Dags att återgå till jobbet då!

Jag har i alla fall haft två härliga lediga dagar! I måndags låg jag och Jenny på La playa Rudan och myste! Sedan kom Krullet!

När Jenny drog låg jag och Krullet kvar och snackade en stund, sedan en snabbis upp till centrum för mina stekarbrillor hade gått sönder. Så jag köpte likadana fast svarta. Inte lika snygga dock!

Kvällen slutade med att jag, älskling och några till grillade på rudan. Haha sedan blev Jimmy stoppad av polisen när han skjusade hem oss.

Dagen efter drog jag, Krullet och en kompis till honom in till stan och shoppade. Jag hittade mina stekarbrillor igen! Lycka! :D Haha, s¨nu har jag 3 par brillor, nästan identiska bara färgen som skiljer + formen på bågen på ena paret.

Det blev kanske inte så mycket shoppande men vi åt i alla fall lunch på Jensens! Mmm i like! Åt dock en sallad med väldigt gott vitlöksbröd! Killarna tyckte att det var roligt att jag beställde en sallad på ett steakhouse, men hallå jag är ju vego! Så fick jag förklara att jag tycket att kött smakar blä och så vidare.

Sedan blev det en massa jäkla omvägar hit och dit. Vi hämtade upp killen bil, åkte till honom, hämtade upp hans bror, åkte till mig, åkte till Rudan! Det slutade i alla fall med att Aki och några grabbar till joinade oss.

Där låg jag och såg böghögar och ja det var typ det mest spännande.

De andra skulle ut och kröka på diverse håll men jag och älskling bestämde oss för att åka hem, städa lite, gå ut med hundarna i skogen och köpa en massa frukt (haha ingen ovanlighet) och kolla på tv och egyptenresor! Det lutar starkt åt ett Hilton hotell! Nice grejer!


Ska ju jobba i dag. Otaggad! Helt ärligt. Det är så sjukt stressigt bara, en massa ansvar! Jag skojar inte! Men det är jäkligt kul också! :D

Fast ja lite ledighet i somma hade inte skadat. Kanske får nästan en vecka i slutet av nästa månad. Hoppas!


Är sjukt taggad inför den 10! Ska träffa mina käre gamla klasskamratet för middag sedan klubb! Det kommer att bli awsome!

Hm!

Vad jag hatar när folk inte bara säger det direkt i stället! WTF?! Hålla på och bete sig som en liten skit unge.

Gah!!

Stressig, pinsam jäkla skit dag på jobbet!

God morgon....!

Det känns inte riktigt normalt att gå upp 06:00 på en Söndag. Det är ju inte precis så heller att man har fått sova så mycket. Tur att det är soligt ute! Annars hade det kännts som mitt i natten ju!

Min lilla gubbe kom hem någon gång i natt efter att ha varit ute och partat, jag vill också gå ut och partaja lite snart! Fast snart så! :D Whoho! Socialt umgänge!

Haha undrar hur många det är ute nu? Nästan alla sover ju! Fuskisar..



Ohhhh

I morgon öppnar/stänger jag avdelningen på hotellet. Vilket alltså betyder att jag helt själv hela dagen ansvarar för alla grejer som jag måste göra + tjejerna! Ingen att fråga!

Jag ska börja 08:30 men jag hinner inte göra städlistan på bara en halvtimme så jag kommer att vara på jobbet runt 08 i stället.

Nervöst faktist! Det är ganska så svårt att göra städlistan och jag är är helt själv. Det är helt enkelt så att tjejerna får ha överseende om någonting blir fel. Oj oj så ska jag ha vårat lilla "morognmöte" helt själv med dem också! Spännande!

Men jag är duktig! Jag klarar av detta! Men ja, självklart är jag lite nervös! Ihh!

Hej då Konsum!

Jag fick en bukett gula rosor och en rejäl kram från min kollega. Det känns sorligt, men ändå skönt att sluta! Bye bye Konsum!

Haha vi råkade låsa in en kund, det har man varit orolig för flera gånger sen så händer det på sista passet!

ÄNTLIGEN! VAD JAG HAR LÄNGTAT!

Sista passet på Konsum i dag! :D

MM!

(Hade skrivit värsta bra inläggen me ndet bara försvann!)

Hur som helst efter jobbet så åkte jag hem och gick sedan till skogen, gick förbi graven och möte upp mamma så att vi kunde handla.

Vi åt en sallad till middag med jätte gott bröd som jag hade köpt med mig. Sedan satt vi på balkongen, mobbade katten, snackade skit och åt jordgubbar! Mmm det är ju bra!

Sedan hände det något. Jag vet inte riktigt hur det gick till.. Jag sa efter operationen och den var ju igår.

Jo mamma lurade mig att åta godis! Fast bara choklad. Mmm! fast det märks på min mage att den inte har fått sitt godis på över 2,5 veckor! För den gör lite ont.

Hur som helst hade vi jordgubbs tårta på jobbet i dag, en sådandära jätte gräddig med massa vanilj grejs, men äckliga gele jorggubbar. Det är ju snuskigt, men resten  var säkert god. För jag åt den inte!
:D

Jag ska sova över hos mamma i dag, pappa är fortfsrande kvar på sjukhuset. Men i morgon får pappa komma hem! Äntligen! Vad vi är stolta över honom! Vi ska stödja pappa mycket nu. Både med maten och med motionen.

Sedan samtidigt gå ner lite.

Men i morgon ska jag äta den dära tårtan som jag och Aki har spanat in i ett par veckor. Äntligen ska vi äta den! Haha. Synd bara att jag inte hinner träna efter jobbet i morgon. Men aja.

Sen är det ju mitt sista pass i skit butiken i helgen! Det kanske blir till att fira lite då. Det ska bli så skönt! Äntligen! Nej mamma och jag ska fortsätta titta på Sex and the city och fläska på oss lite, och mobba katten! :D Haha!

Skryta dags

Vi fick ett mail från kunden som hade sitt födelsedagskalas på jobbet i helgen. I mailet berömmde hon maten, servicen och de goda drinkarna! :D Mohaha!

Asbra ju!

OMG VILKET

UNDERBART VÄDER!

Jag och Jenny låg på rudan och solade, käkade en god melon och halv äckliga jordgubbar, Jag åt även 2 asgoda mackor som jag hade fixat!

Lilla Jenny var tvungen att dra i väg sen men jag låg kvar en stund till och degade, som en liten degklump! Självklart har jag bränt mig och mina läppar ömmar, jag tror att det är en kombination av fruktsaften och solen.

Det gick ju så bra att skriva avtalet ju! Jag har fått en liten löneökning nu och när jag fyller 20 så kommer jag att få en ganska så stor. Så det blir bra!

Det kändes som ett glatt besök på jobbet helt enkelt! Sen när jag kom hem såg jag min löne spec och wow!

I kväll ska jag dit och jobba ett par timmar, sedan hem till älsklingen min!

Skriva avtal!

Ska i väg till restaurangen snart och skriva på ett nytt kontrakt. Som gör att jag blir fast antälld där. Så är jag inte längre "extra Jenny" utan "café Jenny" helt plötsligt! Ohh spännande..!

Dock ringde jag facket och vet att jag kan begära högre lön. Jag vet också att den kommer att höjas rejält när jag fyller 20, vilket är ganska snart ju! :D

Men i alla fall så har jag bestämt mig (blir halvt tvingad) att gå med i facket. Det känns faktist som om att det är lika bra, man vet aldrig! Tyvärr.

I dag verar det bli ett underbart väder! Hoppas att jag kan träffa Jenny i dag! Det skulle vara jätte skönt att ligga på en strand och sola hela dagen, men jag ska jobba i kväll så jag vill inte vara helt seg. Får se vad som händer.

Ihhh

I morgon opereras pappa. Även fast det är en standardoperation så är man ju orolig. Det är ju min älskade pappa!

Men ja det ska gå bra, det kommer att gå jätte bra! Jag är så stolt över honom som gör det här för det krävs en del. Fast det klarar han.

Bajs!

JÄKLA SKIIIIIIIT! Vi fick inte drömlägenheten.

Jag trots inte att ni förstår hur deppade vi är! Man vill gräva ner sig! Måste bo kvar i det här rått hålet! Skit också. Här hade man verkligen hoppats drömt och planerat så bara allt åt skogen..

Biggaråer

Ni vet typ som körsbär.

Köpte ett rejält lass förra veckan som jag nu åt upp. Det var liksom inte meningen att käka upp alla. Men de var ju så smaskiga!

Alltså kul i morgon!

För i övrigt så njuter jag av att arbetsdagen är slut och jag bara kan ta det lugnt. Kollade på Sex and tje city, bästa programmet ever!

Undrar hur tön.. Jag emnar fan eventet var i dag, var det bra Fredde?



Stress

Stress på jobbet!!

Tur att jag är ledig i morgon. Jag ska träffa upp Thuni vi ska fika och kanske shoppa lite. Men om vädret är fint (haha som om att det händer) ska vi ta stranden i stället. HOPPAS!! Vad jag skulle behöva ligga och slappa i solen, äta jordgubbar och dricka en massa vatten!

Ohh vilka planer!

Så var helgen över

Måndag igen! Jag stänger på hotellet i dag. Sedan är jag ledig tisdag och jobbar kväll på restaurangen på onsdag sedan är jag ledig torsdag igen! Jätteskönt! Jag behöver lite ledigt. Håller verkligen tummarna för bra väder!

I lördags jobbade jag på restaurangen. Om vi säger så här jag stod i baren, öppen bar = mycket drinkar! Kul var det! Så var vissa gäster imponerade av mig och mina drinkar. Hihi det är roligt! :D

Har sett mina föräldras nya lägenhet också! Var där i går och hälsade på. Tycker synd om dem med all denna packning!

Haha

Jag älskar Aki, min tokiga lilla gubbe!

Mmmmmm!

I dag är det till och med lite sol ute! Helt otroligt! Hoppas att det blir fint väder i dag så jag och Amanda kan sitta på någon uteservering!

I dag

Har jag varit och shoppat en snabb liten sväng (försov mig en timme, hade glömt stänga av klockan) jag köpte en BH på Triump för 299kr!! Jag har en likadan fast svart som den sitter bara helt lovelyyy och är asbra! Så ja, den är så värd 299 spänn!

Sedan åka jag till hotellt och jobbade på. OMG jag fick kyckling till middag!! :O Helt jävla otroligt, ingen fisk! Efter jobbet tränade jag och min hurtiga (jätte mycket hurtiga) kollega på typ 60 bast uppe på hotellets gym. Jag hade lite träningsvärk från dagen innan och tog det relativt lugnt. Förutom (något som jag kommer att ångra när jag vakar) knäböj med hantlar. Mina ben gör ont! Aj aj!

Underbart. Åkte hem tog ett bad, käkade lite vindruvor och en skål med flingor och bär. (Råkade skriva flickor först i ställer för flingor.... Ooops)

Snackade med min kollega som fixade bartenderjobbet, han hade tydligen tyckt att jag var duktig och jag ska jobba dör på Fredag igen.

Jag såg även att min statistik för hundbloggen har gått upp! Snart kommer det! Den dära elaka kommentaren. De kan bajsa på sig! Mohaha!

Nej det är snart dags för sängen! I morgon ska jag jaga efter Amanda som inte vll svara i sin telefon!

Husfru

Älskar att jobba som husfru! Det skulle verkligen vara en dröm att jobba heltid med det!

Jihoo

Min första dag på hotellet gick bra. Skönt att vara tillbaka! Men jag har blivit en sådan liten tjockis och det märktes kan jag säga! De hade beställt in ett par helt nya fina kostymbrallor åt mig, de passade inte!

Så jag fick ta på mig en kjol, samma sorts kjol som städerskorna använder och eftersom det ä för varmt för att ha kavaj på sig och kjolen inte hade några fickor så fick jag gå runt med ett förkläde (ett kort med en massa fickor, smidigt) och en vit t-shirt med hotellets namn på. Varför beställa in genomskinliga tröjor?! Säker något pervo! Men jag är typ ganska så jätte säker på att det är en kvinna som har hand om det.

Men i alla fall så har jag blivit tagen för en städerska, säkert ett flertal gånger i dag. Som när jag presenterade mig som husfru för den nya konferensvärdinnan  blev hon väldigt chockad!

Haha kul att träffa alla i repan igen. Ok inte alla, men att se dessa förvånade miner!

Nya anställda också. Ny personal i städet, fast hon verkade jätte trevlig!

Alltså det ska bli så skönt att börja jobba där igen! De andra husfruarna och min chef är helt underbara! Dessutom finns det ett gym på jobbet! Perfekt. Tränade där i dag också.

Fast, blää, äckligt, som fan, fisk! Självklart blev det fisk till middag för den fiskhatande lilla mig! Försökte lura kocken att jag inte åt fisk, men misslyckades! Blä! Men det smakade ändå helt ok, han hade kryddat den! Fast skinnet var kvar (lax) blää!


I morgon får jag min lön och ska åka och shoppa lite med Thunis innan jobbet! :D



Hotellet

Jag börjar ju jobba på hotellet i dag!

Klubb!

Jag jobbade ju klubb i går.

Det var kul! Fast lite segt. När jag först kom dit trodde jag bara att det var ett litet hak, men sen så gick vi ner en våning.. Klubb! Killen typ, ja du kan rodda baren så länge, jag ba: ska jag göra det? Vi var två tjejer som jobbade i går. Det var kul men vi sprang in i varandra hela tiden och kassa lådan gav oss stötar! Haha det var roligt, ingen av oss ville röra den!

Lite kaos var det dock, någonting (eller flera saker antagligen) hade läckt då det var vatten på golvet så jag höll på att flyga på arslet ett par gånger, haha ett jäkla under att man inte gjorde det!

Sen åkte barmattorna isäg hela tiden! Jobbiga rackare! Så var ismaskinen full med vatten och började inte fungera som den skulle först 1 halv 2 någon gång.

Shit var vakter det var! De var trevliga dock! Redigt trevliga! Haha såg en av Chaplins gamla snygg vakter! Så var det en massa diskare och barnissar, det kändes lite knasigt att någon annan tog hand om allt sådant!

Det var grymt att jobba klubb! Man står och diggar till party musik. Det dåliga är nog att kunderna är unga (myket studenter) och det är ibland svårt att avgöra i fall de har drukigt för mycket. Vilket är svårt, svårare än man tror. Men jag lassade ut vatten till dem.

Hahahaha! Jag sa ju upp mig på Konsum i går! Så kommer en kollegas dotter in (ni vet hon som fick barn när hon var typ 16) men jag förväxlade henne med hennes syrra som också jobbar på Konsum. Men i alla fall. Hahaha ni skulle ha sett henne. Helt i chock!! Jobbar du som bartender! Haha jag tror att jag hörde henne säga fan vad häftigt, är det kul? Typ 25 gånger. Sött! Så bara råkade jag slänga ur mig att jag hade sgat upp mig! Ooops! :P

Min kollega hade sagt att killen som var ansvarig var sjukt trevlig och de är tydligen vänner. Men jag tyckte att han verkade lite. grinig är fel ord. Men han tog mitt nummer och frågade hur mycket jag ville jobba. Det finns stora möjligheter för mig att jobba på 2 andra välkända ställen i stockholm. De hade tydligen sålt stället men det hade verkar som om att den nya ägaren ville att jag skulle fortsäta jobba där. Jag vet inte vem det är! Någon som har stått och smyg kikat lite! Spännande!

Men jag hoppas att det blir bra! Hoppas, hopppas!!

Haha sen så ska man hem också. Vi säger så här. Jag slutade strax efter tre. De flesta kullar stänger 3. Bussen var full med fulla odrägliga människor!

Hade värsta turen med bussen också! Såklart var jag hungrig som fan, jag och Thunis hade käkat kinamat på Sushi Panda tidigare.

Men jag hann inte käka mat, fast jag hade en banan med mig! Vilket mannen brevid mig tyckte var smart! Hehe.

Nej flickor och pojken, det är dags att fixa i ordning sig. Är trött som ett as och vill bara sova! Men nix! Det är bröllop på jobbet i dag och det har jag velat jobba sedan jag började där! Kul!

Kram på Er underbara! :D


Boohaaaa!!

Är nervös inför i kväll! Chaplins stängde ju ner förra helgen och på deras hemsida hänvisar dem till just det stället som jag ska jobba på i kväll! Hoppas att det är som min kollega sa, att det inte går så mycket drinkar.

Visst det är sjukt kul att göra drinkar men jag hatar att inte kunna vad det är som gästen beställer. Eller det klassiska. Vet att jag kan men kommer inte ihåg!

Hoppas i alla fall på att personalen är trevlig. För om det går bra för mig har jag lite extra jobb där sen!

Min lilla gubbe drog iväg och lämnade mig här själv med hundarna. Ska snart åka in till stand och gå till Vapiano med Thunis. Hon är expert på att göra min allderes bubbligt glad och jag vill träffa henne så mycket som möjligt innan hon flyttar till Italien i höst!! Haha så ironiskt nog ska vi äta middag på en Italensk restaurang..

Hoppas att jag trots min gravid mage (skämta bara) ser bra ut i kväll. I går köpte jag ett svart linne med puff armar. Till det blir det svarta leggings (haha ovanligt) så svart nagellack, hästsvans sen lite inramat runt ögonen.

Det blir nog bra!

Sitter och laddar lite med grym musik och njuter av att ha en städad lägenhet! Man får passa på så länge det varar! Hehe..

Hoppas bara att nagellacket torkar snart! Gah det blir så fult annars!

Bubbeli! Ha en bra kväll allihopa!




Efter nästan 5 år

På Konsum har jag bara ett pass kvar.

I dag sa jag upp mig, det var ett sorligt litet ögonblick. Fick en kram av min chef och fick skriva på ett papper att jag sa upp mig.

Det känns konstigt. Som hon sa, jag var ju liten när jag började där.


Bye bye Konsum!

Efter nästan 5 år

På Konsum har jag bara ett pass kvar.

I dag sa jag upp mig, det var ett sorligt litet ögonblick. Fick en kram av min chef och fick skriva på ett papper att jag sa upp mig.

Det känns konstigt. Som hon sa, jag var ju liten när jag började där.


Bye bye Konsum!

Vad fort det går!

För en vecka sen var det: jag ska börja plugga och söka ett bartenderjobb så att jag kan jobba extra lite på helgerna.

Nu är det: fast tjänst på restaurangen, måste söka till att plugga på distans och ska jobba extra i en bar som föhoppningsvis leder till mer extra jobb. Jag tackade till och med nej till ett jobb i dag! Eller ja till att provjobba men, de skulle ha anställt mig.

Knasigt det är. Vet ändå inte om jag har gjort rätt val. Vad vill jag? på riktigt? Jo jag vill starta mitt egna förtag om några år. Men sen så ska det ju gå bra också, sen familj. Men familjs om ett år? Nej det är inte möjligt.

Vips så sitter man där om 3 år och undrar vart fan som hände? Vart tog tiden vägen? Vad hände? På riktigt. Det känns som ett helt nytt kapitel i mitt liv! Jag kämpar och tro mig jag kämpar hårt! Som fan!

Men jag är rädd att det i slutändan inte ska leda någonstans. Men jag antar att man måste våga chansa för att vinna helt enkelt!

Om man verkligen, verkligen vill något så går det, och jag verkligen, verkligen vill!

Så mina käre vänner, tro på Er själva och ge inte upp. Jag har lärt mig att hur grått det än ser ut så är det en själv som avgör hur ens framtid ska se ut. I de allra flesta fallen.


Ok

Var på intervjun i dag. Men det kändes jätte skumt! Hade dock fått en rejäl lön utbetald! 1400 kr per helg!

Men det kändes bara så jätte skumt jag jag fick lite ont i magen när jag satt där. Så när en bartender kollega ringde till mig och erbjöd mig att jobba så blev det nej tack till det skumma jobbet!

Det känns som fredag i dag!

Ja men det gör ju det!

Vilken vecka alltså. Jag skulle bara jobba lördag från början men sedan blev det alla dagar hittils sen typ 2 timmar i dag! Sedan ska jag iväg på en intervju! Ihh! Spännande ju! Har aldrig varit på intervju för ett bartenderjobb och vet inte hur en sådan ser ut. Men ska uppdatera mig själv på lite drinkar.

Alltså jag hade ställt klockan på en timme tidigare i morse. Ok visst det är skönt att ha tid på sig och så men jag känner mig lite små trött. Fan åhh i natt vaknade jag bara en gång! Fast jag vaknade även till lite i morse. Sen tog det tid att somna i går. Typiskt, men jag däckade i alla fall inte på soffan! Otroligt! ;)

Fy f** vad jag vill åka till Egypten! Jag och Aki ska sätta oss och kolla läget! Sedan gäller det bara att övertala min chef att ge mig semester.

Åhhhh i går berättade jag för mina föräldrar att jag hade fått jobbet. De jublade och var super glada! :D
Haha jag och Aki höll varandra i handen och jag sa saker som: det är något jag måste berätta för Er. Jag fick reda på det förra veckan men i måndags var det verkligen faställt, det förändrar hela mitt liv just nu, jag kommer inte att börja skolan i höst..

Mohahaha! Fast det var lite elakt, de trodde verkligen att jag var med barn. Men nej det ser bara ut som det! En väldigt dålig sak med att jobba på restaurang! :P

I dag är det sådära dålgit väder. Fö kallt för min sommarjacka (ska köpa en ny snart, en lång som täcker mitt ass) och på tok för varmt för min höst/viner jacka! Dessutom ser den knasigt ut med den! Hej jag fryser hela tiden typ!

På intervjun ska jag ha en tröja (som har varit med på många intervuer och det har ju gått bra med den faktist) som är jätte fin och har noll urringning! Men den är ganska på lös och kort liksom så om jag tar min korta jacka så syns min lilla röv en massa.. Ok den är otrolit het! Men folk bara stirrar!

Varför sa jag ja till att jobba i dag? Kan joba i ca 2 timmar sedan måste jag dra för att jag hittar inte riktigt dit heller! Men aja lite pengar blir det ju i alla fall. Sen så är jag ju såå duktig och de behöver min expertis hjälp! :P

Det blir nog bra! Fast det hade varit skönt att ta en lite (jätte) sovmorgon! Mmm! I morgon är jag ledig! Ska bara i väg en liten stund! Sen om jag pallar (troligt) så ska jag nog träna. Borde städa också och rensa min garderob och grejer.. Bra plan!

Oj nu måste jag gå!

Kramen!


Hihihihi

Åhh i går när Bonnie och Amanda tog studenten! Fick träfa en massa av deras familjen. Lite pinsamt hos Bonnie dock när jag stiger in och ty hela hennes amilj och släckt sitter runt bordet och jag fick gå runt och skaka hand med alla! Förutom hennes brorsa, han fick sig en klapp på axeln i stället. Sen åt jag en massa godkyckling paj som de hade sparat åt mig! Så skålade vi i mga jätte fint rosa glas! Ska lätt inhandla sådana!

Det var jätte fint på Amandas mottagning. Fast det låt ironiskt nog i hennes gamla skola ju, en massa rosa! Höll själv på att få lite tårar i ögonen under hennes mammas tal! Så fint! Tror att båda mina flickor hade en riktigt lyckad dag!

Puss på Er!


Ta ta da daaa!

I dag tar Amanda och Bonnie tudenten ju! De blir stora flickor! Spännande!

Haha när man själv tog studenten alltså! Bra grejer!

Vilken dag fy

Vad jag är trött! Hade ett av mina absolut värsta pass i dag. Det värsta jag har jobbat där faktist.. PHu men nu är det över!

Vad trött jag var alltså, däckade på soffan och ska snart gå och lägga mig.

Laddar inför i morgon, det komemr att bli en massa springande på dessa studentmottagningar! :D

Måndag morgon!

Ska jobba i dag och i morgon! Ångar faktist lite att jag tackade jag till att jobba i dag. Jag hoppar nämligen in för diskaren. Dock så skulle jag och cafépersonalen varva lite mer varandra så jag inte behöver stå där hela dagen.

Jag ska dricka en stor kopp med kaffe när jag kommer till jobbet! Kanske ta en banan också om det finns. Mmm det är gott! :D

I går så hade jag och AKi det jätte mysigt! Haha vi låg i soffan och myste och jag sa: älskling vi umgås! Vi umgås verkligen! Eller om jag sa träffas? Aja vi hade det i alla fall jätte mysigt och svullade i ost och kex och delicatobollar.

Ska börja stötta min pappa i dag också fram till hans operation. Han ska ju opereras den 23 så i 2 veckor och 2 dagar så ska jag stötta honom genom att undvika onyttigheter eftersom han måste äta någonting flytande grejs. Men det är för en bra sak!

Åhh kom hem från jobbet runt halv 7 i söndags och gick upp vid 12 så jag sov inte så mycket. Sen i natt fick jag inte sova så länge heller. Så i kväll blir det tdigt och sova länge! Haha jag längtar!

Ha en underbart fin dag mina finaste vänner!

Hmmm

Äntligen händer det som jag har velat så länge. Äntligen!

Men så vet jag plötsligt inte hur jag ska göra? Att göra eller inte göra? Det är frågan! Som jag måste ställa mig själv. För vad alla andra än säger, så är det i slutändan bara mitt val. Läskigt..

Man försöker att se både möjligheterna och de negativa sidorna. Mmmmmm detta ska jag tänka noga på!

Ironiskt nog nästan exakt på datumet ett år efter min student..

Ett år sen!

Helt otroligt! Det var ett år sen jag tog studenten! Vad mycket som ha hänt! Sen vad mycket varmare det är! Det regnade ju då..

Omg! Man känner sig nästan lite gammal här!



Myyyyys!

Ååhhh Vi hade det jätte mysigt Thunis och jag! Hade på min nya puder rosa klänning och Thunis hade någon blå, vit fin klänning på sig!

Vi satt där i solen, snackade, solade, åt mackor, jordgubbar, melon och drack någon tydligen jättedyr saft. Vi hade det jätte bra där! :D

Haha så vi blev inspandade! Klockrent med smyg inspaningar!

Solen!

Enligt min dator är det 18 grader ute och strålane sol! Sådant gillas!

I dag ska jag och Thunis ha en picknick i parken! :D Ska snart gå i väg och handla det sista om vi behöver. Men vad sägs om jordgubbar, melon, baugetter och saft? Några vindruvor också kanske?

Sen i kväll ska jag jobba, ännu en champagneprovning! Ovanligt! ;O

Ha en fin dag och Amanda krya på dig!

Bra!!

Dagen fick ett sådant bra avslut! Älskar verkligen min underbara familj, dem är bäst!

Så jävla jobbigt!

I dag måste jag först åka ner till Konsum helvetet och lämna nycklarna, sedan upp till gymmet och träna (det känns helt meningslöst att träna eftersom jag hinner/orkar göra det så sällan, typ en gång i veckan wowhooo..) sedan ska jag möta upp Thunis, sedan åka hem hämta grejer och sedan åka hem till mina föräldrar och käka middag med dem!

Alltså visst, att träffa Thunis och mina föräldrar det är ju väldigt trevligt! Men att åka runt hela jävla allting.. Det känns bara så jälva skit jobbigt!

Sen så vill jag inte träna, blääää det är ju så tråkigt! Simma är fan ännu värre.. Sim sim, sim sim... Sist jag skulle kliva ner i poolen stannar två medelålders män upp och bara stirrar som fan! Dem var precis där jag skulle kliva i. Alltså jag ville spraka dem i huvudet! Sluta glo äckel päckel gubbar!!

Så hostar jag fortfarande och borde inte, men vad fan! Jag har blivit allderes, sladdrig? Haha nej det låter illa, som en gammal dam!

Fan jag är verkligen inte på humör i dag.. (vilket ni kanse märker på alla fina ord..) Jag missade tåger pga. att jag inte hittade mina träningsbyxor (har fortfarande inte hittat dem eller skorna heller för den delen) eftersom Aki, trots att jag har bett honom 1711 gånger inte har fixat tvätten. Jag tvättar och hänger skiten då kan fan han hänga in dem. Vilket han höll med om men sen så hände det inget! Wtf?

Något som är bra är i alla fall att det är fint väder!

Hahahahaha

I går var det grymt! Jag, Amanda, Isa, Jennie, Fredde och Bonnie! :D

Nostalgi på hög nivå! Tror inte att jag har varit på den där stranden på över 3 år! Tror inte att någon av oss hade det.tade man dit. Barndomsminnen!

Det var så jäkla kul, fick chansen att snacka en hel del med både Fredde och Jennie som jag aldrig träffar annars. Trots att en påse med en öl och massa cider glömdes kvar hos mig så hade vi det sjukt kul ändå! Sen så var jag jätte duktig och rökte inte! :)

Grymt kul! Det var skönt att bara vara. Men gamla vänner. rilla, dricka lite, lyssna på gammal musik. Haha jag och Fredde sjöng på lite gamla godingar! Hehe.

Underbart!
Men fortfarande hit

RSS 2.0