Här har ni..

Världens vackraste unge (tills min föds då, hihi) + en rejäl inblick i min urringning! Var så goda!


Ja men god morgon!

Det är inte normalt att gå upp 04:40 på en lördag! Det blir en massa kaffe i dag (mmm) för i kväll ska jag och Thunis gå ut och käka sushi och sedan gå på bio! Så det blir sent! Kanske en drink på det sen! ;)

Är jäkligt opepp på att jobba! Men när hotellchefen (näst högsta hönset) frågar mig ett flertal gånger och det är kris så ok då! Jag ska stå i 4 timmar, hälsa folk välkomna till frukosten och kolla läget efter fick och väsk tjuvar. I går stod jag i 2 timmar innan jag gick på mitt husfru pass och ja det är lite lagom roligt. Hoppas att det jobbar någon rolig person i  baren som man kan snacka med!

Nej nu ska jag inte vara så! Det är lätt förtjänta pengar! Ska ju dessutom gå husfru i en timma sen för att avlasta hon job jobbar i helgen. Dessutom! Får jag njuta av det asgoda kaffet (mmmm) en dag till! :P

Väkommen till världens lilla Lucas

I natt vaknade jag strax efter kl 02, gick på toa och tänkte att nu har jag blivit faster.

Ca 40 minuter senare ringde min bror och berättade att bebisan var född och att det var en liten pojke. Några minuter senare fick jag en bild på den vackraste lilla bebisen som jag någonsin hade sett!

Hela dagen har jag (inklusive nu) varit i tårar och gått runt och små snyftat av glädje! På sjuhuset satt jag helt.. Jag vet inte vad! Bara så otroligt lycklig! När jag äntligen fick hålla i lilla Lukas så, spydde han på mig! Hej faster! Spya!

Jag är faster! Och jag är så otroligt lycklig över det! Men det konstiga när jag satt där med tårar i ögonen och med ett leende på läpparna så kände jag att. Nej jag vill inte ha barn än. Verkligen inte.

Så konstigt! Jag har inte varit på magen speciellt mycket. När jag fick reda på att hon var gravid grät jag i säkert över en timme! Men när jag hade detta sårbara lilla barn i famn, jag har aldrig hållit i något så litet så kände jag ett otroligt start band med denna lilla varelse. En liten ailien! Mina modersinstikter tog vid och jag visste plötsligt precis vad jag skulle göra.

Jag förstår bara inte hur man kan älska någon så mycket, när personen precis har blivit född!



Lucas Mattheus Karlsson 2010-07-30

02:07

Så liten men redan så, så älskad!


Inget är som väntans tider!!

I morse ringde mamma! anras vatten gick för en stund sedan! De åkte till sjukan och sedan tilbaka hem.

Nu har hon jätte ont stackarn! Ringe henne i morse och pratade lite, ringde även min stackars bror när jag åkte från jobbet.

Phu! Äntligen kommer ungen! Snart!

Men det väääldigt skumma är att när jag och Aki la oss i går kväll sa jag att ni natt kommer bebisen.. Den lilla rackaren!

Ihhh hihi

Vad jag längtar! Till Egypten!!

Kan knapppt fatta att vi faktist ska åka! Bara 6 månader kvar! Eller ja om 6 månader är vi där! Vi är laddade ska ni veta! Mmm! Gå upp, käka frukotbuffé lägga sig vid poolen. Käka frukt, dricka drinkar, bada, sola, så pyamiderna!! Det kommer att bli awsome! :D

Men! Vi måste komma ihåg att ta spruta (ohh noo) innan vi åker! Men ja, det är det värt!

Nix pix

Lägenheten fick tummen ner. Visst ok område, nära till det mesta vettiga. Nice trapphus? Men blä! Nej tack! Pytte litet badrum, lite halv skabbigt och köket var äckligt!

Nej då väntar vi hellre tills vi hittar en som vi trivs i!

Men hahahaha! Det var en utländs man (tjockis med musche och allt) som frågade henne om man kunde ha parabol (mohahaha) till lägenheten. Då hon sa att man inte kunde det så såg hans lilla son ut som om att han skulle dö och de + några till bara: va?! (Sedan gick de fort som fan, tjockisar!) Omg! Det går ju inte!

Som jag har längtat

Efter nybryggt kaffe på morgonen! Måste dock kötpa ett kaffemått. Kände att det blev lite svagt nu. Men fortfarande smaskigt! :) Jag bara älskar ljudet och lutkten när man brygger kaffe!

Ah, jag vet. Ett jäkla tjat om kaffe men hallå! Det är ju så gott! :D

Hihi katten går bananas ute i hallen, en ny spännade påse!


Mmmm

Mmm, i bland känner man sig lite nöjd med livet trots allt. Oftast faktist!

I dag efter jobbet drog jag in till Hötorget och shoppade lite. Nya skor, smink och (efter ca 1,5 års letande) en sminkväska! Rosa och vit i organic cotton! Oooh! :P

Hur som helst så möte jag upp Aki nä han hde slutat och vi åkte in till IKEA och kollade på grejer, köpte nya täcken och en ny kudde till Aki. Haha det rolia är att vi nu har olika modeller på båda täcken och kuddar, hur mycket tror ni att vi kommer blanda ihop dem? Köpte även helt underbara (!!) örngott! å ett lakan.

Så tog vi en sväng förbi Elgiganten och köpte en kaffebryggare! OOHH YES! ;D Haha jag tror även att det var en sådan som precis hade köpts till Konum precis innan jag slutade. Haha hittade även i almenckan att jag skulle ha jobbat där snart. Skönt att slippa! Synd på de äckligt lätt tjänta pengarna bara!

Visst är det höst ute?! WTF? För 2 veckor sen låg man på Gotland och stekte gärnet liksom! Knasigt. Det behöver ju likom inte bli höst riktigt än? Buhuu. Mmm hittade ett pat vinterstövlar i dag, men 600 spänn. Nja lite saftigt, måste ju spana in utbudet först!

Alltså shit! Vad jag älskar att vi har en kaffebryggare nu! Den andra var ju lite halv runkig typ.. Haha fick min käre man att införskaffa en kaffe som jag gillar. Ekologiskt och grejer! Det var tydligen den enda ekologiska i affären, tur! ;O

:D !!

Hihi! :D Ibland så!

Regnigt

Och Aki ska festa med företaget i kväll så jag blir solo men hundarna och katten i kväll. Förhoppningsvis lyckas han supa ner chefen som befordar honom! Hehe jag skoja bara.

I dag (kväll) ska jag bara ligga hemma, käka frukt och kolla på tv. Jag lyckades köpa jätte goda jordgubbar som inte var mögliga! (OMG!!) I rötmånaden och allt.

Det är nästan lite mysigt att det regnar ute, tänkte först hyra en film men var inte så sugen. Kanske tända lite ljus och slappna av.

Just nu kollar jag på någon jätte skum film. Hmn? Det är nu som den börjar bli extra skum också! Spännande!

Skönt det ska bli

Med en ledig helg! Har försökt få tag på Amanda i fall vi skulle mötas upp efter jobbet på en fika. Men hon har sin telefon avstängd. Ovanligt..... Din lilla korv! Men söt är du ändå! ;)

Oohh yes! Helg! Det ska bli så skönt med ledighet. Lägenheten är till och med städad! I går fick jag ryck och storstädade lite.. Tralala..

I hate this!

Kan ju för fan aldrig göra någonting med mina vänner! Jobbar jämt! Hela tiden!

Sen är det näst intill omöjligt att få ledigt om man får reda på det typ 3 dagar innan..

Hahaha

Jag provjobbade ju dag. Bara i 2 timmar men under den tiden lyckades jag göra följande saker, spilla ett glas vatten över en gäst och samtidigt tappa en stor cola så det blev glas överallt, deras lilla hund satt under bordet och höll på att bajsa på sig! (Hehe)

Sen så (tror jag) att två gäster smet från notan. 2 äldre damer liksom..?!

Lyckades även med att få snubben som jag jobbade med både arg 8irriterad i alla fall) och stressad. Den första timmen gick allting jätte bra och bla bla sista timmen var det lite kaos!

Men en massa trevliga kommentarer över mitt utseende typ var 5 minut.. Trevligt..

Var inte stressad, stressa inte! Jag är inte stressa, bara lite arg på mig själv. Det är alltid jobbigt så nya ställen, nytt överallt! De hade inte ens samma droppkorkar till spritflaskorna som jag är van vid. Gjorde i alla fall 3 hela alcofria drinkar! Whoho..

Fast jag fick berömm också såklart och han hade tydlig sagt att jag var bra till ägaren.

Snackade i alla fall med ägaren (?) som sa att han skulle snacka med någon (??) och kolla i kamerna hur jag hade rört mig! WTF! Varför tänkte jag inte på kameorna för?!

Inget jobb på klubben i alla fall, det var ju synd. Men det var inget höjdarställe precis. Jag skulle liksom inte ha lärt mig så mycket där.

Mohahahaha! Jag måste bara berätta! För ett par veckor sen var jag och Thunis på samma ställe. Jag beställde samma ovanliga drink som vanligt och killen i baren såg ut som ett frågetecken och jag vill guida honom igenom hela drinken.. DET VAR SAMMA KILLE! Hahaha (OMG stra odds) han kom ihåg mig!!! Jag hade tydligen varit en trevlig gäst i alla fall! ;)

Jajamensan!

I morgon är det dags att åtegå till jobbet! Lite brunare, lite rundare.. Men glad över att ha haft semester! Ok jag jobbade igår och har fixat med lite jobb grejer i dag. Men ändå!

Länftar till att börja jobba fasta tider snart och veta att, ok detta är vad jag minst kommer att få in i lön varje månad, minst. ;)

Det ska bli såå skönt!

I morgon ska (måste ajabaja) jag söka in till utbildningen. Det ska bli skönt att börja plugga lite smått igen, men det kommer att bli tufft med jobbet också! Längtar tills jag kan börja läsa de roliga kurserna! :)

På tal om jobb så ska jag provjobba på After (hahahahahahaha) på tisdag! Spännande! Då blir det bara lite extra jobb på sidan av.

I dag käkade jag och Aki middag med mina föräldrar och min bror och hans tjej + en av min brors gamla vänner. Det var trevligt! De andra åt någon skomakarlåda mat. På riktigt det heter skomakarlåda. Jag och Aki fixade en massa pasta! Som mamma älskade i så hon fick matlåda av oss.

Iiih! Min pappa har gått ner massor! Jag är verkligen stolt över honom, för det är inte lätt! Men han är så duktig! :D

MMMM! Har preis käkat upp min favorit choklad! (En av dem i alla fall!) 133g kärlek! Hehe. Marabou's Caramelized almonds & sea salt! Så jäkla god! Haha och så jäkla onyttig! Men vad f.. Man kan inte alltid tänka på mat.

Ja menar, tänk om man aldrig åt godis?! Aldrig åt choklad! Det skulle ju inte gå! Eller hur Amanda? :P


Hej och håå!!

Det blev Nivå22!

Men Nivå22 är bra, för det är sjukt billigt! Men annars är det ganska så bajsigt faktist! Fullt med folk och allderes för hög musik! Otrevlig personal!! Fast vi hade en trevlig liten stund ändå.

Men sedan gav jag, Amanda och Bonnie upp. Vi var ju trötta flickor! Kul hade vi det i alla fall! Lyckades sätta oss på fel tunnelbana och hamndade i Alvik! Wtf? Hehe.

Så vi bråkade med godisautomaten och åkte hem till mig och gjorde chokladpannkakor! Mmmm! Det var länge sen! Väldigt gott! :D

I kväll ska jag jobba, men innan dess så ska jag dra mig till en pub/restaurang i gamla stan för att söka jobb. Eller jag har typ fått jobbet redan, frågan är bara om jag vill och kan ta det. (Blev ju frågad om jag ville jobba heltid där!) Snubben som jag snackade med i telefonen i går verkade knäpp och jag fattade typ nada av va han sa. Uppfattade inte ens namnen på personen som jag skulle träffa i dag. Bra där!!

Så vi får se hur det går! Jag är verkligen inte på humör för att sitta och löneförhandla och förklara varför jag inte jobbar svart och så vidare.

I morgon är jag ledig i alla fall. Då ska jag och Aki bara ta det lugnt och umgås. Vi ska nog även försöka lista ut hur man söker in till utbildningen som jag ska söka! :)

Tillbaka från paradiset..

...Till den vanliga vardagen!

Men så underbart det har varit! Trots allt! Jag känner mig så fri och... Och bara lycklig på Gotland! Gå ner till stranden för ett dopp och gå upp igen, bara kunna gå runt hur man vill på tomten. Gå eller ta cyckeln överallt!

Ingen tunnelbana, inget tåg! Ingen stress!!

Mmm världens bästa café!

Men på riktigt, det är nog inget mer huset på Fårö. Tyvärr.. Men jag kommer definitivt att åka upp dit igen. Käka goda solbullar och minnas gamla lyckliga tider, från barnsben till tonåren till vuxen.

Det är underbart på Fårö, helt klart!


Solbullar, från caféets hemsida. Det är himmelskt goda! Underbara! Gillar nog dock dem med sylt i mer. År nog 5 stycken i år, 4 med sylt och 1 utan. Gott!

Lycka!

Japp

Heeeelt rätt! Tummen upp på den!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.2063487/frankrike-forbjuder-burka


I morgon

Ska jag och mamma svulla som bara den på cafét här borta! MMMMM! Sedan när man kommer hem är det ju ändå bara en massa nyttigt och träning så vi passar på att njuta rejält här! :)


..

...Men jag då?

Bättre start på dagen?

Vaknar upp, solen skiner. Går ut ur huset och ser människor jag älskar sitta i solen. Tittar på en klarblå himmel. Blir bemött av min älskade hund.

Äter en frukost med vaniljyoghurt, banan och kanel och världens godaste hembakta bröd till det.

Går ner till stranden med mamma och Ichigo och tar ett morgondopp i det blå.


God morgon i solen!

(Än så länge är det sol, så man får passa på! Det ska tydligen regna i morgon.. Nooo!)

Uppe med tuppen! Snart ska jag, mamma och Ichigo gå (typ 3km) och fika på världens bästa café! Mmmm! Även köpa bröd! Bästa!

I går var en lång och jäkligt svettig dag. Tyckte så synd om Ichigo på båten då det var hundar precis överallt! Det var en jäkla massa gnällande, skällande, morrande och flåsande från olika hundar. Ichigo var inte omtyckt av alla jävla cp.... Kärringar och gubbar....

Hon har i alla fall lyckats charma min morfar som gav henne en jäkla massa jordgubbar! Hennes mage! Hon är överlycklig och springer runt på tomten och busar! Det är dock skitvarmt för henne. Som tur är ligger havet med en 2 km lång sandstrand bara några minuter härifrån!

I går kväll fick hon bada, men hon tyckte att hennes mamma också skulle bada... Vattnet var ovanligt varmt i alla fall! Har även en söt video på det på mobilen. Fan att man inte har någon kamera!

Haha i natt. Jag och mamma feting däckade men vaknade mitt i natten av att min telefon ringde, jag gick upp för att pissa och möter mamma i hallen. Vi båda är helt förvirrade.. Men vi gick i alla fall ut och pissade i kors! Hihi Ichigo hade spytt upp en fin blandning av pinnar och gräs i mammas säng! Hon sov hos mig sen! ;)

Tjohoo!

Hittade tillslut en jätte fin klänning! Dessutom... Shorts!

Har fixat i ordning mig i typ 2 timmar nu och känner mig faktist riktigt fin.(Men fuck lösögonfransar! Jag var tvungen a på att visa Aki förpackningen för han trodde inte på mig!) Japp! Är så sjukt laddad inför i kväll. Det kan bara bli bra! :D

Attans att man inte har någon kamera!

Ledig lösdag

Fan min mage är fortfarande svullen, jävla osexigt!

Ska snart dra i väg upp till centrum, jag ska leta shorts (hahahahaha faaaail) good fucking luck to that! Hatar att leta byxor. It sucks!

Enkelt ta ett par svarta tights klart!

Men nooo!

Det är shorts som gäller. Attans! Haaaatar att leta efter kläder! I går var jag dock på shoping humör men i dag känner jag inte alls för det. För något alls. Mitt hår ser dessutom ut en jäkla skat bo. Måste klippa det omgående!

Whoho nu komm Aki, så ska vi dra!

Kina mat

Har ju knappt käkat de senaste 2 veckorna speciellt inte den senaste veckan..

I dag gick jag och Aki till Bamboo palace för att fira våran 4 års dag (som var i går) och vi åt lite för mycket. Väldigt mycket för mycket! + Glass och fritirad banan ni vet. Mums! Riktigt smaskigt! Så en rejäl latte från 7-eleven och en av deras stora kakor. Rekommenderar den inte. Men annars är ju 7-eleven as grymma! Haha killen i kassan raggade på mig, jag fick två stämplar till och med!

Men jag kan tyvärr inte rekommendera Bamboo palace. Maten var inte särsklit god, lokalerna var helt ok och personalen var absolut inte otrevliga. Men ja, inte jätte fräsh mat precis. Men helk ok! Bra efterrätter dock!

Min stackars mage har varit jätte, jätte svullen och i chock! Det såg bokstavligen ut som om att jag var på smällen! Blää och örk!

Fast jag och Aki hade det verkligen jätte mysigt! Vi tog bilen ut till gärdet och åkte runt där lite, det är verkligen vackert där!

Haha juste! När vi var och kollade på kläder så höll jag på att be en annan kund om hjälp! Snurrigt! Men vi skrattade lite åt det. Hehe.

Fredag kväll

Jag krigade, jag vann! ;)

Vi letade efter shorts och hittade ett par billiga, väldigt fina som satt jätte fint! Men självklart var det sista paret i den storleken och en knapp på ena bakfickan var trasig och de kunde bara tänka sig att dra av 25 kr för det. Glöm det! Jäkla H&M..

Sprang i väg till ett annat H&M innan vi förhandlade om priset men självklart slut där också! WTF! Kom i alla fall i väg med en jätte snygg kavaj från Vero Moda! High five för Vero Moda, en massa snygga kläder! :D

Men i morgon blir det till att leta shorts som en liten shorts tok! Hehe.

Whoho!

Äntligen, äntliiiiigen ledighet! :D Jag och Aki tvättade bilen och delade på en liten Ben&Jerry's! Goda grejer! Riktigt smarrigt var det med tanke på att jag den senaste veckan knappt har ätit mat alls.

Är sugen på pizza! Glass! Choklad! Chips! Tunnbrödsrulle? Typ kex och allt möjligt konstigt..

Ska bara förbi klubben för att kriga lite! Sedan jaga efter lite kläder. Good luck! Har med mig Aki i alla fall som lite halvt motvilligt går med på det.

I morgon blir det (förhoppningsvis) gymmet sedan middag + party på kvällen! Ooh yes!! :D

Surfing!

Drömde att jag försökte lära mig surfa! Coolt! Det måste jag lära mig någon dag, det är ju as häftigt! :D


2!

Bara 2 jobbiga arbetsdagar kvar! Nej vi säger bara 2 roliga arbetsdagar kvar! :P

Det har dykt upp en skitjobbig grej på jobbet som jag har försökt lösa, ringt, grävt i lådor, kollar i papper, på datan och skrivit någon slags rapport. Suck!

Längtar verkligen till Gotland. Tyvärr måste vi ta bussen upp, med Ichigo! Men det är det värt!

Egypten!

Yes! I februari åker jag och Aki i väg på en välbehövd semester till Egypten! :D

Det ska bli jäkligt skönt! Vi ska bo en bra bit från Kairo (=pyramiderna) men har redan bokat en dagstur upp dit. Som inkluderar ett besök på museet, sfinxen, pyramiderna + inträde till dessa! Det trodde vi inte när vi bokade resan så nu är vi glada! Haha och lunch! Spännande! Ja inte lunchen då utan det andra.

Så nu blir det en jäkla massa sparande alltså! Men vill ju ha det bra med fickpengar där borta (shopping!!) men som tur är behöver vi inte tänka på mat.

Mmm ca 25 gradet varmt medans det är skit väder i Sverige. Ahh!

Alltså jäklar! Äntligen! :D

YEEEESS!

GOTLAND! Vad jag har längtat och hoppats så bara vips! På söndag åker jag, mamma och Ichigo till Gotland. Vi åker tillbaka på torsdag! Yes, yes yeees! :D

Fy fan vad jag behöver ledighet! Är helt utarbetad! 3 arbetsdagar kvar sedan ledighet i ett par dagar i alla fall!

Men! Med min vanliga tur (har aldrig jobbat så här mycket på en sommar och vi har haft den finaste sommaren på länge) så kommer det (garanterat!!!!!) att vara runk, kiss och bajs väder när vi ska dit..

Tillex. I går tog jag svarta tights och en tjocktröja. Det blev as varmt och verkligen jätte fint. I dag tänkte jag att "det är ju ändå så varmt" så jag tog en klänning. Det blev svinkallt! ATTANS!

Det ska bli spännande att ta med Ichigo också. Hoppas att det går bra på båten bara. Hoppas.

AHH! Aki lagar mat! Jag går bananas här hemma! Jag har knappt gått ner alls! Trots träning, aktiv hela dagarna + bra matintag! Mamma däremot gick ner 4 kilo på 5 dagar och hon tränade inte alls! Orätvisst, vi har ju samma gener och allt.

Alltså på Gotland, vad tjockis man kommer att bli. Den obligatoriska glassbaren. Sedan så har vi ju det där underbara cafét med det undebara nybakade brödet och bakelser... Hmm. Det är så värt det!

Måndag morgon, solen skiner...

.. Och man är trött! Fy! Jag och Aki hade båda svårt att somna i går kväll. Visst man har väl fått ca 5 timmars sömn. Det brukar räcka ganska så gott, men jag fick inte sova s länge dagen innan heller.

Det är sjukt, för ett dygn sedan hade jag typ precis kommit från jobbet. Fast på onsdag har jag i alla fall lite sovmorgon, längtar! Det blir nog tidigt i kväll. Fast det säger man väl alltid sedan kommer det något bra på tv! :P

Fast i smyg gillar jag ändå lite när jag jobbar tidigt för då åker jag och Aki tillsamman, det är mysigt! Ska ta en rejäl kaffe på jobbet sen! Dem har nog det godaste kaffet som är möjligt att få i en kaffeautomat! MMMMM!

Ha en underbar vecka mina underbaraste vänner! Nästa vecka är jag antagligen ganska mycket ledig så med lite tur (hahahahahahahaha) håller det fina vädret i sig. Då ska jag sova längre än till 5 på morgonen, sola och umgås med människor!

Sedan finns det så mycket annat man vill göra, tälta, Grönan.. Tralala.

Är laddad!

Vad jag ser fram emot helgen! Äntligen en ledig helg!

Soooooooligt!

I går fyllde Elen år så vi var hos hans föräldrar, dack bål och käkade gott. Sedan var vi här och drack lite. Elen skyllde det på mina goda drinkar! I dag blev det lite stekish på stranden! Jag och Aki körde ltie flairing! :D

I kväll ska jag jobba bröllop. En kollega till mig är gäst. Sedan har jag ingen aning om vilka jag ska jobba med. Men det blir nog bra! Hoppas på baren i alla fall! Det är det enda rätta! Så har säkert min kollgea googlat efter den mest komplicerade drinken för att jävlas!

Om en vecka ska jag och flickorna träffas! <3

Hoppas att det blir lite mer stek för mig och Aki på stranden i morgon, man får ju passa på när vädret är så här fint och bara helt underbart!

Kreta förra året. Mmmmm!


FAN FAN FAAAN!

Vi fick inte lägenheten, jag har inte fått fler jobb på klubben(hel ärligt, never again!), jag fick inte super duper jobbet som jag hade sökt. Helvetes jävla fitt skit!

RSS 2.0