Lite bilder från den senaste tiden


Vi har köpt nya suuuuper snygga tallrikar!


Katten, ja han är ju knäpp som vi alla vet.


Haha! Ohh yes, havregrynsgröt!


Mmm äntligen! Efter 1,5 års väntan på det vinet!


Första advent!
:D


Julpynt!


Husfru Jenny

Jag är så stolt över mig själv! I dag skrev jag på kontraktet till ett rikigt, riktigt bra jobb! Haha mitt drömjobb!

Den 10 Januari påbörjar jag min förhoppningsvis långa och framgångsrika tjänst som husfru. Jag är överlycklig! Jag slutar ju snart på restaurangen och har sedan lång ledigt. Under den tiden hinner jag träffa mina vänner, min familj, träna, ta det lugnt, spendera tid med andra och med mig själv. Sen så kommer jag utvilad och stark till ett helt nytt jobb!

Visst jag är jätte nervös. Jag är så otroligt nervös för jag stänger allt det andra, jag tackar nej till skolan, säger upp mig på jobbet. Ryker det så ryker det rejält! Men det är klart att det kommer att gå bra, för jag är duktig!

Till och med duktigare än vad jag själv vet om. Tur att jag vet om det i alla fall.

Detta blir ett helt nytt liv för mig och Aki. Jag får en karriär. Ett yrke som jag trivs i och kan komma väldigt långt i. Jag kommer att behöva jobba nästan röven av mig nu speciellt i början, det har jag redan blivit varnad för. Men det finns hjälp och jag kan detta! Jag klarar av det!

Men ja. Det är nervöst, som attan! Jag blir ju liksom "chef" för avdelningen. Jag måste starta om på nytt och bygga upp hela avdelningen. Men det kommer att gå bra.

Månads lön (en jäkligt bra sådan) tjänste telefon, eget skrivbord. Detta kommer att bli bra! Precis som min nya chef har sagt ett par gånger, jag är rätt person för jobbet!

I <3 havregrynsgröt

Det tog väl typ 2 veckor men nu tycker jag faktist om havregrynsgröt. Med massa salt och kanel! Haha. Men det är billigt, kalorisnålt, nyttigt och får i gång vilken mage som helst! Mättande och varmt! I fucking loove it!

Btw. -4 kg.. Stolt! Nu jäklar kämpar vi på bara 1 ytte pytte kg kvar till första målet! Denna vecka jobbar jag inte jätte mycket så det blir träääning som gäller!

Puss och kram på er underbara vänner!



Mina finaste busar!


God morgon på Er

Jag fick sova 3 timmar i natt, hur många fick du? Kom från jobbet 2 timmar senare än beräknat! Kuuul, intee! Mina ögon är röda, jag är mega trött och mina händer är så torra och spruckna att det gör ont att ta i saker! Smörjer hur mycket som helst!

Men hur som helst!

Jag är glad i alla fall! I kväll blit det lite partaj hos Bonne, spännande! Hos sötaste, finaste Bonnie ju!
:D

Fy bubblans på trött jag är! Ska öpnna upp serveringsavdelningen i dag för min kollega ska övningsköram duktiga tjejen! Samtidigt som jag lär mig det (för jag har faktist aldrig gjort det) så ska jag lära min nya kollega som ska ta efter, haha, efter mig hur man öppnar cafét. Liite smånervös. Men det går nog bra!

Ajabaja måste rusa!

God morgon

Kom hem strax före 12 i natt. Tur att jag fick skjus av min bästaste älskling! Börjar ju jobbet 1 timme tidigare i dag, jag och min kollega (som jag brukar öppna med) ska duka upp. Hoppas att det går fort!

Torsdag redan. Så blir det långpanna i dag igen! Får försöka sova live på lunchen i dag.

Whii, Amanda hälsade på igår! :D Habibi. Glöm inte bort att vi ska shoppa presenter på Fredag! fy vad trött jag säkert kommer att vara på Fredag kväll, två nätter med lite sömnbrist. Aja haha billig fylla.

- 2,9kg

Sedan den 11 Okt. Bra jobbat va? Själv tycker jag knappt att det märks alls! Jo ok jag har gått ner en skjort storlek på jobbet.

Fast i dag känner jag mig mega fet! Haha typiskt mig (och ja tjejer i över huvud taget verkar det som) man ser det dåliga. Vi tjejer är jäkligt bra på att se det dåliga!

Fatta! 2,1 fucking kg till målet! Nice! Lite magrutor har jag fått också! Hehe.

Nej nu jäklar kör vi fan på här alltså!

För i övrigt är jag skit lack för att jag knappt hinner träna alls den här veckan.. Inga prommenader på morgonen efter som 1. jag börjar en timme tidigare nu och 2. vädret!

Sen jobbar jag långpass onsdag och torsdag så ska vi ju fira Bonnie på fredag och jag och Amanda måste köpa presenter efter jobbet så då hinner jag inte heller! Sen på lördag ska jag först på födelsedagsfika kl. 13 (ahh mamma har bakat!) och sedan jobba kl. 18. Phuhuhuhuhu. Så på Söndag?

Så ja på riktigt, tidsbrist!

En halv delicatoboll!

Jag visste ju redan den, men en halv!Buhää.



100 KCAL = ca 30 min prommenad

7 geléhallon

½ glassbåt

400 gram sockerärtor

18 gram mörk choklad

1 småkaka (20 gram)

1 glas juice (2 dl)

5 skivor skinka

10 tomater

2 äpplen

1 banan

1 kg gurka

400 gram grönsaker (broccoli, blomkål etc)

4 morötter

2 skivor 17 % ost

½ dammsugare (20 gram)

½ chokladboll (tex. delicato)

1 dl kokt ris

1 ½ dl kokt pasta

38 gram köpt pizza

80 gram biff


I mitt kök

Bor det ett grått och luddigt litet monster som härjar runt, i soporna bland annat.

Skämt å sido! Sitter i mitt kök med min lilla älskling! Ja och Aki lagar mat. Blä jag mår illa vid lukten och lax! Lite smått (jätte) rinnig broccoli gratäng också.. JA men det blir ju gott som attan! Och nyttigt! Haha viktigt! Upptäckte att det var 2 hela (ja inte halva i alla fall) konserveringsmedel i matlagningsgrädden också! OMG! Aki fick dra i väg med mig! Vilken skam! Ja men alltså på riktigt, ja! Skamligt som attan!

Hade en fin dag på jobbet i alla fall. Amanda och Fredde kom ju och hälsa på! Haha just som jag och min kollega höll på att dö av garv inne i personalrummet! Han hade sett en bild på mina föäldras katt och undrade vems kuk det var!

Hahahahahaha!

Kul att ni tittade förbi i alla fall!
:D

Sen så tittade ju Aki och hans kollega förbi också! Massa spännande besök i dag ju! Ja det kan ju behövas med våra, inte allitd så trevliga, eller hänsynsfullla gäster..

Fick berömm av min chef också! Ohh ja! Haha jag tror till och med att jag råkade tänka lite för högt och sa till henne att det behövdes. Men jäkligt glad blev jag i alla fall
:)

Nej nu ska jag käka min lax (och som Aki själv sa) puré.

Smaskigt!

Trevliga stunder

Vi åkte till Akis ena syrras nya lägenhet (haha båda flyttade nydligen) och käkade lunch och umgicks. Jobbigt med alla barnen som springer runt och skriker bara! Sen förstås skricker (ehhmn pratar) dem med varandra på finska också.  Ja de vuxna då. Var nära huvudvärk!

Hade en hämsk natt! Fy! Drömde flera olika mardrömmar och mådde riktigt dåligt när jag vaknade. Kände mig helt tom på insidan och vaknade inte till förns flera timmar senare. Busade lite med barnen, det är skojsigt.

Men fyyy, vilka äckliga mardrömmar. Brr. Mitt hår var helt trassligt när jag vaknade, har antagligen legat och skruvat på mig i natt. Fyy, brr. Riktigt läbbigt.

Men det är så mycket nu, har nog varit mer stressad än vad jag har trott, så kroppen var tvungen att bearbeta det hela.

I morgon ska jag till mina föräldrar och fira fars dag, min bror med familj kommer över också. Hoppas verkligen på fint väder, men knappast troligt. Tycker verkligne inte om när det är så här mörkt och trist hela tiden, dumma väret! Sol tack! Halllå!?
 

Hatar dagar när man bara känner sig trött, arg och det går åt...

..Helv! Bajs dag, verkligen! Vaknade upp och hade ont lite varstans på kroppen, jäkla själv sprickor i händerna efter jobbet i går kväll. Dem pallar inte riktigt 09-22:30 pass.. Ramlade på arslet/ryggen på väg till ttåget och blev blöt i röven! Men oroade mig mest för jackan som verkar ha överlevt bra!

Kommer till jobbet, dryga kockar, lyckar spilla (eller ja glömma öppna en kran och kaffekokaren bli överfylld med kaffe) en jäklan massa kaffe som min chef ser, före mig! Omg, kaffe överallt!

Irriterande jäkla gäster..

Hade siktat in mig på en grym after work, bland annat med min nya kollega. Men måste dra när vi ska beställa.

Men fick en trevligt avslut hos bror med familj, myste med mitt lilla syskon barn lite, käkade kina mat och lite annat smask. Haha drack Fanta! Länge sen.

Men har haft dåligt samveta för jag glömde bort Isas födelsedag (dåååålig, jätte mycket) inte gick på hennes middag och ja, det skulle ringas vid 21 tiden för utgång. Fortfarande inget samtal. Tack för den kärleken!

Sen ville Micke ta en ölkväll med mig i dag, men jag pallar inte. Fast attans det hade ju också varit mega trevligt.

Är bara så trött! Tuff vecka på jobbet! Ja rent allmänt faktist. Det är inte helt lätt att lära upp en ny tjej, samtidigt lära sig själv. Slutar ju snart också, lite panikartat! Men jag försöker se det som en chans för mig att utvecklas i mog själv som ledare/lärare och få fram mina ideér och visa för minj chef hur duktig jag är! Prestationsångenst? Liiite!

Så ska man ju tänka på vad man äter, och träna, och jag har ju nya arbetstider nu och börjar tidigare på morgonen också, får vi alla fall sällakap av min kollega. Tur!

Träffar ju aldrig mina gamla vänner längre, man vill inte, har inte tid, vill inte och så vidare. Jag saknar faktist det, vi måste väl kunna ha åtminstonde 1 dag i månaden då vi träffas?! Käkar middag, fikar, super till eller bara är? Toppen bra idé? Ja visst!

Phufff. Nu är jag bara jätte trött, lite ont i magen också. Ska lägga mig och sova, ta lite sovmorgon och i morgon är en ny dag!

Längtar tills på söndag! Då ska hela familjen träffas på middag. Ni vet, fars dag och grejer!
;)

Fy f.. Hoppas att jag, så att säga, vaknar på rätt sida av sängen i morgon! Fast ja. Jag slipper ju den jäkla tandställningen i alla fall!


Haha vattengympa!

Jag och min kollega peppade varandra en massa! Hahahaha! Men det var jäkligt kul och sjuuuuukt bra träning! Yeeh..

Jag på vattengyma, ja varför inte?

Alltså jag känner sig ju jäklignt ung och fräsh nu!? :P

Noooo klantigt!

Som attan! Först mattan sedan brythjärtat som jag delar med Thunis! Jag glömde den i solariet! WTF! Hur klantig kan man få vara?

Detta är ju bara för pinsamt! Alltså jag började nästa böla i morse.

Så på det hela. Dessutom en lite halv jäklig dag på jobbet. Det är inte helt lätt att hålla koll på allt och lära någon ny allt. Phu.


Min mössa!

Jag söp bort min allra bästaste favorit möss i fredags! Buhäää! Rinktigt bajs dåligt juu!

Mys i skogen




Snart en ledig helg!

Ska dock jobba after work i morgon. Men sedan är det ledighet på chemat!

I morgon är det min underbara kollegas sista dag. Snyft! Sjuk som attan är hon också. Stackarn. Hade en provjobbade i dag också som jag fick ta hand om eftersom min underbara lilla kollega gick hem. Det verkar bra det här,hon ska provjobba i morgon också. Hoppas.

Kanske ska hem och ta en liten kvälls fika hon mina underbara föräldrar i morgon. Myspys. Mina föräldrar är bäst! Men man äter alltid så mycket när man är hon dem.

Nej nu orkar jag inte blogga mer, zzz.

Men vad... KLANT!

Tandläkaren var väldigt noga med hur extremt, extremt viktigt det var för mig att komma och hämta ut den dära super viktiga saken som gör att mina tänder inte åker tillbaka och 6 års lidande var helt i onödan var. Fick till och med ett mess av dem i går som påminde mig om den suuuuper viktiga tiden kl. 07:15 var.

Kl. 07:15 att jag i soffan, kollade på The Nanny och käkade frukost. Hade helt glömt bort den super duper viktiga tiden.. Idiot! Fy fan så jävla klantigt!!

Dem hade inte nåon ny tid förns om 1 månad heller, fast då är det för sent. Alltså Jenny ditt jävla cp! Fan vad arg jag blir på mig själv, jävla idiot!

Vad jag längtar!!!

Det kommer att bli tok nice!! :D Längtar massor! Bara lite mer än 3 månader kvar nu! Iiih!




Fresita

Ja så hette det första jag köpte på systemet. Fresita. Ett mosserande vin med jordgubbsbitar i. Fast det var inte så mycket bitar i, tyvärr.

Gott var det i alla fall! Inte pappas favorit precis men jag och mamma diggade det i alla fall! Haha Aki skulle köra bil och fick hålla sig nykter!


Skitsexigt med kfärktlådan och smöret också!


Friiihet!

MM! Ingen tandställning! Mega skönt! Min stackars lilla tunga är dock lite svullen och har små sår på sig från tråden bakom tänderna, jobbigt.

Super skönt i alla fall att kunna le och inte behöva bekymra sig, alls! Dem är till och med super vita och fina, de blänker! :D

Whiiii! Ett problem mindre så att säga!

ÄNTLIGEN!

Efter 6 långa år! Med smärta, skavsår, ångest och efter timmar i tandläkarstolen!



Smile! :D


RSS 2.0