Omg vilken kärring!

Glor på grannfejden. Granne nr 1 är en ensam, fet, ful, pansionerad (?) kärring. Granne nr 2 är en medelålders kvinna.

Kärringen har egna hästar och har ridit i flera år. Kärringen bad om bygglov för att få bygga en lada till hennes hästar när de är på bete. Men kärringen fick nerslag på bygget.

Några år senare flyttar granne nr 2 in och byggde ett stall på sin tomt. Hon fick lov av kommuen att ha stallet där men kärringen klagade och kommunen sa att hon inte fick ha ett stall där så hon kallade det för garage/förråd. Enligt lag får hon ändå ha hästarna där (det är ju byggt till stall från början) och hon får ha max 8 hästar på gården, tror att hon hade 6 stycken. Hon ville dessutom bygga stallet längre bort från kärringens hus först men fick bara bygga 7-10 meter från grannens tomt.

Men kärringen ger sig inte, hon är sne som fan för att hon inte fick bygga men sen fick den nya grannen bygga. Men det är ju inte ens på samma tomt. Hon påstår att hon är hästallergiker. Aschberg bli då lite frågvis om hur hon gör med sina egna hästar, tar inte inte i dem? Nej det gör hon tydligen inte. Haha sen visar de ett klip när hon står i ett stall och klappar på en häst. Kärringen hävdar att hon "inte är allergisk mot vuxna hästar, men hon klarar inte de unga" haha visst! Hon har även ett intyg på att hon är allergisk (inte mot unghästar) mot bla ciggaret rök. Aschberg blir då frågvis igen, men du röker ju. Då förklarar hon "så väldigt proffsigt" att om hon ågr in i ett rum där massa människor röker börjar hennes ögon att rinna men hon får inte allergi när hon röker.

Vet inte med Er, men om jag går in i ett rum fullt med rök brukar mina ögon också rinna.

Alltså kärringen ger sin inte, hon anmäler sin granne hela tiden och påstår att de har lagt en död kattunge i hennes pool. Tjena. Mycket troligt, eller inte!

Sen förklarar hon att hon inte kan sitta på sin uteplats eller ha folk över (för självklart är alla hennes vänner allergiska mot just hästar) och förklarar hur luften går och bla bla bla!

Hahahahaha sen klagar hon på att en häck mellan henne och grannen är för hög! Hahaha! Suck, den kunde tydligen vara 1,5 meter hög men inte 3,5 meter, idiot.
Men den kapades till 2,40. OJ VILKEN SKILLNAD!

Sen har grannen med hästarna snott olja från henne också!

De visar bevis på att det inte bildas några virvlar i luften och det är därför som det luktar så mycket hos henne. Shit hon har själv häst, vad f gör lite hästbajs lukt? Men hon fortsätter att babbla på om sina virvlar.

Haha gubbarna red på en häst också, stackars djur. Underhålling. Men kärringen och grannen där kom bättre överens sen och rkamades, då blev gubbarna allderes till sig och kramades de också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0