BU!

Halloween i går och allahelgona i dag. Var på haloween fest hos Jenny i går. Lilla Jenny penny! :D
Halft katastrofalt att gå runt i allmönheten och se ja, död ut. Var ju utklädd till död så det passar sig ju.

Ska på filmkväll hos Thunis i dag, nej tak helst inte med för Thunis skull. Aja. Men tänkte visa lite bilder från i går! ;) Enjoy!



På vägen in. Haha en tant på tåget kunde inte sluta glo!


My vampire husband!


Mohaha!


Fredde aka Savanna hade ju bäst outfit!


Panda kom sen! :D Hade i gröna färglinser!


Haha! Vi tröttnade tillslut på alla små fjortisar och drog oss!

Long time no see

Det har hänt så mycket. Orkar inte berätta allt. Men lite bilder är ju alltid bra! :D


Party, party! Vi upptäckte ett nytt ställe!


Glad liten tös!



Chokladmässan!


Första bra bilden på oss någonsin! Det måste dokumenteras!


Green Day var AWSOME!


Chokladansiktsmask!

Min födelsedagspresent! Min första Ben&Jerrys!

Cupcaces bakning!


Ännu mera festande och nya (lite smått obehagliga i bland) bekantskaper..


De (asfulla) pokarna upptcäkte att det här med nagellack är jätte roligt!

Japp thats a littel bit of it!

=)

Marge, naken!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5933043.ab

Brukar undvika det här ordet men LOL!

I går..

Kan meddela att mina skor lever! De står på torkning! Jipii tjohoo! Blev jätte glad. Fast de såg ut som ... Dammiga och jäkliga! Men jag och Aki åkte till mitt jobb i går och hämtade dem. Jag drack lite kaffe, Aki käkade mat och vi snackade lite skit. Sen drog vi och shoppade lite. Köpte mascara, två tröjor (ska visa dem sen haha) och lite underkläder.

Sen hälsade vi på min bror på hans jobb och på käkade vi middag med min bror och h timmars sömn..ans kärring, vi kollade på deras semesterbilder och de tvingade oss att kolla på Idol det suger! Bläää på Idol bajsprogramm! Men vi hade det trevligt. Sen åkte vi till oss och satt vakna till pappa hörde av sig för vi skulle hämta honom i stan och skjusa honom till nynäs och sen åka tillbaka till oss. Nästan 2 timmar ar vi borta och somnade runt tre så jipii..

Men haha det var underhållande.. Tänk er min pappa, asdragen och 3 fulla medelålders kärringar. Haha de tyckte att jag skulla ligga över dem i baksätet men det slutade med att 2 av dem fick ta natt bussen i stället. Är inte avundsjuk på dem natt bussen är inte rolig.

Haha hon var så dragen, den medelålders kvinnan. Satt och mumlade och gav oss 40 spänn! Haha! Underhållande!

Sen vet jag inte om det var för att jag eller om det är av andra orsaker men jag hade hörde "pet pet pet pet..." I huvudet och i bland "peta" haha. Det betyder helt enkelt att man tat tabletter för att bli hög. Skit konstigt.. Flumm!

De ligger på varandra!

Vi är hos Akis syster och hälsar på.  Innan var vi hos min svärmor och utförde lite alavarbete, gå ut med soporna och dammsuga.. Vi ska käka lunch och sen ska jag dra och jobba, men ska bara jobba en dag den här helgen! För i morgon ska jag på konser med Bonnie, Green Day tjoho! :D

Men i alla fall. Vi gick på parkeringen och jag kände mig lite nostalgisk, var inponerad av att de som köpte vårt hus har köpt en brevlåda! (Lång historia..) Men i alla fall Aki hajade till och blev helt till sig! Det var några katter som knullade! :O Omg! Aki försökte visa det lite diskret för sig systers man men deras dotter blev förstås intresserad och de kollade ut genom fönstret! Dottern: Kolla katterna! De ligger på varandra! :O Hahaha! Aki gjorde typ allt ör att hon inte skulle se dem. Haha! Underhållande! På högsta nivå! :D

Choklad

Nix att gå ner i vikt funar inte just nu. Vill bara äta massa gott! Älskar perioderna när jag inte vill äta massa onyttigt, de perioderna är skit bra! Och smala.. :P

Fan jag är riktigt nervös inför måndag och praktiken, svor i telefonen också, haha stackars kvinna! Men aja.

Fast nu var det inte vad jag skulle berätta! Jo äntligen (för vi har aldrig riktigt fått till det förut) så ska jag och Aki gå på choklad mässan! :D

Varför ska det alltid gå åt helvete för mig?

Hej då utlandsresa! Fick reda på att jag bara kommer att få 1000 kr i månaden i stället för 3000 kr... Jävligt irreterande.. Så istället för 9000 blir det 3000, halvt värdelöst faktist..

Brr fuck hösten

Det börjar bli kallt nu.. Inte kul. För en månad sen kunde man gå utan jacka och nu går man med sin höst jacka på!


Minns och saknar sommaren, Grekland över 30 grader ute! Ahh se mig 100000 så jag kan flytta utomland nu!

Namsdag

Det är min namnsdag i dag! :D Inge större firande här inte.. I morse tvingade jag mig upp ur sängen och knallade till arbf och skulle på ett introduktionsmöte.. Var skitförbannad på den usla och icke relevanta informationen. Några timmar senare ringde de och fågde mig vart jag hade varit.. Det visade sig att jag hade gårr in på het fel introduktionsmöte bla bla grej... Tralala..

Åte och hälsae på Ami och Namrud på jobbet och käkade i den äckliga jävla boden. BLÄ! Var tvungen att köpa 4 enkelbiljetter i dag. Först för att ta mig till arbf sen för att hälsa på Aki och Namrud på jobbet. Sen när jag skulle ta tåget tillbaka så hade jag tappat min biljett och var tvungen att pyta 28 jävla spänn för en sms biljett i stället... Dumt..!!

Sen vet jag inte om tjejen raggade på mig eller om tjejen var trevlig men hon på pressbyrån var sjukt trevlig av sig.. Hmm.. Hon trode jag var över 20 också. Busigt.

Hsade glömt bort tvättstugan också, som tur var kom Aki precis hem och vi sprang ner!


Hip hip hurra för det är min födelsedag i dag! Jipii!

Jag har haft en bra dag föutom i morse. Låg i sängen och hörde Aki prata med sin chef och säga att min svärmor är på väg till sjukhuset! Piggnar till fort som bara den! Min lilla svärmor hade haft ont i bröstet och de trodde att hon hade en infarkt, men det var en propp i hjärtat. Lilla svärmor vi åkte till Solna och hälsade på henne, hon var trött och hög på morfin. Stackarn. Men hon ska flyyttas till söder och ligga på observation i några dagar. Men hon blir bra i alla fall.

Det verkar vara någonting med min födelsedag, hoppas inte att det upprepas i alla fall. Förra året åkte min morfar in på sjukan, just på min födelsedag och hade fått ett propp i benet, tror jag att det var.

När vi kom hem gjorde vi lunch och försökte dansa till Zomba (träningsvideo) men ja vi förstår inte spanska så bra så vi sket i det.

Vi gick och la oss, trodde inte att jag skulle somna men jo självklart jag somnade och sov som en stock trots att Akis telefon ringde stup i varten lyckades vi försova oss. Vi skulle vara på middag hos mina föräldrar vid halv sex men vi lyckades låna Akis syrters bil och var där vid sex i stället.

Mina föräldrar hade gjort såååå fint! Med (mitt och Akis förlovningsvin) strawberry sparkling men bär i och middag, tända ljus. Älskar flygande Jacob! Mmmm så gott! :D Vi snack och snackade massa skit, åt glass och skarattade en massa! Sen hälsade vi på mon morbror och hans familj jag tog med överbliven tårta till hans sambo (som jag trodde var sjuk men inte längre) och det var väldigt uppskattat och busade med min söta lilla kusin! Sötnosen.

Hon har börjat prata ganska mycket och skulle förklara för sin pappa, alltså min morbror att hon hade ramlat der från sängen. Så hon gick in i somrumet och föll ner på rumpan och sa någonting..

Har en massa kakor kvar från i söndags så jag måste bli av med dem! Haha oj vilket problem kakor! :O

I morgon ska jag upp tidigt oh gå på någon föreläsning, eller det är inte en föreläsning men någonting är det i alla fall. Sen har jag tvättid! Sen Desperate housewives! YES!


Födelsedagsfirande

Med min underbara familj, Akis familj och självklart med min underbara älskling. Jag bara älskar att fylla år (ok förra året sög ap balle) kommer nog att fira lite smått hela veckan. Ska på middag i morgon,jag fyller ju år då. Sen ska vi hälsa på några från Akis familj som inte kunde komma och några från min familj som inte kunde komma sen kommer min älskade bror och hans tjej hem från semestern nästa vecka också. Ska fira med Amanda ju! Det får man inte glömma bort. Som om att man någonsin skulle kunna glömma den underbara personen.

Det känns så bra just nu, alla bara. Det är städat och ren och fint hemma, och min älskling är här, älskade Aki. Världens finaste.

Fast det är ett problem, vi har massor med kakor och tårta kvar som vi måste bli av med! :O Haha. Min mamma trodde att mina vänner skulle vara med och fira och hade bakat massor!

I dag fick jag presentkort och pengar och (vad jag önskade mig mest) en dammsugare! :D Haha. Det är jätte bra sug i den! ;)

Jag är lätt att göra glad, liksom hur många får en dammsugare när de fyller 19 och blir jätte glada åt det? :)


Fika


Tårta


OMG yes!!


Mohahahahaha!


Omg omg omg, hundtassar på påsen!


Hundarna var väldigt nyfikna på den. Men dem gillade den inte!

Das födelsedagspatry..

Vad ska man börja..? Oinbjudna gäster, Nille kallade mig tjock, folk snodde shots, grannarna dampade loss för vissa idoter (alltid) pissar på gården, inte uppskattat alls! Joel spydde, och däckade. Ovanligt, hehe.

OMG!! Det var några äckliga jäkla fjortisbrudar här i går, blä sådana vill man slänga ut blä på sådant dära!

Men i alla fall fick en massa fina presenter! Haha fick öl också av några som hade missat det här med presenter.

Bästacke presenten? Alla var härliga, haha men Ben&Jerrys glass helt jäkla otroligt. Gott!!

Vaknade till i morse vid halv sju, tassade ut i köket och skulle blanda saft och konstaterade: jag är full som en kajuta, fortfarande! Slapp i alla fall baksmälla. Lättaste sättet för mig att veta att jag var full i går, jag åt pizza, kall pizza dessutom... Men jag äter aldrig skräpmat så jag får det! ;) Mohahahahaha!!

Haha jag, Tess, Maria och Göte skulle gå och panta burkar halv vägs till affären går ena påsen sönder. Haha Maria fick springa tillbaka och hämta en ny påse. Tess och Göte försökte sparka tillbaka burkarna som blåste bort, jag stog och garvade som fan oh folk glodde, som fan!

Sen i affären frågade han i kassan (vatten killen) om vi hade festat. Ganska uppenbart kanske! :P

Kollade på bilderna, dåligt klädval från min sida! Bläää tjockis! Men vi hade väl trevligt eller något. Har bestämt mig för att parta mer med mina vänner och inte bjuda in bekanta så mycket, det blir så mycket bättre då.

Jaja, näst år när jag fyller 20 så blir det nog kryssning i stället! :D

Synd att inte Amanda inte kunde komma, men vi ska dra ut i stället och dansa loss! Tror aldrig att vi har klubbat tillsammans! :O Det måste det bli ändring på! Katastrof!

Nej jag och min älskling ska städa eller något i morgon blir det fika och mys! :D



Ahhhhhh!

Solen skiner, ska in till stan och möta min älskling snart. I kväll är det party! Ahh! :D

Whohoo!

Vi har vatten! En massa disk och det är tråkigt med disk för ja, det suger!

Satt och kollade på resor precis, vi hade ju planer på att dra till Bulgarien men jag vill inte åka på sommaren jag menar, det är ju skönare att åka bort när man vet att det är kallt och jävligt här. Hehe..

Men att åka någonstans, förutom till Thailand när det är kallt här verkar inte så lyckat, inget drag och inte speciellt varmt. Men Thailand är skit dyrt!

Till nästa höst eller i början på nästa år skulle vara helt underbart, fast man vill ju ha drag och värme. Men det blir nog början på sommaren när de andra flickorna har tagit studenten! :)

Vatten

Katastrof.. Vattenledningarna är trasiga så vi har inget vatten. Kul? Nej verkligen inte. Lycka till med att laga mat/tvätta händerna utan rinnande vatten. God middag blev det i alla fall vi smällde i hop en fullkornspaj med tomater och qorn färs.

Drog i alla fall i väg till affären för att köpa lite flask vatten (kom självklart där i från med kolsyrat, grattis) men i alla fall pratar i telefon med Amanda och det är en bekant i kassan, hade redan varit inne och handlat och försökte förklara varför jag var inne igen.

J: Vattnet är av
H: Va? Ja..?
J: Vattenledningarna är trasiga så vi har inget vatten
H: Ja men varför köper du inte en sodastream då?! (Skitglad)
J: Pfff... Haha. (Nickar mot vattnet) Nä det är inte kolsyrat
H: ?
J: Vattenledningarna är trasiga så vi har inget vatten
H: Bara hos er eller?
J: Nej hos typ alla
H: :O Hur duschar ni då?
J: Ehh.. Jag vill skölja mina grönsaker när jag lagar mat och så (kommer inte riktigt ihåg hur samtalet var..)
H: Ahhh..! Pekar neråt och.. Ni duschar där nera. (Han ´menade de allmäna duscharna i källaren, vi har inge sådana men i alla fal.)
J: Nej ledningarna är ju trasiga så det går ju inte...
H: Hur ska ni kunna duscha!!?
J: De håller på att laga dem just nu så förhoppningsvis kommer vattnet igång snart annars får man väl åka till..
H: Ha som om. De kommer nog inte komma igång i dag.. (Man blir kritisk mot allt som har med servicen att göra när man har bott här ett tag..!!)
J: Hoppas det! Aja vi sysn hej då!
H: Hej dåå!

Amanda höll på att dö av garv i telefonen: haha vem var det? Vad trög han var!! Jag som fortfarande var i affären började skratta och hosta samtidigt och gick ut från affären och förklarade att det var en bekat. Men ja han var nog lite trött..

Haha!

Förbredelser

I morgon ska jag ha mitt födelsedagskalas. Så i dag har jag städat lite. Jag ska också baka en kaka.

Men fick en oroande (och fan vad förbannad jag blir, framförhållning folk halååå vi bor faktist här) lapp från de jävla idioterna som bytte vårt badrum, de ska tydligen lufta av bla bla vadå? Trevligt att man får en lapp dagen innnan, hej vi ska klampa in i ditt hem vänligen lämna nyckeln i tuben. Fast juste du har ju "kamphundar" så vi vågar inte gå in om inte du är hemma så hihi. Idioter...!!

Satte i alla fall upp en lapp och förvarnade grannarna (klagande jävla tu......) lika bra får se vad de säger då. Hoppas att det inte händer någonting i morgon bara. Är lite nervös så kan antaligen inte sjuka Amanda komma och inte Isa heller, snyft.


RSS 2.0