Hej då 2009!

Nyårsafon i dag! Gick upp för en timme sen unjefär. (Kolla tiden.. Hehe..) Hade hoppats på att tillbringa den med goda vänner, mysig middag och trevlig stäming. Haha men nej det händer inte. Det blir pizza, lite små hat och massa alcohol i stället! Har inte heller fått mina färglinser, attans!

I alla fall. Har inte firat nyår på länge så det var dags. Är dock orolig för hur mina hundar kommer reagera på att vara själva är det börjar braka och smälla. Men det har brakat och smällt hela dagen och de har knappt reagerat alls. Det går nog bra.

Vi fastställde prcis att det alltid är skit konstiga filmer på nyår! Why?

2009.. Sjukt år. Tog studenten, åkte utomlnads, lärde känna nya människor. Men mest av allt lärde jag känna mig själv, utvecklas som människa. Blivit vuxen. Det här året 2009 är året som inte blev som jag trodde. I början av året trodde jag att jag skulle ha fast jobb nu. Men årets prövningar har gett mig en ny syn på livet. En positivare syn kanske. Är mer tacksam för livet helt enkelt.

Nästa år blir spännande, nytt åt, nya möjligheter. Man hoppas alltid på att det ska bli bättre.

Gott nytt år!


Bah

Orkar inte skriva om allt som har hänt sedan sist. Phu..

Lite sådantdära..

Jul mys med familjen, mat, klä granen, lite smått och gott, bingolotto, min mamma fick ringa in oc vann 50 000!! WHOAAAH! Min mamma vann 50 000 på bingo lotto! Jaja mensan! Det är sant hon fick ringa in och vi satt som på nålar! :D Jipii! Så jäkla awsome julklapp!

Mmm mysigt.. Snökaooos!

I dag ska jag komma i tid till en begravning. I dag ska jag komma i tid till mitt första pass som ensam ansvarig för husfru abdelningen dvs, 11 våningar var av 7 med gäster på. Är redan skit nervöös! Får inte komma försent, helt enkelt. I dag ska jah också försöka komma i tid till mitt andra jobb.

Glöm det. Jävla snö!


Men den kommer ändå försvinna snart, för det är ju jul snart... Omg snö på jul, inte en chans!!

Nyår.. Planer?

Ska ju fira nyår hos Amanda i år! Perfekt sätt att börja det nya året. Magen full med god mat, lite småfull och områngad av sina vänner! Och Amandas vänner... Måste försöka fixa hundvakt också!

But ofc måste vi införskaffa skumpa! En Moët & Chandon kostar 400 på systemet. Eller om man ska satsa på ett mosserande vin? Vi är ju ändå några stycken som ska dela på den.. Eller vad tycker du Amanda? Ska vi slå på stort kanske?

??


Japp.. Årets pepparkaks bak..

Inget snuskbak med Amanda i år! Bara glasering! Men Isa och Bonnie fick vara med och leka i alla fall!

Först.. Mina och Isas fuuucked up humor!

Brända pepparkakor!
Klet, kleta!
Japp... Inte min kreaktion!
Haha denna däremot.. Är mitt lilla påhitt.
Småland/Stockholm!
Haha, hon är sjuk!
Okej.. Lite snusk fick det bli!!

Sen mitt och Bonnies lilla bak.. Lite mer seriöst, kanske.. blev de inte brända!

Hahaha de växte i hop så jag var tvungen!
Så fin, hon är duktig!
Det funkar inte att sätta på glasyr innan ugnen... Men jag ville prova!

Hej mitt vinterland... Fuuck off!

Hatar snö.. Men det är allt bra vackert ute. Synd bara att det inte är snö på julafton. För julafton är ju den enda dagen på året man verkligen vill att det ska vara snö på. Den enda.... Men nix pix!

Köpte i alla fall ett par nya fina skor i går som jag kan använda på min färd till coh från tåget! Jätte snygga! Ska bara köpa till extra sulor och göra dem lite vatten täta först! :D



Kallt, blött och jäkligt.. Men vackert! Man kan ju tycka om det hela lite i alla fall! ;)

Aww

Fuuuuckt uppppp! I går när jag kom till restaurangen var gästerna (som min kollega uttryckte det) cp fulla! De klirrade hur mycket glasflaskor/glas som helst! Shieeet! Ett jäkla drag hörde musiken när jag kom från tunnelbanan. Haha men det är nice. Med lite drag i bland också. Fick springa som en dåra, det fick alla göra! Love that job!

Kom i säng vid 05:00 i morse. Blä. Men fick i alla fall 7 timmar. Sen ringde min mamma (på beställning) och väkte mig och jag hann gå ppå toa, börja klä på mig coh spegla mig en massa innan vi hade pratat klart. Världens bästa mamma.

I går smsade Aki mig och undrade en massa vart och vilka tider jag skulle jobba i dag. Jag frågade vad han hade för planer! Han sa inga alls! Tjena! Jag känner Aki såå väl. Dessutom skickar SAS flight informationen till min mobil. Hans plan lyfte för en stund sedan! ;) Jag vet dessutom att pappa ska hämta honom. För mamma sa att han hade pratat med pappa. Jag är inte dum! Mohaha! Nu sitter jag bara och försöker lista ut hur jag ska överraska honom på bästa sätt.. Hoppas han kommer och hälsar på mig på jobbet!

Har fått reda på att de på resturangen har berömt mig en massa till chefen, bra där. Lite gratisreklam för mig själv är alltid bra. Sen hr jag fått höra att jag är så jäkla snabb och klarar av saker som många andra där inte skulle. Hihi.


På tal om någonting helt annat. OMG Isas hund är så jäääkla söt!


Morsning korsning!

Kom i säng vid ca 05:30 i morse! Sen upp vid 12:00, Sömn är väl roligt? Blev bjuden på taxi tull gullmars i alla fall. Skönt.

Jobbade i natt såklart! Fick en massa berömm. Ska jobba i dag/natt också först på Konsum sen resturangen. Sen konsum i morgon kväll! Det bästa? När lönen kommer! Jag vill bara spendera upp alla pengarna! Köpa en massa fina klappar, kläder mm! Men jag ska vara så duktig och spara! ;)

Haha i natt då. Satte med brevid en jätte söt kille (inte med flit det fanns inga platser, typ) men han somnade! Höll också på att somna (kanske gjorde det lite för bussresan gick ovanligt fort) men jag tror att jag lutade mig lite halvft mot honom. Aj då. Det måste ha sett rolkligt ut. Men i alla fall så går jag ju av på sista stationen.

Försökte väcka killen. Puttade på hans arm och han reagerade knappt! Sen var jag tvungen att knuffa lite mera, då vaknade han upp! Eller ja han öppnade ögonen i alla fall.

Jag sa: Jag hoppas verkligen att du bor i Jordbro!
Han: ...?!?!?!!?? ZzzzZzz... !!

Jag informerade honom om att det var sista stationen och hoppade av. Hoppas att han inte skulle av tidigare. Stackarn.  Haha stackars kille.

Ska i väg och jobba snaret, känner mig trött, och hungrig! Även fast jag åt värsta tallriken med gröt! Men det är julbort på resturangen i kväll, mmm julbord.. Love it!

Var ute med tjockisarna i hagen också så det fick busa av sig! Sen kommer min älskling hem i början på nästa vecka! :D Oj oj vad glad jag blir! :D Btw, jag har fått gummisnoddar som jag ska fästa mellan över och underkäken! De sugen! Sen skör ett fästa in i tungan på mig. Läsapar lite! Men jag ska snart få bli av med min tandställning! Jipiii!


En grej ska jag dock köpa! Färglinser! Har fått så gröna ögon på senaste tid! (Ja de skiftar i bland..) Det syns verkligen på den här bilden! Ego trippp! Shalala! Flumm.

..

Jag såg dig i går. Helt oförbredd. Jag vet att du såg mig också. Vi undvek att titta på varandra till max. Men den kunde vi inte hålla oss längre utan du vände dig om och jag tittade upp. Vi vinkade och log. Sen vände du dig om så fort du bara kunde och jag tittade bort.

Kvar stgod jag med en konstig känsla i hela kroppen. Skam, vad i helvete höll vi på med igenkligen?! Och varför känns det fortfarande så, så konstigt att träffa dig?


Jag är inte den lilla osäkra tonåringen längre. Men du kan verkligen påminna mig om det som en gång var..

Tjohoho

Det är jul snart! Marken är allreses vit, av frost! Blää! Men hoppas på att det är frot på julafton, hellre det är regn. Börjar få lite panik över julklapparna som jag ska knåpa ihop. Har kollat massor på den perfekta presenten till Aki, och jag tror nästan att jag har hittat den. Men Aki ska få två julklappar i år! ;) Så fyller han år snart, den lilla jäkeln!

Men i alla fall. Jag jobbade i går, det var inte alls planerat men en kille var sjuk så jag hoppade in. Men det var jätte trevligt och vi hann med tgåget hem till och med! men det var jätte trevligt det var vara 3 anstllda plus en kock och en kock praktikant oms jobbade så det var trevligt. Skönare när vi är färre som jobbar.

Fan fan fan det blev jätte dumt med praktiken och jag ska inte alls börja på deras andra hotell i morgon utan på house keeping! Som fucking vanligt skickar de mig dit! Blir galen på det! Dessutom måste jag gå tidigare för att jag ska jobba igen i morgon kväll.

Så jäkla pinsamt med praktiken, är helt underpresterande och sjukt nervig. För några timmar sen ringde receptions chefen mig och undrade vart jag hade lagt en bunt med papper, men rätt som det var så hittade hon dem. Flumm.

I kväll ska jag baka pepparkakor med Isabelle! :D Ska bli jätte kul. Synd bara att Amanda och Bonnie inte kunde vara med men nästa vecka brudar! ;D



I dag får man..

I dag får man öppna första luckan i chokladkalendern! Om man har en sådan. Jag svor att jag skulle ha en i år. Men nej, jag skiter i det. Det känns lite onödigt. Fast fy f vad god den där chokladen är! Haha pinsamt att knalla ner till affären och köpa två stycken! Haha det slutar alltid med att Aki tvingar mig att äta av hans också. Eller nja han tvingar mig inte, det är frivilligt!

Man kanske nästa år! Vem vet? ;) Även fast jag kommer att bli en sådandära nyttig morsa som kommer tvinga (oja!) mina barn att äta grönsaker och fullkorn så ska de får ha en chokladkalender! Magen måste ju stabiliseras upp inför allt gott som man äter på julafton! :D


 

Ja tack! En sådan skulle man ha!

Ok i går.. I dag och nästa vecka.

I går vaknade jag som sagt upp av att Jatro gubben hostade och hade sig för. Nu har han i alla fall slutat hosta och busar på precis som vanligt. Knasigt.

Höll på att göra mig i ordning för sista dagen i receptionen på just det hotellet skulle byta till deras andra hotell i dag. Men så ringde mig mamma och berättade att en släkting till mig dog i lördags. Jag har inte en stor släkt, de allra flesta är bortgångna eller så bor de i Danmark. Men han som dog var bara 55! Jag blev självklart chockad och grät. Som vanligt. Gråter ovanligt mycket nu för tiden.

Så ja det känns lite jobbigt, tänker på min pappa, som sjävlklart är ledsen över detta, och jag gillade den här släktingen har var aådära bullrig ni vet och gjorde en på gott humör.

Men bestämde mig för att åka in till paraktiken där jag möttes av en massa dryga människor som antingen säger någonting elakt eller ignonerar mig totalt. Jippi. Stod med tårar i ögonen och ville bara sjuka igenom golvet. Men då kom änkligen min chef, tack och lov. Sa att jag ville prata med henne och hon såg väldigt roroad ut. Tyvärr så at det så att hennes skrivbort ligger i rummet bakom receptionen där nu en hel del kollegor stod, de som hade slutat och en som jobbade. Så det var masa folk där. Jag fick tårar i ögonen och de förstod allvaret och pös fort som attan.
Förklarade för henne vad som hade hänt och ja ni jag har nog alldrig träffat en chef som bryr sig om sina anställda mer. Hno fick tårar i ögonen själv och vi pratade om det. Så hon sa att jag absolut inte skulle jobba utan bara ta det lugnt! Ska ringa henne i dag också. Jätte gulligt.

Så i går hände det någonting ovanligt, sympati av en chef! OMG första gången! Men inte bara det. Jag var hemma någorlunda tidigt, gick och handlade, gjorde middag och tog det lugnt. Sjävlklart däckade jag på soffan och missade en stor det av Ullarad (ni anar inte vad man garvar) sen var jag så pigg att jag hade lite svårt att sova sen svo jättedåligt och vaknade hela tiden.

Klädde också min lilla gran i går och planerade lite inför julpyntandet!

Konstig känsla, känner mig underpresterande på praktiken, har kommit försent och jag verkligen känner hur de andra tycker att jag är dålig. Vill inte vara den som folk tror är deprimerad. Jag mår bra, jag är lcyklig och ser ljust på framtiden men jag känner mig lite utbränd, tror att det var därför som jag däckade på soffan, min kropp är inte van med att få ta det lugnt. Eller äta min egenlagade mat heller!

I morgon så skulle jag, Bonnie, Isa och Amanda baka pepparkakor och dricka glögg med Amanda kan inte. Så hon och jag får baka nästa onsdag. Men Isa och kanske Bonnie, (eller om hon kan komma nästa vecka) ska träffas i morgon och baka lite, snacka skit och dricka glögg!

Ska åka i väg och jobba på resturangen. Känns ju dumt att vara borta från praktiken men jobba på ett annat ställe. Men jag behöver pengar, det gör man alltid. Sen går det inte riktigt att jämföra de båda, jobbet är helt annorlunda. Kul att chefen hör av sig så mycket till mig om jobb! :)


Men vad ska man säga? Vila i frid.



RSS 2.0