Sötnos

Jetro ligger på balkongen och bara njuter av solen och bara älskar livet!

IIH!

Är skitnervös inför studenten!

Fixade det

Klarade Engelskan! Den dumma fula Engelska! Jiphiii!!

Ahh!

SOL! :D

Kombinerar man det med värme kan det bara bli bra!

HAHA!

Kollar på debatt! De har satt ett gäng invandrare och några svenskar i ett rum och de ska diskutera alla problem.
Så är Gonza där och tycker att man ska "tvinga svenskarna att flytta in till Rosengård och att det ska bli utspritt" och då säger programledaren "men tror du att svenskarna vill bo med kakelackor?" Haha altså! Innan satt det en svensk tant brevid Gonza och klagar på att on känner sig utanför i samhället för att hon är svensk, han kunde knappt hålla sig för garv! "Det är en klass fråga altså.."

Så sitter 3 huckle kvinnor och klarar på att de inte får jobb.. En kvinna säger att hon har bott här i 9 år och jobbat i 1 månad, programledaren "vad gör du då då, ligger du på sofflocket och rullar tummarna?"

Det är gulligt, intressant att titta på, men nu slutar det snart.

Haha juste, den älsta huckte kärringen till granne som bor över oss stog och skrek på min älskling på turkiska! Haha! Hon sa idiot till honom. Det är fan hon som är en idiot. Suck..

Söndag

Kom hem vid 5 i morse, min älskling var helt underbar och hämtade min, så skjusade han 2 av mina kollegor, det var uppskattat.

Är äckligt trött och hungrig! Håller på att laga mat, ahhh! Ska bli skjusad till jobbet snart också.

Fattar inte hur jag orkade i går, började jobba 15 slutade 21:15 åkte till mitt nya jobb började vid 22:45 slutade 04:10. Hur orkar jag igenkligen?


Lördag 2 pass

Ser verkligen fram emot att jobba på min gamla praktik i natt, hoppas att jag är pigg och glad. Ska jobba på mitt vanliga jobb först.

Det verkar som om att mirakel har inträffa ibland, hoppas nu att det inte kommer tillbaka. Mår inte lika dåligt längre, tur.

Vaknade av att Akis syrra ringde, en timmes mindre sömn. Akis syrror eller mamma, oftast hans mamma ska alltid ringa på helgen, på morgonen.. Men nu var det gulligt att hon ringde, han skulle ha hämtat en sak hos med till fotograferingen, men han ställde in fotograferingen i dag.

Är lite gladare också, för tillfället. För det känns verkligen som att det här med jobbet kommer att bli väldigt jobbigt.
En tjej på mitt jobb kunde ta mitt ena pass, ville att hon skulle ta lördagen och hon kunde ta den först men tror att hon kom på att det var midsommar och så kunde hon bara ta söndagen, men det är bra att en av dagarna är borta i alla fall.
Men det kommer att bli svårt att få någon att jobba på midsommar, det känns nästan hopplöst faktist.

Men messade min chef och förklarade hur det låg till, det känns som om att det kan sluta illa. Klart at hon kan bli arg för skulle ha sagt till om resan långt innan, men hon har inte svarat än...

Kommer inte kunna slappna av förns det där är fixat, hoppas verkligen att det blir snart!

Det ska bli kul att får jobba på min gamla praktik i alla fall, lär ju vara jätte trött men det blir kul.

Älsklingen

Min älskling är bäst just nu och alltid!

Phu hu

Kan fortfarande inte sova, måste verkligen sova några timmar till för att orka med hela dagen och hela natten.

Inte ens

Inte ens om man skulle säga upp sig skulle det hjälpa.

OHHH!

Upptäckte i går att jag ska jobba samma helg som jag är i Kreta, har en stor hård klump i magen och jag mår jätte illa.
Förra året var det lika dant när jag skulle till Gotland men som tur var kunde Joel jobba åt mig då, men Joel jobbar inte där i sommar.

Vet hur "lätt" det brukar vara att hitta personal som vill jobba åt mig och jag vet inte vad jag ska göra, om jag skulle säga upp mig i dag är det precis dagen innan och jag skulle klara mig. Men jag är inte speciellt sugen på att säga upp mig eftersom då skulle jag inte få ut någon lön.

Till råga på allt så är det samma helg som midsommar. Om jag inte hittar någon som kan (vill) jobba åt mig har jag ingen aning om hur jag ska lösa det här problemet. Det känns som om att det är över.

Vaknade vid 5 i morse också och jag kan inte somna om, den medicinen som jag tog hjälpte inte heller och det är värre i dag till och med.  Det jobbiga är att jag kommer inte att få sova någonting iom 24 timmar heller kommer hem i morgon vid 5 tiden och ska up till jobbet till 15.

Det är dagar som denna som man undrar vad man har gjort för att förtjäna allt detta dåliga?

Slutat nu

Min älskling kom och mötte mig med hundarna, en stammis som är a-lagare börjde lägga sig i hundarnas uppfostran och åkte med och allt, men han är trevlig för att vara a-lagare så det var ok.

Är inte så trött faktist, skönt.

Men när vi kom hem så hade min älskling gjort iordning ett bad och tände en massa ljus och en rökelse, som han fick släcka jätte fort för det stinker blä!

Men vi kunde inte bada för jag mår dåligt igen, tycker inte om det, för det bara förstör. Kan inte bada då eller ha ehh roligt det är irreterande och förstör hela mitt humör. Men ska ta medicin i kväll och hoppas verkligen att det är borta i morgon, önskar verkligen att jag skulle slippa att känna så.

Aja, i morgon är det en lång sag framför mig, massor med jobb men får pengar för det sen så, man får tänka på det pengar!


Fast min älskling är underbar, stöttande och han ska fotograferas i morogn! Det är bra, han är så duktig.

Ska snart gå

Suck mitt humör är inte så mycket bättre men lite. Min fina älskling gav mig stöd.
Hatar att känna mit misslyckad speciellt när jag vaknade upp på så bra humör, varför får jag aldrig bara vara helt jätte glad en helt dag utan att något går snett.

Ska bli skönt att få komma ut lite ändå och träffa folk, det är faktist ganska kul att jobba.

Även fast jag kanske inte går ut med bäst betyg så kommer jag ändå att nå mitt mål, och ja mina betyg bestämmer ju inte vem jag är som person, är ju inte misslyckad. Är bara inte den bästa i skolan, men livet är om så mycket mer.

Men måste skynda mig i väg nu, ha en kul fredags kväll!

Helt jävla fucking underbart!

Grattis mitt goda humör försvann! Fick reda på att jag fick IG i religion, jävligt dåligt att lärarna berättar det 1 vecka innan kursprovet! Man tycker ju att de hade kunnat berättat det innan så man hade haft lite chans att plugga i all fall.

Jag kommer altså att gå ut med IG i: Matematik (inte fått någon hjälp någon stans) Naturkunskap (ingen hjälp där heller, läraren stog och skällde ut mig för några dagar sedan) matten misslycades jag med i ettan sen bytta jag skola och var tvungen att helt själv (eftersom skolan är så jävla inkompetent) plugga och klara kursproven, och så engelskan så klart som jag inte heller har fått någon hjälp med, men jag har pluggat arslet av mig och ska klara det jävla skit provet på måndag! Sen så kommer jag att gå ut med IG i religion, det kunde ju det jävla aset ha sagt innan! Pluggare röven av mig till den slutliga uppgiften dessutom, helt i onödan tydligen.

Så.. Matematik, natur och religion... Det suger balle! Hoppas verkligen inte att det är över 10 % av mitt betyg (vilken jag är ganska så jätte säker på att det är) för då kommer jag inte att gå ut med något betyg utan med ett samlat betygdokument = ingen högskola och = ingen bra jobb = misslyckad jävel....


Ska fan ta den här engelskan på måndag nu!

Isabelle

Ja det hoppas jag verkligen att du gör! :)

Life

Jag tar studenten om 11 dagar! Det är otroligt, 12 långa skol år är snart över. Sen är det upp till mig själv att styra mig enen framtid. Jag vill jobba med en massa olika saker, jag vill plugga, utbilda mig, samla på mig erfarenheter och leva livet.

Om några år vill jag skaffa barn med Aki och gifta mig, köpa en villa med pool, hehe! :D

Man kanske ska ta och börja rida igen? Passa på att resa och uppleva världen. Men allt sådant kostar naturligtvis.

Ahhh, en lång helg av jobbande framför mig, ska jobba ett extra pass i dag, det passar allderes jätte bra för mig, att få lite extra pengar precis före resan, allt är planerat nu till och medd tvätt tider. Eller allt förutom hundvakt, attans måste fixa det också. Hm, knepigt.

Jag älskar Aki, jag älskar min mamma, min pappa, min bror, ja hela min familj. Jag älskar mina vänner, mina hundar, mig själv, jag älskar livet! Ibland lite mindre men just nu ser framtiden bara ljus ut. Måste tänka på mig själv och mina egna krav, inte så mycket på alla andra. Planerar att ha en stor fest snart också. Det ska bli jätte kul.

Ska jobba på min gamla praktik i helgen också. ;)

Lyckorus!

Det är verkligen inte långt kvar nu! Det är bara 15 dahar kvar till studenten och om mindre än 4 veckor ligger jag på Kreta och bara njuter för fullt av livet. Bara älskar det!!

Tatto

I dag när jag stog och städade mitt badrum så fick jag texten "even do i never meet you, I know you exist" jag började att tänka på min mormor och bestämde mig för att det ska jag tatuera in!

Har aldrig träffat min mormor hon dog på julafton för 20 år sen men vi är tydligen väldigt lika både utseende mässigt och i personligheten. De senaste åren har jag börjat tänka mer och mer på henne och pratat om henne och fått reda på saker, sett lite bilder och jag kan inte släppa det. Vet att det låtet jätte konsitigt men jag saknar henne, även fast jag aldrig har träffa henne så känns det som om att något fattas. Kanske skulle ha behövt träffat henne, tänk vad annorlunda allting skulle va varit. Är helt övertygad om det.

Nu blev man lite ledsen i ögat också, men det känns som om att hon vakat över mig och hon var en verkigt älskad och fin person, det är synd att vi aldrig fick chansen att träffas. Men kanske någon dag?

Shalalala!

Är ledig i morgon! Det ska bli så skönt att vara ledig i morgon, verkligen!

Ska ha inspektion också för efter renoveringen, blä kommer ihåg renoveringen det var inget man vill uppleva igen i alla fall inte så där. Men efter inspektionen ska det väl förhoppningsvis vara helt klart. Skönt!

Var i mitt gamla hus i dag och tittade med mamma, det kändes verkligen jätte konstigt. Det tyckte nog mamma med.
Mitt gamla hus, saknar det så oerehört mycket! Fast det var så mycket nytt där. Det kändes merkligen sjukt konstigt, saknar det, blä.

Somnade i dag också och sov i 3 eller 4 timmar, drömde konstiga drömmar och vaknade jätte ledsen. Man vill ju vakna glad! Men brukar göra det. Eller vakna trött, visst vaknar man nästan alltid trött? Det ska ju inte vara så tycker man ju.

Det var så varmt och skönt i dag, bara älskar det. När det är varmt och skönt ute i dag var vi på barnkalas också, alltid lika emhn kul med barnkalas, men emhn kul lala lala...

Daaalarna

Följde med Jenny för att kolla på en utbildning som hon har sökt till. Det var ganska kul att följa med Jenny, min älskling var också med. Tur att älskling var med hade haft lite lång tråkigt där när hon höll på med uppgiter och grejen, men i alla fall vi drog till Dalarna! Fatta Dalarna mitt ute i skogen! Ment otroligt!

Det var lite läskigt vi gjorde lite läskiga uppgifter och så men det var jäkligt gott käk!

Studentskivan i går!

Det var kul, pinsamt (som fan), som vanligt och ja det var ju en studentskiva.

Men har pluggat i några timmar nu, ligger risigt till, men ska, måste försöka göra mitt allra bästa i morogn, eler något likande. Måste förhoppningsvis inte plugga så mycket mer sen innan högskolan, om det blir någon högskolan det ver man ju aldrig.

Mun söpö kojra


Hehehehehe...

Riding my big white horse in the bed! :P

Hehehehehe...

Riding my big white horse in the bed! :P

Fullt upp men..!!

Om en månad precis är det min första dag i "frihet" man kanske inte kan säga "frihet" pecis med hehe ändå! Det kan inte bli så mycket sämre precis.

Bokade biljetter till Green Day i dag! Det ska bli så kul Green Day, längtar! Ska gå med Bonnie också, hihi Bonnie är så söt. Det ska bli så kul! :D

Har massor, med betoning på massor verkligen. Men det är snart ver, hoppas, önskar bara att jag klarar det för om jag inte gör det. Aj aj, då är det verkligen över så att säga.

Men jag kämpar på, men nu tänkte jag lämna detta och pyssla om mig själv lite.

Det lät så bra! Lala.... Ok ska dusha, man måste dusha annars blir det inte kul! ;)

Alå på alla

Var och shoppade med min älskling i dag, han handöade kläder för typ 1200, men det blev en massa fint och han hadde pengar över. Det är så typiskt min älskling 1200 oj oj.

Men tror att jag har en bh till klänningen nu, hoppas det bh är svårt. Men klänningen är så fin! Sitter här med Amanda hon fick se mig i alla full utstyrsel i dag med mössan och allt!

Hihi lilla Amanda är så söt, sitter här och tjuvläser...
Busungen..

-

Orkar inte blogga en massa just nu, o engagerad så att säga.

I dag så fyller min dotter 2 år!

Stora tjejen nu ju! Nej då.. Får fortfarande frågor om hon är en valp.. Hehe.
Min lilla fina Ichigo! Sötaste llla Ichigo gumman!

RSS 2.0