Söndag

Fyller år om en månad! Inte något speciellt att se fram emot kanske, nästa år blir nog lite mer spännande.

Är själv i dag, var precis ute med tjockisarna en unga på gården hade frågesport om Ichigo. Informerade den lilla om att alla hundar är lika farliga om man inte uppfostrar dem ordenkligt, den lilla verkade förstå lite grann i alla fall. Framgång!
Har försökt få tag på mamma, hade tänkt åte med henne ner till henne och pappa i dag ska äta middag med dem i dag. Blä har blivit jätte tjock, har ju inte träfat, först hade jag ont i halsen, sen var jag förskyld, sen tatueringen men den gör inte så ont i dag! :)

Faktist på tal om tatueringen så har skorporna börjat ramla av nu, strecken längst upp känden slät och fin men i övrigt ser det lite kaos ut, speciellt från sidan det sticker ut och ser knasigt ut! Fast det borde väl snart vara färdigt tycker man ju.

Blev jäkligt förbannad på Krullet i går som grabbade tag om min nacke. (Det låter ju fint) Skrek högt på honom och Elen gav honom en liten avhyvling! Mohaha!

Jag har ju en otroligt trevlig (inte) nyhet! Jo Ichigo ska har börjat löpa så Jetro springer runt och slickar överallt och på henne och är allmänt äcklig av sig! Blir galen på honom när han håller på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0