FREDAAAAAAAAAGGG!

Inte mycket att fira kanske, ska tvätta och jobba i morogn och jobba på söndag.
Men i kväll ska jag och Aki åka till min morbror och hälsa på, hälsar nog på mamma och pappa också saknar dem massor!

Har haft foto i dag, jag och Maria hamnade i en grupp med 3 andra tjejer från våran klass/pararellklass och vi fick en uppgift som vi skulle göra.

Men eftersom jag, Maria och Jenny skulle åka och hämta en bänk som vi hadde fått som vi ska ha på UF mässan så gjorde vi knappt någonting på lektionen förns efter lunch.

Haha epic fail när vi skulle hämta bäken då, Vi tänkte att ja men den ligger ju på söder och vi har ju bil så det går ju fort.
Jo visst, men det gick inte så bra att läsa kartan och Jenny hittade knappt, men efter att ha virrat runt halva söder så hittade vi men fick gå jättelång och eftersom den var så tung så fick Jenny hämta bilen medans jag och Maria kånkade med bänken, som gick sönder.

Som tur var fick den precis plats i hissen, men inte vi så vi fick gå ner 6 trappor de äldigt jobbiga 6 trapporna som vi hadde behövft gå upp för också! Självklart var de tvungna att bo högst upp.
Så fick jag ärldens största sticka i sticka i fingter av en sopborste dumma fula sopborste!
Har ont i mitt finger!

Men Jenny fick köra tillbaka den själv för vi skulle inte få plats allaihopa men jag blev bjuden på donker av Maria, den sötnosen på donker det var länge sen.

Men efter våran super nyttiga lunch så framkallade jag bilder i fotolabbet, det mörka och trånga fotolabbet med konstig dörr, väldigt konstig dörr ska ni veta!

Men det gick bra och är klar nu! Äntligen! Ska bara sätta ihop alla bilderna i en portfolie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0