. När halsont håller dig tillbaka, andävnd Strepsil! HAHA lögn! Dyrt skit är det också, vad är det 40-60 spänn typ? För halstabletter.

Det är så skönt, om 6 dagar kommer Aki hem. Det är härligt. Ska ligga och mysa och bara prata. Saknar det något enormt att bara kunna ligga i sängen och prata i flera timmar.. Älskade Aki! ♥

Katten är knäpp (ja det visste ni ju redan) men han tassar fram och tillbaka, in och ut ur lägenheten.

Håller på att vädra ur lägenheten också, men det börjar bli lite kallt. Lite frisk luft skadar ju nämligen inte, speciellt inte med hundarnas fiskar! Jäklar vad de kan stinka hundarna! På tal om dem, det var hämsk i natt. Jetro spydde som bara den. Han brykar gömma sig (i garderoben eller under köksbordet) eller gå till hallen (stackars hallmatta, det är hämskt) för han vet att man inte ska spy inne. Duktiga pojken. Men i går när jag hade lagt mig betädde de sig skitkonstigt djuren. Ja katten beter sig ju alltid lite knasigt. Han springer fortfarande fram och tillbaka och har sig egna lilla fest.

Men gick i alla fall ut med honom så att han skulle kunna "göra sin grej" men icke. Han lunkade bara lugnt på (som vi alla vet är det en ovanlighet) och käkade massa gräs (ko) sen en stund efter att vi hade kommit in spydde han igen, och i vardagsrummet! Bara att börja moppa! Vid 2 på natten. Stackars lilla gubben min, han gnydde för att han hade så ont. Eller för att han skämdes. Vi hoppas på det sista. Blev jätte orolig och ringde Aki. Som har en otrolig förmåga att göra mig på bättre humör.

Sen när jag vaknade i morse och gick (lunkade) ut i hallen på höll jag på att flyga på arslet! Fu f!

Det gick bra på jobbet i alla fall, haha alltid lika roligt när folk som känner igen mig och vet vilka mina föräldrar är börjar prata med mig. Bara låtsas att man känner igen dem också. Och pratar på om mina föräldrar lite.

Snackade med en tjej på mitt jobb i dag om hur svårt det är att få jobb nu. Det är svårt. Jäkligt svårt! Fick dessutom ett väldigt jobbigt besked i dag soom jag inte vill berätta om nu. Men ja, varför kan det aldrig bara lösa sig för mig och Aki? Ekonomiskt sett.


Nattjobb.

Börjar om några timmar ska jobba 23-07. Ville prova hur det var att jobba natt. Typiskt mig.

Hade ställt klockan på 14, då var det fortfarande lite ljust ute men somnade om och gick upp strax efter 15. Låg och myste med bebisarna. Det känns som om att det är mitt i natten. Ni vet när man går upp ovanligt tidigt på morgonen och det är allderes mörkt ute och man undrar vad fan man gör uppe, det är ju natt? Hur ska jag orka i natt? Aja pigggnar nog förhoppningsvis till Annars, kaffe!

Men käkade frukost, gick ut med tjockisarna till rasthagen, duschade och gick till affären. Ser och känner mig helt slut. Massa killar glodde på mig. Vet inte vad det är men jag verkar ha någon slags utsrålning, sminkad, osminkad. Det verkar inte spela någon roll.

Köpte en sådandära måltidsersättningsbar, men jordnöt , caramel och choklad. Nja lite sådära halvgod 210 kcal. Galet. Men de hade inte min favorit, de jäklarna!

Varför la jag fram förslaget om att få jobba natt? Det känns fan som natt nu! Tycker inte om när det är såhära mörkt. Konstaterade också att jag knappt har fått se dagsljus på några dagar och solljus, närdå? Men på lördag får jag se lite dag och förhoppningsvis solljus, Jipii!

Är det bara jag, eller känns det som om att hösten och vintern försvinner i en slags dimma, en stor del av den gör det i alla fall. När man åker på morognen är det mörkt, när man kommer hem är det mörk. Får försöka gå en promenad i ljuset någon dag i helgen och bara njuta.

Är skitsugen på choklad! Ville träffa Amanda på en fika inne i stan och vara lite social med henne. Men hon skulle sitta hundvakt med Fredde. Någon annan dag. Nästa vecka blir bra, ska gå med housekeeping och de är trevliga av sig. Så kommer min älskling hem och jag är ledig i hela två dagar! :O


Tack Habibi

Biljetterna till premiären är fixade! Sötnosen Amanda! ;) :) :D :P

God morgon, kyckelikuhuu!

Låg och degade till halv tolv i dag. Mmm skönt! Ska ju upp fem i morgon!

Har kollat lite på älskling modellbilder, diggar dem skarpt! Han är otrolig, speciellt i den senaste! :) Stolt fru.
Tränade lite i morse ochså, jätte lite men min rygg gör lite ont efter träningen i går så.  Borde fixa gymkort men 1 har inte råd vill spara och 2 när ska man hinna träna? Det får bli till nästa år i sådana fall.

Ska dra mig snart, gillar visserligen kvällpass, men det blir så lite sömn! Men det är alltid skönt med sovmorgon. Men kvällpassen är ändå roligast, mest att göra och oftast mest gäster, det är trevligt. För det mesta.

Missar Desperate housewives i kväll men tack och lov så kan man kolla det i efterhan via vebben! :P För Desperate housewives vill man inte missa, det är för spännande! ;o Haha, kollade på Ullared programmet i går också, via vebben. Haha men ja det var, speciellt. Har länge velat dra till Ullared, kankse dags att göra det? Bara för att. Man måste ju kolla läget!


Brr, det börjar bli riktigt kallt ute nu! Hösten är i full gång och snart kommer vintern! Då kan man ha vinerjackan på sig utan att känna sig som en mupp i alla fall. Älskar min vinterjacka, varm och gosig! :D Ska hiva i väg höst jackan också och köpa en ny, den är hårig, trasig, och utsliten! Fast ja det är hund hår på nätan allt jag äger, mm. Mysigt.

En tanke slog mig i morse, om två månader är det ett nytt år.  Om ja en månad och 22 dagar är det Julafton. Jipgii!

Zzz.....

Somnade i badet. Tvn var på och jag trodde att Aki satt och spelade. Men icke. Halvdrömde lite smått. Men hade hårinpackning i håret så det är super lent nu! ;o

Har fårr blåskatarr, igen. Det suger. Blä.

Ska dricka lite chai te nu, det var ett tag sen sist man fixade ihop lite (mm massa kalorier) pulvret är slut nu. Tänkte ta det sita och hällde bara i vilket i sin tur resulterade i att det bblev lite starkt.

Phu är så trött, ska försöka tvinga i mig massa dricka, för blåskattaren då.

God natt folket.

God kväll

Har nu varit tillräkligt länge på praktiken för att börja ogilla folk. Grattis. Men den här praktiken kör slut på mig. I morgon tex slutar 23. Är hemma vid 00 somnar kanske 01 och ska upp 05 och börjar 07. Hur många timmars sömn blir det? Hmm 4 timmar!

Lagade "frasig timatpaj" la till quorn också. Frasig my ass snarare "torr tomatpaj" med quorn då. Men aja. Skönt med lite hemlagad mat. Hur torr den nu än var.

Sitter här och njuter av att få sovmorgon i morgon och att jobba kvällspass ahh. För kvällspass är roligast och sovmorgon är awsome! :D

Ska också försöka få med Isa och Amanda på bakkväll på Onsdag, Hörde du det Amanda (som inte vill svara i telfon eller på sms, mutter, mummel) bakkväll på onsdag! Dra med Isa också! :D

Lol

Blev medlemm på modellbilder för fotograferingen som jag och Aki ska göra. Loggade in ocg kollade nu, haha 7 mejl om förgrågningar. Till och med ett betaljobb. Haha. Nooo! :P Flummigt!

Bra låt helt enkelt


RSS 2.0