Trött.

Phu, lång dag lite sönm.. Phuhu trött!

Misslyckad? Eller bara inte färdig?


Känner mig så jävla misslyckad. Det känns som om att alla dömer mig. Jag kämpar och kämpar för att vara så bra. En bra flickvän, en bra matte, en bra dotter, en bra vän, en bra kollega, en bra och duktig person som uppskattas. Men vad man än gör så känns det som om man aldrig duger. Speciellt inte i min familjs ögon.

 För några år sedan vad jag "den mogna Jenny som har bra betyg och som ska bli märklare" nu är jag snarare  "Jenny som bor i en förort, är dälig och kommer inte ens att gå ut skolan med hela betyg" fan ni skulle ha sett min pappas ansiktsuttryck när jag sa att jag inte kommer att klara av matten. Sen så ska vi inte ens prata om hans blick när jag sa att jag och Aki vill starta ett företag i famtiden. Vet att pappa inte tror att jag och Aki kommer att lyckas och jag kan förstå det.

Tror inte att någon fattar hur jävla stressad jag är. Får hela tiden höra att det är stökigt hos oss, att våra hundar är "vilda, busiga och ouppfostrade" och att "vänta några år med barn" klart som fan jag vill inte ha barn nu! Har blivigt nerdragen av min sambos idiotiska val gällande ekonomi, men jag älskar honom. Har 2 kursprov att göra NV och ENG ingen av den är mina fel heller och jag missade NV för jag var sjuk och ENG för att jag bytte. Klarar jag inte dessa kursprov kan jag bara glömma att kunna få ett någorlunda bra jobb och att kunna plugga i framtiden.

Vet inte vad mina antecningar är, måste göra MASSOR med saker men ORKAR och det är så frustrerande. Måste vara den vuxna i mitt förhållande. Dessutom är 2 studentbiljetter borta vilket betyder att jag måste betala för 2 studentbiljetter.

Åhh är inte helt jättenöjd med klänningen och har hittar ett par perfekta skor men, har inte råd och vill inte be mina föräldrar om pengar. Även fast de ska betala så vill jag inte be dem. Och hur jag än försöker så går jag inte ner i vikt, jag springer i trappor, går runt en massa och är noga med vad jag stoppar i mig. Svårt när man är omringad av en massa gott som man dessutom får äta av. Men har inte gjort det på 4 veckor, stolt! Men hatar att alltid vara den tjocka. BLÄ!


Är besviken på mig själv.


Ibland..

Så består livet av väldigt svåra val. Oftast väljer man det som är enklast. Man tar den lättaste utvägen?

             Men varför igenkligen?

                                                                                                   Men till den riktiga frågan.. Hur ska man göra?

VÅR! Eller?

Solen skiner på så fin och det blåser lite varma vindar! UNDERBART!! :D

Irreterande... SOM FAN!

Mötte upp min brors tjejkompis vid bussen i dag. Av någon jävligt konstig anledning börjar hon fråga om min och Akis ekonomi! Hon föreslog att vi kunde äta man hemma hos min bror eller mina föräldrar.. Vad fan, min och Akis ekonomi är bara våran ensak! Hur kommer det sig då att min brors tjejkompis vet någonting om vår ekonomi? Jo självklart så har min käre bror och hans lilla sambo suttit och beklagat sig för hans vänner.

Det är så jävla underbart bara! De tjänar dubbelt så mycket som vi, men jag pluggar fortfarande. Det gör inte de och de sitter och klagar över att de har dålig ekonomi.. Men en fin lägenhet, en bil som slukar bensin? Vi sitter och fiser i en hyreslägenhet i "ett så jävla farligt och kriminellt" område och har ingen bil- VIÅKERKOMUNALTSOMNORMALAMÄNNISKORDETÄRINTEFARLIGT!!

Altså förlåt men det är klart att man blir förbannad.. De klagar jämt på hur jävla synd de är om dem och folk verkligen lider med dem, men vilka är det som har haft det svårt igenkligen? Som tur är så går slutar jag plugga snart, och vi har fått det bättre men är så JÄVLAIRRETERAD över att alla ska lägga sig i, och tycka synd om oss! Om vi inte hadde haft råd att leva och äta ordentlig mat skulle vi inte sitte här med 2 datorer 1 50" och 2 hundar? Det är klart som fan att vi klarar oss, vi kanske inte har den bästa ekonomin men faaan vad vi har lärt oss av att inte leva i lyx! Alla borde prova det under några år så är det inte så jävla jobbigt sen!

Släckte ni?

Släckte ni i går? Gjorde inte det. Men fick höra en massa kunder och min arbetskollega klaga om det, klagande kunder och arbetskollega! Vad fan ska hela världen stanna upp eller? Det funkar ju inte! Och varför kunde de inte ta det hela på en vardag? Man aja, det var en bra idé i alla fall.

Söndagen i dag

Är glad. Har fått nya tider på jobbet så jag kommer att börja lite tidigare på jobbet. Vilket altså betder med pengar. Det handlar bara om några hundra, men dem några hundra kan man göra mycket roligt för.

Men nu står min älskling i köket och bakar, hihi. Vi har haft en mys morogn. Busar med hundarna och pussat på hundarna och bara haft det mys!

Har äntligen blivit av med min moppe nu! Väldigt för lågt pris dock 2500 är ingenting men blev av med moppen i alla fall, men ja 2500 är för lite!

Nej orkar inte skriva mer, har ingenting att skriva om. BYEE!

Helg..

Ska till jobbet snart, härligt hur jobbet verkligen kan förstör hela ens helg. Men sitter hlet stressad hela dagen och bara väntar på att åka..

But. Money, money, money!!

ALÅ IT´S FREDAG TO DAG!

Flumm.. Det är Fredag i dag, är lite små irreterad för min ögonbrynspenna var borta (ALLTID JUST DEN) men hadde en annan, som förstås var jättemörk så ser ut som... Mindre fint.

Surt med tanke på att jag ska praktiera på kvällen i dag, det kan bli kul praktisera så sent och grejer. Lite annorlunda.
Men sen så ska jag jobba hela helgen, så det blr lugnt hela helgen men måste jobba. Det är inte så farligt men man hadde ju kunnat ha roligare. Mycket roligare. Men sen får man pengar! :D

Ska åka till anden och öpa en ögonbrynspenna (om det finns) men det är redan förstört ändå! Så ska jag försöka hitta ett hårband, vill ha ett hårband för stt slippa ha en ful mössa på mig. Måste nämligen ha en ful mösa på mig där borta.
Surt det med, men det är bra när man har en dålig hårdag. Brukar ha en dålig hårdag rätt så ofta, eller jämt kanske så det är bra men den ändå.

Detta inlägg blev flumm.. Men aja.
;P

Thiihiii! :D

Sitter här med Amanda, vi skulle plugga ich inte äta choklad och dricka latte.

Kan ju säga att vi dack latte, vi åt choklad och vi pluggade inte. Men Amanda är här i alla fall. Hadde en väldigt glad överraskning till henne också! Väldigt glad överraskning.

Har fått reda på att vi blev inte omtyckta på festen i helgen eftersom Micke spydde överallt- som vanligt! Typiskt att det ska bli så på grund av Micke, kan sina gränser my ass! Fast tycker om honom i all fall.

Men annars ör det bra med mig, känner mig baa så grymt jätte stressad kollade upp idag vad jag måste göra och jag måste göra en massa saker på väldigt kort tid.

Fast kämpar på!


För livet räknas

Har lärt mig att man måste alltid se framåt. Hur tufft livet än har varit, hur tufft livet än är så måste man ständigt blicka framåt och bara hoppas att allting kommer att lösa sig och allt kommer att bli bättre. För framtiden finns alltid och det är upp til var och en att ta tag i den- varge sekund är en del av livet och varge sekund räknas..

Grattis till Fredde!

Fredde fyller 19 i dag, grattis bror!

Från maskeraden i går..

FÄÄÄÄRDIG!!

Från den 16 fen till den 19 mar. ÄNTLIGEN är det färdigt!

Premiär!

Gjorde min första latte i dag! Brände mig, men ändå! Sgjrode även en varm choklad. Stolt.

Härlig konversation som ägde rum tidigare i dag..

Skulle få käk av kockarna och följande lilla konversaton ägde rum...

K1: Hur är det med Aki då?
K2 ser chokad och förvirrad ut
J: Jo det är bra med honom, jobbar
K: Rätt åt honom
K2: Vänta så du är Akis...?
K1: Haha!
J; JAg är inte Akis, han är min
K2: Fan här tänkte man lägga in en stöt med det är kört nu altså.
J log
J: Haha.
K1: Haha. Sen sa han någonting om unga, spavar?
K1: Haha, saatan Akkkkii!
J: Haha! Ler.

De är så härliga kockarna, kommer och stör och ställer till för dem men ändå stannder de upp och snackar och driver lite.
Det är en bra praktik, en väldigt bra praktik faktist lär mig en massa! Eller massor om man så vill!

Oooff!

Har skavsår mellan skinkorna... (Fin öppning på det hela.) Det gör jävligt ont, pallar knappt att gå... Om nu indrar hur det kommer sig så kanjag bara säga att det har varit jävligt varmt i dag, röv svett! Vilken otroligt mysig liten flicka jag är, skavsår mellan skinkorna och rövsvett, mysigt flicka.

Men annars så har det varit en mysig dag! Det har varit mys, har fått göra lite små tråkiga eller lite mer större tråkiga saker i dag men det är lugnt. Är så behöv uppe på caféet i morgon så jag ska stå i caféet ett tag eller hela dagen i morgon vet inte riktigt, men är behövd det känns bra!

Fast det är kul att vara i restaurangen, alla i restaurangen är så härliga av sig och driver och håller på, fast kockarna tycker att jag är lite knasig som baraa äter kyckling. Men kockarna är härliga ändå och jag gillar kyckling en massa ju!
Sessutom är de så bra på att göra det, fast man kan variera sig lite ibland också. ;-)

VATNIVAD?! DEÄRFÄRDIGASNART! Bara 2 dagar, otroligt skönt bara 2 dagar sen är det äntligen klart!
:-D

Underbara näst intill perfekta dag.

Började med att pappa hämtade upp mig så åkte vi till tandregleringen, var som jätte nervös med det visar sig att jag orde ha läst lappen och smset lite nogrannre, skulle inte till tandregleringen utan till vanliga tandläkren.
Väldigt pinsamt med tankte på att mammas kolelga eller mammas fd kollega satt i väntrummet...

Men v kom i tid till vanliga tandläkaren i alla fall och pappa åt frukost på paus och allting gick bra, hadde inga hål en påbörjan till hål så ska dit igen i höst, men i höst är min sista gång där jag inte måste betala. Men skulle verkligen ha kollar smset och pappret noggrannare pappa fick gå upp flera timmar tidigare, det var inte så uppskattat.

Väl på paus frågade pappa om det var säkert att jag inte ville ha något men jag sa nej även fast jag var hungrig, ville inte att han skulle betala till mig när han är så duktig och pluggar. Känner mig hämsk att de ska betala någonting för mig nu han han pluggar, så duktig så. Men sen gick vi till graven och var lite ledsna, fast graven är väldigt känsligt för oss men vi grät inte i kapp i dag i alla fall. Sen spillde jag vatten från mashaller på min han, kan säga att vatten från mashaller inte är mysigt.

J: Har du något papper i bilen?
P: Nej, men här!

Så tar pappa fram en flaska med sprit, altså sån sprit som man rengör med och prutar på min hand..

Suck, men ja, han är väldigt noga med hygien.

Sen drog vi in till stan och pappa köpte frukost åt mig (kände mig hämsk) så fick inte pappa sin korv som han ville ha men pappa får äta korv  någon annan dag (det låter så fel) men det var en jättegod och väldigt mysig, trevlig, uppskattad, ovanlig frukost.

När jag skulle äta upptäckte jag att mina händer var jätte smutsiga.

J: Mina händer är jätte smutsiga
P: Vill du ha sprit?
J: Nä det är lugnt
P: Jag spritar alltid händerna innan jag äter ute, för kräksjukan och så
J: Ja...

Han är så underbar min pappa, kan ju även tillägga att han håller på att utbilda sig till undersköterska, det låter lite fel med undersköteska men det är för att han vill jobba med förståndshandikappade. Han är bra med förståndshandikappade och är väldigt pedagogisk och snäll av sig.

Men sen drog vi till dressman och pappa köpte kläder som han ska ha på praktiken, ja han praktiserar samtidigt som mig fast en kortare period. Men efter dressman skildes vi åt och kramades. Vi konstaterade också någon gång under tiden att det är första gången som bara vi umgås som en dotter pappa dag, vill ha fler dotter pappa dagar, det var mys.

Är så glad att jag har en sådan nära och bra relation med mina föräldrar, älskar mina föräldrar och kan inte tänka mig att vara utam dem, älskar dem ju. De har alltid varit där för mig och accepterat mig för den jag är och det är jag väldigt glad för. Även fast vi såklart har haft det tuff ochså men mest bra! :D

Sen var det ganska kul på praktiken också, hoppas att de på praktiken inte tycker att jag är jobbig men jag är inte så jobbig av mig, eller i bland bara. Men den städade jag och Aki hos oss och nu är Aki och jag hemma hos oss och ska sova här, hemma i min egna säng. UNDERBART!!!!!!!!!! :D

Har fixat med mina klänningar som ska tillbaka, var tvungen att fixa med dem innan det blev för sent men det är fina klänningar men den som det tillslut blev, ahh bara, ahh!

I dag bara älskar jag livet, går runt och sjunger oh ja baraälskar livet helt enkelt!

NERVÖS!

Ska till käftis i morgon men pappa ska med mig för vi ska ha ett litet allvarligt samtal med käftis för att han är  jävla dum i huvet och helt jävla allmänt elak!

Så är jättenervös för att han ska övertala pappa om att det är jag som är dålig och så får jag ta allt?

GAAAHHH!! Är jätte nervös!!


GGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!


Vilket är värst?

Smala tjejer som inte äter någon för de typer att de är feta
                                                                 eller överviktiga tjejer som vet att de är feta men inte gör något åt det?

De som inte ger sin kropp någonting, eller de som ger sin kropp
                                                                                                                       för mycket?



                           Eller bara personer i allmänhet.......?

Pit Bull - länkad

En PitBull är opålitlig, man kan aldrig ha en PitBull runt barn, katter, hundar eller andra djur.

Pfff.. MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!


http://www.youtube.com/watch?v=9_kocazOCKQ

SUCK!!

Blir så jälva irreterad! GRR!

Das dress!

Har hittat klänningen nu, ser ut som en ko i den bara. Men det kan ha och göra med att jag är fet som en jävla kossa mu!
Inga "nej bla bla" nu för ni har inte sett mig utan kläder!

Sen är det härligt när ens kompisar som vägen typ 15-20 kilo minde än en själv sitter och säger att de är feta men säger till mig att jag inte är det. BUSTED!

Mitt i natten, som vanligt

Det är sjukt vad trött man blir! Springer runt en massa på praktiken så jag har fått förhårdnader och blåsor, jobbigt!

Men det är helt ok på praktiken, pratar knappt, gör fel hela tiden och känner mig helt blää! Men fick berömm i dag i alla fall, vet dock inte om det var på allvar.

Så var Aki nera och hälsade på, de bjöd honom på fika. Men det visade sig att alla visste vem jag var och skojade lite.

Känner mig som världens surigaste, det är inte alls likt mig att knappt prata och att vara blyg och bara suck...

Nej vet inte hur jag ska stå ut men för göra mitt bästa, kan inte få jobb där efteråt och det suger apa.

Fan också det blir aldrig som man tänkt sig. men positiva tankar..

PFFFF Mohahahaha!!!

Hahaha jag och Isa garvar nästan ihjäl hos! Men jag och Isa lever än!

"de flästa" Mohahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!

Min första dag på min sista praktik!

Kom i god tid (åkte extra tidigt med flit känner mig själv och japp jag gick vilse, gick förbi) mötte en skitrevlig tjej, som jag senare träffade på vid lunch. Fick kläder av henne och vis visade mig vart jag skulle vara, så gott som alla som jag träffade på i köket var trevliga och hälsade. Men de flesta hadde väl fått reda på att jag var Akis flickvän. Men hon som jag träffade jag frågade om hon visste vem han var, det gjorde hon inte men hon hadde hört talas om honom, som den roliga och glada killen!

Fick vara med 2 killar och 2 tjejer, en av killarna var diskare och ena tjejen provjobbade. Men ingen av killarna hälsade (tror ieförsig att jag träffade en av dem i omklädningsrummet innan..) Hon som provjobbade hadde inte heller full kolla så killen som inte var diskare och den andra tjejen fick styra upp aningen. Men det gick ändå bra. Sa åt henne att hon skulle säga till om jag gjorde något fel eller så, man kan ju inte lära sig annars. Men kände mig lite (ok mycket) utanför och det suger.

Det suger också att jag inte kommer att få jobba där. Men kan jobba på andra ställen. Undrar hur de andra har det? Tycker att det var läskigt! Men klarar mig har fått skit sköna tider. Hoppas bara att jag kommer överens med dem (och att ingen hörde när jag klagade på dem, lala) men jaja 2 månader....

Kärlek till, min underbart vackraste älskling!


Kyle xy

Tittar på en gammal repris, följde aldrig serien MENKILLENÄRSÅJÄVLAHET!!!


Epic utekväll

Jag och Isa drog till Viper Room i går, tänkte att det kunde vara kul att se hur det var där.
Ja.. Det är inte ett ställe jag kan rekemondera, billig sprit - tjena! Visst om man vill dricka öl, cider eller vin är det billigt som fan 25 spänn. Men eftersom jag och Isa har en för kärlek för äppelmartini så beställde vi det, notan gick på 200 spänn! HOST!

Sen var alla våra pengar borta, de var inte speciellt goda och pyttesmå! Helt bajsigt! Sen blev vi nyktra och trötta och allt blev bara skit.
Fast vi träffade en trevlig kille, den konstans leende killen och vi gjorde han utekväll, han kompisar blev väldigt avundsjuka. Fast rytet om att alla killar tafsar på Viper Room kan jag säga att det stämmer inte riktigt, värre på andra ställen.
Vi blev som vanligt raggade på av en massa typer och var mindre glada. Fast det är ändå alltid kul att vara ute med Isa oavsett! För "ovanlighetens" skull blev vi fotade också 2 gåner, blev förjävlig på båda bilderna.. Ja kul...

Vi hann med tåget också, det kändes ju lyckat vi åkte med Krullet och träffade på en kille på tåget som hadde kopplingar till Krullet, sammanträffande!
Känner mig dum mot Thai för jag skulle ha firat Thai men orkade inte dra till Huset igen, är aningen trött på Huset. Men det är ändå lyckat, Isa var ju med! :D Hon har för i övrigt precis åkt, sitter här och dricker hennes väldigt goda kaffe, väldigt mumsigt kaffe!

 Ska till mina föräldrar snart och fira mamma som fyller år i dag, min lilla mamma. Det är så att mina föräldrar fyller år samma vecka, men det är smidigt för då kan de få en present tillsammans! De kommer att älska årets present!

Haha mobbing!

Mobbar bebisskokillen! Den stackarn blev grymt chokad när han fick reda på mig och Aki. Han tyckte stt det var katastrof att jag och Aki var tillsammans, fjantigt.
Så diskuterar vi kärlek och grejer, haha stackarn.
För några dagar sedan så mobbade jag sönder den stackarn, vi diskuterade en massa roliga grejer.
Stackars bebisskokillen!
Hehe.. Men det verkar vara en härlig kille.

Nej nu ska jag mobba vidare! Mohahaha!

Mys med älskling

Var i stan i dag för att hämta mitt VIP kort hos Chaplins, det var läskigt att stå inne på Chaplins med jacka och vara nykter och grejer med en massa fulla människor omkring sig. Men det gick.

Det var synd att Aki inte fick följa med in (han hadde mjukisbyxor på sig) det hadde känts lite bättre.

Sen gick jag och Aki till Max och åt, älskar deras mat och blev väldigt glad när jag fick reda på att det ligger ett Max så pass att man lätt kan komma åt det.  Det var mumsigt, väldigt mumsigt ni anar inte!!

Det kändes så konstigt att åka in till stan och möta Aki, sa till honom att det kändes som om att vi hadde gjort slut och att vi försökte igen genom att träffas lite. Men det var härligt att gå och hålla i handen, pussar och tafsa lite på varandra. Som förr i tiden. Det känns faktist jättekonstigt att vara ifrån Aki, men att han ändå är så pass nära. Men vi ska bo tillsammans nästa vecka igen, tror att det är bra för vårat förhållande att vi är ifrån varandra lite i alla fall.

Fast han ska snart börja jobba i Norge igen, tyvärr! Vill verkligen inte det! Står inte ut att han är 2 veckor i Norge och jobbar och sen bara 1 vecka hemma, om han var där kortare tid så hadde det känns mycket lättare och bättre. Men det är så pass mycket mer pengar, så vi får stå ut. Tyvärr så kan han inte ta med sig någon av hundarna (de är förbjudna där efter som de är såå väldigt farliga av sig såå väldigt) för det hadde varit skönade med mindre ansvar och jobb när man ändå är själv. Fast det är skönt med sällskap också och så känns det tryggare.

Ska bli så skönt när badrummet är klart i alla fall, tror att badrummet kommer att bli jätte fint! Skiter igenkligen i hur det blir bara de bli klara någon gång väldigt snart!

Saknar Aki och att sova brevid honom, men vi båda tycker ändå att det är lite mysigt att vara ifrån varanda för det känns som om när vi dejtade, när man var tvungen att planera tiden. När vi skulle träffas, det var så mysigt när vi dejtade.

Fanns att bara vara med Aki är mysigt, underbart. Det är verkligen så underbart att veta att det är vi, bara vi på riktigt.
Om några år kommer barn och så ska vi gifta oss också, köpa hus. Förhoppningsvis. Längtar efter barn och att gifta mig med honom. Framtiden ser ljus ut. Det är bara att hoppas.



Men..

Förra inlägget lät så negativt som om att allt suger nu men så är det ju faktist inte. Livet är härligt, speciellt ännu härligare kommer det att bli när mitt badrum är färdigt så bli färdigt snart badrum nu!

Hihi bebisskokillens msn kom tillbaka på min msn fattar ingenting.

Till Amanda: Det är en kille fårn mässan som var jättetrevlig och som sålde just bebisskor och mässan var kul.

Känner mig stolt är färdig med en uppgift, har massor kvar. Lala.

Chop suey

Härlig låt, brings back memoris. När inga problem fanns, inga krav, jag var smal, kärleken var ny och vänskapen var bara härlig.

Varma sommarkvällar på moppen, vacker solnedgång, sjunger med. Underbara mornar,dagar, kvällar i stallet andas in doften av lycka, lugn, sommar och häst.

Sen började man gymnasiet, flyttade hemifrån, skaffade hund (ar) och livet blev komplicerat!

Kiiiines fooood!

Är hos Isa nu, vi gör dumplings! Tänka sig dumplings! Med Isa, vi får se hur det blir värkar som om att det blir bra..
(Vi tände eld på spisen när vi var små...) Lalala..

Fick 2 burkar kakor och en burk med godis i dag, det kändes bra. Vi fick kvar från mässan och vi fick pengarna tillbaka fast vi fick beh¨ålla kakorna och godiset, det är bra.

Är jätte förskyld men får stå ut förskyld brukar man ju bli ibland. Men det är inget vidare.


Men det löser sig nog tillslut, gärna snart!!


Hallå

Är hos Isa, ska bo här i några dagar. Hoppas bara på att inte Ichigo och hennes katt skadar/mördar varandra det skulle vara dåligt/inte bra så hoppas att de är snälla lilla Ichigo och katten.

Det är jättekonstigt! Han med bebisskorna är helt borta från min msn! Bara helt borta bebisskokillen var ju trevlig men min msn vill inte tydligen inte.

Men jättekonstigt är det i alla fall. Nu slänger Isa bort mig härifrån. Byeee!!

RSS 2.0