Jogga

Ichigo ligger på soffan och tycker att hennes mammsen är knasig som tar med henne ut och joggar. De andra hundarnas ägare gör inte sådant! Dessutom har hennes mammsen fått otroligt bra kondition på senaste tid och orkar springa länge, jobbigt,

Fast å andra sidan tycker nog Ichigo att det är skönt att komma ut och röra på sig! Det tycker matte också.

(Är uttråkad ok.)

Tillbaka från en helt underbar semester

Så jäkla bra! Hade verkligen så kul!

Kom hem i onsdags morse, men det var sol här! Det är underbart, sol i Sverige.

I morogn ska jag ha tvättid klockan 7 på morgonen, sen ska jag på brölopp sen om jag hiner så ska jag på fest hos en kollega till mig. Ser verkligen fram emot det så hoppas.

Snart kommer min fina man hem från bio, då ska vi sova. Ahh! Var ute och joggade med lillan också, joggade långt men blev knappt trött alls. Jätte bra ju! :D

Är så stolt över mig själv, gck ner i vikt under semestern. Lilla Amanda var helt imponerad. Min söta Amanda vi åt på kina i dag, ahh kina mat är jätte gott så busade vi runt lite hon sov här. Kul det var länge sen. Nej har inget mer att skriva om för tillfället.

Om 3 timmar åker vi

Sol, värme, Kreta här kommer vi! Syns den 24 igen kalla Sverige! :D

Räkningar

Då är räkningarna betalda, blä! Det är alltid lika tråkigt.

I morogn åker vi till Kreta! :D

Whiiie! Längtar, men är lite små nervös. Mest trött dock, men måste städa och packa idag..

Fan, de ringde från jobbet nyss. De hittar inte kortet som jag lämnade in, ett jätte vktigt litet kort som jag hade, men lämnade tillbaka, eller? GAH! Borta! Panik! Inte bra om det inte kommer fram..

Orkade inte gå upp ur sängen så missade min tvätttid, fast det gör inte så mycket. Min mamma ringde och väckte mig, blev så in åt helv, förbannad för hon har inte ringt och väckt mig så sen jag bodde med dem, haade det då och gör det nu med. Fast mamma menade bara väl hon ville inte att jag skulle missa min tvättid. Men det gjorde jag ändå.



Svensk sommar!

Ahh! Man märker att sommaren är här, det spö regnar! Sverige! Underbart! NOOOT! Vill flytta utomlands, men skulle sakna min familj för mycket. Men om min familj flyttar med mig! :D Tror inte att de skulle haka på. attans.

Trött

Har kommit på mitt lilla mat problem den här veckan. För lite frukost, stadig men för tidig lunch sen jätte sen middag oftast ganska stor för man är hunrig som fan efter jobbet.. Attans.

Men ska jobba kväll och natt blir det ju, nu i helgen. Så det blir sovmorogn i alla fall. Skönt! Det behövs verkligen...!!

Det var kul i dag, men lite lång tråkigt i bland. Var värdinna på socialstyrelsen. Haha japp socialtyrelsen, trodde att de skämtade först. Men jag var nog en bra värdinna för att vara första gången själv, på ett nytt ställem ,med nya människor och det var så gulligt där borta. Förutom en läskig gubbe. Alltid en läskig gubbe jämt! Så förstår en klagande kvinna, alltid en klagane kvinna, jaja.

Men åkte blå linjen i dag, tycker att blå linjen är lite läskig faktist. Men man får gå på sådana dära roliga golv som rör på sig!

När en snubbe på jobbet skjusade mig dit så konstaterade jag en sak, att jag hittar i stan bara för att jag super så mycket! Haha nej men så illa är det inte men när jag känner igen mig i stan så är det oftast bara för att jag har drukigt någon stans i närheten, då an man ju konstatera eller narade dra slutsatsen (slutsatsen, haha) att man får otroligt bra minne från fyllan!
!

Jobbet

Det är över för min rygg. Det känns så för tillfället i alla fall. Har i går och i dag och så ska jag i morgon också varigt "ansvarig" för en lunch på näta 200 pers. Phu. Då är det altså dukar, dukning, mat och dryck för alla som ska ligga färdigt när gästerna kommer Som tur är så erbjöd sig ekonomi damerna att hjälpa till de är två stycken så det går betydligt fortare.  Men det är inte så farligt allt tar bara sp lång tid och i dag sträckte jag en muskel i min vänster arm, den armen som man bär tallrikar på. Ska ju servera i helgen så om vänster inte är bra får det bli den andra. Även fast det ser illa ut.

Ska jobba extra i morgon och ska bli skjusad till ett annar företag och servera vin och grejer. Själv.. Det är bra att de litar på mig i alla fall. Fick höra i dag också att det pratas lite om mig, hur duktig jag har blivit. Hehe..

Ush!

Lilla söta Blancita tog med sig en liten present hem, som han och Jetro kalasade på. Fick i alla fall svaret på vad det var som lät så mycket ute på balkongen..

Jo lilla Blancita tog med sig en ekorre, då blev Jetro glad... Så nu ligger det en svans på min balkong. En svans från en ekorre.. Mysigt va?


Inga pussat för någon av dem på länge!! Äckligt! Men det är ju gulligt att han tog med den för att visa..

Måndag

Ska jobba tis-lör den här veckan. Det är skit bra ju! Men ska tydligen få stå i köket! WTF!! Köket, jag? Men det går nog bra.  Eller ska jobba o catering och hjälpa till att duka. Visst man har ju dukat bord förut och stått i cetering, men ändå, läskigt? Haha det bli bra ändå tillslut. Men jobbar 9-18 på tors tyckte att det lät långt först men igenkligen är det bara 2 timmar mer än vad jag brukade ha förut. Så är det fester i helgen, det kan bli kul.

Verkligen skitbra att jag har fått vså mycket tider där nu när ja missar mitt andra jobb den här månaden, phu.

Ska dra min lilla skjärt till arbetsföredlingen i dag och skriva in mig, det är lika bra. Har skrivit om mitt personliga brev och CV i dag och sökt lite jobb. Hoppas.

Men nej ska klä på mig och gå ut med lillan.
Ha en bra dag!

IPod Nano

Tack alla! Bara älskar den och texten som står på kommer alltid få mig att tänka på er alla underbara. För er som inte vet står det "grattis till studenten jenny önskar de som älskar dig" fint va? Blir helt tårögd av mig. i dag när jag och älskling väntade på vår mat pratade vi om i går och jag blev allderes rörd igen och fick lite glädje tårar i ögonen. Det är så sött.

Så kallade älskling mig för gammal, men faktist jag känner mig äldre i dag. Mer vuxen. Haha!

Alltid..

MEN!

Vilka subbiga jävla bitchar det finns! Vet att det inte är det lättaste att hitta ett jobb! FY FAAN! Låt mig vara glad åt att slippa skolhelvetet!

Första dagen på mitt nya liv

Spännande..

I DAG TAR JAG STUDENTEN!!

Kunde knapt somna, har vaknat i natt och vaknade jätte tidigt i morse, men i dag tar jag studenten! Det som känns tråkigt är dock att vädret är piss, förhoppningsvis blir det sol till utspringet! Hoppas! Men det blir kul i dag, man har ju väntat på den här dagen i 12 år! UNDERBART! :D

Det är så spännande, ihihihiii!!

IIH!!!

Längtar till i morgon!! Kan knappt tro det! :D

Fuck skolan! Hehe, det ska bli så skönt att slippa!

Faan

Hatar att vara tjock det förstör hela livet.

I morgon tar jag studenten!

I morgon kl 14:00 springer jag ut, glad, säkert med ont i fötterna, men glad som bara den!
Det enda som jag inte ser fram emot är det jäkla flaket, åka runt i 2 timmar i skitväder och få öl spilld på sig och höra alla idoter skrika. Vi hamnada på det inte ashole flaket men vi blev dumt nog flyttade till ashole flaket, jäkligt dumt.

Men skit i dem, i morgon ska jag och mina vänner inte bekymra oss om några cpn, utan njuta av att äntligen få ut skolan!
Det finns bara en riktigt negativ sak med i morgon, vädert, kallt och eventuellt regn... Helst inte,,

Men aja det blir nog bra ändå, ska på studentlunch i dag, vad inte kul det kan bli, lite kul kanske, vad ska man ha på sig tro? Hade tvättat min klänning hos mina föräldrar, men glömde hänga den på tork i  går så den är aningen för blöt. Skit också. Men hade treväligt med mina föräldrar i går, vi handlade sen åt vi exotiska frukter och drack lite vin och pratade en massa! De är bäst.


Måste fixam mig till en dum studentlunch vad ska man ha på sg?

Helgen

Det var en mysig helg!

RSS 2.0