Men Thunis sa!

Att jag borde börja blogga om mitt liv! Tja. En 20 avdelningchef, singel och som tja gillar äldre män. Haha! :P

Informerade henne om att jag redan bloggar, men tror inte att jag lockar någon bredare publik eftersom jag inte är så värst vidare anomym och inte vill hänga ut folk.

Men vad fan. Om ni gillar att läsa om mitt jobb och om hur tjock jag tycker att jag är :P varsågoda! ;)

Att ta det lugnt

Eller konsten att ta det lugnt?

Det är lite halv kaotiskt på jobbet! Sjuk personal, massa konferenser och en praktikant som vi alla vill ha hjälp av men som ingen orkar ta hand om. Fast jag är jätte snäll mot henne, faktist på riktigt! Haha stackarn kommer aldrig att vilja jobba som husfru, ever!

Men jag krigar i alla fall på med jobbet, även fast jag vet att jag gör ett riktigt bra jobb så vet jag att jag hade kunnat göra det bättre (fast det kan man alltid!!) men jag är ändå ganska nöjd! Men alltså jag älskar mitt jobb! Seriöst!

Phu fast det är lite små stifft i köket mellan mig och en kock (en tjej påklart) jag är sne som faan på henne och har sagt följande ord till henne sen i lördags: nej, hej då ***.. Från att babbla hela tiden! Det var min träningskompis också så nu får jag träna själv i stället!

Men fuck that! Hennes förlust helt ärligt men jag vill inte ligga på sniskan med någon på jobbet! Tur att jag nog ligger haha rakt med de allra flesta då! Det hoppas jag i alla fall, det känns så!
:)

Men det här med att ta det lugnt, mitt huvud är lite snurrigt! Jag missade ett möte i dag!! Dock bara receptionsmötet som jag inte "måste" vara med på men ändå..

I morgon ska jag dessutom jobba på restaurangen! Så ska ju en kille som jag dejtade för ett tag sen (som jag helt ärligt inte vet om jag vill fortsätta dejta eller inte, hmm) komma förbi också!

(Spontan tanke: Fy fan vad H&Ms modell är ful!)

Ja men juste ta det lugnt, konsten att kunna ta det lugnt och bara slappna av. Behärskar jag den konsten? Betydligt med nu när jag bor här med Monika i alla fall! Hoppas bara att Monika känner det samma, fast det tror jag nog hon har sagt det i alla fall! :) Tydligen alla tiders och grejer! Hon är en vuxen och förståndig kvinna! Haha! Fast hennes marsvin gör roliga ljud ifrån sig! I dag gav jag dem knäckebröd, det var snällt!

Nej livet rullar på, lite kämpigt, lite lätt, som det är antar jag, livet alltså!



Fast jag är fortfarande livrädd för att det ska sluta kännas bra!


Typiskt mig

Haha 2 stycken när jag inte vill ha någon alls! Vad faan!

Sen den dagen man vill ha en och bara en enda då lär det ju inte finnas någon alls.. Attans så typiskt!

Chateau Stjärnan i Tyresö!!

Japp här bor jag nu mer! Om allt går enligt planerna så bor jag nog här ett bra tag till sen köper jag min egna lägenhet och flyttar dit!

(Så hoppas jag ju såklart på att allt går bra på jobbet så jag blir fastanställd och får min löneförhöjning vilket gör att det går ännu fortare att spara ihop de ca 10000 som behövs... Minst..)

Allt annat i mitt liv är så rörigt just nu så att bo så här är precis vad jag behöver. Visst det hade verkligen sina kalashärliga och mysigta stunder att bo med Amanda och jag kommer alltid att minnas den tiden och det var verkligen precis vad jag behövde just då (seriöst tack gumman!!) men just nu behöver jag fokusera på mitt jobb och min träning. För jag har blivit tjock igen (phu) och har så mycket att göra på jobbet att jag behöver få komma hem och bara vila, kunna stänga dörren om mig och sova mina 8 timmar! Lyxigt!

Fick träffa hundarna i dag också och katten! Fy faan vad jag har saknat dem! Eller ja saknar dem! Nu kaaanske jag kan ta hem Ichigo någon helg i bland i alla fall. Det var i alla fall skönt att träffa dem igen.

Nej nu ska jag nog snart krya till sängs, en stor dubbelsäng! :D

Älskar

Att se det gå bra för andra människor och att se andra människor lyckliga, speciellt dem som verkligen förtjänar det!


Träning

Är den bästa terapin!

Grr gaah!

Haaatar det faktum att jag blir svarsjuk på Aki (som jag aldrig trodde att jag skulle behöva kalla för mitt ex) och messar honom mitt i natten.

Sjukt mycket!

DET ÄR SÅ SJUKT MYCKET JUST NU!

Massvis på jobbet, men det är  hanterbart!

Fast det blir ju lite mer krängligt när privatlivet nästan krashar! Jag har gått upp 4 fucking kg (mitt eget fel javisst men ändå surt som fan, fast det går att åtgärda) ingenstans att bo (jo hos underbaraste Amanda men hur länge är det stabilt läge hur underbar hon än är mår jag inte bra att att bo så här) Aki har sedan typ vecka 1 (eller 2 kanske) flirtat runt med en massa små brukar som man bland annat "ska leka med" "låtsas vara förlovad med så hon kan följa med på kryssning" (den sved, rejält kan jag säga) och ska på fest med "en massa singel tjejer" och så vidare!!

Äckliga massa jävla små brudar som bara har väntat på detta och han är ju bara ett fett jäkla stort pucko!

Hej då vänskap på fb så jag slipper se!

FB

Gå aaaaldrig in på ditt ex fb profil, du kommer bara att se saker som du verkligen inte vill se!

Jag kastar i alla fall inte ut mina nya på internet för alla att se!

Hundarna

Är det som gör allra,allra mest ont. I dag är det en månad sedan jag såg dem sist.

Det är fullkomligt normalt att bryta upp i ett förhållande, inte träffas, inte prata med varandra och så småning om gå vidare.

Men hur ska jag kunna gå vidare i från mina bebbar?

Det värsta utav allt är att Aki snart inte pallar med att ha dem längre, jag kan inte ta Ichigo förrens jag köper en lägenhet (eller får ett förstahandkontrakt eller haha ett andrahand där hund är ok, trooligt) och det kan ta lång tid! För jag vet ju inte vad banken kommer att säga. Om jag i alla fall hade vetat jag att kommer att få ett lån, då hade det kännt så mycket lättare allting.

Så Jetro då? Mitt busfrö.

Fy vad tungt och jobbigt det känns,


4 år sedan / 1 månad sen

För 4 år sen förlovade jag och Aki oss. Jag var över lycklig och tänkte att jag aldrig mer kommer känna mig olycklig.

För 1 månad sen kom jag hem från Gran Canaria, det var alla hjärtans dag. Jag och Aki tog beslut om att ta beslut.

Nu 4 år senare är det inte en förlovningsring på mitt vänstra ringfinger. Nu 1 månad senare är jag singel.

Jäkoar, singel, jag! Otrygg? Kastas ut i världens, busigt! Kollade bilderna fån Barcelona och dam! Fan jag är ju rätt så snygg ändå! Även fast jag har gått upp 3 kg den senaste månaden.. Brr. Lätt åtgärat dock!

Livet känns bra, jag känner mig fri och faktist lycklig. Fri. Men rädd som bara den, oroad inför framtiden. Men vad som inte dödar dig gör dig starkare har jag hört! Nu vill jag verkligen bara ha en egen lägenhet (haha eller om jag flyttar ihop med bögen på jobbet, det skulle vara nice!)

Men ja svartsjukar smyger sig på.. Känner mig ganska så utblottad, har liksom inte ens tvättat mina egna uinderkläder den senaste månaden.. Jobbigast är det med hundarna, såklart. Phu.

Men jag krigar på! Inte någonting ont som inte har någontig gott med sig va?

Det är ju faktist god tid för mig att förändra allt som jag är missnöjd med. Fokusera på MIG på Jenny Maria Karlsson.

Men! Ett eget boende har ju underlättat, massor!

Amanda sjunger i duschen!

Haha ja men hon gör ju det sötisen! Vi har en sådandära helt underbar regn dusch eller var det heter! Nice! :D Fast nu har dörren fastnat igen så vi får köra lite öppet här. Vi ville inte utsätta "den stackars hantverkaren" för två halvnäcka bruttor och en trasig dörr! ;)

(Fan fan fan, inget batteri på kameran! Helv! Det var klantigt av oss att inte ladda den..)

Mmmm frukostbuffén var helt underbar! Omg.. Nu är vi kaalasmätta! Phu phu. Mmm gott!
:)

Jag älskar när man kommer upp på rummet och det är städat och fint, nya handdukar, bäddad säng, ahh. Varför har man det inte så hemma? Fuskigt.

Haha Amanda snodde med sig små nutellavarianter! För vårat "nattliga choklabegär" vi gav oss nämligen på  minibaren i natt. Dyr historia.. Vi funderar på att inhandla samma varor och fylla på, haha lätt att vi gör det om vi hittar några!
;)

Thih, i dag ska vi på massage sen ska vi åka och shoppa! Eftersom det spöregnar ute (kul!) så blir det nog bulle både dit och tillbaka, jäkligt synd för det tar typ bara 10 min och gå, men spöregn... Brr! Hoppas att det inte regnar i kväll, inte kul att stå och trycka kön till nattklubben och bli blöt!

Haha vilket natt! Fast den blev ganska så kortvarig, typ 4 kanske.. Fast vi förfestade ju på ganska så duktigt men en flaska mosserande och jordgubbar på rummet innan!

Hur vi än gjorde så hamnade vi hela tiden på samma ställe! Ett av ställena kostade det 200 spänn att komma in på, så vi skippade det. Känns lite som att parta i Stockholm, kö, inträde, packat med folk! Det var synd faktist, inte den här vanliga känslan när man är utomlands ni vet att man bara kan gå från bar till bar och få en massa gratis shots!
:D

Hahaha vi försökte övertala två ryska killar att snusa! Det gick inte, mesar!

Jacuccin på hotellet är trasig! Vad fan! Det ser ju nämligen så sjuuuukt nice ut! Det finns bastu dock vanlig och ångbastu, men det kostar 100 spänn, värt det? Hmm, vi funderar på att argumentera ner priset eftersom vi inte kan använda jacuccin, det är ju lite den man vill åt!

Annars älskar vi hotellet 5 stjärnor är inte illa! Trevlig (och snygg) personal (seriöst en kille i baren ser ut som en kortare och sötare Edward) haha fast det luktar konstigt, typ mögel i korridoren, flumm. Tyvärr måste vi checka ut kl 12 i morgon, så det blir inget sova ut! Tiidigt!

Hoppas verkligen på fint väder i morgon, Amanda har varit ambitiös och kollat upp parker och någon strand som vi ska kolla på. Eftersom vi är i Spanien så är ju typ alla butiker stängda, dåliga dem är! Men dem pratar roligt och är ganska så heta! ;)

Mmm

I love semester! Även om det bara är för 3 dagar och det inte är speciellt varmt här! Solen, halllåå? Men var är du då..?

Detta skrevs på planet tidigare i dag:

Bacan!

Vin på burk + ett bigpack Toffife! :D Vi är kalas på G! Damen breve oss tycker att vi är skiiitjobbiga och nog lite för väl frispråkiga! Hähä! ;D

Trötta som attan också, vad sov vi? 2 Timmar? Haha Daniel fick sitta nattvakt och inte mindre än 4 klockor ringde i morse!

Haha för i övrigt tyckte inte damen brevid oss att vi var skirjobbiga, snarare tvät om tror jag! Det var 4 damer som skulle i väg på en trip! Nice, tummen upp!

Nu har vi installerar oss på vårat kanooon fina rum på 10 våningen (av typ 29 tror jag det var) bokat varsin 50 masage i morgon. Kollat shoppingen (väääääskor i morgon for sure!) käkat en halvgod lunch, jag har sneat till på den tröga och otrevliga bruttan som stod i kassan på Starbucs!

Haha vi "ringde nollan" (=receptionen) för vår dörr till duschen hade fatnat. Så kom det upp en hantverkare, supertrevlig!

Hmm mindre trevligt, jag käkade två jordgubbar innan vi gick och la oss, det skulle jag nog inte ha gjort. Kaaatastrof! Inte igen! Kunde knappt äta på en hel dag sist jag var i Spanien (men klarade de 3 veckorna i slummen utan några mag problem) phuu..

Amanda ligger och sussar på som bäst här brevid mig, sötisen! :D

Phuuu, nä magen bli bra nu! Vi ska nog käka middag på hotellet i dag och försöka oss på lite party i kväll! :D


Barcelona här kommer vi

Haha vi borde ha gått och lagt oss för länge sen! Har ju liksom inte ens packat klart än..

Daniel gnäller! Thihi, vi får väl duna på planet! Det löser sig.

Är peppad! Ska bli super kul med en tjej helg! ;D

(Sen att jag har gått upp 3 kg den senaste månaden och känner mig lika sexig som en kossa det är en annan sak! Fast jag har ju min slående personlighet!)


RSS 2.0