Jobba på en söndag

= Bra pengar!

Middagen var så jäkla god och mysig! Ahh så mycket mat! Ska lätt gå dit igen!

Sen blev det en liten avstickare till en pub och där hände det någonting roligt. Det var jag, Aki som är 27 min bror som fyller 14 och hans tjej som fyller 23. Vakten i dörren ville se lägg på Aki och brorsans tjej. Itne ås mig. Jag började asgrva och meddelade vakten att Aki är 7 år äldre än mig. Så blev  han förvånad! :O Så ville han se mitt legg i alla fall sen.

Men det var ett rolit ögonblick!

Sen mötte vi upp Thai och JEnny pch drog till en klubb. Fast njet. Var trött så vi tog tåget hem och mötte Amanda och Micke! Hihi Micke var blond!

Nu ska jag fixa mig i ordning (så att man inte skrämmer kunderna) och dra till jobbet! Gu så trevligt!

Puss och kraam!

Off to dinner

Det gick bra hos tandläkaren men han råkade spetsa mig i läppen, två gånger! Fast på det stora hela så gick det bra. Har blivit av med stöt skydden nu så det känns konstigt att äta. Har också fått äckel päckel gummi snoddar på båda sidorna! Men de sa att det snart är klart i alla fall! Skönt! Kunna le på foton!

Nu ska vi dra upp till Handen och shoppa lite. Bajs tråkiga Handen är inte längre lika litet och tråkigt som förut så det känns vettigare att åka dit än in till stan.

Men sen ska vi in till stan och käka middag.

Har ju faktist ansträngt mig för att se bra ut!

Titta lockat håret och grejer! Ohh ambitiöst!! Fan har fått någon slags utväxt på mitt hår. Det är ju för fan tonat! Knasigt!


Fredagsmys

Överraskade Aki och köpte hem tacos grejer! Då blev han glad! Mmm det var jätte gott! Fast nackdelen med tacor är att det alltid blir så mycket disk!

Vi fick någon liten impuls att vi skulle dra på bio så vi gick till biografen på Söder (länge sen man var där) och så på "I love u Philli...." den var rolig den! Så träffade vi på en kollega till mig också. Hur stora är de oddsen?

Men det var lite roligt när vi skulle dit. För vi gick in på Konsum vid Södra station och skulle handla. Vi köpte någon lyxig choklad och delade på. Varför stod inte näringsinnehållet på dem för? Dumt! Men sen stressade vi som fan till bio och mina fötter blev allderes blöta! För att sedan upptäcka att ja.. Vi är en halvtimma tidiga.

Så vi fönstershoppade på Coop Extra. Mycket spännande. Lovar att vi var helt faschinerade! xD

Så spelade Aki i en spelautomat och det var en läskig gumme brevid, det gick åt elvete för honom och han blrv arg sen tittade han på mig och jag trodde att han upprepade gånger frågade mig "är du kåt" så jag ignonerade honom. Aki trodde också att han frågade det föst men det visade sig att han frågade "har du tur" och ville att jag skulle välja kort åt honom. Men nej tack.

Jäkligt bra film i alla fall, men väldigt skum!

Efteråt bestämde vi oss för att möta upp Elen och Danne (och tydligen hans massa tjejkompisar) på Dovas. Så vi gick dit och jag gick in på toaletten och satte på mig lite mascara, någon jäkla gräns finns det! Men tydligen så tyckte vakten att Elen var för full efter två öl!

Fast när vi skulle in tittade han skeptisk på Aki och frågade hur mycket han hade drukigt! Haha jag blev sur som fan och erbjöd honom att se våra biobiljetter om han ville! Sur vakt som inte ville släppa in killar helt enkelt.

Så vi följde dem till något rock ställe som jag inte ver hur namnet staras på och kramade hej då till Elen och Danne för kön var lång som bara den!

Ska till tandläkaren i dag, tidigt! Det väsrta är att jag har slarvat, jätte mycket med mina gummisnoddar! Men de är dumma mina gummisnoddar de går av och är jobbigt. Så gör det ont i munnen.

Hihi sen ska vi på middag i morgon! :) Vår julklapp, det ska bli gott och kan nog bli riktigt mysigt!


MEN så sexig bild!

Det är precis sådant här man vill att ens barn ska se sen.. Inte!


Jipii

Längtar!

Men är samtidigt jätte nervös!

Rice

Åt på Rice med Amanda i dag. Awsome mat!! Vi hade det jätte trevlgt. Jag konstaterade att vi var på ett ställe där folk med pengar hänger, eftersom killar med glasögon spanande in mig. Som för i också hade glasögon på. Alltså det var en skit snygg kille uton glasögon dick om spanade som faan när vi stod i kassan. Den du Amanda, skulle du ha sett! ;) Hehe.

Vi pratade om en massa viktigt saker och hon är duktig på att få mig att tänka efter, den goa lilla Amanda..

Ahh. God mat! :) Inga bilder dock, glömde min kamera hemma. Fast Amanda fotade mig lite, den lilla busen!

Men i alla fall, solen värmde på min rumpa i  dag! Coolt!




"Min mamma tror på någonting sött efter maten, det gör jag med.."

Sugen

Är sjukt sugen på att dra utomlands och utbilda mig till bartender.. Då kanske man skulle kunna jobba där också. Vilken dröm det skulle vara att flytta utomlands i ett par år.

Skulle ha gjort denna utbildning förra året, inte nu. Det passar ju inte med att börja plugga i höst!

Jävla hals!

Inget jobb i dag.. Faan att man ska vara sjuk då..

Har i alla fall någonting roligt att berätta. Restaurangen som jag jobbar på har ett samarbete med något slags klubbkort så varje fredga kommer jag att få ett sms med erbjudanden som ger mig företräde i kök + gratis inträde till en massa ställen.

Det är ju trevligt i alla fall!

Kraaa

Är så jäkla hes! Kan knappt prata alls. Min hals gör så jäkla ont att jag börjar gråta om jag går ut! MÅSTE dessutom jobba i morogn, det var inte en jävel som kunde jobba för mig!

AJ DET GÖR SÅ ONT!

Gäsp!

Nej det har varit allderes för många uppesittar kvällar (nättet) på sista tiden. Måste sova, ska ju på middag + göra semlor i mrgon + äta upp dessa semlor! MMM! :)

Jetros bebisar! Såååååå jätte mega duner söta!


Jag vill!

Och jag önskar mig.. (Verkligen!)

Att det löser sig..
Att jag och Aki får lägenheten
Att jag kommer in på en riktigt bra skola i höst

+ Att jag och min familjs lever, är friska och mår bra!

Är det för mycket begärt??

Tydligen..
Vi får se, jag har tyvärr lärt mig att aldrig (någonsin) hoppas på någonting som jag verkligen vill.

Brr!

Det är super kallt ute! Ihhh!

Åhh fy faan

Hundarna är dåliga i magen. Fick springa ut med dem några gånger i natt + torka en jäkla massa bajs! Kul att vakna upp till lukten av skit! Fy fan! Håller på att spy här hemma! BLÄ!

Ser fram emot i morgon

För då kommer Bonnie och vi ska göra och äta semlor! Ser väl mer fram imort själva ätandet. Bara så att du vet Bonnie, semor blir det! :)

Är på bättre humör nu, Aki är så underbar. Sen åt vi en speciellt frukost. Korv med bröd och äggröra. Mmm. Hmn, speciellt?


Satt och kollade på lite resor i går också. Åhh är så sugen på det. Vi får se hur det blir. Kanske en liten sista minuten?

CPAPA!

ÄRÅÅSÅJÄVLADÅLIGTOCHNEGATIVTHUMÖR!

JÄVLACPAPA!

Om en månad har jag och Aki varit förlovade i 3 år!

Kom bara att tänka på det.. Min älskling! :)

Visste ni att.. En semla innehåller 500 kcal? 500 kcal god, god, goood semla! Den jag åt rill frukost var dock inte den bästa.. Men, ändå god.

Tyckte att den  här bilden passade bra, för det är ju faktist alla hjärtans dag i dag!


God morgon

I går skulle vi varit på en lugnt myskväll i Elens nya lägenhet. Hmm, lite fjortisfest kanske det blev..

Men Elens lägenhet var jättefin! :)

Försökte hitta någon som kunde rädda mig men inge ville leka. Men tillslut ringde Thai och drog med oss till gamla huset. En kompis till honom jobbar där så vi var lite sociala av oss med honom sen drog vi till The Bridge eftersom Thai jobbar där och partajade runt lite. Det var rätt kul. Vi kom in gratis och skakade hans med någon chef? Den personalansvariga tror jag att det var.

Det var länge sen som vi träffade Thai så det var väldigt trevligt! :D Hans var dock sjuk stackarn. Fast det kändes som om att nattbussen tog en evighet!

Ska jobba i kväll. Ser inte fram emot det. Men vadå det är några timmars jobb sen r det över, så tackar man sig själv sen när lönen kommer nästa månad. Så är det ju 100% OB i dag också. Hähä. Har dessutom fått en liten smyg löneförhöjning som jag inte visste om att jag skulle få! En trevligt liten överraskning.

Åhh i dag ska Aki kolla på Jetros 13 valpar! Fuskigt. En bekant till honom vill köpa en. Fy vad sött med små valpar! Men kan se dem någon annan gång..

Har en liten överraskning till Aki. Han ska åka snart och då ska jag fixa i ordning. Hihi.

Ha en bra dag mer Er nu!


Åhh

Sitter och kollar på resor. Det är så kallt nästan överallt nu. Skulle kunna åka bort bara under en helg. Skulle till och med kunna åka bort själv och bara sola. Ladda batterierna lite. Vad skönt det skulle vara!

Kom även att tänka på resan som jag och mina käre vänner ska göra. Har faktist lyckats spara. Otroligt! :O

Frågar är bara när man ska åka? På sommarn är ju smidigast, men vem vill åka utomlands på sommaren? Nej man ska åka mitt på vintern! :D

Säga fuck snön, hej solen!



I kväll + lite mer för Er helt onödig info.. Mohaha!

Ska jag och Aki gå på bio. Vi skulle ha gjort det lite mysigt och ätigt middag först sen kanske gå ut efteråt. Men nej här är vi ekonomiska av oss (sanningen är att vi skulle bli osams för jag inte kan äta ute, hittar aldrig någonting gott och någorlunda billigt som inte är fettdrypande) så äter vi här hemma i stället.

I går köpte vi ett skrivbord och en stol som faktist lilla jag betalar (otroligt va?) Det känns jätte skönt ett ha lite mer plats.

Kan meddela att tvättmaskinen har dött.. Höll på att skita i byxan när den började hoppa i väg där inne i badrummen. Stackars hundarna blev också helt förskräckta!

Vi ska se på "Farsan" och äta choklad! I alla fall så ska jag äta en massar massooor med choklad, bättra på valspäcket lite granna. Men tror att den här "Farsan" filmen är bra faktist. Fast ja vi sitter på typ balkongen? Högt upp, längt bak?

Vi har bestämt oss för att ta bebisar på Ichigo. Är livrädd för att det ska bli något fel med henne dock! Det är ju min lilla ängen/bebis/snuttigull och så vidare..... Men förhoppningsvis går allting bra, hon får massa fina valpar och vi får en bra slant för det så att vi kan betala av lite lån och kanske göra någonting roligt. HAHA! Visst drömma går ju. Får ju trots allt, aldrig som jag vill.

Men jag och Aki ska börja röra oss in mot stan snart. Ha en trevlig kväll!


Lysande bra!

Ville så gärna

Hade sökt ett jobb i Grekland. Kan nog inte beskriva hur mycket jag ville ha det! Det verkade som om att de var intresserade men i dag fick jag bekräftelse på att jag inte fick det.. Fan. Hade verkligen behövt det!

Jag valde att inte maila den, men att lägga ut den på bloggen i ställen

Kalle är den typen du älskar att hata. Han är alltid


på gott humör och har alltid något positivt att säga.


När någon frågade honom hur han mådde svarade han:


'Om jag mådde bättre hade jag varit tvillingar'.


Han var en naturlig inspiratör.. Om en av de anställda hade en dålig dag var Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt på situationen.


Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle och frågade honom: 'Hur lyckas du?'


Kalle svarade: 'Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör.'


Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det.


Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet.


Jag väljer de positiva sidorna i livet.


'Säkert, men det är inte fullt så enkelt', protesterade jag.


'Det är det', svarade Kalle.. Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen.


Du väljer hur folk skall påverka ditt humör.


Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör.


Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv.


Jag funderade över vad Kalle hade sagt.


Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det.


Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en allvarlig olycka med ett fall på 20 meter från en radiomast. Efter 18 timmars operation och flera veckor på intensiven, blev Kalle utskriven från sjukhuset med skenor längs ryggen.


Jag träffade Kalle ca sex veckor efter olyckan. Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han: 'Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren?'


Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som försiggick i huvudet på honom under olyckan.


'Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter', svarade Kalle.


'Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva'.


'Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös?' frågade jag


Kalle fortsatte: 'Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att allt kommer att gå bra. Men då de rullade in mig på akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev jag vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: 'Han är döende'. Jag visste att jag måste göra något.


Vad gjorde du då?', frågade jag.


Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig', sa Kalle.


Hon frågade om jag var allergisk mot något.


Ja', svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de väntade på mitt svar.


Jag tog ett djupt andetag och ropade: 'Tyngdkraften'.


Genom deras skratt sa jag till dem: 'Jag väljer att leva. Operera mig som om jag var levande, inte död'.


Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av sin fantastiska inställning.


Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut..


Inställningen är, trots allt, allt.


Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga'. Matteus 6:34


Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för igår.


Nu har du två valmöjligheter:


1. Radera detta


2. Vidarebefordra det till människor som du bryr dig om.


Jag hoppas att du väljer alternativ 2. Det gjorde jag.


Subject: När det känns för j-ligt, tänk så här.....


Jag är tacksam...... för tonåringen som gnäller för att han måste diska för då är han hemma och inte ute på gatorna.


.....för skatterna jag betalar för det betyder att jag har ett jobb.


... för att jag måste städa efter en fest för det betyder att jag har vänner.


....för att kläderna är lite trånga för det betyder att jag har mat på bordet.


... för att gräsmattan behöver klippas , fönster tvättas och hängrännor som måste rensas, jag har ett eget hem.


...för skuggan som bevakar mitt arbete, det betyder att jag är ute i solen.


... för alla klagomål på politiker för det betyder att vi har fri yttranderätt.


... för att parkeringsplatsen är längst bort för det betyder att jag har råd att ha bil.


... för min höga elräkning, den betyder att jag har det varmt.


... för kvinnan i bänken bakom mig i kyrkan som sjunger falskt för det betyder att jag kan höra.


... för tvätthögen på bordet för det betyder att jag har kläder att ta på mig


... för trötthet och värkande muskler i slutet av dagen - jag har kunnat arbeta hårt.


... för väckarklockan som ringer på morgonen, jag lever.


... och sist men inte minst för att jag får många mail, för det betyder att någon tänker på mig.


Sänd detta till någon du bryr dig om, jag gjorde just det!

RSS 2.0