Helgen är snart över

Om bara någon timme, lite mer än en timme så är helgen över för denna gången. Har jobbat och jobbat lite mer, tjäna pengar och hämtat min älskling från sjukhusen. Han är en blindtarm fattigare!

Har också pluggat en massa, känner mig duktig. Men stressad. Har inte hunnit fota klart än och ska redovisa muntligt i morogn för min extremt knepiga lärare och min störda lilla klass. Men alla ska redovisa så det är pissjobbigt för alla. Mohaha! 

Men ska mysa med min älskling nu, saknade honom när han var på sjukhuset och tog bort sin blindtarm så nu har vi en massa tid att mysa. Alla får ha det så bra!

Juste!

För er som inte vet så har mina föräldrar fått hem sin lilla nakenkatt Sweeney! En liten skrynklig sak, men han är jättefint och mina föräldrar är jätte glada över honom, lilla Sweeney. Söt som bara den! Trots att han är en nakenkatt, fast de är ganska mysiga att klappa, de har lite mjuk päls, eller något i den stilen. Ett litet charmtroll.


God morgon gott folk!

Är skit trött, nej piss trött tillochmed! Men ska snart dra mig till praktiken. Känns hämsk att det bara är 2 veckor kvar på praktiken, men har varit där i 8 veckor då. Kommer att sakna det och alla de härliga människorna!

Annars då? Har fullt upp med en massa plugg, det känns som om att jag aldrig kommer att bli klar. Men jag måste bli klar. Klarar det, men det är tufft.

Jaja, men det är vackert väder i dag i alla fall. Mina små vovsar är så söta när de står och tigger..... De jävlarna.

Men ka göra mig i ordning lite nu, ha en bra dag alla!

Askul

Jipii..... Mina vänner är asfulla på årets största, fetaste jälva mega kryssning och har det askul. Men jag kom ganska nydligen hem, har ont överallt och är heeelt slut!

I WANT MONEY! Har för i helvete missat 2 riktigt stora grejer som jag verkligen ville gå på och ångrar mig som faan, 2 grymt roliga grejer, bara nej nej, glöm det.. Attans att man försöker spara till resan..!!!!!!!!!

Underbara liv

Vaknade upp i min säng jag med min älskling och våra barn. Ringe till praktiken och sa att jag skulle känna efter hur jag kände mig i dag och kankse komma i kväll i stället. Ringde dem nyss och sa att jag kommer i kväll och de blev jätte glada. Så jag ska till praktiken om drygt en timma.

Men sen så städade jag och mina föräldrar kom över på kaffe, överraskade dem genom att göra latte till dem, vet inte hur uppskattat det var men de drack upp i alla fall. De tyckte nog att det var kul att jag ansträngde mig lite extra för dem.
Så klagade de på att det luktade kasspiss också, håller med dem. Tror nog att alla håller med dem, det luktar kasspiss hemma hos mig så i dag kollade jag på en pellets låda.

Men i alla fall vi åkte till Handen, köpte present till min kusin som fyller år snart, åt lunch på donken, de tyckte att jag var duktig som tog sallad i stället för hamburgare, men står det mellan donkens hamburgare och sallad så vinner den. Provade faktist det för första gången och det var gått, mm grillad kycklig, men ska ta utan ost näst gång. För stark ost men ahh grillad kyckling! Sen gick vi till Basehome och mamma blev kär i en glas skulptur, ville köpa den glasskulpturen till mamma.. Fast de köpte en otroligt fin, vacker glasvas till mig! Man kan den som ljushållare också, har kollat på den där vasen/ljushållaren i ett år typ. Synd att Basehome ska stänge ner faktist.

Så hämtade vi ut mitt pass, garvade åt det ser inte svensk ut kan man säga.. Hehe.. Sen drog vi till ÖB och handlade lite grejer, altså ÖB har mycket bra grejer!

Så drog vi till CRT och kollade på pelletslåda och de köpta lite grejer till sin lilla katt och ja deras lilla katt är väldigt bortskämt. De frågade mig en massa om mat och så vidare, de är glada att jag vet. Men efter CRT så skjusade de mig så mötte jag upp mig älskling.

Det har varit en bra dag, den kankse inte låter så speciell men för mig var den det, träffar mina förädrar så sällan och saknar dem, känner mig så eler mot pappa jämt och försöker få honom att äta bättre och motionera bättre hela tiden men är bara orolig för pappa, älskar ju faktist honom.

Har bäst föräldar! :D Vi kan prata om allt och skoja runt, men de är ändå så allvarliga och ger mig råd, och så är de stolta över mig, de enda som som det, stolta över mig. De skryter tillochmed om mig! Hehe! ;)



En liten inblick om hur den ser ut, tänk bara vad fint det kommer att de ut
men vatten i och så blommor i, coolt!


Bonnie ponnie!!

Tycker att Bonnie är en så himla god och mysig, söt tjej! Kom bara att ränka på det, Bonnie, vi måste träffas oftare!

Finallyyyyyy it´s helg!

Äntligen är det helg! Ska sova snat och klockan är tidigt.

Har haft en bra dag, praktik, klättring, Max hamburgare, bad, sen förhoppningsvis sömn. I morgo så kanske Frida ska kolla över, men man vet aldrig riktigt med Frida men hoppas att hon kommer över i alla fall. Det skulle vara väldigt kul för det var så länge sen som vi umgicks.

Men det var lite pinsamt på klättringen i dag, pallade knappt. Men det var kul också Henrik (en gammal jobbarkompis till Akii det jobbade ihop på min praktikplats förut) kom och mötte mig på praktiken (och självklart kände han dem som jobbade där) men sen som Aki också så dog vi till honom, vilket är 18kvm, fatta 18kvm!! Men det var fint.

Men i alla fall så säkrade Hendrik mig och haha, ja faan vad vi garvade. Berättade att jag tycker det är lite läskigt att bli nervirad. Men aja nervidar och särkad hit och dit. Men så frågade han om jag ville känna hur det kändes att ramla, sa att jag redan hadde ramlat några gåner men han envisades så.. Klättrar upp en liten bit, vänder mig om och säger "nu ramlar jag" han typ "ok" sen så "ramlade" jag ner. Haha det måste ha sett kul ut och vi garvade åt det. Känns skönt att vi kommer bättre överens för vi fick inget bra intryck av varandra från början, men nu är det nog bra tycker jag i alla fall.

Så åt vi på Max hamburgare, gott! Åt en GI-kyckling med bönor och ramlösa. Faan vad onyttigt! ;) Det skulle vara Gi-kycklingen så, bönorna och ramlösan är ganska harmlösa faktist.

Men ska försöka sova nu, mina grannar har fest. Man vill ju inte klaga när grannarna har fest faktist. Det hörs inte så mycket ändå.


Mmmm

Djungelvrål är så gott! Djungelvrål är verkligen, ahhhhhh!!

Vet ni att?

I dag så opererades min älskade mamma, hon hadde en knöl i kinden som var tvungen att tas bort innan den utvecklas till någonting. Men ni har min älskade mamma ingen knöl i kinden längre. Tyckte så synd om henne, hon, liksom jag, liksom de flesta hatar sjukhus och tycker att det är läskigt att opereras. Det hadde uppstått komplikationer också så det tog extra lång tid, men inga komplikationer som de inte kunde lösa.

Känner mig så orolig och kommer nog inte att känna mig riktigt lugnt för hon är hemma igen och jag får träffa henne, då ska hon få de fina örhängena som jag köpte för jätte länge sedan men bara inte fått tillfälle att ge henne dem än. Så får de sin katt snart också, då går hon vara hemma med sin katt och ta det lugnt.

Men vet inte, känner mig ledsen vet inte varför. Tror att det påminner för mycket om när jag var liten och hon var sjuk och låg på sjukhus och de inte visste vad den var riktigt då. För när jag tänker tillbaka på det, var så lten men minns det så tydligt. hur jobbigt det var. Hur rädd jag var då. Vill aldrig någonsi behöva uppleva den känslan ingen.


Shit vad fjantigt

Inga p piller till tjejer under 15. Men vad idiotisk. Men om tjejen har mensverk? Tycket dessutom att man ska få knulla när man vill och med någon över 18. Visst det finnas idioter också men kärleken har ingen åldersgräns. Taskigt läge om en tjej är 17 och killen är 19 och tjejens föräldrar anmäler killen för våldtäkt bara för att de inte gillar honom. Fucking stört

De anse att om en barnmorka ger p piller till någon under 15 så är det medhjälp till våldtäkt. Det är, fucking störtt, verkligen..


Länk: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1534744/hot-om-atal-for-att-ge-p-piller-till-unga

Länk: http://www.expressen.tv/nyheter/Inrikes/1.1535893/tvist-om-p-piller-till-flickor

Money, money! :D

Får min lön i morgon! jipiii, tjohoo!! ;D

Kreeeettaaaaaaaaaa!!

Längtar! Vill börja packa redan nu! Gaah blir galen! Fast på ett bra sätt..


Hyvä påsk!!

En joggingtur, 100 situps, 100 bencykling, Duktig liten tjock flicka!
Har haft en mysig liten påsk i alla fall. Juste hyvä betyder bra, typ.

Men det har varit ett bra lov, har pluggat jättelite ieförsig.. Men vill inte tillbaka vill vara ledig en massa mer! Längtar så att jag nästan kan spricka till resan också! Längtar mer till resan än till min student. Men min student, ohoooohhh coolt! Det är asballt ju! Thihi går ut först av alla också! ;P

Men ahh, köpte mina otroligt vackra skor också, de skorna komemr att passa perfekt! :D

Dåligt humör

Det är söndag i dag, blä på söndagar! Hatar dem..

Men är ledig i morgon i alla fall, men ändå.

Idag så är det vackert väder..

Vi vaknade upp hemma hos mamam och pappa, min älskae lilla pappa höll på att duka upp värsta super frukosten med bla kiwi och brieost! Loooovvveeee! Sen sa vi hej då till mamma och pappa skjusade hem oss för han skulle till jobbet. Sen gick vi till rasthagen med lill gubben först och han busade runt och vi träffade en söt liten vovve som dessutom löpte och vi släppte honom lös, utanför hagen men henne och det gick jättebra. Den var jätte sött det var en son och hans son och ja ungen farmor blir det ju och ungen typ: farmor de bråkar (eller något, hörde inte ungen satt i vagnen) och pappan typ: nej då de busar. Elelr något. Men det var mycket givande för båda hundarna och de var jätte trevliga.

Sen gick vi till hagen med lillan som busade runt och vi försökta träna spr med henne men det här med spår är inte hennes grej riktigt, men att klättra i träd. Shit, hon klättrar upp 2 meter utan problem och håller sig dessutom fast där. Envisa rakare!
Men båda hundarna var så slut att de bara flåsade en massa, så fick de en skön, sval, ouppskattad dusch.

Så städade vi, åkte med brors bil och handlade mat till Kaa, ni vet Kaa våran orm. Sen så städade vi. Så kom Ale över med en helv omlappad arm och vi snackade en kort stund om en grej, lilla Alex arm var helt paj.. Hehe..

Men sen åkte min älskling i väg för att tvätta kläder (bra förhållande va? :D Pisk, pisk!) och jag bakade kakor, jätte goda kakor blev det. Så ska vi på fest hos min bror i kväll, ve blev bjudna på påsk middag, min mamma skulle dit också, men ingen påsk middag för oss det blir för krångligt eftersom min älskling är och tvättar kläder och jag måste åka dit ch byta om, så skulle vi behöva fia käk där och då skulle han inte hinna tvätta klart. Ahh I-lands problem. Riktigt jäkla I-lands problem. Så ringde Kruller nyss och Krullet trodde att jag joggade, men nej jag orkade inte jogga i dag. Gjorde en massa andra roliga övningar i stället. Men hoppas att festen blir kul i dag, får se med det..

Men nej nu orkar jag inte skriva något mera just nu! Byye ha en trevlig kväll! Sup inte för mycket, och sup inte för lite!


Joddelilihohoo!

BAH!

Har inte orkar skriva, men i går gick vi till rudan med lillan som gick på isen och grejer. Innan var vi i skogen med lill gubben! I dag fick min orm mat, det var en söt en.. Men aja.

Mmm

Gick en lång omväg, promenad med min älskling sen gick vi ut och åt. Det var mys. Vi satt och garvade åt ett par fjortisar som gick på isen på en bassäng, Haha ena fjortisen gick igenom med sin fot. Hehe. Evil.

Men kollade på bilderna oh det var inte så illa.. Ahh njuer av våren som äntligen verkar ha kommit på riktigt den här gången. Om det blir snö oj oj vad arga alla skulle bli ingen snö mer nu!

Ohh nej

Aningne ångenst över gårdagen. Lalala...

Jo jag, Fredde och Amanda drog ut till ett ställe för att fira Amanda. Där blev vi polare med  bartendern, dansade med dörrvakten och träffade ett gäng med killar. Pinsam jävla historia bara. Hihi.

Ska kolla på bilderna nu.. Ajajaja.

BaAH!!

I går (eller i natt någongång) så fick Elen för sig  att han skulle bära runt på mig (för jag är ju så liten och lätt) men Elan snubblade och tappade lilla mig så nu har jag ingen skohylla kvar. Snyft! Ingen hatt hyllaoch ingen skohylla. Måse fixa det där speciellt det med hatthyllan, borde ha gjort det för långe sen men så kan det bli! Haha men han hadde riktigt ångest stackarn! Mohahahahaha!

På väg!

Min mamma och pappa är på väg hit på fika! Ringde dem men de orkade inte. Sen ringenr de upp en liten stund senare och vill kommaoch fika ändå. De är så söta av sig min mamma och pappa. Så nu vädrar vi ut här!

Viina!

Mickes vin är farligt fall man vill hålla sig nykter, alla blev grymt fulla! Undrar varför? Thihii!

Fast att hålla sig nykter var inte precis kvällens mål! Hihi..!

Fest.. Que?

Hadde "fest" här i går. Det kulle komma typ 30 pers, kankse 25 kom men hälften var så jävla tråkiga och drog. Men haha det gör mig ingenting! Men vi kom i säng vid 4 unjefär men var tvungen att slänga ut restrerande. Men alla bodde ändå på gång avstånd så det spelar ingen roll. Mohaha! Men födeldagsbarnet Amanda blev nöjd i alla fall. Så nöjd att hon däckade av strax före 1 någon gång. Så snarkade hon så fint för alla på festen. Det var lite kul, Bonnie hadde bjudit in 2 bekanta till henne men de kom när hon hadde dragit. Men de var, trevliga..

Blev arg på kåt bocken Micke i morse också, som fan! Det finns gränser!

Vi ska igenkligen dra ut och fira lite i kväll men det känns så meningslöst när ingen har pengar till det, men på onsdag så jävlar! För söndagar är inte bästa dagen att dra ut på precis.


Men det var kul i alla fall. Inga grannar klagade heller, snarare tvärtom våra findksa grannar hälsade grattis (de trodde att jag fyllde år, men hälsade grattis till henne ändå) och de tyckte att vi skulle "dra på så det blir lite ös, det bor bara en massa torrbollar här ändå" garvade som..!! Så härliga.

Fast vi sket lite i byxan (men bara liiite) när ainas kom i en stor pikebuss, men de körde bara förbi. Haha ainas, men det låter minns fel ok!

Ahh vilket underbart väder!

Bara satt och njöt på balkongen i dag! Ringde min älskade mamma som är på båten med alla andra, förutom vi typ. Min älskade lilla mamma hadde köpt lite presenter och de verkade som om att de hadde haft det kul. Gick med Amanda till tåget, tog med mig Jetro och på tillbakavägen träffade jag på min gamla granne. På tal om granne så flyttade mina grannar som klagade på hundarna i dag. Haha de försökte sälja sin soffa till mig i går!

I kväll är det fest hemma hos mig, vi ska fira att Amanda fyller 18 i morgon! Men när jag försökte mitta kläder upptäckte jag någonting hämst.. Jag börjar så riktigt rejäla höfter. Är inte så sugen på att se ut som Agnes under melodfestivalen varge gång jag har höga jeans... Suck.. Så i kväll blir det inga snygga kläder på mig. Tänkte ha på min klänning men det såg inte snyggt ut. Självförtroenden är i botten.

Men fan vad skönt det ska bli medlov nu, mitt sista lov faktist! Om man inte plguggar vidare i framtiden, Hihi gjorde en kaka till födelsedagsbarnet också. Mihihihi!
Smaskigt!!

ALÅ!

I går kväll så var det en stort, svenskt, känt företag som hadde fest på praktiken. Så det var spännande på praktiken. Fick hälla upp champange, servera mat, vin och kaffe. Collt va? Men har ju aldrg serverat förut. Men det blev jätte sent coh så var jag tvungen att gå upp tidigt i morse. Men i dag så fixade jag och Amanda balkongen så nu är det jättefin och jag och Amanda är jättestolta!

Phu!

Kom hem vid 00:20 i går från praktiken. Var helv slut och hadde grymt ont i min ögra tinning! Vaknade i morse av att de höll på att göra någontinh utomhus, som lät, högt! Sen så började de borra i väggen. Kan ju säga att min sprängande värk i min höga tinning. Det liksom ligger bakom mitt öga också. Det gör verkligen skitont, vill bara gråta. Så ont gör det!

Funderar på att sjukskriva mig från praktiken, men det skulle ju vara en fest i kväll! Det ska tydligen vara ganska kul när det är fest. I går var det stansup i alla fall. Det var kul med standup faktist.

Ajaj et gör så ont!!

Plugg!

Känner mig grymt duktig! Har gjort lite plugg och fixat och grejsat! Vi laddade ner Word i går oh det känns ju aningen, mycket, lättre att göra arbeten med Word. Thihii!

Hihi

Satt och lyssnade på musik, som vanligt och bara tog det lugnt. Hadde skällt på Jetro några 100 gåner eftersom han är så jobbig och kåt just nu. För Ichigo löper... Stackars lilla Ichigo, eler stackars mig, oss!

Men i alla fall, hör hur någon föröker plinga på dörren, plingar är trasig. Självklart får hundarna damp och Jetro glömmer bort att han är kåt, Så uppspelta var de! Men jag vill inte öppna om det är någon granne som har fått för sig att klaga på mig. Tänker att nu är det fet över för festen i helgen det är bara stt glömma. Men efter några minuter släpps det ner en lapp i brevlådan och haha självklart var det något kristet grejs. Typ jehovas eller något! Envisa små rackare! För de hörde ju att ja var hemma. Haha, det var lite skoj.

Vackert väder i dag.

Passade på att ta ut hundarna på lite längre promenader i dag. Gick förbi mitt gamla område, undviker det som pesten för jag vet hur jag reagerar.

Hatar våran nya lägenhet! Vill mycket hellre bo i den gamla. Det vack så mycket bättre där! Fan jag sopade golvet allderes nyss och det såg ut som att vi inte hadde städat hur länge som helst, men i går så dammsugades hela lägenheten.

Dammar, sopar mm flera gåner i veckan man det är bara äckligt här! FAAN vad jag ågrar mig att vi flyttade! ÄNda sen vi flyttade hit har jag bara mått skit. Suck..

Men det verkar som om att det vackra vädret är här för att stanna, fast det vet man aldrig. Hoppas på det i alla fall! :D

RSS 2.0