Riktig shopping vecka!!

Omg.. I dag kom jag och Aki överens om att inte köpa några julklappar till varandra. För vi köpte en expressomaskin! Man skummar till och med mjölken själv! Jäkla bra var den också och faktist inte så farligt dyr, under 1000. De flestqa brukar ju ligga över 3000. Phu.

Tidigare i veckan tog vi också tag i saken och köpte en kamera. Liten, billig (ok fel ord) men bra sak. Perfekt till Egypten sen! Mmm Egypten..

I dag drog vi in till stan och kollade runt lite, köpte 2 fin fina tjöjor. Helmysiga! Sen käkade vi lunch/middag på Jensens. Blev dock lite missnöjd med min mat. Men men. Brr på tal om missnöjd med mat! Hade bara drukit en smoothie till frukost och var skithungrig när vi kom till stan så efter att ha släppt av Akis kollega i centralen så köpte jag en kalkonmacka, satt i bilen och sa "detta är en macka helt i min smak" tog några tuggor och så började det smaka skit konstigt. Liksom starkt, trodde att det var anis typ.

Haha anis, vilket namn på en krydda! Eller ja haha på någonting.

Aki smkakade och sa att det var senap, dijonsenap! Thats it! Slutätit för mig! Blää! Inte konstigt att det smakade starkt! Brr, snusk! Sådant bprde dem ju varna för! Eller inte stoppa in sådant snusk i en ananrs så god macka. Dem hade satt det på båda sidorna också, så det gick inte att undvika! Hatar att slänga mat, alltså verkligen hatar det men brrr. Det gick bara inte!

Vi skulle förbi Ica och köpta lite mjölk och frukt på vägen hem. Jippi hittade äntligen (!!) en nagelborste! Som verkar vara så svårt att hitta men nu fanns det helt plötsligt 3 olika sorter att välja i mellan.

Hur som helst. Vi gick runt där och var söta då såg vi! Expressomaskinerna! Vi har kollat lite på några och kravet var att man skulle kunna skumma mjölken själv, ha menar annars är det ju inte speciellt, ja speciellt alls faktist.

Det slutade i alla fall med att vi kom hem med en liten rackare. Mmm gott! Ska fixa chai pulver sen så är vintern räddad!

Btw. Kollade på Id. smink i dag. Blev sminkad av den lite halvt oengagerade säljaren. Det blev fint men täckte inte så bra. Hmm ska fundera på det för alltså, ja visst den är bra för huden och allt den men är det verkligen värt hur dyr den är?



Taa daaa! Akis mästerverk. Supersexigt!


Jag skiiiter i!

Har jobbat så hårt och sovit så lite de senaste dagarna! Jag har slavrat som in åt helvete med mat, godsaker och träning den här veckan! Blir fettsso, men fuck it i detta ögonblick (haha troooligt) är bara så jäkla piss trött. Kom ju trots allt hem tio i 3 i natt och gick upp strax före 7 jobbade 10-19:30 tycker synd om mig själv.

Amanda svek mig oå vårt fikande också. Ditt lilla svin! Hehe.. :P

Tog en lite after work med min minst lika trötta kollega i stället, mega trevligt!! Man bara pratar på så vips drar tiden iväg! Fan fans faaan att hon slutar om en vecka, tråkigt! :´(


ZzzZZzzz

Trodde faktist att jag skulle känna mig tröttare. (Ok jag är pisstrött!) Det lär ju komma senare om inte, får försöka sova lite på lunchen. Haha trooligt!

Lyckades gå tidigare från tåget och tog 00:40 tunnelbanan. Sen fick jag sitta i centralen och vänta på nattbussen i ca 20 min. Brr obehagligt.

Som en jäkla klant (!!) så sopmnade jag på nattbussen och vaknade upp precis när vi hade åkt förbi min station. Otuuuuuur! Fick ringa och väcka Aki som fick hämta mig i vh. Så där satt jag, mitt i läskiga och ja bara jäkligt läskiga vh centrum mitt i natten. Jag tror att jag kom hem strax efter 02:00. Tog en dusch la mig i sängen ozh zzzz!

Jag slutar ca 20:30 i kväll. Sen ska jag och Amanda gå och ta en fika. En stor kopp te för mig! Åt ju chokladkaka med nötter, grädde, jordgubbe i går kväll. Haha jag och andra bartendern satt i köket, jag på en vagn och han på (otroligt nog) eb stol och svullade! Vi var båda suga på västerbottenpaj och jag fick honom till och med att prova skagen till.

Shit vad vi jobbade på i går. Jag sprang runt i 180!! Hehe..

Alltså fy!

Vad jag blev knäckt i går. En gäst hade köpt drinkar, en av mina favoriter dessutom. Jag gjorde dem som man ska, smakade av dem och blev nöjd.

Inte han.. Den fegisen gick till vår dörrvakt (stackarn är helt ny också) och klagade. Då sa jag att han får ta det med mig, sen kom han och klagade till mig. Sen när han inte fick nya drinkar som han ville så skickade han sin kompis i stället! Alltså fegisen! Blev så arg att jag nästan kokade, och något otroligt paff. Hur fan kan man säga så? "Jag förstår att folk inte brukar klaga för då är dem fulla och så.."

Vadå så mina drinkar är så äckliga att man bara kan dricka dem om man är full? Ok.. Visst. Så det är därför det har kommit ett mail från en gäst där hon berättade att folk på festen som hon höll hade berömt drinkarna?

Bara en sådan sjukt irriterande historia, lack som fan blir man på dessa barnsliga fasoner. Till råga på allt så var dem i samma sällskap som en kollegas vänner, så två tjejer som jobbar extra känner också dem.

Tjejerna var skit dryga och höll på att fjanta sig och gjorde värsta grejen! Redbull vokda kaaaaaaaan man ju bara inte misslyckas med! Och tyckte att jag skulle göra det till killarna i stället.

Idioter...

Han ville ha dem gjorde på citron. "För det första gör man whisky sour på citron och inte på lime!" Men mupp, vill du se receptet eller? Jag informerade om att jag själv driker den drinken när jag är ute och aldrig har sett den göras på citron. Så sa han att det var ju jag som var bartendern och vet. Ja men varför tjafsar du imot då?

Jaja, fasoner. Min chef sa att det var ok och vissa kunder kan man bara aldrig göra nöjda. Så sant så. Jag vet också att mina drinkar är kalas goda med tanke på allt beröm som jag har fått för dem av gästerna. Men som jag sa till killen alla har vi olika smak. Informerade om att han i fortsättningen då kan säga till bartendern om han ville ha dem gjorda på ett speciellt sätt. Typ på citron..

Och ja, jag vet att det är jätte oetiskt av mig att skriva det här. Blir så arg bara, hatar att känna mig dålig. Att göra en drink är att göra ett handverk, dem blir aldrig 100% likadana och alla bartenderns gör dem olika. Jag vet att jag är duktig, men ja det känns ju ändå bajsigt.

Trött är man också. I natt morgon blir det ännu värre. Måste ta natt buss helvetet! Kommer att bli jätte sent. Fick bara 5 timmars sömn i natt, det bli väl typ 3 i natt kanske? Fy. Ska sova ut lite i helgen i alla fall, skönt!

Shoppning

Jag och Aki tog en liten shoppingrunda efter jobbet i dag. Jag skulle köpa en ny vinterjacka, kanske vinterskor, koftor och en kamera. Vi köpte var sin jacka och en kamera.

Haha så nu klarar vi vintern och kan ta en massa bilder i Egypten! Whhiie Egypten!

Men lite ångest har jag dock, min jacka kostade hmmn. Mycket, mycket, alltså typ 3 gånger så mycket som planerat. Typ en månadshyra. Fyy får dåligt samvete. Men den är jätte snygg, jätte bra märke, varm och gosig som attan! Aki övertalade mig att jag förtjänar det. Jo med tanke på hur jäkla mycket som jag jobbar.

Phu..

I morgon jobbar jag 10-01, torsdag 10-01 och på fredag 10-19:30. Om jag kommer att vara trött? Japp. Speciellt med tanke på att på torsdag kommer det att ta kanske ca 2 timmar bara att komma hem, får skjus i morgon som tur är. Alltså fredag blir tuff.

Så jag tackade nej till att jobba bar men en massa ungdomar på fredag. Ska jobba lördag också på det lilla extra jobbet. Fyyy tråkigt jag vill bara ta det lugnt, träna, sova, shoppa. Kankse träffa folk!

Jaja, men kanske nästa helg. Är ju ledig på måndag. Tror att det är på måndag, hmmm. Det ska ju i alla fall bli jätte skönt!

Otippat

Att after worken med jobbet skulle bli så jäkla kul! Mohahaha! Tillslut var det jag, min cafékollega, (som slutar om 2 veckor, buhuhu) festansvariga och min chef kvar. Vi stod och dansade, piss fulla och garvade som fan. Mohaha killar som var typ 10 år yngre än min chef raggade järnet! Jäkligt kul hade vi i alla fall.

Jag och min café kollega jobbade after worken och hade inte käkat någon middag.. Japp..

Blä på vägen hem råkade jag sätta mig i något okänt.. Eventuellt en spya.. Brrr.

Så i gullmars när jag skulle köpa min macka och ja Aki skulle hämta upp mig så träffade jag min cafékollega igen! Hon fick mig att köpa en kyckling kebab, gott.

Aki garvade/garvar åt mig. Själv sitter jag och försöker komma ihåg fall jag gjorde någonting pinsamt i går..

Phuhuhu

Vi kollade på en lägenhet i dag (haha typ huset brevid den förra vi kollade på) men den var sunkig som attan och vi skulle behöva tapetsera om hela lägenheten (inte så överdrivet dyrt eller jobbigt) och byta golv. Nooo! Nej där går gränsen. Dessutom var den lite trång och sovrummen var för små.

Inte en lägenhet för 4 pers och två hundar + en katt precis. Nej det är bara för oss att leta vidare. Vilket känns helt hopplöst! För det är så många som söker! Phuhuhuhuhuhuhu.

Moments

I morse när jag skulle åka till jobbet och satt och var allmänt trött på tåget kom det in en klass med en jäkla massa ungar. Med den grinigaste fröken i världshistorien!

En av ungarna använde tilloch med uttrycket fett! WTF?! Hur gamla var dem liksom? 7 Bast typ?

Hur som helst...

Jag sitter där och bara vill komma därifrån då jag hör att deras lärare står bakom mig, jag vet inte varför men jag vänder mig om och ser att deras unga, snygga lärare står precis bakom mig. JAg råkar senare titta en gång till. När jag (har spanat klart) ser jag en tjej i mig ålder som sitter längre bort i tåget,. Hon spanar också in den unga, snygga läraren! Sen tittar hon på mig, och ler.

Hihi vi hade nog samma åsikter om honom.

Haha ungarna var lite gulliga faktist! Dem frågade han var starkare än sig flickvän (man får spana ändå, ok) och då sa han att hans flickvän är lika stark som Pippi Långstrump!

Thihi. Gulligt med små moments på tåget lite sådära på morgonen! :)

Pigg på kvällen?

Efter kaffe, (hotellet har det gooodaste kaffet MMM) träning och musik på piggnade jag visst till. Var skittrött när jag jobbade på hotellet i dag för juste! Inget stall i dag, utan det får bli i morgon i stället. Hade helt och hållet glömt bort att jag skulle jobba på hotellet i dag, tur att jag råkade se det! Phu!

Hmm. Hästägaren börjar tröttna på mig märket jag. Jobbigaste med någon i ens egen ålder. Jag har ju ställt in och bytt dag flera gåner än jag faktist har varit där. Dåligt!

Vilken jäkla dag förresten. Min kollega gick hem för att hon var dålig så det fick möbleras om lite med personalen och jag fick stressa som in åt! Phu!

Jag har knappt ens käkat i dag och på mina 10 timmmar om man räknar från början till slut har jag hart 30 min rast. Sen att gå i mellan båda jobbet och en liten "kaffe och frukt" stund på kvällen sen. Kollade på klockan och insåg att jag inte hade ätit någonting alls på över 6 timmar, men var fortfarande inte hungrig. Blev förstås det när jag kom hem. Hade ju tränat efter jobbet. Whoho! Min kondition har blivit mycket bättre! Jippi!
:D

Haha när jag skulle gå ut från gymmet fyllde jag på med handdukar, då gick förstås en spännis snygging in och skulle träna. Han fattade att jag var personal för han spanade lite och hälsade glatt (för gästerna brukar nog oftast inte gå runt med en nycketknippa och lite snällt sådära fylla på handdukar på gymmet, eller? Tänk om dem gjorde det!) Hur som helst, där stod jag, lite röd i ansiktet, i mina lite lagom avslöjande träningskläder, fyllde på handdukar och kände mig lite off, typ.

Denna vecka blir som vanligt fullt upp! Min lediga helg försvann i ett nafs! Ska jobba lördag kväll/natt. Men på fredag så ska jag först jobba after work sedan möta upp några kollegor och ta ett par järn! Haha alla är säkert redan jätte fulla då!

SHIT vad jag längtar till Egypten! Ni anar inte!

Nej ska lägga mig i sängen och kolla på Weeds.

Kram! <3


Ny vecka, igen!

Vakar upp och det är.. Jätte mörkt ute? Wtf? Brr, kallt är det också.

Det hade gärna fått vara helg en dag längre. Men nix pix! Bara upp och hoppa och dra till jobbet! Ska till stallet i dag också. Är skit förbannad på Hööks, eller om det är Posten som jag ska vara arg på. Vet inte, men någon av dem är otroligt inkompetenta! Muppat. Det var typ 2-3 veckor sedan jag skickade tillbaka jackan. Fick tillbaka den, fast på posten i Tungelsta! Whaat?! I Tungelsta liksom, jobbigt.. Bajskorvar...

Så hade dem skickat tillbaka samma jacka + att dem ville ha hela beloppet en gång till. Duuumt!

Haft en mysig helg i alla fall. Ok, jag jobbade i lördags men slutade ändå ganska så tidigt. Ihh är faktist riktigt nervös för vad min chef tyckte om det hela. Hade en catering. Alltid lite nervöst när man ansvarar för saker och ting, speciellt när det är på andra människors arbetsplats. Hur som helst..

I går hade jag och Aki fullt upp, gymmet, shoppa lite grejer sedan åka mega långt och hämta hans plånbok och jacka hos hans kompis. Sen så åkte vi till mina föräldrar och hade det trevligt. Vi käka en god middag. Sedan ost, kex , frukter och lite vin. Mys. Träffade min ena kusin också. Trevligt, trevligt.

Nej ska fixa och dona och gå ut med lillan!

Trött

Jag skulle ha tränat efter jobbet i dag. Det är grymt skönt att åka direkt till gymmet, träna som fan sedan åka hem och ta det lugnt.

Men det var någonting med kycklingrytan på jobbet, så jag åkte hem i stället. Vågade inte träna i fall att.. Brr...

Hur som helst! Kom hem, kollade lite med datorn, la mig på soffan och.. Däckade. Vaknade, käkade en banan och tog en dusch. Tänkte ta en lång prommenad med Ichigo först men zzz. Nu har jag såklart piggnat till lite men jag tänkte lägga mig snart och hoppas på att kunna somna väldigt tidigt i dag. Ska ju upp extra tidigt i morgon och besöka tandläkaren.

Jag skulle ha varit ledig i dag, det hade ju varit väldigt skönt med tanke på att jag kom från jobbet ca 22:30 i går kväll. Har varit så trött i dag!

Sedan så fick jag mig en liten suprise på jobbet i dag som jag inte hade räknat med. Ska jobba på lördag. Tror att jag blir ensam ansvarig över en catering, kul det var länge sedan. Så är militärerna oftast så trevliga.

Hade sett fram emot en ledig helg. Men men! Det kommer det med. Om ett par månader kommer jag att vilja jobba helger istället.

Längtar efter att börja skolan igen. Whoho! Hela händer och långa naglar! 
:D

Poff!

Så bara blev livet och framtidsplanerna annorlunda! Hej då ekonomisk trygghet och flyttplaner och körkort (tror jag i alla fall) och hej leva lite halv fattigt och börja plugga igen! Men det klarar vi utan problem!

Men ja man blir ju lite bortskämd när man har haft mycket pengar under en längre period.. Men det är ju för en bra sak i alla fall!

Oj oj. Så mega läskigt (ihhh) att börja plugga igen. Nu måste jag ju byta kläder varje dag. Haha vad snuskigt det lät! Nej men fixa outfit och grejer! Omg! Jag kan ha lösnaglar! Lätt! Pang ba! Långa naglar! Fake! Men ner nice än nu. Mmm hela händer, ja det skulle ju vara mycket trevligt!

Frost

I morse när jag var ute med Icigo var det frost ute! Fy f! Brr nu blir det bara kallare och mörkare. Jäkla land vi bor i alltså..

Det var i alla fall en underbart värmade helg och jag tycker att det var helt underbart att träffa mina vänner och familj igen! Tack alla! Och super glad blev jag också för att så många kunde komma och för mina fin fina presenter!

Katten sitter och tigger efter mitt äpple... Normalt?

:)

Häst polle plutt

Jättemysigt. Kallt men mycket mysigt. Lite läskigt! Men mysigt! :)

Namnsdag

Haha ohh spännande!

I dag ska jag jobba sedan åka till stallet och frysa! Ehh jag mena förstås ha det trevligt! :) Men brr, mörk och kallt! Jag skickade tillbaka den för stora jackan till Hööks i går (fick den för över 1 vecka sedan tralala...) Så jag borde inom 2 veckor i alla fall (hoppas) ha en ny, lite midre som jag inte simmar i! Thihi sim sim!

Det ska bli sjukt skönt! Det är en sådandära bra jacka som är en enda stor reflex! Men eftersom jag kommer rida i mörkret, i skogen och korsa en väg så vill jag synas! Haha en stor reflex kommer ridandes!

Länge sedan jag var i stallet nu, jag ska börja minst 1 gång i veckan, blir arg på mig själv annars! Det är tiden bara, helst skulle jag vilja åka ut på helgen också men vet att jag inte kommer orka varje helg. Då vill jag sova!

Alltså! För ett år sedan så gjorde jag inte så mycket på dagarna, ja sen började ju praktiken och sedan dess har det ju varit ganska så fullt upp..

Hur som helst! Varför gymmade jag inte då eller red, kanske båda? Hade ju en massa tid! Typiskt!
:P

Vad tidigt klockan är! Ingen stress i dag minsan! I morgon blir det tvärt om, ska vara hos veterinären kl 08:00. Oj oj upp och hoppa tidigt! Ska även jobba lite extra på kvällen sen. Arbetsnarkoman, jag? Kanske inte så jätte mycket längre men jag sparar på! Till Egypten! :D Så ska det ju tas ett körkort efter det också! Men först! Egypten! Whoho!

20 bast!

Stor tjej nu ju! Jag känner mig väldigt glasd just nu! :D Har haft en toppen dag! Underbart god middag med familjen och tårta! Mamma hade prövat på någonting nytt och gjort en väldigt spännande och god tårta men lite riven mintchoklad på toppen! Muuuums! Mmm så lite kaffe på det! Åt även choklad för första gången på 2 veckor! En liten plutt bit och ett litet hörn från en jätte god mörj choklad med mintsmak!

Älskar min lilla bror son, men han skriker en massa! Aki tog dock över och fick bli de trötta föräldrarnas räddning för en liten stund. Attans. Killen vill verkligen (!!) ha barn!

Jag fick för i överigt en mini pc i födelsedagspresent! Hihi jag visste det! En likadan som mamma har dessutom! Mycket smidigt! En liten snygging! Han har fått namnet Hubert! Mohaha sitter här med Hubert i knät!

Sen hade (min allderes underbaraste) mamma fixat en massa bilder från olika delar och personer i mitt liv och satt ihop till en stor tavla. En liten tår ville nog trilla fram! :´)

Längtar tills på Lördag! Åhh yes! En massa god mat och trevliga om en inte lite underbara människor! Så lite presenter på det. Haha bästa!

Jag har i alla fall haft en toppen underbar födelsedag! Tack för alla jätte massa grattis som jag har fått i dag!

Puss på Er! <3

Grrr. Äckliga människa!

Falska, elaka, egocentriska människor som gör allt för att göra livet surt för en. Dem borde få sig en rejäl smäll på käften!

Fy, hatar folk som ska spela så jäkla falska. Ena dagen ska dem spela din vän för att sedan andra dagen göra allt, menar allt för att göra livet så surt som möjligt för dig. Sådana människor borde verkligen inte ha någonting att säga till om, alls. Vidrigt..

TUR! Att jag har riktiga vänner och en riktig familj som bryr sig om mig. Även fast vi kanske inte träffas så ofta så finns vi där för varandra när det gäller och det är inget jäkla falskspelande här inte! <3

Snart 20

Omg... Några dagar kvar tills min 20 årsdag och här sitter jag och tänker. Har jag blivit en gammal surkärring? Jag jobbar jämt, jobbar jag inte så tränar jag, gör jag inte det så städar jag. Jag hinner nästan aldrig träffa mina vänner eller min familj. Jag har liksom inte sett min brorson på en månad kanske! Och han är bara 2 månader gammal!

Känner mig lite som en grinig kärring i alla fall. Orkar inte med gästerna på jobbets jäkla gnällande! Vaje dag samma sak, samma korkade frågor! Puckon i bland alltså! Sen har vi ju förstår dem trevliga gästerna som det är kul att snacka lite med. Tack och lov!

Kollar på bilder, en leende och lite galen Jenny. Nu dricker jag ett glas vin sen är det godnatt. Haha ok, 2 då kanske, eller fyra, men ändå! Fast det kan ju också bero på att jag inte har någon kamera! Om jag hinner ska jag köpa en nästa vecka! Kabang! Massa bilder! :D

Alltså nästa vecka är fullspäckad! Jobbar på hotellet i morgon kväll, fyller å på tidsdag, ska till stallet på onsdag sedan blir det 2 långa dagar på rad och sedan är det ju äntligen lördag och då får jag äntligen träffa mina underbara vänner! :D Och ja min underbaraste familj också såklart!

Sen så ska jag jobba på söndag igen. Omg alltså!

Vad fan.. 20 års kris?

RSS 2.0