FREDAAAAAAAAAGGG!

Inte mycket att fira kanske, ska tvätta och jobba i morogn och jobba på söndag.
Men i kväll ska jag och Aki åka till min morbror och hälsa på, hälsar nog på mamma och pappa också saknar dem massor!

Har haft foto i dag, jag och Maria hamnade i en grupp med 3 andra tjejer från våran klass/pararellklass och vi fick en uppgift som vi skulle göra.

Men eftersom jag, Maria och Jenny skulle åka och hämta en bänk som vi hadde fått som vi ska ha på UF mässan så gjorde vi knappt någonting på lektionen förns efter lunch.

Haha epic fail när vi skulle hämta bäken då, Vi tänkte att ja men den ligger ju på söder och vi har ju bil så det går ju fort.
Jo visst, men det gick inte så bra att läsa kartan och Jenny hittade knappt, men efter att ha virrat runt halva söder så hittade vi men fick gå jättelång och eftersom den var så tung så fick Jenny hämta bilen medans jag och Maria kånkade med bänken, som gick sönder.

Som tur var fick den precis plats i hissen, men inte vi så vi fick gå ner 6 trappor de äldigt jobbiga 6 trapporna som vi hadde behövft gå upp för också! Självklart var de tvungna att bo högst upp.
Så fick jag ärldens största sticka i sticka i fingter av en sopborste dumma fula sopborste!
Har ont i mitt finger!

Men Jenny fick köra tillbaka den själv för vi skulle inte få plats allaihopa men jag blev bjuden på donker av Maria, den sötnosen på donker det var länge sen.

Men efter våran super nyttiga lunch så framkallade jag bilder i fotolabbet, det mörka och trånga fotolabbet med konstig dörr, väldigt konstig dörr ska ni veta!

Men det gick bra och är klar nu! Äntligen! Ska bara sätta ihop alla bilderna i en portfolie.

Året 2008

Sitter och kollar igen min bilddagbok lite.
Är glad att jag skaffade min bilddagbok för det har verkligen hjälpt mig att dokumentera en massa!
Det är så många minnen som väcks till liv!

Men 2008 har helt klart varit ett minnesvärt år!
Mitt snyggaste år hitils!
Roligast!
Innehålsrikaste!
Har fått en liten kusin!
Dessutom så har jag aldrig festat så mycket under en så pass kort period.

Bara 2 saker som jag ångrar 1 att jag har skolkat så mycket  och 2 det får ni inte veta, pilutta er!




Thihi

PLOPP!



Vet inte heller..

Lite fina bilder på världens vackraste och bästa hundar!!

Ichigo

Jetro

Yjaay!

Min älskling kommer hem idag!  :D
Han är faktist redan på väg hem.

I dag så hadde jag lyckats övertala alla att vi skulle ta sovmorgon, det var inte så svårt faktist.
Så åkte vi inte iväg heller, det kändes onöding och så orkade ingen.
Har faktist kännt mig lite duktig och gjort en massa saker!  ;P

När jag hadde slutat gick jag till min bror på hans jobb och fick se hur det såg ut, sen skjusade min bror men mig, det var trevligt faktist.

Så gjorde jag mat också och skrev klart en uppgift och renskrivde lite, känns frustrerande jag har prov i religion på måndag nästa vecka och jag har missat en letion för jag var sjuk och läraren har jätte höga kvar på provet.
Men jag hinner knappt plugga i helgen för jag ska jobba, men som vanligt vill jag inte jobba, skulle behöva plugga i stället.

Men det är så stressigt har massor med saker som jag måste få klart och som jag måste göra på en kort tid, vill ju inte.

Min älskling.

Kommer inte att få träffa min fina älskling förns på fredag kväll!
Det blir jätte ensamt ju.
Fast det är för en bra sak så jag klarar mig.
Men det är klart att jag mycket hellre skulle vilja ha min älskling här hos mig.
Hihi det positiva är att jag får mer plats i sängen i alla fall!

Aki Seppälä


Onsdag 28 Januari

Onsdag i dag, har varigt i skolan, som vanligt.
Vi hadde rättskunskap i dag, ganska långtråkigt men ändå intressant att lära sig om massa lagar.
Det känns dock lite skumt just nu, lite skum stämning men det är bara 5 månader, kvar var av 2 är på praktik.
JUSTE PANIK!! Har fortfarande inte hittagt någon praktik plats. Har flera olika ställen som jag skulle vilja praktisera på och inm olika branscher.

Pratade med en studevägledare, hon var trevlig och jag fick svar på mina frågor och fick lite tips, hon tyckte att jag tänkte i rätt banor då blev jag glad det är inte ofta man hör det.

I går hände det något väldigt SUG KUK TRÅKIGT fick ett brev från tandregleringen och gubbjäveln som bestämmer där skrev att de, vad ska man säga? Slänger ut mig även fast mina tänder ser värre ut nu än innan!
De eller han tycker att jag ska gå dit och ta bort min tandställning eftersom han inte tycker att det är kul att behandla mig som pacient eftersom mina fästen går sönder hela tiden och jag måste boka nya tider ibland för att det krockar med skolan.

Men jag tycker inte heller att det är så jävla trevligt att gå till en tandläkare som: inte använder handskar, inte tvättar händerna innan, går mellan olika pacienter utan att tvätta händerna i mellan (tror att målet är att sprida så många sjukdomar som möjligt) fast ibland använder han något väldigt illaluktande (och allergiframkallande) väldigt starkt stinkande medel så man knappt kan andas. Dessutom är han väldigt hårdhänd och när man markerar att an får ont, så skrattar han som en idiot! Varge gång de senaste 1-2 åten har han skällt på mig och betett sig dålig och hotat varje gång som jag varigt där och senast så stängde han dörren så det bara var vi ett litet rum och stog och skrek på mig. Så stinker han döden ur käften och har päckliga exem överallt och näshår som fan och han använder såklart inte mun skydd.

Trevligt va? Nej det är det inte, det är väldgt dåligt gjort i hans yrke ska man vara extre trevlig och extre varsam med tanke på att det är så många som är tandläkar rädda.

När jag började där gick jag med på det av 2 skäl: för att jag fick en jätte snäll tandläkare som jag kände mig trygg med, ovanligt för mig faktist och för att jag bara skulle ha den i max 2 år.
Men tandläkaren slutade efter någon gång och sen dess har jag haft en massa olika fram och tillbaka som alla slickar örv på den väldigt äckliga gubben!! Dessutom har jag har haft min tandställning i 4 år och för knappt 1 år sedan kom de på att underkäken måste fixas också, idioter!!

Sitter här och pratar med Aki min lilla Aki älsklingen är ute på resa kanske kan berätta mer om det sen är lite orolig bara..
Men ska prata lite med min älskling nu så skriver mer någon annan dag i stället!

Bebisdrömmar..

Tänker ofta på det här med barn, inte så konstigt kankse med tanke på att jag är omringar av barn!
För ni som känner mig är det inte precis någon hemlighet att jag och Aki går i barntankar.
MEN vi kommer att vänta tills vi känner att allt är stabilt och fram för allt tills vi har flyttat, skulle vara mycket skönare med ett större (myket större) ställe innan, för att få plats med allting.

Den dagen.. Oj oj se Aki med våran egna lilla bebis i famnen.

Barn är härliga, men det är mycket jobb.
Som tur är, har vi många år kvar som bara vi innan det är dags.
Phu..

Det var länge sen sist..

Men jag har inte kunnat skriva, faktist.

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, min pappa ligger och sover jag hör hur han snarkar och mamma är ute och gör någonting, är inte säker på vad.

Så är Aki på väg hit, vi ska äta här.
Igenkligen skulle vi ha gått på bio i kväll men det går inte av flera anledningar, men skit i bio jag är ändå trött.



Hihi busade med färger och sådant lite.


RSS 2.0