Semester

Nu har jag varit ledig i 1 vecka. Det känns.. Annorlunda?

Tänker tillbaka på hur bakis jag var för 1 vecka sen! Haha ajabaja illa! Tvekar på att jag kommer att dricka större mängder inom den senaste tiden. Hmm. Dt blir alltid (!!) så när man är ute med jobbet, man dricer alltid mer än beräknak (för mycket med andra ord) haha.

Fast det är ju bara 4 dagen som jag är ledig och själv eller vad man ska säga. Jag umgicks ju med folk både i måndags och i tisdags, sen i går rensade jag lite, gymmade, ajaj vilken träningsvärk i dag, och handlade lite bland annat en spegel.

Haha, ja den där spegeln alltså. Vi har kollat på den länge, rktigt länge. Så köper vi den och så är det (som det så fint stod på förpackningen) en stand up (hihihihi) spegel. Så vi fick leka hemmafixare och skruva och mecka lite så hänger den tillslut på väggen! Men jag drömde i natt att den hade ramlat ner och spruckit, jag och Aki stod och skrek på varandra och var super arga. Knasig dröm!

I dag har jag ju städat lägenheten också, ska handla till morgon senare i dag. I morgon blir det ju en dag i köket! Kanske inte så dära jätte mycket, men lite i alla fall. Hoppas att ni gillar maten, spännande!

Det blir inget Egypten i Februari

Men garaterat någon annan gång! ;)

I stället så ska jag och pappa (haha ja det är sant) dra till Playa de Amadores på Crand Canaria! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen på fint väder!

Sicket lyxhotell vi ska bo på då! Ligger kalasfint beläget i bergen med utsikt över havet. Kaaaanon fina pooler, relaxavdelning med jazucci, spa, utomhusgym, all inclusive! Vad bra vi kommer att ha det! Haha och ja, jag har kollat upp så det går att sova i separata sängar, jag får helt eneklt duna i en bäddsoffa, inga problem. Klart att pappa ska få sängen!

Vi bor ändå ganska nära Puerto Rico så vi har planer på att åka dit någon dag och parta loss lite. Haha vad kul det kommer att bli!

Jag var dock njig med mitt nya jobb. Jag börjar den 10 Januar. Det är inte ens en månad, sedan så drar jag. Ska i alla fall försöka jobba samma sag som vi åker, så kanske jag sover bättre på planet sen.

Fick i alla fall tag på min chef (som är pappaledig dessutom) som sa att det var ok (han hade redan godkänt semester i slutet av Februai det handlar om 2 veckor tidigare liksom) men han lät väl inte super glad.Jäklar vad jag ska prestera till 200% när jag börjar jobbet.

Phu så skönt det ska bli! Vi var suuupernära att åka till Thailand för samma pris, men tog detta Kortare flygresa och all inclusive såklart. Haha underbart!


Hoppas på soool! Det är i alla fall varmare än här! :D


Sist jag skrev här

Jobbade jag fortfarande kvar på mitt jobb. Nu gör jag inte det längre! Haha jo som bartender 1 kväll i månaden, då är ju ändå sommaren borträknad. Fast jag är redan inskriven på en extra tid i början på nästa år. Så lite fester kommer jag nog allt att jobba. Men då i baren inte i någon jäkla garderob eller något annat skit.

Vad konstigt det känns!! Att lämna jobbet som jag har gått till (minst) 5 dagar i veckan. Det känns skit tråkigt att lämna flera av mina kollegor. Snyft. Men vi hade en riktigt trevlig utekväll tillsammans och firade av mig. Eller ja, vi söp oss as fulla! Haha. Får se om jag går på personalfesten sen. På ett sätt skulle de ha varit skönt att inte ens jobba extra där, men så länge är det ett bra sätt att inte tappa baren.

Hur som helst..

Julen var underbar! För mycket mat och godis som vanligt och jag har gått upp en jäkla massa de senste veckorna både i kombination med väldigt mycket stress och slarv med maten, såklart. Men nu är jag i alla fall ledig och har gott om tid att dra i väg till gymmet, simma och gå ut på långprommenader med vovarna. Mina bebis vovarna, de får väl chock när man är hemma.

Det känns faktist jätte konstigt. Jag har ju varit ledig i 4 och är inne på min 5 dag ledighet. Med tanke på att jag bara hade 4 dagsrs sammanhängande semster i sommar och knappt har haft 2 dagar vissa veckor under hösten så känns det väldigt knasigt. Men skönt! Jag har ju längtat efter att få sluta på jobbet och nästan tjajtat ihjäl mina kollegor med mitt nerräknande. Oj, när det var 2 månader kvar, kändes som en evighet och nu är jag här.

Äntligen. Ledighet och äntligen, mitt drömjobb! Även fast jag vet att jag har massor med stöd så känns det ändå läskigt, jätte mycket läskigt! För det är ju bara jag som avgör i fall det ska gå bra eller dåligt. Men det ska fan gå bra! Jag ska klara av det här jobbet! Så är det bara!

Mmm, havregrynsgröt! Det var ett par dagar sen. Min stackars mage får chock ju! Omg fibrer!

Haha, nejh måste fixa i orning mig ska dra in till stan med Thunis!! :D


Ohhh i morgon är min sista dag!

Äntligen!! Vad skönt det ska bli! Haha. Kommer ju bara att jobba stand up men slipper skiten, kan ju alltid bara sluta jobba där helt och hållet om jag vill! Mohaha. Kärlek för sitt jobb? Nope inte så jätte mycket.

I morgon efter jobbet ska vi i alla fall ut ett par stycken, jag och 2 kollegor till kommer senare och ska möte upp dem andra på något sunkigt hak på söder. Det blir nog kul. Men det är skit svårt att klä sig, inte för ledigt, inte för uppklätt, inte för varmt, eller då att man kan ta av typ en kofta och fortfarande se bra ut. Svårt när man är tjockis.. Ja men det är ju så! Hade ju skitenkelt bara kunnat ha ett par tight och ett litte under, sedan kofta. Men nehepp. Bläää! Känner att jag kommer att vara skit ful i morgon, aja skit samma igenkligen.

I dag köpte jag ett par vita tights (som blev genomskinliga, så hej då på dem) och en lång röd kofta som jag fortfarande inte är säker på om i fall jag ska ha eller inte, knepigt.

Kan knappt fatta att det är min sista dag, i dag hade vi det skit lugnt och gjorde en massa städ, haha mina tankar, sista gången jag gör det här, sista gången.. Skönt! Inget mer sådandära städ för mig!

Kan ni fatta att jag jobbade 194, någonting timmar senaste månaden och då ändå inte har jobbat så mycket extra kvällar. Det är ju heeeelt skinnessjukt! Liksom 160 är en heltid och var skriven på 100 timmar. Fast det blev ju alltid mer.

I morgon ska jag tömma mitt skåp, slänga en massa grejer, ta bort klisterlappen med mitt namn på från skåpet och haha slänga mina trasiga jobb byxor! Har dock fortfarande ett par tights på vift någonstans, hoppas att dem kommer fram i morgon då, haha byxor kan vara försvunna i flera veckor på jobbet. Sen bara vips som det är någon dag så kommer dem fram. Så hoppas på att det får bli en sådan dag i morgon då.

Vad jag kommer att gå ner i vikt när jag byter jobb! Haha kom upp i mitt huvud bara sådär! Så kanske jag får sova normalt också, inte komma hem 3 på natten sedan upp 6 igen och åka till jobbet, onormalt! Så att det bara smäller om det! Haha aj då inte restaurangmat och delcicatobollar, snusk kaffe. Lite sorgligt är det ändå. Får pasa på när jag jobbar lite extra som bartender (haha bara bartender ingenting annat) där.

Ååååååååååhhhhh snart är det jul! :D

Om en vecka

Firar jag jul med min underbara familjs kom jag på! :D

Men i alla fall så jobbade jag mitt sista (ska i alla fall jobba stand up som bartender) långpass på restaurangen. Yes! Stod i baren, det var skittråkigt, gästerna var skittråkiga. Käkade choklad typ, hela kvällen och surrade med djn. Haha dansade runt lite. Satt på bänken i köket och surrade med kocken.

Haha en ny tjej på jobbet sa att jag hade värsta Beyonce rumpan och att männen där ute (gästerna då) kommer att bli galna. Haha, så spankae hon till den förstås och vi stod och diskuterade den, ja min röv. Kocken tittade på oss och tyckte nog att vi var knäppa.

Så fick jag och min kollega skjus hem av världens bästa, min lilla gubbe.

Så var jag har varit trött i dag! Städat lägenheten, gått ut med hundarna, handlat, haha bytt glödlampor, hallen och badrummet var helt mörka! Läge att lamporna gå där med bara några dagars mellanrum.

I morgon ska jag handla julklappar, jippi, och nagellack, haha, och försöka få min röv till gymmet och träna och sola kanske, är jätte blek ju.

Buhuhu, jag vill till Egypten! Det skulle vara suuper skönt, eller åka bort ett par dagar under min ledighet. Själv då eller? Någon som är på något varmt ställe några dagar? :P


Zzzz

Kom från jobbet strax efter 01 i natt, hade dessutom svårt att somna. Gick upp 06:40 hoppade in i duschen och vill bara gå och sova igen. Fönade hårt, sminkade mig, mmm havregrynsgröt med bär till frukost, och måla naglarna.

I dag börjar jag en timma tidigare på jobbet och ska jobba på hotellet i kväll så det blir en 08-20 dag i dag. Spännande? Nee.

Någon som håller mig uppe är att jag om en vecka antagligen (förhoppningsvis) ligger och sover! Då var min sista dag på restaurangen dagen innan och jag har några veckors ledighet att se fram emot! Och, tadatataaa! Thunis! :D

Jobba, jobba, jobba och jobba, lite till!

I dag blev jag kvar själv på jobbet i ca 1 timma. Lite mer till och med! Fyyyy vad läskigt det var då! Jag har varit själv på jobbet förut, när det var ljust och fint ute och et var lite små läskigt då.

Grejen var att det var några (elektriker) som skulle fixa några grejer. Hade ingen aning om att dem ens skulle dit och speciellt inte att dem skulle hänga kvar. Min chef fick halv panik på telefonen där och jag erbjöd mig att stanna. Fick lite gjort då, men inte tillräkligt känns det som.

Alltid ska någonting krångla och i dag var verkligen en sådan dag, jäkla kassa!

I morgon jobbar jag extra på hotellet, då hinner jag träna i alla fall om min lite halv krångliga hals tillåter det. Hur som helst på torsdag ska jag också jobba på hotellet så då hinner jag träna även där. På onsdag jobbar jag min sista standup och på fredag min sista kväll på det där stället! Om jag inte hoppar in någon gång.

Sedan ledig helg! Eller ja, det blir väl städa, träna och shoppa. Men det är ju kul!

Phu. Snart slutar jag där, ska bli otrooooligt skönt men lite sorgset ändå. Men det bli bättre så! Kommer att sakna vissa och haha viss mat också!
:P

Tog en prommenad med Jetro när jag kom hem och sedan en längre prommenad med Ichigo, vi busade i snön! Helmysigt! :D Hihi, min lilla snutta! Så söt!

Nej nu blir det snart lite glögg och en lussebulle här! Ska nog kolla reprisen av Weeds också!

+

Vågen visade + fuck, fuck, fuck!

3 dagars slarv!!

Har satt sina spår! Har vägning och mätning i morgon, phu phu. Det blir en stentuff vecka också med långpass från tisdag till fredag! Hinner i alla fall träna tisdag och torsdag på hotellet.

I morgon måste jag försöka lösa ett jäkla problem med en jäkla rid jacka som jag inte vill ha men får tillbaka på posten hela tiden. Hade inte hämtat ut den i tid nu (fast jag har ju hämtat ut den 2 gånger innan och skickat tillbaka den lilla jäkeln 3 gånger innan) så nu vet jag inte vad. GRR! Irriterande som attan!

(Var för i övrigt i stallet och hämtade mina grejer i dag. Om det går bra på jobbet ska jag nog kanske, evenutellt sådära, börja ta ridlektioner igen. Kanske.)

Har i alla fall haft en underbar helg, nästa helg ska jag shoppa klart en massa klappar och träna! Även försöka hinna med lite städning. Men jag jobbar ju min sista dag (äntligen) på restaurangen den 22 och är ledig den 23, så jag jag nog träffa Thunis! :D :D :D Spännande! Iiiih längtar!

Nej nu ska jag sluta ha dåligt samvete för att jag har ätit en massa onyttigt, för i fredags nådde jag mitt första mål! - 5 kg sedan 11 Oktober. Den ni! Men ja, undrar vad det står i morgon?

Nej man äter bara lussebullar och pepparkakor och dricker glögg under en liten period varje år, så det så!

En dag att minnas, lussebullsbak!

Underbara, finaste och helt klart den bästa familjen som finns. Min! <3

Lucas första lussebullsbak, haha busungen! Så påbörjade vi vår nya tradition, göra pepparkakshus. Oj oj var jag har käkat lussebullar, pepparkakor, druckit glögg, åhh julmust! Så, som jag har längtat, varm Oboy med grädde! Mmm! Det var länge sedan jag drack Oboy!

Underbart! Sedan får det bli några timmar extra på gymmet, men det är det värt, så värt!




Åhh jag bara älskar att man ser han dreggel! Sugen?


Den bästa mamman som finns!!




Glögg!


Självklart var katten med och skulle övervaka det hela..




Mmm jätte snygga..


Hmm, fixa, fixa!


Fääärdigt! Muums! Mitt och Akis, kalasfina, hus.


Mmmm!


RSS 2.0